Anonimen
|
Pozdravljene cvekice!! Pa mam koncno se toliko lufta,da lahko nekaj tudi natipkam . Ti dnevi so drugace minili zizanje,previjanje,cartanje....no pa je zdaj vmes bila sirena tako da tipkam z eno roko naprej....mali se ni dal tako,da zdaj nadaljujem po pol ure spet z obema rokama ..Mi smo danes stari 11dni in vsak dan mi je nekaj najlepsega kar dozivljam.Biti mamica je res nekaj najlepsega .Pa se ati nama tako pomaga,da kar ne morem verjeti .Mi je kar hudo ko se spomnim,da smo se samo dva tedna tako skupaj potem pa gre nazaj v sluzbo.Sicer pa glede na urnik njegove sluzbe bo se kar nekako slo.Malega carta,previja,umiva ga skupaj,trenutno skoraj vse delamo skupaj..Razen ko je cas za zizo tisto pa je cas rezerviran samo za Taija .Tudi ciscenje je kar velik del prevzel ati,deda kuha kosila,tako,da lepse verjetno sploh ne more biti...Zdaj pa cakamo Taijevo sestricno,da pokuka na svet.Potem pa bomo imeli sirence kar v dveh stukih ...Pa zdaj je ati se pripeljal susilec tako,da ne bo treba nic vec likat .Tega sem pa tudi tako vesela,ker mislim,da bi skoraj vse drugo raje delala kot pa likala . Patronazna nas je vceraj stehtala in smo v enem tednu dobili cirka 400g. Smo se kar na osebni tehtali,najprej jaz sama gor potem pa z malim v plenicko zavitim...Tako,da tocno ne vem,rekla pa je tako,da samo vazno,da se redimo pa da zdaj ni tocno vazno koliko.Popek nam je tudi ze odpadel tako,da se naj bi cez kakih 10dni kopali.Me pa res zelo zanima kkao bo to vsec Taiju glede na to,da previjanja in nege ne mara in takrat vklopi sireno da je kar vesela.No razen ce je pokakan potem je tiho kot miska dokler ne spucam drekca potem pa gremo gasa. Glede na to koliko sva v zaostanku za nekaterimi marcevkami,ki so bolj na zacetku rodile mi je kar hecno pisat o tem,ker je to ze zdavnaj za vami . Od nedelje pa spimo skupaj v postelji.Do takrta je lepo spal v svoji posteljici,v nedeljo pa kot bi odrezal ni in ni hotel vec spati v svoji posteljici,ze cez dan ne,pa niti nisva evdela kaj mu ne odgovarja potem zvecer okoli polnoci pa ko je zaspal pri meni na zizi v postelji pa smo zapslai skupaj naprej pa sma ugotovila kaj je.Tako,da ce ga dava v njegovo se po 5-10min zbudi in jok,ce ga pa dava v najino spat pa spi kot velik.Ravno prej sem zopet poskusila z njegovo pa s eje po 20min zbudil - jok,potem ko je zopet zapsal pa sem ga dala v ajino in zdaj spet lepo pancka.kaj bi ve naredile??Bi se poskusale z njegovo posteljico ali pa se sprijaznia s tem,da bomo skupaj spali??Kdaj so vasi malcki malo bolj reden urnik dobili??Mi ga zaenkrta se seveda nimamo...Nabavila sva si ze tiste avstrijske kapšlice Antiflat za slucaj ko se bodo zaceli krcki,pa me zanima,kako jih ve dozirate?? Zunaj smo tudi ze od ponedeljka,vecraj smo ze bili uro pa pol pa je malemu tako pasalo,danes pa gremo spet malo naokoli.Ne morem verjeti kako mi zdaj minevajo ure in dnevi,sploh nimam vec obctka za datum . Kontarcepcija jaz sem razmisljala o teh inekcijah,bomo videli kaj bo.Kondomi mi nekako niso po godu,na pazi varianto pa se midva sploh ne smeva it.Ker po pazi varianti je kljub temu,da gibljivost vojackov pr atiju ni se taksna kot mora bit nasemu Taiju se uspelo prebiti skozi gardo .Pa trenutno ne razmisljava o drugem zaenkrat bova ostala smao pri Taiju potem pa bomo ze videli kaj bodo prinesla leta . Dudice nas niti noce kaj veliko cuzat,samo po sili razmer kdaj za pomiritev, al pa pri umivanju. Ima pa drisko,ampak ker se pokaka priblizno dvakrat na dan,pa ni nobenega drugega problema je patronazna rekla,da zaenkrat ni panike smao naj bomo pozorni naprej.je pa zdaj zacel po obrokih malo polivat.Najprej tako pozira mlekec kot,da mu bo kdo vzel zizo potem pa se revcek matra k tolk zraka zraven pogoltne.Pa se s podiranjem kupckov imamo kar probleme amapk pocasi nam tudi ti ratujejo.Kaksni so vasi nacini da malcki podrejo kupcka?? nO zdaj pa sem malo nacvakala za ta teden ko se nic nisem oglasila Lep dan vsem pa se beremo
|