simonka
|
Zdravo mamice. Mi smo nazaj od zdravnika. Dežurna je bila ena starejša zdravnica in je rekla, da ne more preceniti če so točno vodene koze, saj ima samo en vodeni izpuščajček na glavici. Glede na to da je dojen je možno, da je v taki blagi obliki, da pa točno ne more rečti. Patronažna pa je redkla da so to zagotovo kjozice, tako, da nisem nič več prepričana. No v vsakem primeru zdarvila ni samo z vodico fejst tuširat in potapkat z brisačko, tako, kot smo delali pri velikem. Smo pa še Jakeca zvagali in se je v 14 dneh zredil skoraj 900 gramov. Sem presrečna saj prvega nisem mogla dojiti, oz. sem ga pa se je v celem mesecu zredil 10 g, zato sem zdaj še toliko bolj srečna ko Jakec tako napreduje. Hvala SEZAMOV čaj, mislim, da je res kaj so mamice pisale, da je res prva liga za nastajanje mlekeca. KG jojo joj še 30 kg dol pa bo hahaha. Supwer mamice ki vam lepo grejo kg dol, jaz nič kaj ne upam, še paziti pri hrani da se ne bi poznalu na mleku. Čaj za dojenje Hippov sem pa jaz spila skoraj 2 litra na dan, zdaj pa sem prebrala, da res samo dve skodelici. Mislite, da to ni dobro? Danes me je pograbila malo nervoza zaradi nereda v stanovanju, imamo pravo bombo, ampak ne sfolgamo, čeprav možek fejst pomaga. Upam, da se bom navadila počasi tega nereda, saj sem vedno imela kar red po našem domeku, zdaj pa res ne gre. Pa kot pravijo OTROCI ODRASTEJO - prah in umazana posoda pa te bodo čakali še vso življenje. Drage mamice uživajte z svojimi sončki in papa