dskubin
|
Evo, spet dežuram. Sem spumpala nočno rihto, pa zajtrk , zdej pa mal preberem še tle pa grem nazaj v mižule (upam, da bo ostalo tako tiho). A-N-J-A dskubin te dude so samo ene velikosti.Mi mamo skos isto uno ta okroglo,ker te anatomske ne mara. Ne, so tudi večje http://www.nuby.platformtwo.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=36&Itemid=53&lang=en. Pa tudi pr nas so jih meli, sigurno, ker sem parkrat naročila twin pack. Naš pa teh okroglih ne mara. sibil va celo imela z možem mir pri kosilu, ker se je Patrik igral v igralnici.Škoda, da ni nič takega na Obali. oo, dobro, da si povedala. Bomo šli tudi mi tja, ker sploh ne hodimo več ven jest (no zdej, s tamalo še itak nismo bli), ampak je bil že prej čudež, da smo sploh kaj pojedli (beri zmetali vase), ker tamali ne da niti minute miru. Pa sploh ne vem, kako ga navadit, da bi malo sedel, no, sej doma mora sedet pri mizi (v stolčku), ko je, ampak ko on konča, je ni sile, ki bi ga še kako sekundo not zadržala . Glede kontacepcije pa tudi jaz ne vem, kaj bi. Kondom mi ne diši, pazi varianta niti (kajti sreče kot sem, bi se mi takoj kaj prijelo), da bi pa še enkrat tako hitro imela še enga (če se seveda odločiva za še en naraščaj), pa tudi ne bi. No ja, prav dosti čakat pa spet nimam časa . Grem spančkat malo.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.4.2007 2:38:48 >
|