Barči78
|
OOj, Da se malo javim, ker moje dve sončka oba spita. Žan itak skor cel dan prespi, zbudi se za jest, zvečer kakšno urco pojoka malo, ga malo nosimo, odložimo, zaspi,... Ponoči spi, le da se 1 - 2x zbudi, da samo poje in gremo dalje na spanje. Res se mi zdi ful priden, všeč mi je, ker noče, da ga v rokah uspavamo, veliko bolj je zadovoljen, če ga odložimo v zibko, se malo zabava, smejčka in potem zaspančka. Pravi sonček je. Z Nejo imam pa ornk skrbi, ker imam občutek, da je malo hiperaktivna, sploh ni nič pri miru, non stop nekaj teče sm, tja, komaj jo dohajam. Pediater je rekel, da je res precej živahna, ampak da bomo več videli pri treh letih. Kolk me skrbi, res. Smo imeli pregled in je bla najbolj pridna, jahala enga konjička, pustila zdravniku, da jo pregleda, pol ko sva pa mogli ven, groza, kolk se je drla, ni hotla ven, hotla je jahat konja. Zunaj naju je cela čakalnica gledala, k se mi je zvijala z rok, komaj sem jo držala, trma velika. Tommee Tippee steklenička - tiste, ki jo uporabljate, zanima me, ali imate tisto s širokim cucljem, ker mene zelo moti, ker Žanu zamaši nosek, če hočem, da je cucelj poln mleka. Pa še najhujš, kupim stekleničko, pa zraven ni blo tistega dela, da mleko zamešam. A se to posebej kupi? Tejčica - jaz sem začela Žanu kombinirati mleko, polovico aptamila PRE, polovico aptamila AR - proti polivanju in se je stanje ful izboljšalo, skoraj nikoli več ne polije, razen če res grdo je. A-N-J-A in dskubin - za en mesec, mi imalo pa danes točno 7 tednov. A-N-J-A - jaz se spomnim, da je imela Neja šumček na srčku, pa se je potem vod lepo sam od sebe zaprl. Upam, da sem vam vse v redu poštima.