*sonchek*
|
Ku kuc! Evo, da soet malo pofrajarim - mali je šel včeraj spat ob 21-ih in se zbudil danes samo ob treh, potem pa šele ob pol osmih in nato sva drnjohala do desetih Mami je čist presrečna in upa, da se bo tak tempo nadaljeval vsako noč! Včeraj sva imela cel dan obiske in jaz sem bila zvečer tako izmučena, da sem zaspala kot ubita. Mali se sicer ni pustil motit - bolj smo bili glasni, bolj trdno je spal! Mi je pa prav všeč, ker se ne pusti nosit po rokah In tako zdaj vsakemu, ki ga hoče malo poujčkat povem, da nisva pristaša tega, da se preveč nosi po rokah. Če se samo kdo približa malemu na več kot 30 cm, začne glasno protestirat - mami je tako ponosna! Zdajle sva pa ravno s sprehoda - sva oba uživala na sončku, v družbi 7-mesečne lepotičke in njene mamice. Imam kar srečo, da je tukaj kar nekaj mladih mamic z majhnimi otročki, tako da družbe nikoli ne manjka. urla jaz bom tokrat preskočila - moram se v svojem avtu znebit airbagov, pa nekako poskusit voziček spravit notri Do naslednjega srečanja bomo že pripravljeni! ela80 če bi poslušale vse nasvete, ki jih dobimo, bi se nam kratko malo zmešalo!Jaz se največ naučim od svojega Aneja - vem kaj mu je všeč, česa ne mara, vse pa delam tako, da bo zanj najboljše, ne glede na druga mnenja! Glede širokega povijanja - jaz sem ga široko povijala 1 mesec, zdaj pa samo še ponoči. In mali je veliko bolj zadovoljen, ker lahko miga z nogicami! Glede kopanja - jaz ga kopam 3x tedensko, 1x tedensko pa namilim. Sicer pa - kako pa se lahko novorojenček tako umaže, da bi ga bilo treba kopati vsak dan??? Glede kapljic pa - jaz mu definitivno ne mislim dajati AD3 kapljic. V sredo bomo začeli z Oleovit D3, pa bomo videli. Če bo imel krče tudi po teh, mu jih pač ne bom dajala. Bova tako ali tako vsak dan veliko zunaj, na sončku in svežem zraku, pa bo. Kako smo pa mi lahko zrasli brez kapljiv, sirupov in vseh tablet, ki jih danes predpisujejo, pa nam čisto nil en manjka? Vglavnem, prepričana sem, da bo vsaka mamica naredila tako, da bo za njenega malčka najboljše - v to pa res ne dvomim!
|