|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
2.4.2007 23:54:59   
TeDyBear
Pozdravček marčevkam - sem vas komaj našla!!!
Sicer pa sem bila kar nekaj časa na odklop z interneta, da smo se "aklimatiziral" in speljali stvari tako, kot morajo biti user posted image .
Naš Jurij je danes star točno en mesec in jutri imava posvetovalnico. Fanta ga obožujeta, non stop ga lubčkata in moramo s črticami beležit, kdaj ga kdo drži v naročju in kdaj ga kdo pelje z vozičkom, pa seveda še koliko časa...user posted image . Posledično - po lubčkanju - ima naš Jurij močno zabasan nosek (fiziološka rules!!!!) in od včeraj tudi vnete učke (spet fiziološka rules!!!) Bomo vidli, kaj bo jutri rekel pediateruser posted image , je pa res, da imata oba fantolina smrkave nosove že kak teden - oziroma odkar se je začelo tole slabo vremeuser posted image  - Upam, da bo od jutri naprej boljšeuser posted image .
DOJENJE - Pri nas imamo celo mlekarno, če katera kaj rabi, naj pove - Kr_enamami dobrodošla pri nas user posted image ! Mleka za izvoz! Je pa res, da Jurija najprej podojim, ampak mali vleče pri meni ko pujsek, to morš slišat!!!Zraven poje ful zraka, potem riga, prdka, kriči in bruha, tako da se v bistvu dojiva samo zato, da lohk rečem, da se dojiva user posted image  - hec! Potem si mleko izčrpam in mu ga dam, poje pa okrog 100ml na vsake 2,5-3 ure. Pri hrani pazim, kaj jem, mleka in mlečnih izdelkov čim manj, namesto tga riževo mleko, nič konzervansov, svinjine, čokolade (to mi je najhuje - nikoli nisem marala čokolade, zdaj pa jo SANJAM ponoči!!!) - pa Jurija kljub vsemu mučijo krčki. In sicer se že med hranjenjem in pol ure po njem začne stegovat, čisto otrdi, kriči, riga, poliva 100 na uro - tudi skozi nosek, potem pa se umiri in je kake 2 uri dobro... Aja, flaške imam tudi jaz od Tommee Tippee, kot Kr_enamami - res so zakon! Na začetku sem kupila NUBY, ampak poje preveč zraka, hlasta in se mu zaletava. So pa oboje od 0+ .Kapljice imam tudi jaz Antiflat, mi jih babika prinese s Villacha.

SPANJE - spimo ponoči ponavadi ful fajn - ob 9.00-9.30 enkrat gre v mižule (po kopanju 3xtedensko oz. po večernem umivanjuga spravim v tenko pižamico in v spalno vrečo), potem ga okrog polnoči nahranim napol v spanju, ko grem še sama spat, sam se zbudi okrog štirih in nato okrog osmih zjutraj. Meni to zelo ustreza, saj ponoči vstanem samo enkrat za hranjenje, ker itak nikoli ne grem spat pred polnočjo, zjutraj mi pa itak ura zvoni že ob 6.45 vsako jutro, ko moram Luka in Grega v šolo spravit! Celo dopoldne ponavadi prespi, ja, popoldne je pa tudi Jurij bolj buden. Še dobro, da možek dela v turnusu 12 - 24, da ponavadi on prevzame kakšne jutranje projekte, pa vlogo taksista na hokejske treninge, v glasbeno (igra trobento), k verouku itd user posted image ...

PLENIČKE - jaz imam zdaj mullerjeve B...Baby, prej pa sem poskusila (no, ne jaz - Jurijuser posted image ) pamperske in ene parkrat fixies, ampak prav po VSEH pleničkah, VSEH!!! ima Jurij vneto in pikčasto ritko. Zdaj nazadnje pri mullerjevih pa mi je blo vsega zadosti in mu direktno na ritko dam bombažno krpico (tetra, za umivat) pa pleničko čez, ne mažem NIČ!!! , umivam samo z vodo in vato in v dveh dneh je mali prešel iz katastrofalne ritke na čisto pravo nežno dojenčkovo ritko!!! Tako da, punce, komaj čakam, da mu ritka toliko zraste, da mu lahko nabijem gor racmanke in štorkljice - imam jih 22 kom. NI kej, bombaž je le bombaž! Aja, pa tudi kopam in umivam ga samo z vodo, (do sedaj sem ga 1x s kopeljo, pa je postal čisto pikast) in ga ne mažem z ničemer - po vsaki kremici, oljčku je v roku petih minut postal čisto posut s pikicami.

Vaši sončki v albumih so fuuuuuuul cortkani,iiiiiiiiiiiiiiii, bi jih človek kar "premečkal" user posted image user posted image  Jutri al pa kak drug dan bom pa še jaz kakšno novo slikico prilimala user posted image

JOOOOJ sem se razpisala, se vidi, da že dolgo nisem čvekala, obljubim, da se bom poboljšala!user posted image

Zdaj pa šibam, polnoči bo ura, Jurij že nekaj stoka, moram mlekarno zalaufat!user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 426
2.4.2007 23:59:28   
TeDyBear
Help, ne znam spremenit avatarja, piše da sem čez rok user posted image , tamali ima pa že en mesec user posted image

Čau, šibam!

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 427
3.4.2007 8:39:40   
hariba
Amy26 imam tudi gel multi mam, res je super, še boljši so pa obkladki multi mam compress. So take blazinice, ki se jih položi na bradavičke.
To noč je naša princeska kar pridno. Malo pred 23 h je zaspala, ob pol enih je jedla in nato spala do 6h. Zdaj pa gleda. Mogla bi it pisanko za svoje razgrjače in kup nečakov, šunko, jajca in sestavine za potico nabavit pa ne vem, če jo naj vzamem zraven in jo v dojilnici od city centra podojim ali pa naj izstisnem mleko in jo dom očka čuva in hrani. pa saj iktak ne bom predolgo. Se bojim, da če jo zraven vzame, da kako virozo pokasira,
Kdaj ste ve z novorojenčki šle prvič na sprehod?
Lep dan vsem želim.

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 428
3.4.2007 11:52:46   
simonka
Zdravo mamice.

Tudi naš Jakec ima malo vneto očko pa me zanima katero fiziološko raztopino ste dali v očko. Ste mislile spray Sterimar ki je za v nosek, samo ta se šprica.

Hvala za pomoč

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 429
3.4.2007 12:13:53   
amy26
hariba, jaz bi na tvojem mestu raje mleko iztisnila oz. izbrizgala in dala očku da jo on nahrani, ker user posted image  je še vedno majhna in res lahko kak virus prehitro stakne, sploh če imaš možnost da jo očka nahrani to tudi izkoristi in se raje v miru posveti nabavi.

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 430
3.4.2007 12:16:43   
amy26
simonka, fiziološko raztopino lahko kupiš v lekarni, dobiš jo v eni majhni flaški se pa dajo kupiti tudi drugje vendar jaz sem vedno raje v lekarni, jaz jo imam skoraj en liter na zalogi, je bil Aleks bolan pa mi je P 2x predpisala po pol litra tako da zdej to uporabljam in jo vlivam v manjšo flaško.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 431
3.4.2007 12:29:01   
erna14
ojla

KONCNO MI JE USPELO PRLEPIT SLIKCE V ALBUM JUPIuser posted image user posted image user posted image user posted image
TAKO DA SI JIH LAHKO OGLEDATE TRENUTNO JE SAM ENA K SM SAM PROBALA ALI BO SLO SEDAJ PA JIH SE PAR PRPOPAM.

GESLO ZA OGLED ALBUMA JE AMG

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 432
3.4.2007 12:47:58   
dskubin
simonka za očke čistit naj bi bila fiziološka sterilna (kar pa ona za v nosek ni).

Jaz imam zato posebej, za nosek imam kar litrsko in potem pretakam v manjše flaše (tako one za špricat - kao sterimar in one za kapljat). za učke pa nabavljam manjše flašice, take kot imajo v bolnici, ko se na vrhu odlomi (je veliko cenejše, kot v tamali za kapljat - sicer mi je v lekarni rekel, da se kao mora porabit v 1 dnevu, ker nima pokrovčka, da mi pač to more rečt, vendar lahko imam komot za kake 3, 4 dni - no jaz zalepim z microporom na vrhu in imam za ene 4 dni). no, sej ko enkrat flašo odpreš itak ni več sterilna, ampak z ono tikaš nosek in smrkeljček, pa jaz rajši potem ne dajam v učka, ker so v nosku ene bakterije, ki se lahko rzširijo v oko. To so nam svetovali že pri taprvem, ker smo tudi imelu ful vneto oko cel mesec. Sicer pa te bakterije lahko pridejo tudi same v oko, ker je nosni kanal in solzevodi al kako nekaj povezano. Ma, vsak ti nekaj drugega svetuje, eni svoje mleko, drugi fiziološko, pa prekuhano vodo, pa kamilice, pa bogsigavedi. No, mi smo pri taprvem sprobali vse (tudi 4 razl. antibiotike), meli oko zapacano cel mesec, potem pa smo odšli na vzem brisa, kjer so nam ugotovili neko bakterijo in dali taprav antibiotik, da se je spucalo. Zdje pri tadrugi je bilo isto, pa smo takoj šli na odvzem brisa, dobili smo kremico za v uč in je blo v 3h edneh ok. Tako da, če je izcedka res veliko (gnojnega) in če se vleče in s fiziološko ne gre na bolje, svetujem, da pokličete svojega pediatra.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 433
3.4.2007 12:50:04   
tinaaja
fizioloska za ucke naj bi bila sterilna, ne prelita. dobi se v cisto malih plasticnih flaskah v lekarni, uporabna naj bi bila en dan. jaz se tega drzim, ker je vseeno se tok mala pikica.
erna, a tvoj freajercek pa maha na fotki user posted image

imam dva vprasanji:
kaksna je normalna temperatura pikcev? daj je povisana?
v kaksnem polozaju imate malcke v vozicku - hrbet, bok,..?

mi se napapamo, pol pa na sprehhhoooddduser posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 3.4.2007 12:51:29 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 434
3.4.2007 12:53:38   
simonka
Hvala mamice za odgovore.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 435
3.4.2007 12:56:30   
tinaaja
ljubljancanke, a bi kaksna sla na tecaj hanlinga? jaz razmisljam, da bi se prijavila, ker se mi zdi handling pomemben : http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1444200&mpage=1&key=&#1444200

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 436
3.4.2007 14:15:04   
slumpo
ojla

le na hitro se javljam ker me mali že rabi...prestali smo carski rez...nič posebnega...ranice se skoraj nič ne vidi, anej je zdrav srečen frajer, jaz že na nogah, s porodnišnico Postojna pa nadvse navdušena...bi še kar podaljšala če bi bil mož z mano...ja ni kej poznanstva pomagajo...

Lep dan in uživajte s sončki

slikca je v albumu

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 437
3.4.2007 14:33:40   
A-N-J-A
Zjutraj sem ful napisala,pa mi je vn vrglouser posted image .Bom še enkrat na kratko.
Včeraj smo se prvič kopaliuser posted image .Sem ga kar sama v čebričku,ker je patronažno zanimalo kako to greuser posted image .Mali je ful užival,zdaj ga bom pa vsak večer da bo bolše spal-vsaj upam.
kakec-moj skos kaka zeleno,a to pomen da ga zvija?Saj mal ga ampak prov dost pa tud neuser posted image .
urla,žabika upam da sta uživali,jaz sem šla pa do Brunarice in sem se nastaljala sončku,mali je pa čoril,sam sem ga mogla skos rukatuser posted image .
tinaaja men je pri Eli že v P fizioterapevtka pokazala handling in je res pomagal,je v razvojni rekla da se vidi da sem pravilno z njo rokovaluser posted image .Maš pa to prikazan tud na cd-ju od Vzajemne.

Zdaj pa čakam da babi pripelje Elo z vrtcauser posted image ,ker je šel oči danes prvi dan v službouser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 438
3.4.2007 14:38:35   
tinaaja
Maš pa to prikazan tud na cd-ju od Vzajemne.

ANJA - Uuu hvala za info, bom sla pogledat. Mimogrede, delavnica stane 42€ in naj bi bil tam z dojenckom, prisoten je lahko tudi ocka.

Mi smo s sprehoda po PST, mala je tko spala cel cas user posted image Prav lustno je zunaj!

Slumpo, welcome back.. slikice pa ni v albumu user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 439
3.4.2007 14:42:46   
slumpo
ja slikice pa ni v albumu ker mi sploh ne rata not dat, mi sredi kar prekine...upam da naslednjič uspe..

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 440
3.4.2007 15:22:13   
simonka
A N J A  kje se da dobiti cd od vzajemne?

PAPA IN HVALA

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 441
3.4.2007 15:36:03   
*sonchek*
Ku kuc!

Čisto na hitro, ker sem danes precej leteča, pa na žalost tudi sitna... (da ne bo vedno Anej kriv user posted image ). Ponoči smo spet pridno spali, zjutraj sva poležavala, potem pa sva bila na doooolgem sprehodu (mislim, da skoraj 3 ure user posted image ) s prijateljico in mamico male Loti (teden dni mlajša od našega korenjaka). Na hitro sem nekaj zmetala vase (tašča nekaj štrajka s kuho user posted image ), zdaj pa moram spet pospravljat, ker so se (spet!) najavili obiski! Joj, kdaj bo konec tega?! To je tudi razlog, da sem sitna kot sršen - niti trenutka nimam več zase (pa to, da sem okupirana z malim je nekaj najlepšega, da ne bo pomote!) - čisto vsak dan se kdo najavi (ali pa se kar pojavijo pred vrati!) in res se mi ne da ure in ure pogovarjat o enih in istih stvareh... user posted image Huh, se že malo bolje počutim, ko sem dala ven iz sebe... user posted image

Aja, pa danes bom prižgala svečko za malega sončka Alekseja, ki je prekmalu zapustil mamin objem in postal angelček user posted image user posted image user posted image Res žalostna zgodbica malega decembrčka, sicer rojenega oktobrčka... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 442
3.4.2007 16:32:11   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: simonka

A N J A  kje se da dobiti cd od vzajemne?

PAPA IN HVALA

http://www.vzajemna.si/default.asp?CatId=271

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 443
3.4.2007 16:32:37   
Žabika
Midve z Urlo sva lepo uživali na sončku v Tivoliju! Malo sva poklepetali, sončka sta spala! Sem pa ravno rekla Urli, da se slumpo še ni nič javila! In pridem domov in ona napiše sporočilo! Super, da ste ok slumpo in da te ne boli! Slikco pa počakamo še kakšen danuser posted image !

A-N-J-A: se bomo zmenile tudi za Bizovik!!! Me pa zanima, kako držiš otročka, ko ga kopaš v čebričku? Mu podpiraš glavo od spredaj, ali od zadaj??? Tudi jaz imam čebriček, ampak Hano zaenkrat kopamo kar še v banjici!

sonchek: tudi meni grejo na živce obiski! Sem tudi jaz vedno tečna in res samo za to, ker mislim, da mora biti vse pospravljeno. Pa jaz že itak skoz s sesalcem letam naokoli, če pa kdo pride, sem pa sploh natančna. Pa čist brez veze! Smo pa mi na srečo že bolj proti koncu z obiski!
Žalostne zgodbice ne poznam, pa tudi iskala je ne bom, ker sem že tako ali tako zajokala, ko sem prebrala tole! Naj sije zvezdica na nebu!

simonka: CD ti lahko jaz pošljem, si ga pogledaš in mi ga pošlješ nazaj! Drugače ga pa lahko naročiš na njihovi strani!

handling: fino je če ti kdo to zadevo pokaže, ampak jaz na tečaj ne grem, ker naj bi to že po profesiji znala! No pa se včasih še kar malo lovim! Se mi pa zdi, tudi ful težko že zdej vse pravilno delat, ker so naši sončki še tako majhni!

soor: a ima kakšna težave s tem? Hana ima soor že več kot en teden, pa ji Daktarin očitno nič ne pomaga! Kakšen nasvet???

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 444
3.4.2007 16:39:59   
tinaaja
sonchek, sem brala o Alekseju in sem se15min jokala kot dez user posted image user posted image user posted image grozno!!!

jaz tud nisem zabiske, vsak dan skoraj sta tu babici in mi je ze to dovolj user posted image najbolj bedno mi je, da folk nima mere z obiski, da bi kar 2 uri sedeli.. haloo.. pol noci ne spim, dojim 6 ur na dan - jaz rabm mir, ne pa obiske cel dan. midva zaenkrat niti ne sprejemava obiskov, sva ze v naprej povedala, da zeliva mir. ampak naju caka se veeelliiiikoooo obiskov  user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 445
3.4.2007 16:49:01   
skačica
Pozdravljene marčice še tukaj. Sedaj sem se dokončno preselila sem na ta forumuser posted image . Se bom poskušala večkrat oglašat,je pa res da še malo lovimo.
Upam,da kmalu ujamemo nek ritem in potem bo lažje. Sicer je mala pridna. Je,kaka in spi. Noče pa spat v zibki,ampak bi ona spala pri meni v postelji. In potem jo 10x dam v zibko in nazaj k sebi,ker se skoz prebuja. No,danes ponoči smo pa prespali celo noč.

Zdaj pa že kliče alarm. Pridem nazajuser posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 446
3.4.2007 16:49:43   
skačica
slikice moje princeske so v albumu. Poglejte kako je lepauser posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 447
3.4.2007 17:03:28   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
najbolj bedno mi je, da folk nima mere z obiski, da bi kar 2 uri sedeli.. haloo.. pol noci ne spim, dojim 6 ur na dan - jaz rabm mir, ne pa obiske cel dan. midva zaenkrat niti ne sprejemava obiskov, sva ze v naprej povedala, da zeliva mir. ampak naju caka se veeelliiiikoooo obiskov  user posted image

No, jaz se podpišem pod tole! Čakam na tisti obisk, ki bo poklical in rekel -> vem, da ste utrujeni, povej kdaj naj pridem, bom peljal-a Žigca za 2 urici na sprehod, da se malo odpočijete. Prinesem še par stvari za v skrinjo, da vam ne bo treba kuhati pa če imaš kaj za počistit ali pa za zlikat, tudi mirne duše povej user posted image . Takih ni, a ne user posted image  Pa a ste opazile, kako se razlikujejo obiski a) ki že imajo svoje otroke in b) ki jih še nimajo? Vsaj pri nas je tako, da so prvi kar povedali, da se vidimo čez par mesecev, naj kar povemo kdaj, druga skupina pa ves čas tarna, če že sprejemamo obiske. Bojo že videli user posted image .

Je pa mali danes neverjetno priden user posted image . Se mi takoj pozna, da sem boljše volje. Pa še ravno tisto urico in pol med eno in drugo ploho sva ujela za sprehod. Tako da user posted image . Po naslednjem obroku pa še šibam v H&M pogledat, če imajo kakšne luštne bodije - šopiiiiiiiiiiiiiiiing, JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! (kako malo je potrebno...)

user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 3.4.2007 17:04:02 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 448
3.4.2007 17:38:22   
sezam
Jaz moram pa kar pohvalit obiske - do sedaj so bili le moji (starši in obe sestri) ter moževa babica. Njegovi pa itak živijo v isti hiši. Že pri Ani je bilo tako, da so ostali kasneje in se kar nekako porazdelili, da ni bilo nikoli nevem kakega navala user posted image user posted image .

Sedaj uživamo na sončku - kako paše iti ven na zrak user posted image  In še tako toplo je user posted image .

Jutri imava posvetovalnico in me prav zanima koliko se je poredil. Izgleda kar dobro user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 449
3.4.2007 18:49:04   
*sonchek*
Jupi, obiski so šli!!!! user posted image Zdaj sva z malim pogruntala nekaj najbolj pametnega - ker se večina obiskov na srečo prej najavi in tako vem, ob kateri uri bodo prišli, malega slabe pol urice prej podojim, preoblečem in uspavam (o tehnikah uspavanja raje ne bi, ker sem jih sprobala že malo morjeuser posted image ). In ko pridejo obiski mali lepo drnjoha, obiske spustim v sobico le toliko, da pokukajo k njemu in potem jih lepo povabim v kuhinjo, ki je na drugi strani bajteuser posted image Če so obiski predolgi in se mali medtem zbudi, pa se lepo opravičim, da je lačen (kar tudi jeuser posted image ) in da ga grem podojit - to pa traja toliko časa (zanalašč malo potegnevauser posted image ), da se obiski medtem že naveličajo čakat (konec koncev vejo, da so že preeeedolgo na obisku user posted image ) in se lepo poberejo domov. Hura za nas!  user posted image
Tile danes so imeli seboj še 20 mesečno punčko, ki je skoraj zlezla k malemu v posteljico, cvilila, ker ji nismo pustili vzeti njegove dude, da ne govorim kako je polomila Anejevo darilo user posted image Saj ne krivim otroka - otroček je pač otroček in hvalabogu, da lahko cvili, skače itd. Ampak starši bi bili pa lahko vsaj toliko uvidevni, da je ne puščajo blizu novorojenčku! Že tako se mi zdi, da stojim zraven posteljice kot bodyguard, tujih otrok pa res ne mislim vzgajati... Sem pa precej zaščitniška do Aneja in imam oči kot sokol, če se mu kdo preveč približa user posted image
Huh, kako sem se razpisala user posted image

Vglavnem, obiski so šli in jaz sem presrečna! user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Koliko otrok načrtujete?
jagodka7

Koliko otrok želite imeti/imate?

Nobenega (5%)

1 (11%)

2 (35%)

3 (37%)

4 (7%)

5 ali več (5%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!