|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  444 445 [446] 447 448   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
29.9.2007 8:28:39   
erna14
tinaaja-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi zdi nons mal vecji k uceruser posted image user posted image
thaiss-no pa je tud k vam prsov tist dez  k sm ga vcer poslalauser posted image user posted image user posted image
amy-hvalauser posted image
zabika-uuu umivalnik tud ni tok svoh ideja za mal not pocofatuser posted image user posted image user posted image hvalauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11126
29.9.2007 8:30:59   
tinaaja
Verjetno je to normalno, kako so pa vaši kakali od začetka po korenčku

ce je bil zmiksan potem je bila mesanica barve kakca in ornazne od korencka, ce so bili koscki, potem cel korencek. zato miksam vse, ceprav zna pojest manjske koscke. no, pustim kaksen koscek, da ne pozabi, da zna user posted image
go thais, go thaiss - user posted image user posted image user posted image

kopamo se vsak dan, ker je pa to ta malo taaak zakon, sploh zdaj ko imamo kopalno knjigo..

knjigice so zakon, pa tole tudi : http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=29862

a je kaksna ze stestirala ta nove fixes  plenice z elastiko?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11127
29.9.2007 8:42:59   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
thaiss-no pa je tud k vam prsov tist dez  k sm ga vcer poslalauser posted image user posted image user posted image

ni še dežeka hahaha

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11128
29.9.2007 8:43:30   
pocka
Jutro
spali super, kot ponavadi, jedli ob 5 in spali do 7. Ima Taja zjutraj novo uro, ob 7.15 je budnica - vsak danuser posted image
Včeraj smo dobili izvide iz alergološke, so negativni user posted image user posted image , je pa rekla naj počasi začnem jest mlečne izdelke in opazujem, če bo kakšna reakcija (da ugotovimo, če bi slučajno šlo za intoleranco). No tako, še par dni počakam in pol se ve kaj sledi - torta nutela - skačica, se priporočamuser posted image
Prehlajena je  še vedno, imamo take borbe s čiščenjem noska da adijo, se tako dere! Vidim, da ste nekatere šle do P, kaj mislite, da bi midve tudi morale, da pogleda, če bi bil bronhitis (ste me kar malo ustrašile s tem)?

kopanje - prej smo jo kopali vsak dan (tako uživa, da ji ne morem vzet tega veselja), z milom 1x na teden, glavo sem ji vsak dan zmočila, zdaj smo bolani, pa je raje ne kopam, se samo umivamo. No, zdaj, ko je zahladilo je ne bom več kopala vsak dan, ampak na 2-3 dni.

dajadada - upam, da kmalu najdete primerno varuško za Nejca
žabika - super, da ste tako uživali in prispeli domov brez večjih pretresov. Aja, pa jaz bi probala hruško na tvojem mestu, če jih že imaš, drugače pa bi bila tudi bučka dobra varijanta za nadaljevanje.
tejčica - upam, da ste rešili problem z zamakanjem
skačica - a ti ga pa kar piješ?user posted image
amy - user posted image za Elo, da rešite te težave s kožo
anja - user posted image za Bora, da se pozdravi
draja - tudi naša ima tistega kužota na vozičku in tudi cuza tist rep kot za stavo user posted image
kr_enamami - srečno pri iskanju službe, pa držim pesti, da najdeš kaj pametnega
4 urni delavnik - jaz razmišljam  v tej smeri, pa bi potem malo stisnili, moram pa še poklicati na kadrovsko pa vprašat koliko plače bi sploh naneslo na mesec. Se pa bojim, da zeeelooo malo, ker sem v državni službi in mi plačo držijo gor dodatki, ki jih potem skoraj da ne bi dobila, ker bi me verjetno dajal delat samo zjutaj tiste 4 urce. Ma, bomo videli, moram poklicat.
thaiss - si probala skuhat koromač zadnjič? Je bilo užitno?
varstvo - mi bomo Tajo vpisali v vrtec samo za vsak slučaj, drugače pa jo bo babi čuvala, do kdaj se nismo zmenili ampak vsaj kako leto mislim da ja. Pol bom pa itak jaz spet na porodniški user posted image user posted image user posted image

Moj nekaj pospravlja, sem ga včeraj skuuser posted image , da mi nič več ne pomaga, sploh zdaj, ko sem bolana in pri 38°C vročine cele dneve sama preživim s tamalo, ki je tudi sitna, ker je bolana in sem za vse sama. Zgleda se je malo  zamislil user posted image .user posted image user posted image user posted image

Lep vikend....pa čim več sončka

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11129
29.9.2007 8:44:26   
draja
Jutroooo!
Super spali, sicer tri bujenja a brez krčevuser posted image user posted image user posted image .

Kopanje mi se kopamo vsak večer, ker je to za Živo podobno kot za Brino največji užitek. Kopamo pa se tako, da mala leži v svoji banjici (ima kar veliko) v vodici (samo pod glavico ima brisačo) in tako si vsak večer zmoči glavico. Milimo pa zeloooo poredko, saj nisem pristaš miljenja. Včasih smo enkrat na teden zdaj pa kvečjemu enkrat na 14 dni.
Sezam ja to prav firma častiuser posted image . Dajo pa bivših 40.000 SIT pol pa zbereš kaj želiš in lahko še doplačaš, če je kaj dražje. Zdaj v evrih pa ne vem točno kolk bojo dali - mogoče še kaj večuser posted image . Ima pa moj mož res nasplošno super delodajalca, ki ima posluh za vse. Jaz lahko samo sanjam o takšnem posluhuuser posted image .

Sem včeraj pozabila povedat, da smo šli po stajico v Ariela. In ker je Živa zaspala v avtu sva se z mojim zmenila, da jo gre on iskat, jaz pa počakam v avtu (prvič v življenju, da se mi ni dalo it v trgovinouser posted image  - ja razumljivo, ko smo bili en dan prej vsi v Arieluuser posted image ). Kupil naj bi tisto v akciji za 39 evrov, ker itak ne vemo koliko nam bo sploh prav prišla. No, pa pride moj ven z eno fuuuul lepšo, večjo in seveda temu primerno dražjo stajicouser posted image . Se ni mogu upret živalicam, ki so narisaneuser posted image . Jao, jao tile očki in njihove princeske user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11130
29.9.2007 8:47:01   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Jaz! Meni so super vse njihove.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11131
29.9.2007 8:47:47   
draja
Žiga naaaajlepši fantek, sonček, bonbonček. Krasne očke, lička, nosek, ustka. Naaaajbolj priden, pameten, iznajdljiv, spreten fantek na ceeeeelem svetu.

Rast no tudi naju malo skrbi rast najine Žive. Imava občutek da v dolžino nič kaj dosti ne raste. Zdaj sem se malo potolažila, ko sem prebrala odgovor od Amy, ker smo mi tudi v 5-ih tednih zrasli za 1,3 cm, kolikor se pač lahko zanesem na njihove meritve. Zdaj v sredo imamo spet posvetovalnico in naju je kar malo strah merjenja, ker imava občutek da ni nič kaj zrasla v tem obdobjuuser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11132
29.9.2007 8:50:13   
draja

knjigice so zakon, pa tole tudi : http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=29862

tole je hotel mož kupit Živi za 6 mesecev pa sem ga prepričala da ne, ker mi je bila ful grda igračauser posted image user posted image user posted image . pol smo ji pa polžka od Fiscer Pricea vzeli, čeprav sem rekla, da njihovih igrač ne bomo kupovaliuser posted image .

Pocka super za dobre izzvide testiranj!!!!! Privošči si!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11133
29.9.2007 8:53:04   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

a so kaj tanjse in ozje od ta starih? a ste ze na 4?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 11134
29.9.2007 8:54:05   
erna14
tinaaja-je pa tole vsec
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168785
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=100056

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11135
29.9.2007 8:55:31   
amy26
Zdaj sem se malo potolažila, ko sem prebrala odgovor od Amy, ker smo mi tudi v 5-ih tednih zrasli za 1,3 cm, kolikor se pač lahko zanesem na njihove meritve.

Draja, poskusi jo preden greste do P tudi sama zmeriti, men Elo kar lepo rata in ponavadi kar pravilno zmerijo, no edino 1x niso pravilno, drugače pa kar.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11136
29.9.2007 8:58:45   
thaiss
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11137
29.9.2007 9:16:49   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

a so kaj tanjse in ozje od ta starih? a ste ze na 4?

Meni se zdijo te najtanjše njihove, široke pa so po moje vse približno enako. Tiste "extra" so najbolj debele. Mi smo še kar na trojkici, nam ful dobro držijo. V celem tednu na morju mi ni niti enkrat skoz prišlo. No sicer smo pa samo 2x kakali.

thaiss: kam pa greš? Pri nas se počasi dela sonček, upam da bomo, ko moji vstanejo, lahko šli do tržnice.

Hruškica je kuhana in obdelana z mikserjem.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11138
29.9.2007 9:29:23   
Pikca
jutro,

user posted image draja, moj je tud tak, da bi zihr tanajdražjo stajco kupil. mi pravi kok zapravljam, ko gre on v trgovino pa 3x več domov privlečeuser posted image

pa ravno razmišljam a kupit stajco al ne... user posted image  se mi zdi, da bo tamal tak kot Živa - ni šans, da bi se sam igral v njejuser posted image  no vsaj da ga imaš na varnem ko greš na WC pa pod tuš prav pride. Bom pa obvezno vzela tako z redko mrežo, da se lahko prime in vstane.

ta nove fixies  - ta plave se mi zdijo mal trde, drgač v redu, ta vijolične so mi pa drugač super, ampak mi je že parkrat gel ven prišeluser posted image  niso nič ožje kot ta stare.

kopanje - ene 2x na teden, glava 1x na teden in takrat tudi miljenje (malo). ne mara čebrička, še najraje se kopa v škafu za perilo.

4 urni delavnik - pri nas niso navdušeni nad tem, pol te dajo kr nekak na stranski tir, saj to bi še preživela, samo zdaj ko imamo še vrtec za plačevat bi mi zelo manjkalo pol plače... ker imamo precej stan. kredita za odplačevat.

uživajte v vikendu!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11139
29.9.2007 9:30:50   
Barči78
KRST - dejte prosim povedat, kje ste ene kupile svečke, da so vam nanjo napisali otrokovo ime in datum, prosim.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11140
29.9.2007 9:36:17   
Pikca
aja to sem pozabla napisat, obstaja tudi varianta 6-urni delavnik, se manj pozna pri plači in verjetno za delodajalca sprejemljivejše

pa še igračke - to jaz v glavnem zase kupujemuser posted image , ker za naša dva je vse drugo bolj zanimivo

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11141
29.9.2007 9:39:44   
A-N-J-A
nasvet:kako naredim žrebičkove zrezke?????

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11142
29.9.2007 9:45:56   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

nasvet:kako naredim žrebičkove zrezke?????

Žrebičkov zrezek mora biti dobro uležan - jaz ga dam v posodo, ga prelijem z olivnim oljem in ga dam za en dan v hladilnik. Naslednji dan ga posolim in popopram in še malo pustim ležat. Potem pa dobro segrejem olje in ga na močnem ognju spečem. Koliko pa je odvisno od debeline zrezka in od jedca.
Prodajajo pa tudi zrezke v marinadi, ki so že napacani in jih samo še spečeš. Ker so ti zrezki zelo tanki, je ponavadi dovolj minutka na vsaki strani.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11143
29.9.2007 9:52:31   
A-N-J-A
user posted image tinaaja v sparu sem vidla tako fino hobotnico od Tigex-a,ma take tanke lovkice-kot trakceuser posted image .

Thaiss-sem zadnjič pozabila pohvalt Matia kakšen corti jeuser posted image .

kopanje-mi se vsak dan-obvezno,glava je pa itak mokra ker tok špricauser posted image .Z milom pa po potrebi-Mustela rules.

Evo zdele me je skor kap k se je pametni kuža oglasu-Sam od sebeuser posted image .

meaa-sluz se bo izločila tako kot prej samo lažje se bo "odlimala".

žabika-lepo da ste prišli domov in da vas je bil Lupus vesel.Tle na RR je tud ena punca ,ki ima dve dogi in dva boksarja,a je to ta????

Pri nas sije sončekuser posted image user posted image user posted image .

draja jaz ti priporočam Romerja-ne bo ti žaluser posted image .

amy-super da gre Eli na boljše in da lepše spi.Revico je zihr tok srbel da se je zbujala.

tejčica a ste še živi,da vas ni zalil?Upam da ste vsaj velik popusta dobil v Merkurjuuser posted image .

erna kako Žiga?A moraš že večje cune kupituser posted image ?

Moj Bor se mi zdi pa danes precej boljši,nič ne hrope in je oh in sploh zadovoljen.Mamo pa pri nas novo finto.Kar koli mu dam v usta pluva ko norc pol se pa še smeje mulo.Tko da sem jaz on,stol in okolica čist umazaniuser posted image .Predatavljajte si kaj delam da ne pljuva,ker ma not zmešano zdravilo in MORA pojest.Jao meni,bom diplomirala iz pačenja user posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11144
29.9.2007 9:54:01   
A-N-J-A
Hvala Žabika,sem vedla da mi boš ti odgovorilauser posted image .A pol ne bodo za danes.Naj jih mam do jutri v oljčku???

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11145
29.9.2007 10:04:12   
tinaaja
anja, tko kot je zabika napisala - na hitro na vrocem olju.. zacimbe: so poleg popra in soli se zenf.. tko je men pri krusicu rekla.

krst - sveco je mami kupila pri enem umetniku, gor pise ime, priimek, datum in cerkev. drugace pa slomskova knjigarna, lahko narocis na netu...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11146
29.9.2007 10:05:04   
Taya85
Dobro jutro

Spali smo presenetljivo super od 21-8 brez zbujanja, ali je pa jaz nisem slišala da bi se zbudilauser posted image .
Upam da bo zdele še eno ta kretko rundo odspala, pol greva pa mal ven, če bo vreme.

tinaaja mi mamo doma eno igračko od tinylove, samo je prišla v kompletu z igralnim centrom, taka s trakci (bom probala najdt link)

kopanje mi se kopamo vsak drugi dan, takrat umijemo tudi glavo, ker ma tok dolge laske

amy upam da se bo tvoji princeski popravila koža, pa da bodo noči prespane, user posted image  za vas

žabika user posted image  za uspešen dopust, mi bi tud enga rabil, pa oči nima časa user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11147
29.9.2007 10:06:41   
A-N-J-A
tinaaja hvalauser posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 11148
29.9.2007 10:24:45   
malička
Oj, da se vam še mi malo javimo... prehlad hm tudi nas je zahaklal, najprej mene in sedaj je pri meni že mimo (skoraj) in sem bila že srečna hvalabogu da se sanja ni nalezla ....in glej danes zjutraj sanja ima zabasan nosek, poleg tega kašlja in kihauser posted image user posted image user posted image ,hja kaj češ pa še imunoglobuline ima nizke zelo zato odlašamo cepljenje, zdaj pa še prehladuser posted image . Kako ji lahko pomagam uporabljava pumpici in fiziološko za nosek kaj pa za kašelja kateri čaj oz pripravek ji lahko ponudim??? drugače pa vse po starem... hvala za nasvete

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11149
29.9.2007 11:18:41   
Barči78
thaiss - pri tebi sem videla, da ste imeli na krstnem prtičku napisano ime in datum, a mi lahko prosim poveš, kje si ga kupila.
Za naročiti v Slomškovi knjigarni sem pa pomojem malo pozna, ker mamo krst čez 1 teden.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 11150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  444 445 [446] 447 448   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  444 445 [446] 447 448   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Prehranski dodatki
Michonne RR

Ali dajete otrokom prehranska dopolnila?

Da (63%)

Ne (16%)

Občasno (21%)

Število vseh glasov: 19

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!