tinaaja
|
Draja in tinaaja, hvala za info. glede pikic po trebuščku. A je potem najbolje, da nič ne mažem? ce ze potem s hladilnim mazilom,ampk treba ni. Glede šivov; jaz sem bila tokrat že drugič odspodaj prerezana in tud nič kaj lepo ne zgleda... pa tudi še nimam čisto zaceljene. jaz em se zgrozila, ko sem prvic pogledala, kako zgleda. zdaj je oteklina splahnela in je veliko bolje. verjetno traja pa kar nekaj casa preden se povrne nazaj- upam samo, da bo tesnilo spodaj vidim, da nas ima veliko probleme zvecer.. pri nas so krcki, ampak ne ful, pol pa cukca innsovo zacne uponasat, jaz se komi gledam ampak imamo taktiko, ki deluje (da potrkam) - se podoji in zaspi na zizi enkrat okol 9in pol jo dam na bok lezat nase, kot kengurujckanje na boku. se ful umiri in jo prenesem v pojslo in spi. danes je spala od 9:30- 4:30, pol sem jo zbudila, ker je bila mojaziza kot beton je moala mala mal delat na vse zgodaj- sem placala davek, da pol ni hotla zaspat. moram se enkrat pohvalit dm plenice - sem jo previla in bila je tako pokakana , da sem se zgrozila,ampak so elastike vse zadrzale not.. res super Pikca, tvoj porod je bil se bolj ekspresen kot moj hvala za opis Zabika, kako se bugaboo obnese na pesku, makedamu? Mala sprednja kolesa so bila meni glavni razlog, da se nisva odlocila zanj, ceprav mi je bil ful hud. Kaksno barvo imas? si me nasmejala z blatno kopeljo, jaz mislim, da bo pri nas velikokrat, ker je nartabuls, da se Brina pokakca, ko se jo previje Najbolj super je, ko je ze namazana in plenica pripravljena, takrat spusti kakico ali pa se polula.. Thaiss - nimam pojma glede dodajanja, lahko pa probas en obrok zvecet, pa vidis, kako se odzove, ce bo pol dalj casa spal. VMS-kaj pa ce si izcrpas melko pa ji das po zlicki ali s flasko?
|