Barči78
|
Ojla, No, mi imamo kar pester začetek tedna. V pon. je imel Žan posvetovanlico, včeraj sem bila jaz na pregledu, pa sem baje pridno stiskala mišice medeničnega dna, se je lepo poštimalo, danes sem Nejo peljala h zdravniku, ker tako čudno kašlja vse noči, pa je dobila samo sirup, baje je zdrava. - vse v redu, razen kašelj. Upam, da se pošima. Tejčica - jaz imam isti šmoren z mojim mlekom, sem pumpala in pumpala, za ene 2 - 3 obroke na dan, pa vsakič se mi je zdelo, kot da bi vodo pumpala. Pa še bolj je polival. Težko pa bi ga dojila, ker je bolj len jedec, namreč še po steklenički mu muram dobesedno vsilit, da poje vsaj 90 ml, pri meni je pa takoj zaspal. Pol pa tako grdo je, da imamo težave s polivanjem. Dodajam mu pa mleko Aptamil PRE, čeprav ga tudi zvija po njem, pa še občutek imam, da mu ni všeč, ker 50 ml lepo poje, pol je pa kriza. Ga pa ravno tako zvija po njem. Bili smo pa tudi na Novalacu, to je pa groza od mleka, ni ga hotel piti, pa že Nejo mi je čisto zaprl ta Novalac, je kepice kakala, pa še tist proti polivanju je čist zanič, sploh se ne zgosti, še bolj polivajo, vsaj naša je. Nam je pa ful pomagal Aptamil AR, po tem mleku pa je skoraj čisto nehala polivati, pa še kakala je lepo. Tko, da če bo Žan še naprej polival, grem sigurno na Aptamil AR. Dajadada - nam se je popek lepo zacelil že 7. dan, prvič pa ga je skopala patronažna, ko je bil star 10 dni. Čišča se je pri meni vlekla kar dobre 4 tedne, sem bla že fejst naveličana. A-N-J-A - kot bi zadnjič o sebi brala, ko si imela eno krizo, jaz sem se prejšnji dan ornk zjokala, sploh nisem vedela kaj naj, sama sem z obema cel dan, oba sta mogla jest, oba sta se ful drla, tko da sem dala Žana v spalnico, da se je naprej jokal, Nejo hitro hranila, ni hotla jest, sem pustila Nejo v dnevni, šla Žana hranit v sobo, je Neja ful jokala in me klicala, tko da so se mi sam solze ulile in nisem več vedla kaj naj. Tko, da zdej rsno razmišljam, da bi Nejo septembra dala v vrtec, če bo šlo, ker se mi včasih res prov blede čez dan. Nič zdej se pa oglaša, grem.