|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
21.4.2007 21:17:31   
A-N-J-A
Najprej čestitke Miji,Brini,Aneju in Juretuuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Pa čestitke naši Eli,ki bo čez 1m stara 2letiuser posted image user posted image user posted image user posted image !

tinaaja sem ti rekla da je Porenta super.Nam je pokazala mal bolj v ležečkem,tko da sta glava in noge v isti višini.Pa ,ogoče bi dodala še to,da je treba pleničke mal odšponat,da jih v buši ne žuli.
Ja isto moramo patronažni zatežit za stehtat.Na drugem pregledu stehtauser posted image ,mu zmeri glavico,prsni koš,pogleda mečavo,potipa joškice,to je pa tud približno vse.
Je pa tvoja Brina ful cuker,res ful mi je simpatična,komi čakam da jo vidim v živouser posted image .
Daj povej mi kako tkole slikce nalimaš!
Tole zadevo prodajajo tud tuki:http://www.comfortbaby.com/index-1.html .Smo ravno včeri sprobal v Rutarju,se je Eli držala k klop,bomo videli,če bomo rabil.

pocka naša Ela je bila alergična na MI.Mislim da je tvoja še mal premajhna da bi vedela če je alergična.Jaz sem začela po 2m z dieto,prej so pa te pikice hormonske.

previjanje jaz nisem previjala čez noč pa je Bor fasu glivice in rdečo rito.Zdaj pa sploh ne vem kaj naj delam,ker Ela ni imela nikoli vneto ritouser posted image .

srečanje-če boste v pon. prišle v brunarico,jaz pridem kasnej,ker grem v btc kupit Eli copatke za v vrtec

Zdaj pa še tekoče noviceuser posted image :
-naš fante se je danes prvič nasmejčku najprej očiju pol pa še mamiciuser posted image user posted image user posted image
-naša Ela se je prvič peljala z očitom na kolesu,najprej je nismo spravli gor,pol pa ne doluser posted image
-Bor danes prvič spančka v ta veliki postelji od Ele,Ela pa v malo večji ,ki jo je danes oči končno spackal skupi
-najpomembnejša novica mami ima novo frizuro,ene 15 cm je šlo  stran,pa pramena mam tud  jeeeeeeuser posted image user posted image

Jutri gremo v Zoo,Ela je že čist navdušena da bo slončka vidla.

(odgovor članu magor)
Neposredna povezava do sporočila: 951
21.4.2007 21:44:31   
urla
Anja in Žabika in seveda ostale - jest pridem v ponedeljek, vas počakam (samo če bo lepo vreme).

Mi pa ni uspelo nič javit, smo praznovali mojih 30! Mater sem že stara. Drugače pa smo po cele dneve zunaj.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 952
22.4.2007 9:21:11   
tinaaja
Jutro oz ze dober dan user posted image
Brina je spala od 10-4 in 4:45 do 7:30 user posted image .. sem skor  dol padla, ko sem zjutraj vidla, do kdaj je potegnila, ker me zmeraj pokonci vrze med 5 in 6.. sva z daddyjem samo user posted image Ce ne bi imela primankljaja spanja od zadnjega meseca, bi skoraj lahko rekla, da sem naspana user posted image user posted image user posted image ma pridna je ful user posted image se vid da sta njena ta stara velika zaspanca user posted image
Anja - kako pa gljivice zgledajo? Mislim, da je P rekla, da ce dobi gljivice, da je treba k njen po recept, tko da pot pod noge .. Upam, da se cim prej pocajtate. Slikice - najprej zmanjsas na primerno velikost na racunalniku, gres na shrani.si, nalozis slikice in skopiras link, ki ti ga ven vrze na forum (ne kopiras dejnsko slike, ampak link, ko posljes sporocilo, se link pretvori v sliko)

Bizovik/Tivoli - pon in srede so zame bolj neugodni, ker je takrat nasa babi (moja mami) frej dop in ga sevede prezivlja z brino.. ampak morda,ce bo mala napapana in pridna se tud jaz oglasim, tud verjetno med 11 in 12.

sibam pod tus, pol pa pocasi proti mestu na kavo user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 953
22.4.2007 10:57:30   
skačica
Dobro jutro!

Za nami je bolj tako tako noč,ampak ok. Sem preživela in zdaj se mala že vozička na svežem zraku,mati pa v pižami za računalnikom že pol ure skuša spravit kako novo fotko v album in ji seveda ne rata. Zakaj so kar naenkrat moje fotke prevelike?????user posted image  Do sedaj jih nisem rabila nič pomanjševat zdaj so pa prevelikeuser posted image . Jaz pa tak mojster za računalnike,da znam stran shrani.si samo odpret in  nič naredituser posted image user posted image user posted image user posted image . Ma,sem besna kot user posted image  pa take lepe fotke imamo.

tinaaja,naša ta mala je ves čas v roza cunjicah pa še kakšno belo imamo(bolj v sledovihuser posted image ),zdaj bi jo pa oblekla še v kake bolj žive barve. Sicer ima nekaj cunj tudi v ciklama barvi,ampak spet je bolj na roza. Sem vidla,da je tvoja punčka bolj v živih barvah(oranžna) in me zanima kje kupiti take luštne moderne cunje in ne kake pajacev kaki drugi barvi kot roza. Kakšne hude bodije s kratkimi rokavčki bi potrebovala,da ji dam čez čez dolg rokav.
Sicer sem zdaj nabavila 5 športnih hlač,od tega 4 rozauser posted image  in samo ene vojaške barve. Ma,me kar zanese tja v roza cunje.
No,ne vem kaj sem zdaj tako v cunje zašla. Se mi obeta naslednji teden spet šoping in me morda nakupovalna vročica daje????user posted image user posted image user posted image

mastitis,vsi znaki so izginili,počutim se spet kot roža,se pa bojim da imam malo manj mlekauser posted image . No,zdaj se nalivam s čajem za dojenje in z vodo. Saj bo prišel nazaj. So pa vsi pametni kako mi sploh ni bilo treba piti čaja za dojenje,ker sem itak imela preveč mleka in sem zato pokasirala mastitisuser posted image . Japaja. Jaz sem pa vedela.

previjanje-še vedno jo ne previjam ponoči in ima lepo kožo.  Jo pa takoj zjutraj ob 6-ih,ko se zbudi. Še vedno pa uporabljam Babylove pleničke in sem zadovoljna,Pamperska je danes zjutraj spet spustila(možu se ni dalo odpreti novega paketa plenic in je pograbil ta prvo,ki jo je zagledaluser posted image ). Mala je bila pokakana do htbta,čez bodi in spalnega pajaca.

Drugače pa še razmišljamo kam jo bomo danes mahnili. Spet se obeta tako zelo lep dan.
Tudi ve ga izkoristite pa se slišimo še kaj zvečer.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 954
22.4.2007 12:41:56   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

-najpomembnejša novica mami ima novo frizuro,ene 15 cm je šlo  stran,pa pramena mam tud  jeeeeeeuser posted image user posted image

Tole moram pokomentirat, pol pa šibamo v mesto na sprehod in kavico...
Anja, sem se tako nasmejala user posted image . Jaz namreč že 1 mesec težim, da bi morala NUJNO do frizerja! Ampak kaj, ko me vedno glancajo po 3 ure skupaj (narastek, prameni in striženje). Se mi je od nekdaj zdela izguba časa, zdaj pa sploh ne vem kako bi to izvedla user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 955
22.4.2007 12:54:48   
simonka
Pozdravljene.

Naš Jakec ima vedno več kozic. Ubošček pa komaj 6 tednov star. Kljub temu, da je polno dojen jih je dobil od bratca. Mogoče pa bo zaradi dojenja lažje prenesel kozice. Vročine še nima je pa dosti na ziziki, da se carta. Bogi naši otročki ko so bubani.

Želim vam lepo nedeljsko popoldne in uzivajte z svojimi sončki.

Skačica super da je mastitis mimo in Tinaaja fajn, da si se naspančkala.

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 956
22.4.2007 13:41:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

previjanje jaz nisem previjala čez noč pa je Bor fasu glivice in rdečo rito.Zdaj pa sploh ne vem kaj naj delam,ker Ela ni imela nikoli vneto ritouser posted image .

Tu glede rite sem pa že ekspert, ker ima naš hudo občutljivo kožo, na samo na ritki... Če je samo rdeča ritka, potem pomagajo kreme, ki imajo notri cink. Mi imamo že 7 kremc za ritko. Najbolj pomaga Sudocrem (http://www.euroalba.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=3&Itemid=47), ali pa Pasta di fissan (dobi se jo v Italiji), pa dobra je tudi Pasta all ossido di zinco e pantenolo od Fitobimbi, to se pa dobi tudi pri nas v lekarni.

Gljivice pa zgledajo tako, da ima pikice, ki zgledajo kot majhne razjede - lahko greš do P, da ti napiše recept ali pa kar v lekarno, ker se mazilo dobi tudi brez recepta - Canesten (je pa drugačen kot tisti za odrasle). Po večini, če imajo otroci gljivice po ritki imajo tudi gobice v ustih (imajo vedno bel jeziček), tu pa pomaga Daktarin gel za mazanje po jezičku.

Lp, jjasna

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 957
22.4.2007 14:00:50   
A-N-J-A
tinaaja saj mam vse kreme doma Canesten in Nistatin,pa kar ne gre nazajuser posted image .
A slikce prej pomanjšaš,ker men vrže vn uno ta velikouser posted image .
K_a_t_i jaz mam srečo,mi pride frizerka na dom,drugač pa dela pri Miču(MS)user posted image .Drugač pa men tud ne bi zneslo.

jjasna mam Sudcreme,pa cinkove,pa vsega boga pa kr ne gre nazaj.Saj zdaj nima več pikic,samo tak rdeč flek,ki je mal dvignjen od kožeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 958
22.4.2007 15:29:04   
tinaaja
Skacica, oblekice sem zadnje case kupovala v Okaidi-ju (interspar vic) in v maxi marketu. Jaz sem tud kupila hude majcke s kratkimi rokavi v maxiju, da jih bom dala cez dolg rokav pa seveda za toplo vreme, da bo imela samo kratek rokav. Obe trgovini sta mi zakon. H&M - kwa pa vem, nic kaj dost ne najdem tam tazga, kar bi imela.. Pa so mi zadeve vsec, ampak ... No mi do pred kratkim skoraj nismo imeli roza, ampak sem popravila zalogo. Res pa je, da kupujem tud dost oranzne, ki mi je super. Pa se barva za oba spola je, ce bi imeli kdaj fantka. user posted image

Simonka - joj a pol jih je fasal.. Upam, da se cim prej pocajtate user posted image Lubcka za Jakca!

Mi smo se ze posteno sprehodili, tko da malo rekreacije za danes je ze mimo.. Malena malo spancka, je ful bolj pridna na sprehodih, od kar jo dam lezat na hrbet. Ko je bila na boku, je skoz jokala in je bilo splosno nezadovoljstvo. Tko da so mi sprehodi koncno postali uzitek user posted image , prej sem sama cakala, kdaj bo nasledji jok lai pa jo tolazila user posted image

Anja, a pol imas zdaj mojo dolzino las user posted image Jaz sem si zadnjic tud odbila ene 3 cm, ampak ziher ni take razlike kot pri tebi.. Zmeraj znorim, ko mi lasje zrastejo do ramen, kljub temu, da si vsakic recem, da si bom pustila dolge...  In ste sli danes tud kaj na kolo z Elo?

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 959
22.4.2007 16:25:53   
Anonimen
Anja, jaz mu ritko umivam s kamilicam. Si naredim kamilice in dam v termovsko. Pa na pleničke dajem pod ritko podlogo  podobno navadnim plenicam in pomaga.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 960
22.4.2007 17:26:35   
simonka
Zdravo mamice.

Za ritko pomaga zelo hrastovo lubje, ki ga kupiš v lekarni, ga skuhaš in s tem umiješ ritko lahko pa daš tudi gazico namočeno v to tekočino na ritko čez pa pleničko. Res pomaga.

Upam, da se ritke čimprej pozdravijo.

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 961
22.4.2007 18:26:09   
Žabika
No mi pa nimamo težav z ritko, ampak z noskom! Kar čez noč se ji je zabasal! Še dobro da imam pumpico, da ji skoz pucam nosek.

Ritko pa jaz umivam samo z vodo in zvečer pred kopanjem s trdim milom, mažem pa z kremo iz lekarne. Zaenkrat je lepa.

Jutri ne vem, če bom prišla v Bizovik, ker bomo šele dopoldne šli domov, pa še tale zamašen nosek me skrbi! Upam, da se ne razvije še v kaj naprej. Kakšen nasvet, kako naj postopam naprej?

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 962
22.4.2007 19:24:19   
urla
Žabika - če je nosek ful zamašen uporabljaj najprej fizološko. Kupi malo plastenko v katero jo naliješ. Hano daj na bok, jo z eno roko primi za glavo, da ji po nepotrebnem ne špricneš v učke, špricni močno v zgornjo nosnico. Katji gre iz nosa kar 5 cm gost sluz in smrkelj. Isto ponovi tudi na drugi strani. Pa po špricanju jo dvigni in jo obrni na trebuh, da ji voda steče ven. Katja je zaradi tega kašljala in se davila, ker ni vedla, kaj naj stori z vsem materialom, pa smo jo v dveh dneh pozudravili. Na koncu pa uporabi še pumpico, da do konca ščistiš nosek. Pa delaj to kar se da velikokrat (jaz sem to vsakič, ko sem jo previjala).

Osebna izkaznica - ali se lahko dela samo na glavni UE ali lahko tudi recimo na UE Šiška? Kam ste dale razvit slike v LJ, da so vam jih naredili takoj za osebno?

No mi smo danes uživali, familjarno smo šli v Bizovik in smo prav uživali. Tian se je podil po igrišču, mi pa smo klepetali na sončku.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 963
22.4.2007 19:52:21   
soncek78
Hello!

Malo se oglašam iz Obale. Tako lepo vreme je, da smo bili kar precej časa na zrakcu... Najino Niko je tako uspavalo, da je v vozičku kot polhek. Nimava še niti tri tednov, pa je pravi angelčekuser posted image . Ponoči spi od 12 do 5:30-6:00 zjutraj (tok-tok). Potem pa zaspi še za 2 urici. Dojimo se na 3 ure vendar imam težave z črpanjem mleka.

Katera črpalka za črpanje mleka je ta boljša! PROSIM RABIM NUJEN ODGOVOR!

Nismo se še kopali, ker se nam popek še ni prav posušil... dolgo je trajalo tudi, da je odpadla ščipalka.

Čestitke vsem za dopolnjene mesece!

Lepo se imejte, buckajte vaše dojenčke, sončen pozdravček!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 964
22.4.2007 20:01:58   
sezam
ANJA - a so ziher glivice. Pri Ani so najprej mislili, da so glivice (patronažna in pediatrinja na prvem pregledu) in smo tako zamenjali veliko krem, na koncu pa zamenjali plenice in je bilo OK user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 965
22.4.2007 20:29:40   
tinaaja
Katera črpalka za črpanje mleka je ta boljša! PROSIM RABIM NUJEN ODGOVOR!

Definitivno AVENTOVA!

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 966
22.4.2007 22:31:32   
Žabika
soncek78: tudi meni je aventova super, ampak tudi ostalih nisem preizkušala! Imam pa ročno!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 967
23.4.2007 8:33:34   
skačica
dobro jutrouser posted image !
Kakšno noč ste imele,punce? Jaz bolj kot ne groznouser posted image . Iza se je od 2h zbujala na 10-30 minut.
Kaj zdaj to pomeni,nimam pojma. Zdaj pa tule na rokah gleda kot čukuser posted image . Jaz pa kot bi me vlak povozil.Danes sva prvič čisto same doma celo dopoldne in me prav zanima kako nama bo šlo. Bova vpeljale en svoj red in bo.
Sva se že umile,jaz sem že nekaj pospravila,le pod tuš ne vem kako bom skočila. Mogoče me pa počaka v ležalnikuuser posted image

Drugače sem pa prej opazila kako reven je najin hladilnik. Razen ene tune in dveh paštet,ni notri ničesar. Treba it danes nujno v šoping. Ko sem bila še user posted image  so police komaj držale vso hrano,zdaj pa nimam kaj za zajtrkovat. Svašta.
Bom en čokolešnik pojedla,druge ni.

simonka-držim pesti za Jakca,da se jih čimprej znebi.

frizer-tud jaz ga potrebujem,da si odstranim š**** in dam nove pramene. Moram frizerko naštelat, da pride na dom. So mi pa med nosečnostjo neverjetno zrasli lasje in jih imam do sredine hrbta,spredaj malo krajše.

črpalka:nuk- ova ročna, tista čisto navadna je obup. Sem jo dobila,uporabila samo enkrat,ampak je bilo vse skupaj en klincuser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 968
23.4.2007 8:51:14   
tinaaja
Bova vpeljale en svoj red in bo.

user posted image user posted image user posted image user posted image mislis reci, da bo iza vpeljala en svoj red user posted image user posted image user posted image
pri nas je spala do 3, pol pa dojenje, pa spet ob 5 pa spet ob 6:30, pa do sedaj se 2x na hitrco , zdaj pa spi v narocju..
jaz grem tud danes do spara, ker mi bo plenic zmankal, pa kaj za kosilo je treba kupit.. bova to opravili med kosilom.
a je katera oddala prijavo v dm za ugodnosti tistih, ki smo rodile v 2007? kaksni so boni oz za kaj dobis popust?

nukovo crpalko je men svakinja posodila user posted image user posted image user posted image pa tud kaplice nisem ven dobila.. user posted image aventova je res zakon !

za ritko pa sem tud jaz slisala, da je hrastovo lubje super za umivanje.. pri nas je ritka ok, ne bi pa o mazoljih, ki jih je zmeraj vec, z lick na glavico, dekolte, busa... ce ne bi tega P vidla, bi me posteno skrbelo..

punce, kok vas je surovo sadje in zelenjavo? jaz sem se 1 mesec temu odpovedla, zdaj pa mislim pocasi uvajat vse nazaj. najhujs mi je it mimo jagod na trgu .. groza, ker jih obozujem.. poleti sem vsak dan pojedla ogromno sadja, zdaj pa nisem ziher ce so take kolicine ok za pikico.. user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 969
23.4.2007 9:19:07   
VRTNICA30
Dobro jutro,

naša mala spi danes, po jutranjem previjanju in dojenju že od 7.30 h in to na trebuščku (le tako mi uspe )user posted image user posted image . Tako sem presenečena, da jo hodim vsake 5 min čekirat in gledat.

SKAČICA hvala za informacije o mastitisu in driski. Tudi midve sva ta teden sami doma dopoldan in močno upam da se bova uspešno rihtali.

TINAAJA jaz že kar nekaj časa prakticiram sadje , med drugimi tudi jagode, ki jih tudi sama obužujem in zaenkrat nimamo nobnih težav. Res pa, da sadja ne mešam in vsak dan jem v zmenih količinah le eno vrsto sadja.

Jutri imava prvi pregled pri pediatrinji.

Tudi sama sem uporabljala aventovo črpalko in je res zakon.

Zdaj pa mislim, da bo sirena.

Preživite dan kar se da lepo .

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 970
23.4.2007 9:24:49   
skačica
ma ja tinaaja,bo bolj tvoj stavek pravilen,jauser posted image user posted image user posted image .
Evo,jaz sem izpod tuša,pojedla sem čokolešnik,posesala stanovanje,zdaj pa spet na RR čepim pa ne bom dolgo,ker se Iza v ležalniku že oglaša. Je pa danes prvič v ležalniku in se full igra s tistimi igračkami,ki visijo na lokuuser posted image . Jih ves čas klofa,da se gugajo. Sicer pa nisem ravno privrženka ležalnika in Iza ne bo veliko časa preživela v njem,ampak takole za nekaj minut,da mati kaj pametnega postori,je pa super.

ja,men tud ni nič ven priteklo in jaz vsa v paniki,da nimam mleka,da sta mi ga  vročina in mastitis odneslauser posted image . No,zdaj spet brizga tako kot je treba.

Naša ritka je še vedno lepa,umivam z vodo,mažem z lekarniškim mazilom.

tinaaja,jaz jem že vse.Jagode pa mislim,da niso priporočljive zaradi alergijeuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 971
23.4.2007 9:52:14   
Anonimen
punce, kok vas je surovo sadje in zelenjavo?

Jaz jo zaenkrat ne, razen banan. Bom pa še malo počakala.

Me pa zanima kako kaj sfolgate naredituser posted image ? Jaz dobesedno ne morem čisto nič. Še zajtrk ko si ga delam kriči kot nor, na wc grem v dveh rundah - enkrat lulat, drugič zobe umit... pa še tko se kr zvija in joka ta čas. Miren je samo v mojem naročju in ga ne potolaži nič samo mami.user posted image
Da bi pa šla v trgovino z njim mi ne pride na misel - ko se premikamo je ok, ker se nekaj dogaja, ko pa stojiš je pa hudo in zagoni svojo sireno. Odkar imam njega sem kot invalid - ne morem nikamor brez njega v naročju, torej imam samo eno prosto roko, pa še če se ne pogovarjam z njim oz. ni zanimivo al kaj vem kaj, se začne dret. Spi  podnevi pa vsega skupaj max. 2 urci, če ima mami srečouser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 972
23.4.2007 10:08:29   
A-N-J-A
tinaaja ja smo tud včeri Elo spravili na kolouser posted image .

sezam bom danes kupila nove plenice pa da vidim,če bo kaj boljš

simonka
bom tud hrastovo lubje nabavlauser posted image

Bizovik me danes ne bo ker Bor še vedno aja in sploh še nisem šla v btc .

Včeraj smo bili v Zoo-ju in je blo ful lušno,sam folka preveč.Ela je ful uživala,Bor pa malo manj,ker mu ni bil všeč teren ga je preveč rukal in se je skos budil.Pol sem ga pa kar na joško priklopila pa smo šli.Folk je mal čudn gledu(čeprav so bili same družiniceuser posted image ),sam važen da je moj dečko zadovoljenuser posted image .

Evo mene z novo frizurouser posted image :
user posted image

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 23.4.2007 10:10:03 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 973
23.4.2007 10:15:24   
urla
Bizovik - OK, pol pa tut jaz ne bom tam sama. Mogoče pa se nam rata dobiti v sredo ob isti uri v Tivoliju.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 974
23.4.2007 10:33:53   
amy26
Anja, luštna frizurauser posted image user posted image  tvoj fantek ima očitno že kar velike nogice da mu nosiš supergiceuser posted image

Sva pa z Elo pravkar prišli domov, bili pri P. Naša punčka se zelo lepo redi, v enem mesecu je dobila 1250guser posted image user posted image user posted image porodna je bila 2680g (3930g) in zrastla iz 47cm(53)cm torej za 6 cm, kar nisem mogla verjeti. Pa ful je bila pridna ko jo je zdravnica pregledovala pa še dvakrat se tam polulala na pelenicouser posted image user posted image .
Naslednjo kontrolo teže imamo točno čez en mesec torej 23.5.

Pa Ela danes praznuje 1 mesec, danes bo očka prinesel eno malouser posted image .

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?