TeDyBear
|
Punce, ne morem verjet! Danes smo imeli posvetovalnico in naš Jurij se je fuuul naredil! Odpustna teža , 6.3. je bila 2510 , danes, 3.4 pa je tehtal celih 4065g!!!! Huuudooooo! Zrasel je pa iz 53 cm na 56 cm. Tako, toliko o posvetovalnici, aja, pa še bris mu je vzel iz učka, izvidi na klamidijo bodo v petek. Je pa danes z učkom malo bolje... Včeraj sem se tuki gor fuuuuuul razpisala, potem pa nehala, ker je itak jurij "mrdal" in bi bilo treba jest... In jaz čakam, pa čakam... pa še kar čakam, otrok pa spi!!! In je spal od 21.ure pa do 3.40!!! Upam, da bomo tudi mi kmalu dočakali, da se nam ponoči ne bo treba zbujat in hranit... Sam tole uro morava mal proti nočnemu času premaknit!!! Malecka - bravo za tvojo pupo, cortek! pikaPoka, tudi jaz ponoči večkrat zaspim zraven, potem pa se s strahom zbudim in "po postelji iščem otroka" - sej se hecam, me pa zmer mal skrbi, da ga ne bi poležala v takih primerih... hariba - jaz ne bi šla z malo v nakupovalne centre... vsaj kake pol leta se bom tem centrom izogibala, pa večjim skupinam ljudi zaradi možnosti kakih okužb... Že tako mu bosta verjetno otroka nanosila vse sorte virusov, kaj več pa jih tudi ni treba... Imam slabo izkušnjo, ker je moj Grega otrok z imunskim deficitom in smo že juhuhu bolezni in zapletov dali skoz... Tako da, če ni treba, mene tam ne vidijo z otrokom! simonka - če to vnetje učka traja predolgo, pojdita k pediatru da bo vzel bris... Pa res pravijo zdravstveni delavci, da NE svojega mleka kapat dojenčku v učke... Ne vem, jaz mu spiram s sterilno fiziološko... Upam, da se nadloge kmalu rešite! Amy26 - kaj, da se fiziološka dobi na recept? No ja, saj ni tko hud strošek, ampak pri nas smo jo porabili že na hektolitre ... Erna14 - za baby slikce!!! tinaaja - jaz bi šla tud na ta tečaj hendlinga, ker je res zakon, ampak škoda, ker ga ni v našem koncu... Za toliko časa pa ne morem zmaglit od doma.... ŠE! ANJA - potem ti kopaš v čebričku? Jaz ga imam tudi, pa si ga kar ne upam not posadit, ker ne vem, kako bi ga prijela ... Tako d aga kopava v banjici sonchek - mi na srečo nimamo problemov z obiski, ker so navajeni še od prejšnjih otrok, da pri nas prve "zunanje" obiske sprejemamo po otrokovem prvem mesecu... Domači pa valjda da pridejo prej...Pa najbližji prijatelji... Žabika in Urla - fajn to, da se takole lahko skupi sprehajata... Mah, moram jaz tud Kr_enomami ujagat en an, da greva mal skupej "šetkat" Žabika - ja, verjamem da znaš hendling, tudi meni ni tuj - sem študirala delovno terapijo , ampak ker ne delam v tem "fohu" mi je v teh letih kar nekaj stvari "ušlo", tko da si osvežujem spomin na teh hrvaških spletnih straneh... skačica - pri nas nihče od otrok ni hotel spati v zibelki, tako da jo pri Juriju niti nimamo (pa še prostora ni )... Kati - ja, razlika med pari Z ali BREZ otrok je OČITNA sezam - si mi kar skomine naredila, ker mi danes nismo bili nič na sončku - posvetovalnico smo imeli ob 11.15! Preden smo prišli domov, pa kosilo, pa otroci po dejavnostih ...grrrr! Bo pa jutri bolje Vse ostale - pozdravček in uživajte z bebicami!!!
|