cv105
|
Mi imamo vedno s seboj torbo s plenicami, flašo s čajem in prazno z vodo in Novalacom, če bi slučajno moral kje po poti papat, komplet rezervno obleko, ... Previjava se navadno pri moji mami, ki je na pol poti vsakega sprehoda. Ko bomo pa večji in bomo kje na daljšem potepu, bomo pa previjalnice lovili. Punce, koliko stopinj imate v stanovanju čez dan in v otroški sobi ponoči? Mi imamo v dnevni in kuhinji 23,5-24 stopinj, v otroški ponoči ravno toliko, pa se mi zdi, da je to preveč. Na radiatorjih imam sicer vlažilce, pa se mi zdi, da je zrak vseeno ful suh. V posvetovalnici je sestra rekla, da naj bo le 21 stopinj. Tu meni razum odpove, ker sem zmrzljive sorte in mi nikoli ni prevroče. Čaj - mi dajemo Maksu Plantex zaradi žeje in ne zaradi krčev, ker ko ima krče ne da v usta absolutno NIČ. Pa med obroki mu tudi dam čaj. Ker je bolj lene sorte za papat, ga matram na 3 ure, da kaj pojeva. Če je prej lačen, dobi čaj. Kar me moti pri Plantexu je, da ga je treba narest 1 dcl in mali ga seveda toliko ne spije v enem dnevu in potem ga pijem jaz in njemu vedno novega delam, ker ne vem, koliko časa lahko stoji... Bi raje nabavla Hipp čaj, ker se mi zdi, da je drugače pakiran. Drži??? Mi2 sva prej prišla s sprehoda. Naj bi jedel ob 17 uri, pa ni hotel in sem ga kar popokala in sva šla za eno uro ven. ko sva prišla k mojim staršem, ga je popadla lakota, je pojedel in sva odrinila domov. Moj brat pravi, da mali vedno, kadar ga vidi, je. Jaz sem pa vsa srečna, da je. Tudi iz tega, da pri naših vedno je, doma pa ne, sklepam, da imamo mogoče prevroče stanovanje????? Potem sem mu glavico namazala z oljem, ker se mi zdi, da se mu delajo temenca. Ene 15 minut so ga matrali še krči in sedaj je zaspal. Potem pa na kopanje in v taprave mižule. Lahko in mirno noč.
|