|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  446 447 [448] 449 450   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.9.2007 9:46:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11176
   RE: Marčevke 2007
30.9.2007 9:47:53   
slumpo
od nas se prehlad še kar ni poslovil...

ali bo sploh srečanje jutri ali pojutrišnjem glede na toliko bolanih...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11177
30.9.2007 10:12:00   
skačica
jaz sem konc, sam še pod tuš skočim in grem ven na svež zrak.

Izo slišim skozi priprto okno kako zunaj vriska, najbrž spet gleda psa in mačko in je čisto norauser posted image

meaa- pusti se danes razvajatiuser posted image

Glede srečanja pa ne vem, bodo še druge povedale, midva sva zaenkrat zdravi.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11178
30.9.2007 10:15:13   
sezam
tejčica - bravo Taja za tako lepo pismo user posted image

meaa - vrtiljak se men čist lepo zatakne za rob postelje user posted image

Sedaj sem pa še jaz začela grozno kašljat. Ma to mam jaz zmeri, ko sem prehlajena. Ko prehlad mine pa en teden kašljam, da je noro. Pa čist nič mi ne pomaga user posted image
Sončka sta že bolje, le malo smrkata še. Tudi Ana je danes brez vročine. Vendar za srečanje pa verjetno še ne bo čist OK, tako da nas ne bo.

Tudi meni danes ne bo treba kuhat kosila. Gremo k mojim na kosilo in na "bob" user posted image  Še dobro da je kones diete. user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11179
30.9.2007 10:28:26   
Taya85
Dobro jutro,

midve sva ustali pred eno uro, Lina zadnje dava dni spi kot medvedek, se je danes zbudila šele ob 6h, jedla in spala do 9h, me kar malo razvaja.user posted image

tinaaja user posted image  da vas prehlad čim prej mine

skačica uživajte na sončku, naša Lina tud ful vriska, ko vidi našega psa, se ga (je) kar ne more nagledat

meaa dober je tvoj, da bo šel s tabo v šoping, moj je alegričen na to, mi da rajš denar pa da si grem sama kupit za oblečt in obut user posted image , ko je pa treba it zanj kaj gledat, pa lahko tud 3h po štacunah skače, ah timoški kdo bi jih razumel???

Uživajte v  sončku,nč dežja klicat, mi pa šibamo v ZOO.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 11180
30.9.2007 10:35:53   
amy26
Dolenjska here we come!!!! No, ne še čist takoj, moramo še kakšno rundo odspati in rižolinota popapcati.

Draja, če boš pa kdaj sama z Živo hodila na Dolenjski konc se pa le pri meni še oglasi od avtoceste sem le 4km.
Pa danes se lepo imejte.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11181
30.9.2007 10:55:35   
*sonchek*
Jutro!

No, oči se je včeraj zgodaj vrnil domov - sem bila ravno na sredi 2. filma user posted image Smo pa danes spali do 9-ih (Anej torej kar 12 ur v kosu user posted image ), pojedli zajtrk (pripravil oči, kot je v navadi, da crklja mamico user posted image ), zdaj pa lenarimo - Anej in oči se igrata, jaz pa na RR-ji user posted image
Bomo pa danes spet notri, ker še ne smemo ven zaradi bolezni user posted image

tejčica - sem se pa nasmejala Tajinemu pismu! Res je posrečena tvoja mala! Za konjička pa poglej še tole KLIK

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11182
30.9.2007 12:01:23   
tejčica
Naša današnja noč je bila user posted image user posted image user posted image user posted image . Spat sem šla šele ob dveh, mali pa je takrat začel z žurko. Že tako ga dajejo zobki, sedaj ima pa še nosek zabasan in malo pokašljuje. In ker ni mogel dihati čez nosek se je ves čas zbujal. Bošček moj mali.user posted image Včasih je bilo dovolj za nazaj zaspat samo čohanje, včasih pa tudi po pol ure nošenja. Vstal pa je že ob pol sedmih, pojedel in ni ni bilo šans nazaj zaspat. Sem danes čisto out in bolje da me niti pogleda ne nihče, ker že pizdim. Z malim sva bila že ob osmih zunaj, kar mislim da se nama še ni zgodilo. Vsaj mislim da sva bila, če nisem sanjala.user posted image

Hvala za linke za tele konjičke. Bo treba v akcijo. Za prvi zobek sem darilo iskala skoraj 14 dni. Je mala takrat že skoraj obupala nad miško.user posted image

Mali sedaj malo štuka noč, ko se pa zbudi pa šibava še midva k njegovim.

Amy, a Eli kreme kaj pomagajo?

Meaa, uspešen šoping danes. Meni je tudi v prvi nosečnosti noga zrasla za eno številko, iz 39 na 40. Sem morala vse čevlje na novo kupovat. No, pa cunje tudi, sam te pa na žalost ne samo eno številko večje.user posted image  Kako pa je Lan? Pa hvala za link.

Tinaaja, user posted image  za Brino da ne bo prehlada. Pa uživajte na poroki.

Draja, uživajte na Dolenjskem.

Skačica, mi smo tudi vsako nedeljo (kadar nismo na Gorenjskem) na kosilu pri njegovih. Men pa to prov fejst paaaašeeee.user posted image

Slumpo, eno user posted image  za vaše zdravje.

Sezam, še za vas eno user posted image .

Taya, uau, živalski vrt. Jest bi tuuuuud. Uživajte!

Soncek, hvala za link.

Fixies plenice - Zadnjič so imeli v BC v dnevni akciji tele in sem naročila dva paketa. Nismo jih pa še sprobal. Te pa je moja sestra uporabljala za njeno malo, saj edino po njih ni imela vnete ritke.

A so sploh kje vsi zdravi!?!

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 11183
30.9.2007 12:38:00   
erna14
dan

sezam-jap mi se vedno hodmo z zigijem spat na noce prizanestuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11184
30.9.2007 16:45:52   
slumpo
mi smo se šli malček pokazat sončku...nato pa sem dala malega spat in ga šla pogledat čez nekaj časa in je imel čisto mokro glavo ...kakor bi ga oblil z vodo in pod njim mokro...mater a tok švica ali kaj????

pol sem mu pa v ušesu merla vročino pa 35.7...ma kdo to razume????

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11185
30.9.2007 18:28:03   
draja
Dan!

Mi smo že nazaj. Imeli smo se super lepo, Dolenjska je res fuuuul lepa.
Mami je ok, se ima prav luštno čeprav komaj čaka, da se v četrtek vrne domov. Živa je pa tudi ratala prava potepinka in uživa v neznanih krajih. No, razen dojenja - to nama pa sploh ni šlo, saj ni in ni hotela jesti, je bilo vse preveč zanimivo. Zato smo tudi malo prej pobegnili domov.

Amy velja - enkrat vaju oz. vas prideva pogledat!

Sezam upam da se pozdravite.

Tejčica upam, da že spiš user posted image .

Taya kako je bilo v ZOO? Je LIna kaj občudovala živali?

Se šibam zdaj še malo igrat z Živo, potem pa sledi že večerna rutina.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11186
30.9.2007 19:00:11   
K_a_t_i
Živjo,

mi smo nazaj! Preden karkoli napišem ali pokomentiram, moram prilepit en mail, ki sem ga med dopustom prejela (27.9.07). Če administrator želi, naj me reže. Lahko tudi da je bil med mojo odsotnostjo že prilepljen, potem se opravičujem. Ker je Žigov očka iz Železnikov (pri njih je vse ok) se mi nekako zdi, da je tole še najmanj. Če ima katera kaj, naj prosim pokliče omenjeno številko!
HVALA!!!!

Pozdravljeni,

kot veste se je v Železnikih zgodila naravna katastrofa.

Življenje se je v torek dobesedno ustavilo, tudi danes ljudje še ne hodijo iz kraja ampak pomagajo prijateljem in svojcem. Nekateri sicer smo v službah ampak večinoma zato, da iščemo pomoč za sokrajane.

Tako da vas lepo prosim, če imate odvečna oblačila, predvsem otroška, igrače, odeje, preobleke za odeje, pribor, kak kuhalnik, odvečno pohištvo, ste menjali kuhinjo, ali poznate koga, ki jo je (nujno se potrebujejo , hladilniki, štedilniki, PRALNI STROJI), da stvari pripravite in me kontaktirate na tel. št. 031 779 698, da se dogovorimo za prevzem.

Pozdrav iz Železnikov!

Klavdija Žitnik

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11187
30.9.2007 20:24:18   
tinaaja
No, razen dojenja - to nama pa sploh ni šlo, saj ni in ni hotela jesti, je bilo vse preveč zanimivo. Zato smo tudi malo prej pobegnili domov.

znano... enako ... poroka -lustno, edino jaz zmeraj traumiram,ker brini tok dogaja in sploh nima casa jest - dojiti se. Pol me skrbi, da reva ne dehidrira,ker po flasi je no go. Prvic je dobila hippovo kasico banana-jabolko in celo pojedla. kok so meni domace boljseuser posted image user posted image no posledicno, ker se ne doji, sem imela eno zizo na poti k mastitisu user posted image na sreco je pol malo spila...

sem pa cista koma, brino cel dan po narocju, ker je tko vsaj 2x zaspala po dobre pol ure. prenazrla sem se tok, da lahko cel teden stradam.. postelja... kje siiiiiiii.........

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11188
30.9.2007 20:36:23   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Taya85
meaa dober je tvoj, da bo šel s tabo v šoping, moj je alegričen na to, mi da rajš denar pa da si grem sama kupit za oblečt in obut user posted image , ko je pa treba it zanj kaj gledat, pa lahko tud 3h po štacunah skače, ah timoški kdo bi jih razumel???

user posted image  se tud jaz podpišem pod to user posted image

Men so se pa sedaj odebelili prsti na rokah user posted image  Noben prstan ne gre tja, kjer je bil pred nosečnstjo. Poročnega sem morala dat pa povečat za 3 številke user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 11189
30.9.2007 20:38:15   
A-N-J-A
sezam-kakšen corti je Žiga,res lep fantekuser posted image .
thaiss-mi mamo te otroške kopalke,ki so plastificirane.Fredove sem jaz že Eli komi gor stlačila kaj šele Boru,ki ma tok špehcauser posted image .
tejčica-ti kar pojamri,čez moža,jaz sem že mislila,da si z Marsa,k tok stvari popedenaš pa nč ne jamrašuser posted image .
draja,super da ste se meli fino,Jaz ful pogrešam D.top.smo mel včasih vikend tam pa smo prodal,ker nismo nič hodili,zdaj bi pa ful šlauser posted image .
slumpo-moj tud ful v glavo zašvicauser posted image .
tinaaja-blagor se teb k si se tok najedla...jaz bi tuduser posted image
srečanje-a bo,mi smo že čist zdravi?!?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11190
30.9.2007 20:52:51   
Žabika
tejčica: mi smo zaenkrat še vsi zdravi. Trkam, trkam!

kopalke: midve greva tudi plavat in imava sposojene hlačke, ki so čist ok, drugače so pa plavalne plenice od DM-a meni čist ok.

srečanje: kdaj se zdaj vidimo??? Tinaaja si dvignila roke? Jaz predlagam torek! Primorke, ali katera pride?

Kati: WB! A si kej kavice pogrešala ali ti je blo čist ok?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11191
30.9.2007 21:01:02   
Taya85
Dober večer!

No mi se ravno odpravljamo spat, je Lina danes spala samo 1h popoldan, kar ji ni čisto nič podobno, ker ponavadi odspi vsah ene 3h. Zdele se še mal z očijem valjata po pojstli, pol bo pa time for sleeping.

V ZOO smo uživali, za Lino sploh nismo vedeli, da jo imamo sabo, ker je pridno sedela v vozičku in občudovala živalce, najbolj všeč so ji bili pujski v mini ZOO-ju, ki so jo prišli tudi povohat user posted image .

Upam da ste vse preživele to prečudovito nedeljo v najboljši družbi, mi smo jo.

Zdaj pa res šibamo spat, oz. uspavat - če nam bo ratalo........ah me že kličejo

Nočko

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 11192
   [Brisano sporočilo]
30.9.2007 21:16:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Taya85)
  Neposredna povezava do sporočila: 11193
30.9.2007 21:27:45   
Anonimen
Čau punce!

Danes nisem ravno pri volji za pisanje...

Lahko noč!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11194
30.9.2007 21:29:59   
Dajadada
Eh ni mi za pisat. Lep vikend je za nami. Končno smo naredili ograjo na balkonu, da me ne bo strah, da bova z nejcem v spodn štuk zgrmela. Danes je bil taaaak lep sonček...smo bili cel dan zunaj.

Držte pesti, da se naspimo. Zadnje noči so bile boljuser posted image . Noče več takoj po dojenju nazaj zaspat, kar visel bi na joški, duda je postala najhujši sovražnik, je vidt ne more, upali samo v redkih trenutkih.

Neposredna povezava do sporočila: 11195
30.9.2007 21:31:03   
Dajadada
Čau punce!

Danes nisem ravno pri volji za pisanje...

Lahko noč!

ha, ha Jjasna, a vidš podobnost z mojim postom?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11196
30.9.2007 21:32:40   
K_a_t_i
No, tkole...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ČVEKEEEEEEEEE.

Mene tud zanima - kaj je s srečanjem? Ker sej - kavice so ble, sam babji čvek je le babji čvek user posted image .

Na dopustu smo se pa meli tkole nekako....

Slabo vreme smo izkoristili za plavanje.
user posted image

Uf, uf, huh. Še mal, še mal. Pol bom pa ušel pa naj lavfajo za mani!
user posted image

Naj mi že en prnese lopatko!!!
user posted image

Oči, kam me pa zdej pelješ?! Ne umit!!!! user posted image  user posted image
user posted image

Ps. Mamo 6 zobkov. Je kak konkurent? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 11197
30.9.2007 21:34:27   
Naomi
cer,

ne nism se doma :))...sam mal da vas pozdravm, drgac gre vse OK..otrk pridn, mozicek tut, babi pa dedi tut, mameta Naometa pa sploh...:))...

mama zaba in mama Ziga WB :)

tinaaja...za 1x se nikjer christmas staffa

drgac pa po lokalih ze prejemajo rezervacije za new year celebration :), tko da loh keri rezerviram :))

se koga kej zanima...ok, ne...vec v SLO k pridemo z dvema vozickoma domov ( to je sam tok mal za slince) :P

papa, vsem lupcke

Neposredna povezava do sporočila: 11198
30.9.2007 21:36:07   
Anonimen
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU punce!!!!!

Mogoče imamo prvo novo mačevsko 2007 nosečnico!!!! Mogoče!user posted image user posted image user posted image

Pa NE mene!!!user posted image

VMS, ampak še ni 100%!!!! Sem detektiv al nisem!user posted image user posted image user posted image

http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1889336&mpage=1&key=

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 11199
30.9.2007 21:36:41   
Žabika
O mama Naometa, lepo da nas obveščaš o dogajanju! Pa tist voziček za prtljago vozit kar na letališču puste user posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  446 447 [448] 449 450   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  446 447 [448] 449 450   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Božična smrečica
Admin

Kakšno božično smrečico ste postavili letos?

umetno (74%)

živo (19%)

iz drugih materialov (2%)

nobeno (4%)

Število vseh glasov: 89

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!