|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
12.4.2007 13:22:29   
vms
Ojla punce in user posted image !

Danes sem začela premišljevati glede vrtca. Glede na to da sem iz Ižanskega konca, občina vič me zanima vrtec Galjevica ki mi je najbližji. Če ima katera izkušnje bi prosila za čimveč info.

Lepo se štimajte še naprej.

lupčka vsem user posted image !

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 676
12.4.2007 13:33:11   
tinaaja
Kontracepcija - no midva za razliko od vecine ze razmisljava o naslednjem.. Sicer je se prevec za dozivet z Brino in vidt, kaksen temperament bo, ampak ja, morda konec leta, da bi zacel delat na se enmu.. Tko da nobena kontracepcija ne pride v upostev..
O injekcijah sem brala o nekih negativnih zadevah, sam se ne spomnim kaj, ker me ni tok zanimalo, mirena pa... je vsaj za par let in men sploh take zadeve niso vsec, ker preprecujejo vgnezdenje - kar pomeni, da ti lahko zanosis,ampak da gre naprej, ker se nemore vgnezdit - vsaj tko je bilo men razlozeno.. To mi je pa user posted image pa se komplikacije ob vstavitvi, odstranitvi, cudne M,..

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 677
12.4.2007 13:55:59   
Anonimen
Me zanima, če ma ta tvoja patronažna kej otrok?

K_a_t_i, ne boš verjela, ampak ima kar tri!user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
12.4.2007 14:58:40   
sezam
mazanje po obrazu - isto mnenje kot dskubin

jjasna - tudi mi nimamo točne ure hranjenja. Vse je odvisno, kdaj se zjutraj zbudi. Enako je bilo tudi ori prvi.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 679
12.4.2007 15:43:43   
K_a_t_i
user posted image  Muller raziskan, nakup uspešno opravljen! Zdaj bomo lahko lulali in kakali v pampers trojko, ki zadrži 4-9kg dreka (a pardon, to je kilaža deteta user posted image ).

Jjasna- 3 otroke?!? A je možen?!? Kaj je bil mož na porodniški namesto nje? user posted image

Kontracepcija - nimam pojma user posted image  Verjetno nič s kondomi. Nekako mi ni, da bi mi nekaj not vstavljali. Sicer pa pri 31h nimamo ravno veliko časa čakati na naslednjega user posted image .

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 680
12.4.2007 15:46:54   
Dajadada
Ma kakšen urnik hranjenja. Nejc ne pozna prav nobenega timinga ne podnevi, ne ponoči. Dojim na uro, uro pa pol, dve, več pa skoraj ne zdrži. Mislim, da je bil rekord tri ure, ko je spal, če je buden, mu pa dolgčas rata, pa hoče vlečt.

Jjasna, mi ga tudi še nismo kopali, pa bo jutri tudi že tri tedne star. Popek še kar ni o.k.

Kontracepcija, moram rečt, da sploh še nisem razmišljala, ampak verjetno bo kombinacija kondoma in pazi variante. Vsaj zaenkrat.

Mazanje po obrazu: Nejc ima toliko mozoljčkovuser posted image , da si ga sploh ne bi upala s čim namazat.

Sonchek, joj, si ne predstavljam, da bi Nejc uro in pol jokal. Meni se že po minutki srce trga. Upam, da ne bo problemov s krčki (trk, trk).

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 681
12.4.2007 15:57:24   
tejčica
*sonchek*, na žalost te še predobro razumem glede težav s krčki. Tudi našega noro dajejo. Včeraj zvečer smo imeli kakšno uro dretje da je bilo grozno, danes dopoldan pa spet. Sva se odpravila na sprehod, pa sva se kmalu vrnila, ker je mali ves čas jokal. Je grozno ker si čisto nemočen. Pa mu dajem mleko prto krčkom in tudi kaplice sab simpleks.

Kontracepcija - jap, za nekaj se bo treba odločit, pa nimam še pojma za kaj. Kasneje bom šla najbrž kar na sterilizacijo, ker imamo otročkov dovolj. Ne vem pa, ali so za to kakšni pogoji kdaj se gre lahko na ta poseg.

Dskubin, mi smo imeli tudi za začetek kupljeno to dudico od Nubyja. Vsaj mislim da je to ta, ki ima notri tudi en gel. Kupila pa sem jo v Baby centru v Lj. No, ko sem bila še v P sem mojim naročila da mi jo prekuhajo in prinesejo tja, pa se je čisto deformirala. Tisti gel je kar stekel med prekuhavanjem. Ni pa nič pisalo da se ne sme prekuhat. Kako si ti to rešla?

Sedaj se bomo pa počasi nahranili in jo šibnili ven na sončka.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 682
12.4.2007 16:22:32   
*sonchek*
Evo, midva sva nazaj s sprehoda in mami je crknjena! Naredila sva kakih 10km, pa še to po takih klancih, da komaj še stojim. Pa še sonce me je fino zasmodilo in sem rdeča kot puran!
Mali je pridno vse skupaj prespal, z enim vmesnim podojem sredi gozda (na očeh srnicam in zajčkom user posted image ). No, naš mulc ima za razliko od vaših urnik, ki se ga drži precej točno - mogoče mi da kakšne pol urce več v popoldanskem času, ker sva zunaj user posted image

Krčki pa...joj, si sploh ne upam niti pomislit, da bi se danes kaj takega ponovilo. Sem mu ravno dala drugo dozo kapljic. Ponavadi sem mu vedno dajala le 1x/dan, pred spanjem, pa nismo imeli nobenih težav - čez dan se je malo napenjal, pa prdkal, pa sva potelovadila na previjalni in je bilo. Zvečer pred spanjem pa je dobil kapljice in smo spali z eno vmesno budnico. Zdaj pa kar naenkrat tak šok!? user posted image

vms - midva sva dala prošnjo za vrtec Galjevica (enota Galjevica, Dolenjka, Ribnik in Orlova). Itak ne računava na to, da bo prosto mesto, bodo pa vsaj točke za naslednje leto. Nameravava dati pa še na Lavrico.

Kontracepcija - obroček pri meni odpade zaradi težav o katerih sem poslušala pri prijateljicah pri odstranjevanju le-tega. Nameravam imeti še kakšnega mulca (prej kot v 5-ih letih), pa se ne bi zafrkavala s tem...si ne upam tvegati, da bi bilo kaj narobe... user posted image

Evo, alarm - mulcu igračke na ležalniku očitno niso več zanimive. Kaj hočemo, če je pa mami tako fajn družba... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 12.4.2007 16:23:40 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 683
12.4.2007 17:36:55   
tinaaja
Pri nas koncno spimo - no vsaj ena in to nisem jaz user posted image Ta mala je celo dopoldne od 6 zjutraj bila pokonc do 4!!! Zaspala je 3x za 10 min od tega 2x pri meni v narocju. Ko sem jo probala dat v kosek pa je bila katastrofa. pa skoz bi bila na joski, skozzzz... Pol sem si ze mislila, da ni mleka, sam ko se neha dojit je v nastavku zmeraj mleko. Zdaj izvaja to, da se doji krajs cas in dol pade, ampak se zbudi po 5-20 min user posted image
Jaz bi sla toook spat, pa se ze prebuja.. Moj gre zvecer na eno srecanje, tko da srcno upam, da midve zaspiva ob 8 user posted image
Pa se danes mene nekaj ful napenja in me je groza, da bi se malo, ker pol bo kriza, tko da dobi preventivno kaplice takoj, ko se zbudi.. pa se zvecer eno dozo .

Sezam - hvala za fotko paketa... No bo sel moj pogledat, ce se mu bo dalo it naslednji teden. user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 684
12.4.2007 18:03:48   
dskubin
tejčica, jaz sem sterilizirala mojo dudo, ampak ni to ta z gelom. je taka smešna, ima cucelj na izboklinici (v bistvu na votlem hribčku iz silikona) in pol se usta ne dotikajo obročka oz. plastike ampak samo tega hribčka. Pa cucelj se izteguje ven pa notiz tega hribčka. Izgleda prav smešno, ampak za tamočne sesalčke je user posted image .

sterilizacija
- mislim da mora bit ženska najmanj 35 in met 2 otroka

tinaaja
hvala za ponudbo, sem že svakinjo študentko nafehtala, da prinese dudico. Zdej morem najt samo še 1 št. večjo user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 685
12.4.2007 20:12:13   
*sonchek*
Mali skopan, previt, sit, z dozo kapljic v riti in spi! Držite pesti, da tako tudi ostane! Mami pa šiba delat večerjo - sem lačna kot volk! user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 686
12.4.2007 20:21:12   
Dajadada
Tinaaja, pri nas je bila danes podobna situacija. Spal je samo eno uro od 11 do 12ih, pa v vozičku kakšne pol ure, drugače pa ves čas na mojih joškah ali rokah. Tale služba je precej težja od tiste ta prave. Sej še na wc komaj skočim, pa je že alarm. Duda naredi mir za kakšnih 15 minut, potem pa ni več dobra in se zahteva mamica. No zdele ob osmih je končno zaspal. Upam, da bo tale noč minila z manj prebujanji, ker bi se že tako rada spočila/naspala.
Ah, naši sončki nas želijo imeti 200% zase. Ampak so tako srčkani, da jim ni težko ustrečiuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 687
12.4.2007 20:50:07   
urla
Mi smo pa veliki že 55 cm in težki 4400. Jupi! Se je zredila v mesecu spet za kilco. Drugače vse OK.

A se mi katera jutri po 12 uri pridruži na user posted image v centru ali v tivoliju?

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 688
12.4.2007 21:08:35   
A-N-J-A
Jaz sem pa danes en dolg sprehod udarla,kar predolg,ker na koncu nisem več prstov čutilauser posted image .Ja res je čas za nove supergeuser posted image .
Pol pa pridem domov in še mal pospravim,pa je bila ura že pol treh in je prišla Ela domov-pobruhanauser posted image .Baje je že v vrtcu 2x bruhala,pol je pa še mami enkrat v avtu.No jo spet preoblečem in mi še enkrat bruha.Pol je blo pa dobr pa ful je jedla.Zdaj pa ne vem a je v vrtcu kaj tazga pojedla da ji ni pasal,al kaj.Jutri mamo pa prvo posvetovalnico,pa Elo naj bi cepili.
kontracepcija-nimam pojma,mal sem mela v mislih Mireno,ne vem .Najboljš da mojga pošlem na kastracijouser posted image .
dskubin te dude so samo ene velikosti.Mi mamo skos isto uno ta okroglo,ker te anatomske ne mara.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 689
12.4.2007 21:13:11   
Sibil_
Čer!

Končno sem uspela najt nekaj časa za RR, pa da vam še kaj napišem.Sicer berem redno, samo za pisat ni časa ali prostih rok.Vedno kak otrok nekaj hoče...user posted image

Malo me že panika grabi, ker gre mož v ponedeljek delat in bom jaz sama z obema malima-jaoj.PAtrik je pa tako živ da je groza, vse ga zanima, vse bi videl.Pa še hiter je kot strela.Mah, se bo že treba nekako zorganizirat.A imate tiste z izkušnjami kak nasvet?Recimo Pikca ali BArči?

Smo pa bili včeraj na šopingu v Ljubljani in je bilo kul-definitivno pa moram pohvalit gostilno Jurman, je super za otroke.Sva celo imela z možem mir pri kosilu, ker se je Patrik igral v igralnici.Škoda, da ni nič takega na Obali.user posted image

Tisto dudo, ki jo hvali dskubin, imamo tudi mi.Tisto Cherry, modre barve.Jo ima Lukas še najraje, bom verjetno nabavila še kakšno.

Tudi Lukasa mučijo krčki, ponavadi zvečer in je prav groza.Predvsem ko jaz pozabim dat kapljice pred dojenjem je hudo, če pa ima kapljice je pa ok (hvala Kr_enamami).user posted image

Obalke-kdaj se kaj dobimo na kavici, kaj pravite?Jaz bom takrat popokala Patrika k tašči, ker če ne ne bo mira za kafe...torej?user posted image

LP, sirena je vklopljena,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 690
12.4.2007 21:13:57   
skačica
ojla!

Mene pa zanima kakšna noč nas spet čaka. Mala celo dopoldne ni skoraj nič spala,ob dveh smo šli pa ven in pohajali do šestih in je ves čas spalauser posted image . Ko smo prišli domov,sva jo skopala,jaz sem jo podojila,zdaj pa spet aja.  Mislim,da bova vsak čas skupaj spokale v spalnico,da še jaz odspim kako kitico preden bo veselicauser posted image .

Je pa tako začudeno gledala,ko jo je mož dajal počasi v vodo. Zgleda,da ji je všeč.

no,tinaaja,glede Mirene se moram jaz tudi še informirat,ker če je res,da preprečuje samo vgnezdenje,potem je tudi meniuser posted image . Sem namreč proti takim zadevam.

Za sterilizacijo vem,da je pogoj starost 35 let,za druge pogoje ne vem.

Greva midve sedaj ajat. Upam,da bo noč lepa in miiiiiiiiirrrrrrrrnnnnnnnnnnnnna

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 691
12.4.2007 21:34:28   
draja
Podravljene!

No, mi imamo pa malo drugačen problem glede hranjena. Naša mala namreč preprosto nikoli ne joka in zahteva joške user posted image . Vse kar naredi je, da začne gledati kot čuk in mogoče malo jamra, ampak se popolnoma zadovolji s svojimi prstki ali dudo. Zdaj pa vedi kdaj je lačna in kdaj ni?????? Midve se ne dojiva nikoli pogosteje kot na 3,5 ure, kvečjemu še kaj redkeje, ker mala včasih zaspi kot top in traja preden jo zbudim. Upam, da se vseeno dovolj naje. deluje že zadovoljna.

Mogoče bi ji pa tudi jaz morala vedno ponuditi joško ko je zbujena in vleče dudo, ne glede na to kdaj je nazadnje jedla in koliko? Ma kdo bi vedel.

Ampaka naša Živa res praktično ne jokca. Niti ko ji v nosek vbrizgavamo fiziološko raztopino (imamo tisto pod pritiskom) ne. je boga že iz P ful prehlajena in danes sem teti naročila, da je skočila v ITA po Narhinel in zdaj čakam, da nam ga pošljejo po avtobusu v LJ, da ji končno učinkovito očistimo nosek.

Kontracepcija pri nama bo verjetno tudi kombinacija kondom/pazi varianta. Bova morala biti pa bolj previdna kot sva sicer nameravala, saj po CR res ni fajn takoj zanositi. Vsaj kakšni 2, 3 leti ne bova načrtovala novega družinskega člana.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 692
13.4.2007 2:36:18   
dskubin
Evo, spet dežuram. Sem spumpala nočno rihto, pa zajtrk user posted image , zdej pa mal preberem še tle pa grem nazaj v mižule (upam, da bo ostalo tako tiho).
A-N-J-A
dskubin te dude so samo ene velikosti.Mi mamo skos isto uno ta okroglo,ker te anatomske ne mara.

Ne, so tudi večje http://www.nuby.platformtwo.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=36&Itemid=53&lang=en.
Pa tudi pr nas so jih meli, sigurno, ker sem parkrat naročila twin pack. Naš pa teh okroglih ne mara.
sibil
va celo imela z možem mir pri kosilu, ker se je Patrik igral v igralnici.Škoda, da ni nič takega na Obali.

oo, dobro, da si povedala. Bomo šli tudi mi tja, ker sploh ne hodimo več ven jest (no zdej, s tamalo še itak nismo bli), ampak je bil že prej čudež, da smo sploh kaj pojedli (beri zmetali vase), ker tamali ne da niti minute miru. Pa sploh ne vem, kako ga navadit, da bi malo sedel, no, sej doma mora sedet pri mizi (v stolčku), ko je, ampak ko on konča, je ni sile, ki bi ga še kako sekundo not zadržala user posted image .

Glede kontacepcije pa tudi jaz ne vem, kaj bi. Kondom mi ne diši, pazi varianta niti (kajti sreče kot sem, bi se mi takoj kaj prijelo), da bi pa še enkrat tako hitro imela še enga (če se seveda odločiva za še en naraščaj), pa tudi ne bi. No ja, prav dosti čakat pa spet nimam časa user posted image .

Grem spančkat malo.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.4.2007 2:38:48 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 693
13.4.2007 7:09:07   
tinaaja
jutro user posted image user posted image
no pa je bila noc hmmm ok... sem jo ob 9 popokala spat in se je 2x zbudila zapapcanje.. prvic ga je srackala in bi bila se kr pokonc, pol pa je bilo ok. ampak ta nasa govori v spanju user posted image od 5 naprej je bil skoz neko stokanje, kaksem vrisk pa godrnanje.. pol vstanem in ona mirno spi user posted image in sem tko ene 5x vstala v eni uri.. no sem pa ud takoj nazaj dol padla user posted image bi komot se dve kitici odspala.. morda cez dan..

aja, glede teze ... nasa pika se redi na spodnji meji - 20g na dan user posted image no naj bi bilo se vse ok, ampak zdaj se pa sekiram jaz, da kaj je "narobe" - kolicina mleka, kvaliteta mleka,...??? bemu pa to tehtanje user posted image razmisljam, da bi si mal crpala, da se ga zacne se vec delat (kljub temu, da ni vidt, da bi ga bilo premalouser posted image ).. ahhh grrr

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 694
13.4.2007 7:31:25   
amy26
Dobro jutro

Mi smo danes spali tudi ok, Ela je zaspala ob 20 uri in se potem še 3x zbudila, ob 6 sem jo preoblekla in spet dala mal na zizo, kasneje preden je zaspala je pa na mene vse zbruhala, no upam da ji je kaj notri ostalo ker pol je zaspala.

Draja, jaz Elo vsakič ko se zbudi dam jesti pa naj bo to na uro, dve,..., dude ne mara, prstkov tudi ne, tako da ko začne jamrat ji dam zizo pa tudi če ni ful lačna, jo le ona pomiri.

Včeraj smo tudi mi imeli patronažno, jo je mislila kopati pa žal iz popka še vedno curlja tako da je nismo in jo bom jaz kar sama kopala ko se popek zaceli.
Mi pa lepo dobiva na teži, v enem tednu je dobila 410g user posted image  sem bila tako vesela, ker očitno je mleka še vedno dovolj, Ela pa itak skos je ko ima možnost, najbolj pa seveda ponoči ko bi mami spalauser posted image

Kontracepcija, midva je ne bova imela, bova spet šla na varianto paziuser posted image  do sedaj kokr sva pazila je bilo vse ok, če pa samo enkrat nisva sem že bila user posted image  user posted image , zaenkrat nove bebike ne planirava, mogoče čez pet let še ena vendar ni sigurno, kokr naju prime.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 695
13.4.2007 7:35:41   
amy26
razmisljam, da bi si mal crpala, da se ga zacne se vec delat (kljub temu, da ni vidt, da bi ga bilo premalo ).. ahhh grrr

tinaaja, čimbolj pogosto pristavljaj, vem da je to najlažje reči, vendar spet ni rečeno da imaš premalo mleka, sploh če se pogosto dojita, mogoče pa Brini ne paše toliko jesti.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 696
   [Brisano sporočilo]
13.4.2007 8:19:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 697
13.4.2007 9:54:57   
*sonchek*
Jutro user posted image

Spali smo kot dojenčki user posted image Mali je zaspal nekje ob 21-ih (pred tem se je 3x zbudil, pa sva se malo igrala z dudo), potem pa je spal do 2.30 in nato do pol osmih! Jupi, res smo se naspali! Se vidi, da je cel dan pokonci (spi samo na sprehodu v vozičku), pa je zvečer že precej utrujen, sploh po kopanju (včeraj sva se res dolgo namakala in je brcal kot nor user posted image ). Zdaj seveda tipkam z eno roko, Anej pa kraljuje na drugi user posted image

Še malo, pa greva ven, ampak danes ne bomo naredili take ture kot včeraj - je bilo res preveč in danes čutim vsako mišico posebej user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 698
13.4.2007 10:08:39   
Dajadada
*Sonchek* dobro turo si naredila včeraj. Z Nejcem bi se vama z veseljem pridružila enkrat v drugem tednu. Da se malčka spoznata, midve pa malo poklepetava. Pa s pivcem mi tudi lušte delaš. Lahko prideva na tvoj konec, če ti ne spraviš vozička v avto.

Nejc bo kar cel dopoldan prespal ob mamici. Se še premaknit ne upam, da se ne zbudi, ker je tako sladek, ko pančka. Včeraj je bil pa ves čas buden - me je ornk namatral.

Neposredna povezava do sporočila: 699
13.4.2007 10:45:31   
*sonchek*
Dajadada super ideja!!!! Že komaj čakava, da spoznava tvojega navihančka! Pa tukaj pri nas je pravi mir - nič prometa, samo narava, pa še fino je za nabiranje kondicije (včeraj sem kar malo pretiravala). Po sprehodu pa obvezno pivo pri Mihelnu (je super, ker imajo zunaj za sedeti, s čudovitim razgledom!

Seveda vabljene tudi ostale user posted image

Jaz sem pa našemu mulcu zapela dva komada Mačka Murija, pa je revež kar dol padel (saj vem, da nimam posluha user posted image ). Sem ga hitro nesla v posteljico, da se vmes ni zbudil, zdaj pa malo drnjoha, jaz pa imam spet čas za forum user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?