A-N-J-A
|
Najprej čestitke Miji,Brini,Aneju in Juretu ! Pa čestitke naši Eli,ki bo čez 1m stara 2leti ! tinaaja sem ti rekla da je Porenta super.Nam je pokazala mal bolj v ležečkem,tko da sta glava in noge v isti višini.Pa ,ogoče bi dodala še to,da je treba pleničke mal odšponat,da jih v buši ne žuli. Ja isto moramo patronažni zatežit za stehtat.Na drugem pregledu stehta ,mu zmeri glavico,prsni koš,pogleda mečavo,potipa joškice,to je pa tud približno vse. Je pa tvoja Brina ful cuker,res ful mi je simpatična,komi čakam da jo vidim v živo . Daj povej mi kako tkole slikce nalimaš! Tole zadevo prodajajo tud tuki:http://www.comfortbaby.com/index-1.html .Smo ravno včeri sprobal v Rutarju,se je Eli držala k klop,bomo videli,če bomo rabil. pocka naša Ela je bila alergična na MI.Mislim da je tvoja še mal premajhna da bi vedela če je alergična.Jaz sem začela po 2m z dieto,prej so pa te pikice hormonske. previjanje jaz nisem previjala čez noč pa je Bor fasu glivice in rdečo rito.Zdaj pa sploh ne vem kaj naj delam,ker Ela ni imela nikoli vneto rito . srečanje-če boste v pon. prišle v brunarico,jaz pridem kasnej,ker grem v btc kupit Eli copatke za v vrtec Zdaj pa še tekoče novice : -naš fante se je danes prvič nasmejčku najprej očiju pol pa še mamici -naša Ela se je prvič peljala z očitom na kolesu,najprej je nismo spravli gor,pol pa ne dol -Bor danes prvič spančka v ta veliki postelji od Ele,Ela pa v malo večji ,ki jo je danes oči končno spackal skupi -najpomembnejša novica mami ima novo frizuro,ene 15 cm je šlo stran,pa pramena mam tud jeeeeee Jutri gremo v Zoo,Ela je že čist navdušena da bo slončka vidla.
|