pocka
|
Jutro spali super, kot ponavadi, jedli ob 5 in spali do 7. Ima Taja zjutraj novo uro, ob 7.15 je budnica - vsak dan Včeraj smo dobili izvide iz alergološke, so negativni , je pa rekla naj počasi začnem jest mlečne izdelke in opazujem, če bo kakšna reakcija (da ugotovimo, če bi slučajno šlo za intoleranco). No tako, še par dni počakam in pol se ve kaj sledi - torta nutela - skačica, se priporočam Prehlajena je še vedno, imamo take borbe s čiščenjem noska da adijo, se tako dere! Vidim, da ste nekatere šle do P, kaj mislite, da bi midve tudi morale, da pogleda, če bi bil bronhitis (ste me kar malo ustrašile s tem)? kopanje - prej smo jo kopali vsak dan (tako uživa, da ji ne morem vzet tega veselja), z milom 1x na teden, glavo sem ji vsak dan zmočila, zdaj smo bolani, pa je raje ne kopam, se samo umivamo. No, zdaj, ko je zahladilo je ne bom več kopala vsak dan, ampak na 2-3 dni. dajadada - upam, da kmalu najdete primerno varuško za Nejca žabika - super, da ste tako uživali in prispeli domov brez večjih pretresov. Aja, pa jaz bi probala hruško na tvojem mestu, če jih že imaš, drugače pa bi bila tudi bučka dobra varijanta za nadaljevanje. tejčica - upam, da ste rešili problem z zamakanjem skačica - a ti ga pa kar piješ? amy - za Elo, da rešite te težave s kožo anja - za Bora, da se pozdravi draja - tudi naša ima tistega kužota na vozičku in tudi cuza tist rep kot za stavo kr_enamami - srečno pri iskanju službe, pa držim pesti, da najdeš kaj pametnega 4 urni delavnik - jaz razmišljam v tej smeri, pa bi potem malo stisnili, moram pa še poklicati na kadrovsko pa vprašat koliko plače bi sploh naneslo na mesec. Se pa bojim, da zeeelooo malo, ker sem v državni službi in mi plačo držijo gor dodatki, ki jih potem skoraj da ne bi dobila, ker bi me verjetno dajal delat samo zjutaj tiste 4 urce. Ma, bomo videli, moram poklicat. thaiss - si probala skuhat koromač zadnjič? Je bilo užitno? varstvo - mi bomo Tajo vpisali v vrtec samo za vsak slučaj, drugače pa jo bo babi čuvala, do kdaj se nismo zmenili ampak vsaj kako leto mislim da ja. Pol bom pa itak jaz spet na porodniški Moj nekaj pospravlja, sem ga včeraj sku , da mi nič več ne pomaga, sploh zdaj, ko sem bolana in pri 38°C vročine cele dneve sama preživim s tamalo, ki je tudi sitna, ker je bolana in sem za vse sama. Zgleda se je malo zamislil . Lep vikend....pa čim več sončka