|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
14.4.2007 14:44:54   
Žabika
A-N-J-A in dskubin: čestitke za en mesec! user posted image user posted image

Mi smo pa na vrsti jutri! Tudi imamo torto naročeno, tako ki jo bo tudi mamika lahko jedla! Mnjami!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 751
14.4.2007 15:59:15   
dskubin
Žabika, poleg izginulih čvek, ki si ih naštela, pogrešam še dolgolasko, ki je bila svoj čas kar zgovorna. Pa noben ne ve, če je anna2007 že rodila. Se tudi ni že oglasila kar nekaj časa.

Sej vem, da večino okupira novo poslanstvo user posted image , ampak mi je fajn da se vsaj vsake tolko javimo, da vidimo, da je vse ok. Al pa da samo malo pojamramo, pa je takoj boljše. Pa še hočeš-nočeš lahko dobiš kak koristen nasvet al pa idejo user posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 752
14.4.2007 18:11:59   
soncek78
Hello mamice!

Mi smo v redu. Najina mala Nika, kar pridno je in spi, čeprav sedaj že manj spi čez dan.

LeINA - jaz imam podobne težave kot ti, le da v svoji posteljici ona kar veselo spi. Zdaj imamo že nekak ustaljen urnik, tako da se zbudimo le enkrat na noč. Npr. Zaspi ob 22, ob 2 se zbudi, jo podojim in nato spi naprej vse do 6:30.  Je pravi mali user posted image .

Malo jo mučjo vetrovi, ampak drugače vse v redu. Krčkov še ni, danes pa ji je odpadla tudi ščipalka na popku.

Zanim me , kje se dobi te kapljice za krčke - Antiflat, glede, da sem s Primorske. LeINA, kaj mi lahko sporočiš to na osebna sporočila. Hvala v naprej!

Lep pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 753
   [Brisano sporočilo]
14.4.2007 19:17:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncek78)
  Neposredna povezava do sporočila: 754
14.4.2007 19:45:35   
Žabika
Joj Kr-enamami, pa se mi je zdelo, da me nekam sumljivo gledaš!!!! Zakaj me pa nisi ogovorila? No, pa drugič! Sem šla pa peš od tam kjer smo jedli pa do Kranjske, pa mi je bila kar dolga! Pa še dojit sem morala vmes!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 755
14.4.2007 20:01:05   
sezam
Še od nas hiter pozdrav - časa je skoz manj odkar smo več zunaj. Žiga v vozičku skoz spi user posted image user posted image

Jutri gremo pa na tortico - nečak je bil star 1 letouser posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 756
14.4.2007 21:35:44   
draja
Da se pofočkam.

Čestitke vsem, ki te dni praznujete 1 mesecuser posted image . Mi imamo pa danes 2 tedna in jaz že cel dan obujam spomine na dogajanje pred 14-imi dnevi.

Mi uživamo z našo Živo, ki vsak dan vidno napreduje. Včeraj zvečer in danes zjutraj se je že precej dlje dojila kot ponavadi, no čez dan pa je bilo bolj tako tako - številna hranjena po par minutk. Ritma še nimamo, je bila pa danes budna od malo čez 6 zjutraj pa vse do 16-ih, vmes je samo ene parkrat za par minutk mrknila. Zdaj pa spi kot top - mislim, da je zanjo že od 16-ih noč user posted image .

Jaz bi šla tako zelo zelo rada ven na sončka. Pa jaz ne smem še nikamor, Živa je pa tudi še prehlajena. Smo jo imeli samo malo na balkonu, ampak mislim, da bomo jutri kar šli na en kratek sprehod.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 757
14.4.2007 21:43:18   
Dajadada
Danes smo pa uživali v tivoliju na sončku. Kok je bilo luštnuser posted image . In prvič sem dojila pred ljudmi, na klopici na igrišču, pa se mi ni zdelo, da bi koga kaj motilo. Res pa je, da se niti nisem ozirala naokoli. Kar naj si milsijo kar si hočejo. Verjetno na igrišču, kjer so itak samo starši s svojimi otroki - in bilo jih je ogromno - dojenje sploh ni nič nevsakdanjega. Samo ko je mali podiral kupčka pri očkatu, so se obrnili s sosednje klopce, ker se je tako slišalo kot da bi očka rigniluser posted image user posted image user posted image

Bizovik, super, bomo skupinsko vozičkale. Jaz pridem, če le dobim avto nazaj do srede. Je imel oči včeraj nesrečo s svojim, pa sem mu posodila mojega. Upam, da dobi nadomestnega. Kakšen pa je kaj teren v bizoviku? Ker za Tivoli in bolj asfaltne predele uporabljam Zappa z lupinico, ker je hitro in simpl zložen. Za kakšne potke kjer bolj ruka, pa ni glih ta pravi, je treba kar ta velikega, ta štorastega vzeti.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 758
   [Brisano sporočilo]
14.4.2007 22:13:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 759
15.4.2007 9:27:53   
dolgolaska
Dober dan mamice!

Evo mene po dolgem času!
Sto na uro zaposlena tako da sploh ne sfolgam sem gor pridet!
Vidim da ste vse ok...se pridno cartate!!!

Pri nas vse ok...mali priden...spančka in papca,edino zvečer od 19h do 21h mu malo krči nagajajo,drugače pa ok!!!
Tudi jaz imam neke avstrijske in italijanske kapljice...potem pa enkrat ene enkrat druge dajem!
Kako pa jih dajete...pred obrokom...kolikokrat na dan????????

V album sem dala dve slikce(geslo: LAN)...če si jih bo katera želela pogledat!!!!

MI TUDI DANES PRAZNUJEMO DOPOLNJEN MESEC DNI!!!

Kako čas beži...se mi zdi da sem še pred kratkim z trebuhom letala okoli,sedaj pa je moj mali pikec že mesec dni star!
V sredo imava posvetovalnico!!!

Komaj čakam da malo zraste da še jaz pridem do Ljubljane na skupinski sprehod!!!

Bodite pridne in polupčkajte svoje sončke!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 760
15.4.2007 11:17:10   
pocka
Lep pozdravček še od mene,

vas vsakih par dni malo preberem, ampak mi nikakor ne uspe kaj napisati. Mi bomo jutri stari en mesec. Taja je pridna punca, ziza, kaka, spi in kriči. Na sprehode tudi že pridno hodimo, čeprav je pri nas že zeeloo vroče in nimam pojma koliko naj jo oblečem.user posted image

Glede poroda - bila sem 13 dni čez rok in so mi sprožili, pa še to, ker sem jaz tako hotela, oni bi še kar čakali!user posted image Porod je trajal 11 ur, tako, da bom podrobnosti raje spustila.user posted image

No, se že user posted image nekdo oglaša, da bi zizal... se še kaj javim.

Uživajte, Pocka

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 761
15.4.2007 13:21:57   
tinaaja
No pa so se nase pogresane mamice zacele javljat user posted image

Mi smo se vceraj zvecer borili s krciuser posted image Dokler je bila priklopljena na zizo je se nekako slo, ko pa je spustila, pa jo je zakrcilo in jok, kriki, rdec obrazek.. grozno... malo je bilo bolje med kopanjem, se mi zdi,da ji pase user posted image mal cez 11 pa jo je oci vzel in odnesel v dnevno, jaz pa sem dol padla in se ne spomnim nic vec - se je mal se jokcala, posteno se sprdkala in zaspala. Ampak nimam pojma, da se je to dogajalo, kdaj sta prisla spat... no proti jutru se je tud odlocila, da je dovolj spanja in da je treba it v akcijo. na zalost pa krcki kar se malo ostajajo danes user posted image Zdaj ravno spi, smo s sprehoda..
Zunaj je vroce ko... user posted image

Oblacenje - jaz sem cist nehala s kaksnimi toplimo oblekami. Spodaj ima bombazne hlacke/zabice, cez nogavicke ali copate, zgoraj pa bodi z dolgimi rokavi. Danes sem ji dla cez eno mako majcko, pa se mi zdi da ne bi bilo treba.  Dala sem ji gor tanko bombazno kapico, ker vsaka tok ful veter zapiha...

Kaplice proti krcem jaz dam, ko vidim, da se je zacelo.. al na dudo al pa kar direkt v usta kaksno kapljico spricnem vmes, ko krici, da jo sladko malo pomiri.

Dolgolaska, tvoj Lan ima pa cudovite ocke user posted image

Dajadada, mi smo bili tud v tivoliju, pa me je cist presenetilo, ker je bilo tok mal folka.. je vecina bila zgleda v mestu in na trgu.. smo bili dopoldne.

Sibam mal likat dokler mala se spi, oci pa musako dela za kosilo.. sem ze sestradana..

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 762
15.4.2007 14:37:12   
dskubin
Obalke ki smo pr kr_enimami naročile kapljice Antiflat, kaj se zmenimo, da pošlje samo 1 paket na Obalo, pa bomo imele potem razlog, da se pod nujno dobimo in razdelimo bogastvo?

Morem it, se naša sirenca oglaša, se rabi pod nujno malo priklopit user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 763
15.4.2007 15:41:58   
*sonchek*
Ojla!

Midva sva pa danes spet sama, ker je oči v službi user posted image No, saj pride čez kakšno urico, pa bomo šibali ven lovit sončka. Midva sva sicer že brez očija naredila precej kilometrine in sem čisto na koncu z močmi. Je pa fino za nabiranje kondicije in barve - še nekajkrat grem na sprehod, pa bom taka, kot bi bila že na morju user posted image

Krčki - naš jih je imel spet včeraj zvečer, ampak ni bilo tako hudo kot zadnjič. Oči ga je naložil v avto, pa sta šla do Petrola, jaz sem se pa medtem stuširala. Ko sta prišla domov je mali tako trdno spal, da ga niti previjanje ni čisto nič motilo - sem ga samo položila v posteljico, pa je naprej spal user posted image

Oblačila - naš je imel danes oblečen le bodi, spodnji del trenirkice in copatke, pa tanko kapico na glavi - moram kupit kakšen trak, ker se mi zdi za kapico prevroče, ušeska pa morajo biti pokrita.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 764
15.4.2007 16:49:43   
magor
Hojla!

Redno vas prebiram, a ne najdem pravega časa, da bi se oglasila. Moja Mija zdajle zunaj spančka, mi pa pospravljamo, ker imamo jutri odvoz kosovnega odpada. Sicer pa pridno jemo, spimo, nimamo krčev, jaz že počasi vse jem, kožico ima že čisto, med kopanjem uživa, zaspi okrog 22.ure in se zbudi okoli 5.zjutraj, se podoji in še ponavadi zaspi tja do 7.ure. Ma, zakon je tale naša tačetrta.user posted image user posted image user posted image

Kontracepcija: Pri nas bomo verjetno izvedli sterilizacijo in to bo storil moj možek. Imava štiri otročke in sva opravila s svojim poslanstvom.

Zdaj pa se vračam k delu, da me ne bodo kregali. Aja, tudi stanovanje že povečujemo, sva imela ravno ta vikend obrtnike, ki so nama polagali omete v zgornjem nadstropju. Ja, ni kaj, big family needs a big house. Smo kar delavni.

*sonchek*- tvoj dečko in moja bejbika sta rojena isti dan. Kmalu bosta stara že 2 meseca. Kako čas teče.
Zdaj pa res letim, saj se še oglasim.

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 765
15.4.2007 17:27:58   
Anonimen
Punce,

se moram prav pohvalit... naš mali sedaj pije izključno samo še iz zizik, tako se mi ni treba več črpat mleko.user posted image user posted image user posted image
Smo ga pa predvčerajšnjim vagali, pa ima že 4400g (odpustna iz porodnišnice je bila pa 3250g). Sem pa ugotovila, da iz jošk več poje kot pa ko sem si črpala. Tam je vedno nekaj pustil cca 40 ml načrpanega mleka. Ker nisem imela občutka koliko popije z jošk sem si izčrpala samo 10-20 ml. Tako da je. In mami je seveda vesela, da je konec s črpanjem!user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu magor)
  Neposredna povezava do sporočila: 766
15.4.2007 18:36:21   
draja
Jjasna čestitke za uspešen prehod na dojenje!!! Jaz sem si samo enkrat doma in ene parkrat v P črpala mleko, pa sem imela vrh glave vsega, tako da vem, kako si vesela. Jaz Živo tudi samo dojim, kljub temu,da je bila ob prihodu iz P na dodatku. Nimam pojma koliko poje, samo mala je zadovoljna, veliko lula in kaka in po dojenju mi vedno še ostane mleka, tako da domnevam, da delamo ok. Tehtamo pa se mi ne, ker patronažna nima tehtnice.

Sprehodi - mi smo bili danes prvič zunaj user posted image user posted image . Sem se tudi jaz švercala na en kratek sprehod, saj naj še najmanj 1 teden ne bi šla nikamor, samo kdo bo pa zdržal notri!!! No, mala je pa vse skupaj lepo prespala.

Sem pa malo žalostna, ker ne vem, kdaj se vam bom lahko kaj pridružila na kakšnem srečanju. Zaradi CR še kar nekaj časa ne bom mogla dvigovati nič težkega, kar pomeni, da ni variante, da sama odvlečem voziček in malo tri nadstropja brez dvigala in nato vse skupaj v avto in iz avta,... Ni šans. Na žalost  bom še kar nekaj časa odvisna od pomoči moža ali koga drugega pri spehodih user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 767
15.4.2007 18:50:29   
Dajadada
Jjasna, čestitkeuser posted image user posted image user posted image  Bo manj dela za mamico.

Draja, saj se bomo še kdaj dobile, nič ne skrbi. Tudi takrat ko boš ti že lahko sama šibala naokoliuser posted image .

Nejc se je danes spet odločil, da ne bo spal. Razen ko smo se vozičkali, takrat ga pa zmanjka, če hoče ali pa noče. Meni se zdi, da tako malo spi. No ja, vsaj ponoči takoj zaspi, ko se podoji. Tako da spi nekje od 8ih, 9ih zvečer pa do 6ih, sedmih zjutraj - z dojenjem na dve do tri ureuser posted image . Ne vem, kako vam uspeva, da se malčki zbudijo samo enkrat do dvakrat za dojenje. Ma naš bi vlekel non stop. Naj bo noč ali pa dan. Bi bilo fino, da bi počasi izpustil kakšno nočno dojenje.

Tiste, ki ste že dale delati pasuše za malčke, a kaj razmišljate o kakšni daljši turi? Jaz ful tuhtam kam bi jo lahko mahnil pozimi - v tople kraje, ne smučat. Poleti bomo šli nekam v bližino, ker se mi zdi še malo premajčken, da bi kam leteli. Pozimi pa bi bil že čas, da gremo spet malo raziskovati svet - mamico že ful matra. Samo nisem zihr (beri: zaenkrat še malo prestrašena) a je pametno potovati z dojenčkom. Najbolje bi se bilo zaenkrat še držati Evrope, ampak kaj, ko pozimi ni nikjer toplo/vroče. Pa še midva sva vajena bolj back packer variante, zdaj bo pa bolje iti organizirano v kakšen hotelček za en teden.
A imate kakšen predlog?

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 15.4.2007 18:54:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 768
15.4.2007 19:33:53   
tinaaja
jjasna super, da vam je uspelo preiti na dojenje user posted image user posted image user posted image ufff kok se lepo redite, mi smo se zredili dobre pol kg, a je to se v mejah sprejemljivega narascanja teze..

dajadada - midva sva enako razmisljala, da bi sla pozimi nekam na toplo. morda kaki zelenoortski otoki. maldivi so mal dalec za otrocka in avion...  ampak pogoj je dobro organizirano zdravstvo, ker bog ne daj da se kaj zgodi.. vec pa bomo vedeli jeseni.. ce poletje pa bomo na hrvaski obali in na gorenjskem.

draja, ja tezko je biti not v takem vremenu. mislim da  otrocku ne skodi svez zrak prej koristi, samo na veter je treba pazit.

mah, drugace pa ima cel dan pikica pol mal krceuser posted image se mi tok smili,mirna je samo na zizi...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 769
15.4.2007 20:01:04   
Anonimen
Tinaaja, dojenček naj bi do tretjega meseca starosti pridobival 110-115g na teden. Če je dojen teža navzgor ni omejena. Po tretjem mesecu naj bi na teden pridobival 80g, po šestem pa 50g na teden.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
16.4.2007 7:28:42   
amy26
Dobro jutro

Za nami je pester vikend, oba otročka doma, pa še možek je v soboto delal tako da je bilo tisti dan noroo.

Spim še vedno slabo, zbujanje Ele na dve uri, punca skos lačna kaj češ, upam da bo kmalu spustila vsaj en večerni obrok, ki je že ob 00.00, seveda če gre spat ob 21.00 uri, naslednji med 2.30-3.00 in potem še ob 5.30. So mi pa danes prvič premočile pelenice (od kakca), do zdaj je imala pamperske 2-5 kg in sem bila zadovoljna z njimi, nikoli ni šlo nič ven. Zdej sem upoorabila Beauty Baby od 3-6kg pa gre iz strani ven sploh ko jo dojim pa začne spuščat vetrove pol pa drekecuser posted image .

A katere uporablja pamperske od 3-6 kg, vem da so bile včasih slabše od teh tamalih od 2-5 pa me vseeno zanima ali imajo ob straneh tudi elastiko.

Pa Ela ima tudi malo krčke, sicer ne v hudi obliki da bi se ful drla, včasih jamra med dojenjem ko jo očitno mal zvija, že tri dni spušča vetrove pa še kakec je malo obarvan zeleno tako da po tem sklepam da jih ima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 771
   [Brisano sporočilo]
16.4.2007 7:41:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 772
16.4.2007 7:44:46   
tinaaja
Kr_enamami - ti si carica user posted image user posted image user posted image user posted image In fuul lepo se zahvali gospodu, ki je prinesel vse te flaske user posted image user posted image user posted image

Mi smo kot ponavadi zgodnji, ampak sem sla spat prd deveto in spala do mal cez 6 z enim dojenjem vmes - sem jo mogla zbudit, da je gospodicna jedla user posted image   Tko da sem danes spet pri moceh in bo padel ornk sprehod user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 773
16.4.2007 8:26:11   
tinaaja
mimogrede glede kontracepcije ... februarcica kolumbo je ze nosecka kljub polnemu dojenju user posted image vso sreco ji zelim in veliko energije cez 8 mesecev user posted image

vprasanje - a je treba v sluzbi prijavit otroka za davcno olajsavo (al neki tazga) ze zdaj? kdo to prijavi - tist, ki bo otroka uveljavljal kot olajsavo al..?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 774
16.4.2007 8:48:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

mimogrede glede kontracepcije ... februarcica kolumbo je ze nosecka kljub polnemu dojenju user posted image vso sreco ji zelim in veliko energije cez 8 mesecev user posted image

Rodila pa je s CR, tko da mislim, da tvega preveč zase in za novega člana... no, želim, da se vse izteče najlepše.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

POROD
MUREN

Kdaj ste rodile?

pred rokom (45%)

na rok (17%)

po roku (38%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!