draja
|
Amy še meni je šlo na jok, ko sem prebrala tvoj post o Elinem praskanju . Jaz tudi mislim, da si nekaj morala ukreniti, ker to je bilo že živo mučenje . A veš kako hudo je moralo biti, da cele noči ni mogla spančkati, zdaj pa spi kot angelček. Poljubčka Eli, tebi pa želim, da se končno naspiš. Dajadada upam, da do izteka porodniške najdete ustrezno varstvo za sončka Nejčka. Skačica ti si kar privošči. Taki večeri z možekom so vredni več kot vsako hujšanje. Itak pa gresta lahko skupaj spat, pa še kakšno kalorijo pokurita . Sezam žal se ne moremo zmenit da nam dajo denar, ker gredo prav oni kupit v trgovino in potem pride kot neka slavnostna podelitev . Ampak važno da dajo, ker v moji službi itak nič ne dajo!!!! Še čestitke ne - so mi morali sami sodelavci na lastne stroške poslati telegram + darilo . Super za Lana, Bora in sveda našega Žigca!!!!!! Živa se tudi nima več časa dojit. Se mora preveč pretegovati, ozirati, stegovati, brcati, cukati, sezuvati, odrivati, smejati,.... Vse drugo, samo joška ne . Čez dan je ful malo pojedla tko da prav upam, da me ponoči ene parkrat zbudi in jo nahranim. Smo pa danes spet poskusili s kuhanim jabolčkom in dokler sem ji ponujala pretlačeno ji revici ni in ni šlo. Ji je kar obračalo želodčka, pa se je hitro naučila ven pljuvati in zapirati usta. Pol sem ji pa zmiksala, pa še vodo v kateri se je kuhalo dala zraven, da je ratalo kot en gosti sok, no tisto pa je kar šlo dol po grlu. Sam tolk da se navadi na nov okus, pa da sem videla ali jo moti okus po jabolku ali pa drobni koščki, drugače bom poskušala čim manj pasirati hrano.
|