|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  443 444 [445] 446 447   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
28.9.2007 19:41:32   
Dajadada
Amy, še dobro, da ste našli eno kremo, ki bo pomagala Eli.

Za to gospo-varuško sem zvedla preko mami, od njene kolegice vnuk je bil par mesecev pri njej v vartvu. Se je dons mal bolj pozanimala in so tudi oni bili na začetku mal šokirani, pol so ga pa moral dati njej, ker niso drugega varstva dobiluser posted image . Mali je bil baje ful zadovoljen. Ja, saj verjetn res ful lepo dela z otroki, tamaučki itak ne gledajo na to, če si en roke umiva, ampak bolj kok je prijazen do njih.
No, mi smo se odločil, da naš otrok pri njej ne bo, saj to je bilo verjetno vsem jasno. Nam čistoča preveč pomeni. Iščemo naprej. Na babice žal ne moremo računat. Ena dela, ena ima pa preveč zdrav. težav, da bi še otroka pazla. Za kakšn dan mogoče še, za skoz pa ne. Če ne bo druzga, bom jaz delno od doma delala, mogoče samo polovično, mal bo pa pri babici, takrat ko bo treba na kakšen sestank, delavnico oz. kaj v živo narest.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 11101
28.9.2007 19:52:39   
Dajadada
Naš pridn fantek je pa danes že ob 19:20 zaprl učke in sladko pančka.
Boščk oči ga danes sploh ne bo videl budnega, ker še vedno dela. Bo spet 13 ur padluser posted image . Kar skoz se neki mudi, pa ful imajo dela. Če dela "samo" 8 ur, je šef že paničn, da bo treba kdaj potegnt, al pa še soboto delat. Sobot se zaenkrat še lahko otepa, ampak mora pa čez teden nadure delat. Vikendi so rezervirani za družino in to zaenkrat še upoštevauser posted image
Jaz pa načrtujem en mini dopustek cca 5 dni v Portorožu za 1. november. Bo imel dva dni frej, pa praznik, pa vikend. Kooooomaj čakam. Lani smo bili tudi (nejc še v bušiju) in je bilo super...lepo vreme, sprehodi...lani sva še gledala vozičke, zdaj bova pa tudi midva enega porivala...jeeeeeeeuser posted image .   

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11102
28.9.2007 20:31:42   
Anonimen
Dajadada, če dojiš potem milslim, da lahko koristiš 4 urni delavnik še par mesecev (natančno koliko ne vem) po letu otrokove starosti. Drugače pa vem kako je to, ko očija nikoli ni!user posted image

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 11103
28.9.2007 20:53:02   
Dajadada
Jaz bi takoj polovični delavnikuser posted image , ampak polovična plača mi pa ne dišiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11104
28.9.2007 20:57:09   
Dajadada
Meaa, sem vedla, da bo tebi huje kot Lanu. Bravo Lanuser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11105
28.9.2007 21:10:31   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Jaz bi takoj polovični delavnikuser posted image , ampak polovična plača mi pa ne dišiuser posted image .

hja jaz tud.. mi je kadrovnica ze omenila, da lahko tudi to koristim, ampak:
1. placa sucks
2. pri nas bi itak delala vec kot je delavnik, ker tudi nikoli nisem delala samo 8 ur, tko da ni vec pointa v skrajsanjem delavniku

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11106
28.9.2007 21:14:45   
Anonimen

No, sej ta polovična plača je samo za en določen čas. Mi z eno plačo kar nekako preživimo. Prejšnji mesec smo dali celo nekaj na varčevalni račun, ker smo prišprali in nismo šli na morje. Sej moj itak pravi, daje prej ves denar sam zagonil, sedaj ko smo trije pa še kakšen evro ostane. Pravi, da čaram denar.user posted image

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 11107
28.9.2007 21:23:41   
Dajadada
Saj mi tudi preživimo z eno plačo...skor, ampak druga se pa "obrača in služi dodatne denarce". Imava z možekom plan, da nehava delat, pa od obresti živivauser posted image user posted image user posted image . Haha, dream on...no ja morda čez kakšno desetletje, dve...you never know.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11108
28.9.2007 21:26:39   
Anonimen

Imava z možekom plan, da nehava delat, pa od obresti živivauser posted image user posted image user posted image .

Vidva vsaj imata plan, mi imamo samo takšne želje.user posted image

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 11109
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 21:46:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11110
28.9.2007 21:57:05   
Žabika
Tako, mi smo doma. Ko smo zapuščali Dubrovnik je tako ulivalo in pihalo, da mi ni bilo čisto nič hudo, da gremo domov. V vsaki stavri je nekaj dobrega. Letalo je imelo zamudo 1 uro, let je bil poskakujoč, Hana se je pa cel let delala, kot da ni nič. Hvala vsem za lepe želje pri povratku.

V globalu smo na morju zelo, zelo uživali. Količina oblek je bila ravno pravšnja, plenic sem porabila točno toliko, kot smo jih imeli s sabo, rižolinota smo pa danes jedli malo bolj tekočega, ker ga je zmanjkalo. Naplavali smo se, naspali itak, pa še nahodili in seveda nadihali morskega zraka. Bolani nismo, smejimo se skoz.

ANJA: Lupus je bil pri prijateljih, ki imata štiri pse (dve dogi in dve boksarki) in se je imel super, je bil pa tudi zelo vesel, ko sva ga prišla iskat.

Dajadada: tudi mene bi nečistoča hudo motila. Želim vam, da najdete kaj bolj primernega. Midva imava kar srečo, da bo Hano doma čuvala moja prijateljica. Imam pa namen najprej pol leta delati s skrajšanim delovnim časom, tako da bi bilo tega varstva cca 4 ure na dan. Plača bo majhna, ampak bomo pa malo stisnili.

No jaz sem pa zdej v dilemi, kaj naj Hani ponudim jutri. Jedla je že korenčka in jabučka (tega ni preveč marala). Ali naj grem na zelenjavo, ali še kakšno sadje? Imam domače hruške. Kaj menite?

user posted image user posted image user posted image ta bolančkanim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11111
28.9.2007 21:57:51   
skačica
jaz bom verjetno vzela polovičko, če mi ne bodo preveč v službi težili. Sicer mi polovična plača ne dišiuser posted image , ampak ne diši mi tudi to, da bi bila Iza 10 ur brez mene in bi skupaj preživeli res malo časa.Sem od moža dobila blagoslov in mi bo razliko on kril, ker drugače bi blo res ajojuser posted image , težko. Sem se že zanimala v kadrovski in so rekli, da me bodo poklicali pa že 2 tedna ni od njih ne duha ne sluha. Eh, menda ja ne bodo kaj komplicirali.

Z možem sva si privoščila tako luštno večerjo. Pršut, sirček, koruzo in šampanjček. Istenič je za naju zakon.user posted image  Adijo dieta, ampak za take večere  je včasih tud kako kilco treba raskirat. Jutri bi najraje jedla kako repouser posted image  pa ne vem kdo mi jo bo skuhal. Nas cel dan ne bo doma, ker gremo pomagat moji sestri pri selitvi.
user posted image je pa tale šampanjec udaril meni na možganeuser posted image , že imam dar govora.
Iza je še budna, se mož z njo ukvarja, jaz še spijem 2 deci pol pa greva spat.
Je pa en dober film na Pop tv, ampak ga ne bom gledala. Sem se odločila, da hodim z Izo spat, tako se vsaj naspim.

Lahko noč, grem počasi v mižule, ker se mi vrtiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11112
28.9.2007 22:00:20   
skačica
žabika, jaz mislim, da lahko ponudiš hruško Hani, čeprav je meni P svetovala, da nič razen jabolka in banane do osmega mesecauser posted image . Jaz sem ji tudi že dala hruško pa ni bilo nobene reakcije.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11113
28.9.2007 22:01:26   
Anonimen
Žabika, hruška naj bi napenjala. Kaj pa kakšna bučka?

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11114
28.9.2007 22:07:07   
tinaaja
hruska je pri nas zakon, jo noro obozuje in ni nobenih problemov. jo pa prekuham. bucke so tud kul, pa cvetaco tudi njama... 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11115
28.9.2007 22:10:16   
Dajadada
Ali naj grem na zelenjavo, ali še kakšno sadje? Imam domače hruške. Kaj menite?

Jaz se bolj nagibam k zelenjavi, ampak sem tudi dobila domače viljamovke, pa je ta teden nejc hruško z jabčkom mlatu...njami. Še ob nobeni drugi hrani ni tako užival...no ja saj prav veliko še ni probal. Ga je pa res malo napenjalo, ampak ne vem, če ni bilo mogoče od večerne kašice.
Jaz mu zaenkrat dajem tisto kar imamo (imata mami in očiuser posted image ) na vrtu, ali pa kar dobimo domačega. Danes je prvič jedel uvoženouser posted image  ...banane žal ne rastejo, čeprav imamo posajen bananovec. Jjasna, kako pa kaj vaše banane...se še spomnim fotke. 

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 11116
28.9.2007 22:46:11   
draja
Amy še meni je šlo na jok, ko sem prebrala tvoj post o Elinem praskanjuuser posted image . Jaz tudi mislim, da si nekaj morala ukreniti, ker to je bilo že živo mučenjeuser posted image . A veš kako hudo je moralo biti, da cele noči ni mogla spančkati, zdaj pa spi kot angelček. Poljubčka Eli, tebi pa želim, da se končno naspiš.

Dajadada upam, da do izteka porodniške najdete ustrezno varstvo za sončka Nejčka.

Skačica ti si kar privošči. Taki večeri z možekom so vredni več kot vsako hujšanje. Itak pa gresta lahko skupaj spat, pa še kakšno kalorijo pokuritauser posted image .

Sezam žal se ne moremo zmenit da nam dajo denar, ker gredo prav oni kupit v trgovino in potem pride kot neka slavnostna podelitevuser posted image . Ampak važno da dajo, ker v moji službi itak nič ne dajo!!!! Še čestitke ne - so mi morali sami sodelavci na lastne stroške poslati telegram + darilouser posted image .

Super za Lana, Bora in sveda našega Žigca!!!!!!

Živa se tudi nima več časa dojit. Se mora preveč pretegovati, ozirati, stegovati, brcati, cukati, sezuvati, odrivati, smejati,.... Vse drugo, samo joška neuser posted image . Čez dan je ful malo pojedla tko da prav upam, da me ponoči ene parkrat zbudi in jo nahranim.
Smo pa danes spet poskusili s kuhanim jabolčkom in dokler sem ji ponujala pretlačeno ji revici ni in ni šlo. Ji je kar obračalo želodčka, pa se je hitro naučila ven pljuvati in zapirati usta. Pol sem ji pa zmiksala, pa še vodo v kateri se je kuhalo dala zraven, da je ratalo kot en gosti sok, no tisto pa je kar šlo dol po grlu. Sam tolk da se navadi na nov okus, pa da sem videla ali jo moti okus po jabolku ali pa drobni koščki, drugače bom poskušala čim manj pasirati hrano.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11117
28.9.2007 23:00:16   
sezam
draja - a ja, to prav firma časti user posted image . Pri men so sodelavke zbrale denar in mi ga dale. Glede telegrama je pa tudi pri nas isto - sami zberemo, o katera rodi user posted image .
Dojenje pa čez dan tudi pri nas tako izgleda kot pri vas. Mora takoj naredit obrat v levo, ...

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11118
29.9.2007 7:33:31   
erna14
jutro

oh kok ste ble skromne vceri no mi smo pa ze pokonc naspali smo se,jokali nismo nic,jedli smo popolno,skratka idealni otrok je tale mojuser posted image user posted image ziga

zabika-super da ste ze doma in da je hana zopet bila tok pridna in kako ti je uspel ravno prav vsega sabo nest mi k gremo na dolensko za 2 dni sabo nesem potovalko in na koncu se not tlacim stvari za vsak slucaj....user posted image user posted image user posted image vsa cast res mislim da si edina k si to napisala vse so vlekle na dopust za sleparja robeuser posted image user posted image
hruska-zakon tud pr nas posebej v konbinaciji z breskvo njami
KOLK MORA OTROK ZRAST NA MESECuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kopanje-kokrat ve kopate tamale jaz mojga endan z krpico zbrisem en dan ga kopam....in tako vsak dan enkrat na teden z milom.a ve glavo vsak dan zmocteuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 11119
29.9.2007 7:45:40   
erna14
ne morm vrjet pr nas so zakuriluser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 11120
29.9.2007 7:56:41   
tinaaja
KOLK MORA OTROK ZRAST NA MESEC

odvisno kok je hvaljen tist mesec... ziga ti ta najboljsi user posted image user posted image user posted image najbolj priden, najboljs spis, najbokjs papas, kakas, likas, peres, igras nogomet, vleces zizo.... user posted image user posted image

jaz sem vceraj doma klimo dala iz hlajenja na gretje user posted image

tok od danasnjega trga... matr, a ni bil lep vreme napovedan user posted image user posted image user posted image bo treba na hitrco pa z avtom vse opravit

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11121
29.9.2007 8:13:09   
Žabika
tinaaja: ja jaz se tut jezim na to vreme in seveda na napoved, ker sem imela tak lep plan. Še ne vem, kaj bo zdaj.

erna: ja kdor zna, pač zna. Letalo in omejitev teže prtljage je pomagalo!

draja: to je pa ornk darilo! Dobra firma, dober delavec!

Hana se je pa danes mislim, da po kakšnem mesecu ob 3h zbudila!? Je bila očitno zelo lačna - spraznila je oba rezervoarja in padla v komo za naslednjih pet ur, pa spet jedla in še naprej spi. Sem mislila, da se bo kaj razvadila na morju, ker sem jo vsak dan ko se je zbudila tam okoli 8h vzela v posteljo in smo skupaj pospali še zadnjo rundo. No danes sem jo pa dala nazaj v njeno posteljo in je zaninala.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11122
29.9.2007 8:14:56   
thaiss
user posted image

pančkali user posted image user posted image  po novem papcamo 2x na noč...no commentuser posted image

kopanje -mi smo ga do 14 dni nazaj vsak dan stuširali, poleti tudi glavo, enkrat tedensko pa z milom. Zdej ki je bolj hladno ga vak drugi-tretji dan, glavo pa 1x tedensko. Une dneve kose ne tuširamo ga pa s krpico umijem.

erna zdej te pa več ne zebeuser posted image user posted image  Mi imamo v stanovanju 24´C in verjetno še ne bomo zakurli. N a srečo imamo plinsko ogrevanje in si lahko kadar hočemo zakurimouser posted image user posted image

midva sva tudi misla it na tržnico sam je neko sumljivo vreme, se bova kr z avtom v šoping zapeljala... Tinaaja  user posted image ....

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11123
29.9.2007 8:22:19   
amy26
dobro jutro

Draja hvalauser posted image , bolje spimo, se še vedno zbujamo vendar v meji normale in ne v jokuuser posted image
Žabika, fino da ste lepo prispeli domov in da ste se imeli superuser posted image

Erna, dojenčki naj bi zdaj rasli bolj počasi, ne meriti po tednih, pri nas je recimo Aleks zrastel od 6-9 meseca 4cm in od 9-12m 5cm, torej cca 1,5cm/m odvisno od otroka

GH naša je včeraj ko je dobila zmiksan korenček tudi v taki obliki pokaka, torej ga ni prebavila, danes ga je pa spet kakala vendar se mi zdi da je bil bolj prebavljen, no kakec ni bil čisto korenčkast ampak bolj podoben oranžnemu kakcu, analiza pa takauser posted image . Verjetno je to normalno, kako so pa vaši kakali od začetka po korenčku.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11124
29.9.2007 8:25:54   
Žabika
erna: mi2 kopava Hano vsak dan (mogoče jo do zdaj nisva ene 5x). To je že obvezni del večernega rituala. Z milom vsak dan ritko, rokice, nogice, enkrat na teden celo telo in glavo. Se pa ali čebričkamo ali tuširamo. Na morju smo pa uživali, ker je bila banja. Uf kako je čofotala notri. Če sem bila pa zvečer sama, sem jo pa kar v umivalniku umila.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  443 444 [445] 446 447   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  443 444 [445] 446 447   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Dvoimensko ime
binyy

Ali ste za dvoimensko ime otroka?

da (31%)

ne (69%)

Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!