|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
13.4.2007 18:09:15   
simonka
Mislim, da ima vsak foto salon že svojo spletno stran in, da tudi vsi izdelujejo iz fotografij ki jih posšlješ tudi slike za osebne dokumente. Probaj poiskat.

Papa

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 726
13.4.2007 18:11:59   
*sonchek*
simonka hvala user posted image Bom malo poiskala po netu...

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 727
   [Brisano sporočilo]
13.4.2007 18:12:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
13.4.2007 18:33:51   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: simonka

Če misliš za kopanje mora biti37 C je idealna za kopanje.

user posted image  Mislila sem na temperaturo vode, ki mu jo daš za pit. Ima katera izkušnje?

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 729
13.4.2007 18:42:23   
vms
Simonka hvala za izčrpen odgovor.

Krenamami, mleka imama dovolj ampak pri meni je ta problem že tri večere zapored, da Ana Marija čez dan lepo je, zvečer pa začne sesati povleče tri do štiri krat potem pa spusti in jok. Z široko odprtimi usti spet išče dojko ji jo lepo nastavim ampak ona že opleta z glavico. Čez par sekund spet sprejme dojko povleče parkrat in spusti. Da ne govorim o tem da vmes še joka in opleta z glavico sem ter tja. in tako se malce matrave dokler se ne utrudi od joka  tudi po dve tri ure in potem zaspi. Seveda je noč potem popolnoma zanič saj se kmalu spet zbudi in spet malo sesa ampak potem zaspi in tako vso noč. Tako da sem malce obupana. Srčno si jo želim dojiti, ker vem kaj to pomeni za njo in zame. Premišljujem pa o tem da bi si za večerni obrok iztisnila mleko in ji ga dala po flaški. Imam pa MUM flaško.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 730
13.4.2007 20:07:53   
vms
Ojla spet jaz, imam kar en milijon vprašanj.

A je katera kdaj  poizkusila z čajem od Simona Ašiča ZA OTROKE baje je super proti krčkom. Jaz osebno nisem še slišala za ta čaj čeprav ga imam sedaj doma, ker mi ga tašča vsiljuje. Da ne bo pomote nimamo krčkov in nimam namena tega čajčka dati otroku, pa me vseeno zanima če ima katera že izkušnje z njim.
hvala punce
user posted image

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 731
13.4.2007 20:43:56   
malecka_mateja
oj!

simonka ja tudi po leplenju priporočajo sploh zato ker se še lepljeni šivi še prej lahko odprejo!priporočajo pa čimbolj mastno kremo!in ne na debelo mazat ampak čimbolj masirat in fajn vtret!jaz si bom mazala z ognjičevo kremo je zelo mastna in je za take ranice super!drugače pa čimbolj mastna!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 732
   [Brisano sporočilo]
13.4.2007 21:42:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
13.4.2007 21:53:00   
Žabika
srečanje Bizovik: danes sva govorili z Urlo in sva se dogovorili, da se naslednji teden dobimo v Bizoviku! Bi vam odgovarjala sreda okoli 11h??? Enkrat pa jo bomo še na Orle ruknile, prav?

Danes ponoči je naša Hana spustila en obrok in sicer tistega okoli 2h, tako da je skupaj spala kar od 9:30 do 4:30. Prav pridna punca! Bomo pa videli kako bo danes, ker smo vroč ljubljanski zrak zamenjali za malo bolj prijetnega kranskogorskega! Je pa po kopanju kar dol padla, upam samo, da se je dovolj najedla.

kr-enamami: ti si pa največja carica, da lahko še študiraš zdaj! Bravo!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 734
   [Brisano sporočilo]
13.4.2007 21:55:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
13.4.2007 22:10:51   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami

Če še katera želi kapljice Antiflat, naj mi še danes napiše na zasebno sporočilo - najkasneje do jutri  zjutraj, da zjutraj še prosim za dostavo.

user posted image   Prosim, prosim, prosim. Mi bi imeli kapljice. Danes jokamo od 10:30-13h in nato od 18h do še vedno user posted image . Smo že vsi čisto preč user posted image .

Res, vsaka čast Kr_enamami - kje najdeš energijo za učenje?! BRAVO!

K.

ps. ne znam poslati ZS, ker ne vem kaj naj vpišem pod naslov user posted image Upam, da boš videla. Če mi lahko katera pomaga in pošlje Kr_enimami ZS v mojem imenu ji bom pa ful hvaležna!!!user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 13.4.2007 22:15:04 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 736
13.4.2007 22:42:27   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami

Če še katera želi kapljice Antiflat, naj mi še danes napiše na zasebno sporočilo - najkasneje do jutri  zjutraj, da zjutraj še prosim za dostavo.

user posted image   Prosim, prosim, prosim. Mi bi imeli kapljice. Danes jokamo od 10:30-13h in nato od 18h do še vedno user posted image . Smo že vsi čisto preč user posted image .

Res, vsaka čast Kr_enamami - kje najdeš energijo za učenje?! BRAVO!

K.

ps. ne znam poslati ZS, ker ne vem kaj naj vpišem pod naslov user posted image Upam, da boš videla. Če mi lahko katera pomaga in pošlje Kr_enimami ZS v mojem imenu ji bom pa ful hvaležna!!!user posted image

tudi mi bi kapljice!!! Zlata si Kr_enamami, pošljem zs tudi za K_a_t_i

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 737
13.4.2007 23:03:55   
skačica
HOJLA!

Kak lep dan je za nami. Preživeli smo ga na svežem zraku,obiskali smo namreč Mozirski gaj. Tja se bom letos bolj pogosto odpravila,dobila bom namreč celoletno kartouser posted image .Hodile bova pa skupaj s svakinjo od moža,ki je tudi še na porodniški.

Študij:Kr_enamami,blagor ti,ker najdeš voljo. Jaz je namreč nimam. Tinaaja,tud jaz sem na istem. Literaturo bi morala vrnit nazaj v knjižnico pa se mi še skopirat ne ljubi nest. Sem rekla,da začnem pisat diplomo majauser posted image -upam,da res. Kdaj jo bom pisala? Še ne vem,moževa svakinja jo ponoči,tam proti jutru,ko ta mali dve še spita.

Me zanima kakšna noč nas danes čaka. Mislim,da standard. Mala spi do treh potem se pa do jutra ves čas doji in drema in doji in drema na 10 minut. Ob šestih imam vsega dovolj in se vstaneva,previjeva in spet podojiva potem pa Iza še kako kitico odspi,mama je pa kaput,s podočnjaki do kolen.

Jutri imamo pa piknik pri kolegici,ki pričakuje user posted image  v novembru. Super!!!!

Lahko noč!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 738
13.4.2007 23:11:01   
thaiss
Dober večer mamice,

danes ste kar neki načvekale; jaz pridem na RR samo zvečer, ker drugače smo cele dneve na sončku!! Matia zdej že pol urce pančka, tati se baše user posted image  pred J. Bondom, mami pa čveke prebira user posted image  user posted image

kontracepcija: sem razmišljala o injekcijah, pa me zanima če jih katera poznauser posted image  Baje da so samoplačniške, pa me zanima kolko eurčkov nas bodo stali posteljni užitki user posted image  user posted image   23ega imam pregled pri G, pa bomo vidli kaj on pravi!!!

osebno izkaznico Matia že ima, smo se pa šli kar k fotografu slikat in so bili full potrpežljivi z njim; enih 10 fotk so naredili preden je bila ena vredu. Za potni list pa so nam že takoj rekli, da je premajhen in ga nebi slikali, saj za te nove PL mora bit neka posebna slika, učke fajn odprte innevemkajše. Cena OI je 13€, in smo jo dobili v roku enega tedna.
Dudice: Matia ima dve Chiccotovi dudici in aventovo, pa vse rad cuca, razen ponoči ko je brez user posted image

Leina dobrodošla nazaj!!! Glede spanja v posteljici pa malček ztrajaj. Mi imamo sicer srečo da Matia že od prve noči spi v svoji posteljici brez joka (moram potrkat tok-tok-tok); sem si pa prebrala knjigo Spi dete spi, in ti jo priporočam, ker je opisano par trikov kako otroka naučit spanja!! Sicer pa knjiga je eno, praksa pa drugo; verjetno tudia jaz nebi pustila user posted image  da se dere v svoji posteljici.

Tejčica Vid je res pravi korenjak, komaj čakam da vas vidim. Matia pa je dobil D3 kapljice, pa mu jih še nisem dala; malček me je strah da ga nebi vseeno kej hudo zvijalo. Sej smo vsak dan veliko na sončku; Bom počakala da Kr_ enamami zrihta kapljice, pa bomo poskusli. Ostale že dajete user posted image  kapljice???

Kremice: jaz mu zaenkrat še ne mažem obrazka, bom pa šla do lekarne po kakšno kremico z visokim ZF, ker je sonček že zelo močen in tudi poleti nameravam vsak dan na plažo, kjer sigurno ne bova tičala v senčki. 

Pa še en zelo zoprna stvar!!!! Včeraj sem dobila M user posted image  user posted image  user posted image   Cel dan sem bila kar slabe volje, konec lepega; po skoraj 11ih mesecih se je baba vrnila nazaj!!!user posted image user posted image user posted image

No, sem se kr razpisla, zdej je pa že cajt da grem pančkat!!!

pa pa

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 739
14.4.2007 4:22:57   
dskubin
BAUUUU! Spet jaz strašim.

Samo tolk, da vam polepšam jutro, vam moram razkrit, kaj je danes prijavla moja 4-letna nečakinja:
- A trebuh ti je ostal od Diti?
- (pa jaz malo umaknem majčko pa trebuh mal not potegnem user posted image ) Ma sej nimam več tolk velikega trebuha.
- A, ja, pa res. Kaj pa joške maš velike?!
- Ker so polne mleka.
- Ja, zdej pije mleko iz joškic, ko bo pa velika bojo pa kravice dajale mlekca.

Tolk, da veste. Zdej sem samo začasni nadomestek kravic user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 740
14.4.2007 7:08:01   
tinaaja
Jutro - evo super nocka za nami, od 10 do sedaj se je zbudila 1x, se podojila in sla nazaj spat user posted image

Bizovik - sem za user posted image Moram zdaj pogruntat celo proceduro vozicka v avto in tko..

Skacica - studij hja.. ucenje zvecer alli zjutraj meni ne bo slo, ker sem zaenkrat prevec koma in vsaj takrat izkoristim, da spim.. Kr_enamami - ti pa lepo pridno, da nam bos dajala vzpodbudo.

Zizaland klice, pridem nazaj user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 741
   [Brisano sporočilo]
14.4.2007 8:14:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
14.4.2007 9:31:21   
*sonchek*
Jutro!

No, mi smo pa včeraj naredili prve uradne fotke pri fotografu in mali je na slikah naravnost...obupen... user posted image Očitno je fotogeničen po mami user posted image Smo rekli, da jih potrebujemo za potni list, pa so malo zmajali z glavo, no potem pa je šlo. So bolj zahtevne slike, ker se mora videti cel obraz, z odprtimi očmi in zaprtimi usti. No, nekako nam je uspelo, so nam pa brezplačno naredili še slike za osebno izkaznico, če nam bodo komplicirali pri izdelavi potnega lista.

No, potem smo šibali še v H&M-a. Oči in Anej sta počakala v avtu, jaz pa sem letela v šoping in nakupila kar nekaj prav frajerskih stvari - kapo s šiltkom, pa trenirkico, pa jaknico, pa en kompletek s piratki, pa ene hude čeveljčke... Vglavnem mali bo pravi frajer user posted image

Ponoči smo spali (če že čez dan nič ne spi user posted image ), pa ful je bil lačen ponoči - ponavadi ponoči pije samo iz ene joške, danes pa je spraznil skoraj obe user posted image

Bizovik verjetno se vam pridružim - jo bom kar z Orel peš mahnila, pa bo spet ena dooolga tura user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 743
14.4.2007 10:11:19   
Anonimen
Dobro jutro!

Za nami tudi super noc.Sicer je mali vecraj od pol stirih do enajstih zvecer bedel,bil na koncu ze cisto adijo mapak zaspanckat ni hotel.Potem pa ko ga je vrglo je pa spal do sestih zjutraj,sva se prvila nazizala in zdaj se spi user posted image user posted image user posted image .Sem se prvo ko sem s ezbudila vprasala ce je vs eok z malim,da tako pridno spanckauser posted image .

Kr_enammami carica si da se ze ucis!Tudi mene se cakajo izpiti in diploma pa upam,da po prvih planih naredim junija katerega.Samo to z pozabljanjem pa je mene tudi napdalo,moram vcasih full pomislit za dan nazaj,da se spomnm dolocene stvari user posted image

Mi smo dobili te Antiflat predvcerajsnjim,sta nama jih kolega prinesla in to sploh ne mores verjeti kako so poceni 4,3oEUR!! Tu pri nas mi je mami ene nabavila in to povrhu grenke ko user posted image tako da sploh ne bojo prisle v postev pa je dala 12eur.Te pa tako fajn po banani disijo da bi ga se kar jaz spilauser posted image .Edino se ne vem tocno ko bo potrebno kako mu jih naj doziramuser posted image Kdaj priblizno so s epa pr vas zaceli krcki?? Upam,da bom takoj prepoznala pr nasem da gre za krckeuser posted image

thaiss  bom si sposodla to knjigo pa danes bova tud poskusla z mojo majcko v posteljici,da vidima,ce ga lahko malo preblefiramauser posted image Ce ne bo slo pac ne bo slouser posted image potem mam na koncu raje da spi pr nama pa vsi spimo celo noc kot da ga devam v posteljico pa je jok in stok dokler ne bi na koncu zaspal spet v najini...bomo vidli kkao se bo to se reslo...

Mamo pa eno ucko vneto kljub spricanju mlekca v njo pa malo kiha.A mislite d alahk gremo dans tud brez problema na soncka al naj raje bova preventivno notruser posted image user posted image

Bejbe in user posted image vsem lep dan zelimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 744
14.4.2007 10:44:25   
*sonchek*
LeINA če ne piha potem bi jaz na tvojem mestu šla ven - s tanko kapico seveda na glavi, pa zaščiten v košarici user posted image Zdaj je že tako toplo zunaj, da res ne bi smelo biti nič narobe, prej obratno - svež zrak koristi našim malčkom in zato čimveč zunaj, na svežem zraku. pa seveda pazi, da ga ne oblečeš pretoplo - če se malo spotijo in zapiha veter so takoj prehlajeni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 745
14.4.2007 10:56:34   
A-N-J-A
                                    user posted image MI SMO PA STARI 1 MESEC

Oči je prinesel tortice,da se mal posladkamo.Drugač je pa Bor danes prvič spal 4h v kosuuser posted image .Naša Ele je pa poosebljena tečnoba-prekleta cepiva,da je pol otrok čist zmešan.Skos se cmeri in nič ji ni prav,včeri zvečer je pa še mal vročine fasalauser posted image .

Bizovik jaz bom zagotovo tam,najbrž že prejuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 746
14.4.2007 12:15:45   
K_a_t_i
Kr_enamami & Thaiss - najlepša hvala user posted image

LeINA - krčkov ne moreš falit user posted image . Dete postane čisto rdeče v glavo, začne stiskati pesti, krči nogice (ali pa hrbet zvija nazaj), zraven pa TAKO joka, da se ti srce para (lahko tudi po več ur skupaj) user posted image . Ti držim pesti, da sploh ne boš vedela kaj so krčki.
Anja - čestitke za 1 mesec user posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 747
14.4.2007 12:35:31   
dskubin

user posted image MI SMO PA STARI 1 MESEC

mi tudi, mi tudi user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 748
14.4.2007 13:01:40   
Barči78
OOj,

Da se malo javim, ker moje dve sončka oba spita. Žan itak skor cel dan prespi, zbudi se za jest, zvečer kakšno urco pojoka malo, ga malo nosimo, odložimo, zaspi,... Ponoči spi, le da se 1 - 2x zbudi, da samo poje in gremo dalje na spanje. Res se mi zdi ful priden, všeč mi je, ker noče, da ga v rokah uspavamo, veliko bolj je zadovoljen, če ga odložimo v zibko, se malo zabava, smejčka in potem zaspančka. Pravi sonček je.

Z Nejo imam pa ornk skrbi, ker imam občutek, da je malo hiperaktivna, sploh ni nič pri miru, non stop nekaj teče sm, tja, komaj jo dohajam. user posted image  Pediater je rekel, da je res precej živahna, ampak da bomo več videli pri treh letih. Kolk me skrbi, res. Smo imeli pregled in je bla najbolj pridna, jahala enga konjička,  pustila zdravniku, da jo pregleda, pol ko sva pa mogli ven, groza, kolk se je drla, ni hotla ven, hotla je jahat konja. Zunaj naju je cela čakalnica gledala, k se mi je zvijala z rok, komaj sem jo držala, trma velika.

Tommee Tippee steklenička - tiste, ki jo uporabljate, zanima me, ali imate tisto s širokim cucljem, ker mene zelo moti, ker Žanu zamaši nosek, če hočem, da je cucelj poln mleka. user posted image  Pa še najhujš, kupim stekleničko, pa zraven ni blo tistega dela, da mleko zamešam. A se to posebej kupi?

Tejčica - jaz sem začela Žanu kombinirati mleko, polovico aptamila PRE, polovico aptamila AR - proti polivanju in se je stanje ful izboljšalo, skoraj nikoli več ne polije, razen če res grdo je.

A-N-J-A in dskubin - user posted image  za en mesec, mi imalo pa danes točno 7 tednov.

A-N-J-A - jaz se spomnim, da je imela Neja šumček na srčku, pa se je potem vod lepo sam od sebe zaprl. Upam, da sem vam vse v redu poštima.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 749
14.4.2007 14:41:09   
Žabika
No mi smo pa zdele naredilo eno pavzico in prišli malo v stanovanje, potem gremo pa še na eno turo!

Hana je spala, tako kot vse noči prej in žal ne tako kot zadnjo - zbujanje ob 2h, 5h in 7h zjutraj, ampak smo pa potem kar vsi potegnili še do 10h. Potem pa odbrzeli ven na sončka!

A je katera gledala Polnočni klub včeraj? Je bila oddaja o cepljenju! Jaz sem zaspala, ob ponovitvi oddaje nas pa ni bilo! Če je katera gledala - prosim za povzetek!

Antiflat: mi imamo te kapljice in ko se mi zdi, da Hana malo preveč jokca ji kar malo direktno v usta stisnem! Pa se ponavadi res kar pomiri. Samo itak ne vem, če so to krči! Ampak sej škodovati pa verjetno ne more. Sem jih pa ravnokar sama poskusila in imajo res okus po bananah. Samo Hana se pa kar spakuje, ko jih dol poje. Ne vem kako to, da ne mara sladkega - očitno je po očiju! No pa sej za punco je to super!user posted image

Bizovik: torej nas je kar nekaj; "gostiteljica" A-N-J-Auser posted image , Urla, sonchek, tinaaja, Dajadada (?), jaz. Je vsem ok sreda ob 11h????

Že zelo dolgo se nam pa nekatere niso oglasile; npr. slumpo, mooneve, encijan, ....???? Jih je katera kje zasledila?

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Katero ime za deklico?
xsandrax

Katero izmed naštetih vam je najbolj všeč? Hvala :)

Hana (53%)

Lina (26%)

Taja (21%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!