|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
12.7.2007 9:54:25   
potepinka
Dobro jutro!

no za mano je še ena neprespana nočuser posted image ,ker me roke tako bolijo da je to za znoretuser posted image .Imam čisto mravljinčaste in  mrtve boli kotuser posted image .Sem pa preblala na nekem forumu ima enauser posted image iste probleme pa baje to mine po porodu.No ko bi vsaj,za našegauser posted image bom potrpela.

Jaz bom verjetno uporabljala plenice za 1x uporabo,se mi zdijo da je user posted image dalj časa suh,sicer štorkljinih plenic ne poznam.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
12.7.2007 10:05:43   
murencek
Živjo!
mamuška, še to. Mene poleg tega, ali so boljše plenice z ježki ali pritiskači zanima še sledeče:
1. Katere hlačne nogavice in vložke? (na strani od Štorklje je kar nekaj modelov in se ne morem odločiti)
2. A si ti imela vse prekrivne hlačke na štumf?
3. Plenične predloge so itak v roli - tko da ni panike. A si rabila še kakšne pripomočke?
Ta vprašanja so se mi pojavila, ko sem prebrskala stran http://www.storklja.si/t3/index.php?id=926
Joj, hvala za nasvete!
LP, zdej bom pa res mal nehala pisariti user posted image !

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
12.7.2007 10:38:22   
potepinka
user posted image user posted image PRAV KAR SEM IZVEDELA izvide za sladkor in imam povišanga 8,8.Nadaljni ukrepi sledijo v ponedeljek ko moram k G

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
12.7.2007 10:51:57   
ajtak
Potepinka, drzim pesti, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 2179
12.7.2007 11:46:46   
maks
Potepinka: saj bo vse ok, user posted image
Se še kateri dogaja kaj podobnega; ko grem (včeraj in danes) na wc, imam občutek, kot mi nekaj dol tišči? No, user posted image je kativen kot ponavadi, sam občutek pa ni prijeten....

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
12.7.2007 12:32:16   
murencek
Potepinka, tud jst močno držim pesti zate! Sej bo vse v redu, brez panike!

Zanima me nekaj GLEDE MORJA. Ali nosečnice smejo lulati v morje? Ali je to lahko škodljivo?

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
12.7.2007 13:34:22   
Dajica
Pozdravcek vsem souser posted image !

V torek sem tudi jaz imela morflogijo in moram se pohvaliti, da je bilo vse ok. Nisem pa vedela, da se da skoraj vse videti na uz, od zaklopk na srcku, glavne zile, pa male mozgane, cela hrbtenica, mehur, zelodec...itd...Mi je pokazala se na grafu izmerjene vrednosti in vse so bile v povprecju, na sredini, tako da zaenkrat vse stima,kot more. Juhu!user posted image Vprasala sva tudi za spol in je rekla, da nosim puncko. :) Full sem bila vesela, ker sem si resnico zelela puncko. Upajmo, da res bo, da ne bodo ob porodu presenecenja :)) user posted image

Naslednji pregled imam proti koncu avgusta, vmes pa se pregled za sladkorno. Upajmo, da bo tudi takrat vse ok. Brcike ze cutim, ampak ne redno. Zredila sem se pa tudi le za 2,1kg. Je rekla G, da je to vse ok. Me je ze malce skrbelo, ker se mi se skoraj nic trebuscka ne vidi. Je bila pa na pregledu moja puncka zelo zaspana, tako da je vecino pregleda prespala, pa cisto zvita je bila, s koleni cisto pri glavi. Prava telovadka :)

Jutri z mojim potujeva na enotedenski dopust, v Turcijo, kjer upam da se bova (bomo) fajn imeli in se oglasim se kaj, ko se vrneva.

Lep pozdrav vsem, lepo se imejte, pa zdravi bodite in radi se imejte!

D.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
12.7.2007 14:01:44   
ajtak
Dajica, cestitke za morfologijo user posted image user posted image , vidim, da imava rok na isti dan. Ampak jaz se bom do svoje morf. se presneto nacakala, imam jo sele 30.8., a ni to full pozno?? Upam, da bo vseeno vse videla, ker bom ze v 24t...

Tudi jaz si potihem zelim puncko (cez dva dni pa spet fantka user posted image ), tako da komaj cakam, da izvem spol, da lahko kupim kako cunjico, sedaj se res se ne upam.

Imejte lep dan!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
12.7.2007 14:38:16   
Špelka
Potepinka - pržim pesti, da bo vse okej! user posted image user posted image user posted image  Pa saj bomo skupaj nekako prigurale do tega našega novembra! user posted image

Dajica - čestitke za morfologijo - super filing, kajne?

Ajtak - lep pozdravček - tudi jaz sem blizu vaju z Dajico! user posted image user posted image user posted image

Murenček in Mamuška - zdaj sem klicala v Štorkljo. So rekli, da bodo bambusove pleničke prišle enkrat drugi tden sigurno, da pa bo promocijska cena veljala tudi še septembra. Pa še to: pri naročilu nad 300 EUROV v njihovi spletni trgovini se 60 EUROV subvencionira, tako da se dejansko plača le 240 EUROV, kar še poceni nakup! user posted image user posted image user posted image  Možno pa je tudi plačilo vsaj na 2 obroka!

Jaz sem se odločila, da bom šla v nabavo septembra.

Lep pozdrav tudi vsem ostalim novemberkam!

P.S.: Že 35 - ali so se krči umirili? user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
12.7.2007 15:04:21   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: murencek

Živjo!
mamuška, še to. Mene poleg tega, ali so boljše plenice z ježki ali pritiskači zanima še sledeče:
1. Katere hlačne nogavice in vložke? (na strani od Štorklje je kar nekaj modelov in se ne morem odločiti)
2. A si ti imela vse prekrivne hlačke na štumf?
3. Plenične predloge so itak v roli - tko da ni panike. A si rabila še kakšne pripomočke?
Ta vprašanja so se mi pojavila, ko sem prebrskala stran http://www.storklja.si/t3/index.php?id=926
Joj, hvala za nasvete!
LP, zdej bom pa res mal nehala pisariti user posted image !

Murenček, pritiskači ali ježki je stvar okusa. Meni osebno so ježki bolj všeč, lažje reguliraš, ena druga ti bo rekla obratno. Pri ježkih moraš paziti na to, da jih, ko jih daš prat, stisneš skušaj, da se ti ne pripopajo kam drugam in da ti kake bolj občutljive zadeve ne scufajo. 

A kakšnih hlčanih nogavicah ti to???user posted image user posted image user posted image Verjetno misliš hlačne plenice, ane? Jaz sem imela za sina ježke z vložkom (prve na spisku!) - aja, pazite, če kupujete in naročate!! VSE PLENICE SO ŽE Z VLOŽKI!!! Meni se za otroka tja do 1. leta (ok, malo je že odvisno od otrokove teže, recimo do 10 kg) zdijo flanelne super, medtem ko so frotiraste malo prehude - so večje in bolj glumazne, res pa, da odlično vpijajo. So super izbira recimo za ponoči, ampak šele kasenje, vsekakor ne v prvih mesecih. Na začetku kaj dosti dodatnih vložkov ne pride v poštev, mogoče 5 kom, za hudo silo. Jaz sem začela po 2 vložka dajat za nočno spanje šele okoli 18-ih mes, prej je z enim frotirastim čist v redu shajal. Saj boste same videle: ko opazite, da je flanela (predvsem ponoči) premalo, dokupite kakega ježka iz fortirja in kak dodaten vložek.  Vendar poudarjam, ne v prvih mesecih.

Neznanka so zdaj tele nove plenice iz bambusa, ki jih še ni, menda bodo do konca meseca, in po opisu sodeč bodo kot nalašč za novorojenčke. AMpak kaj konkretnega vam še ne znam povedat. Vse plenice je treba pred prvo uporabo OBVEZNO vsaj 1 x, še bolje je 2 x, oprat!!

Jaz sem imela za ponoči dvojno pletene volnene prekrivne hlačke - čist zadnje na psisku. Pozimi in poleti, dokler sem mu jih le navlekla na rit. Je pa tukaj finta:  te hlačke je zelo dobro pred prvo uporabo za vsaj 24 ur namočit v lanolinsko kopel, ki jo prav tako kupite pri njih. voda mora biti OBVEZNO MRZLO MRZLA,  hlačke pa s tem dobijo nekaj mehkobe, se pa tudi skrčijo!! Priporočam vam, da kupite raje velikost 74/80, kot manjše, te zdržijo nekako vsaj 3 mes, odvisno od velikosti novorojenca. Jaz sem pri tetra plenicah začela kar z 80/86, ker se je sin rodil velik 56 cm in težak 4.510. Je pa tako, da se te hlačke pere zelo redko, praviloma se jih zjutraj sleče in obesi ven na sonce in zrak, ki jim vzame ves vonj. Če jih na vsak način hočete prat, jih obezno perite z lanolino v mrzli vodi-samo ne vsak dan. JAz sem jih prala cca 1 x mesečno, pa še to bolj zaradi občutka ali če so slučajno bile pokakane. Za čez dan sem imela goratex prekrivne na ježke, bumpy - tretje po vrsti na zdajšnji listi, 2 kom. Ene so na riti, druge se zračijo.  Enako bom imela tudi sedaj: volnene za ponoči in verjetno vsake po ene od prvih dveh pozicij. Tale bumpy ni bil ravno špica od špice, še vedno pa bistveno boljši od tistega, kar ponuja konkurenca (racman). Priporočam vam, da prekrivne hlačke perete na roko in sušite BREZ sušilca, sicer gre membrana, ki je tik ob nogicah, zelo hitro po šivih sfalit. Obstaja en "dirty trick" kako se hlačke, ki ne tesnijo več, popravi: z notranje strani jih našpricate s vodotesnim sprejem za čevlje user posted image   (prozornim seveda!) in držijo spet nekaj časa. Približno vsake 3 mes pa je le treba kupit nove, že zaradi rasti.  Prekrivnih hlačk prav tako ni treba vsakodnevno prat, jih pa treba dobro prezračit in presušit, 1 x tedensko pa oprat, da se ne navzamejo vonja.

Plenične predloge so, vsaj za mene, prostovoljni muss, kajti prihranijo ti ogromno dela in prvo leto jih komot prepolovite, saj sicer celo ritko zavijete vanje. Nujno pa ni, pač po občutku. Se pa da, seveda, tudi brez njih, samo dela in madežev je več. Prihranite si slabo voljo in niti pomislite ne kake kobacajeve predloge, ker niso piškavega oreha vredne. Eni hvalijo tudi neke predloge, ki se dobijo v muellerju in so menda cenejše - ne vem, jih nisem sprobala. Razen lanolinske kopeli za volnene prekrivke drugega ne rabiš.

Vsem, ki se boste s plenicami srečale prvič, toplo priporočam - NE KUPITE VSEGA NAENKRAT!! Kupite recimo max. 10 plenic ali če imate možnost - sposodite si jih od koga za en teden. Na MON-u je kar precej uporabnic. Kakor se vse krasno bere in sliši, so ženske, ki se nanje nikdar ne navadijo, ki jim ni všeč sto drobnih malenkosti. V izogib slabi volji ob zgrešeni investiciji kupujte raje po kosih, sproti, vedno lahko vse dokupite naknadno, medtem ko boste veliko težje prodale naprej.

Še kaj? user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
12.7.2007 16:01:19   
murencek
MAMUŠKA, res si carska! In super! Res hvala za vse informacije - gotovo imaš žulje na prstih, ker si bila tako izčrpna!user posted image
Upam, da ti bom kdaj lahko povrnila s kakšnimi drugimi inf.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
12.7.2007 17:19:24   
soni
Lep pozdrav po dolgem času tudi z moje strani. Tudi jaz sem imela včeraj morfologijo in z mojima user posted image user posted image  je tudi  vse ok. Sem bila pa tudi pridna in sem bila prvič v materinski šoli, kjer je bilo kar zanimivo.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
12.7.2007 17:53:17   
potepinka
DAJICA IN SONIuser posted image user posted image user posted image  zauspešen pregled

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
12.7.2007 19:38:54   
mamuška
murencek, ni panike, danes nisem za nobeno rabo, edin za surfat sem dobra user posted image Sem vesela, če komu kaj pomagam, meni so pa drugi prejuser posted image Soni, Dajica  user posted image user posted image za izvide!!

Neposredna povezava do sporočila: 2189
12.7.2007 20:03:28   
ajtak
Punce, sedaj se pa lahko tudi jaz pohvalim z tako cist tapravo brco user posted image user posted image , nas user posted image  je brcnil in ko sem se prijela z roko se ene dvakrat in sem tudi na roki to tocno cutila user posted image .

Full sem vesela, ker sem pa to zdej ze res nestrpno pricakovala!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
12.7.2007 20:08:44   
nemrak
user posted image user posted image ,
na hitro vas pozdravim.
Dop sem v službi, pop pa imam polne roke dela z malo.
Zvečer pa noro utrujena padem v posteljo.
Katastrofa!!! Kako bo šele naslednji teden, ko sem pop in še vročinski val napovedujejo. Pa še sama sem s študentko. user posted image
Res moram zajamrati za bolniško/polovično.
DRugače sem v redu. user posted image  aktiven čez cel dan. Ponoči pa da hvala bogu zaenkrat mir. Tako je bilo tudi v prvi nosečnosti in spimo čez noč že od 2,5 meseca dalje.

Pridne bodite!!!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
12.7.2007 20:09:39   
Laubica
Potepinka -mislim da ne bo tako hudo,je kolegica tudi imela povišanje pa ni bilo  hudo
Špelka -krči so hvala bogu 3d minli user posted image
Vse ki ste bile na pregledu čestitkeuser posted image
Dajica tebi pa user posted image user posted image ,ali že imata ime zanjo?
Mi bomo tudi uporabljali kar plenice za 1x uporabo

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
12.7.2007 20:53:46   
Ilije
Dober večer user posted image !

Super ste se razpisale o štorkljinih pleničkah. Je še mene zamikalo, da bi jih novembra preizkusila. Mogoče si pa res izposodim kakšno pleničko in preizkusim, kako gre vse skupaj.
user posted image vsem za uspešne preglede. Še vedno pa 100 na uro mislim na žirafo in njeni user posted image user posted image user posted image user posted image . Seveda držim pesti, tako kot tudi za druge s težavami. Jaz sem sem spet v redu, z dokaj normalnimi gibi. Očitno mi je škodilo preveč razgibavanjauser posted image , ker drugače bolj lenarim.
Uživajte v vikendu, pred vročino pa se lahko pridete ohladit tudi v Laško, kjer je ta teden Pivo&user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2193
12.7.2007 22:07:47   
zirafa76
pozdravcek se od mene..user posted image user posted image  ja, mi smo se potepal cel dan, zraven sem dobila na dar se vrecko oblacil za novorojencke, mi pa smo izvedeli, da ima eden nasih sonckovuser posted image user posted image tudi povecano zatilno gubo..baje da dokler ni okrog 20mmuser posted image , ni panike, ker otroci rastejo in da je to kao nek normalni kazatelj razvoja,Upam da res,ker se mi ze mesa pocasi.Smo optimisti, cakamo tudi atijauser posted image user posted image  da koncno pride, da bo meni lazje.Nekaj sicer ne razumem, saj so mi pri 12 tednih naredil vse teste, se trojne presejalne , ker imam 2 gin.je bilo vse 2x v razmaku 14 tednov.In vse vredu.Sedaj pa kar neki.Tolazi me to, ker res pridno rasteta in se razvijata, da je drugo vse vredu..no upam, da pridno in zivahno brcata ter tehtata vsaka ze 500 g.

kolko pa vasi kaj tehtajo???
jaz pocasi prihajam 23 tednom in upam, da dosezem vsaj 25/26, da je tista meja..
Ilije hvala za tvoje misli z nami in vse ostaleuser posted image
Nemrak upam, da mi sedaj uspe pridet mim tvoje sluzbe...user posted image

Drugace pa se ravno cartamo ter bozamouser posted image user posted image , po trebuhu ker takoj poskocita in kot da vesta, da je cas...pol pa brcata..user posted image user posted image   MOJE 2 LJUBEZNI....
Sem pa brskala z mojo mami po Baby Centru ter vsemi 3 brati ( dva sta sele 6 let ), pa smo se cist razneznili, pa nekaj kupli, na koncu pa sem bila vesela, da bosta user posted image user posted image , ker fantje pa avtomobilcki, pa roboti, pa ostalo, ko sploh ne vem kaj predstavlja...Grozauser posted image user posted image

Sedaj sem se pa res razpisala tako da vas pozdravljam.........

user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
13.7.2007 7:16:44   
scubadiver
Drage moje punce, čestitke vsem za morfologijo...

Danes ob 10.30 čaka tudi mene... lepo prosim, da stisnete kako pestke zame oz. predvsem za mojega user posted image da se bomo veselili petka 13tega...hvala!

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
13.7.2007 9:36:50   
mamuška
zirafa in scubadiver - stiskamo pesti!!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
13.7.2007 9:44:28   
Špelka
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

zirafa in scubadiver - stiskamo pesti!!

se podpišem tudi jaz! user posted image user posted image user posted image user posted image

Že 35 - me veseli! user posted image user posted image user posted image

Mamuška - hvala res za izčrpne info, jest si bom tale tvoj tekst kar shranila na comp., da ga bom imela pri roki, ko bom kupovala plenice! user posted image

Vsem ostalim novmberskim user posted image  in njihovim mamicam pa lep poletni pozdrav! user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 13.7.2007 9:52:23 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
13.7.2007 10:23:27   
murencek
Živjo!
No, tudi jst čestitam vsem za uspešne preglede user posted image user posted image  in držim pesti za naprej!
MAMUŠKA, mojega sem seznanila s plenicami, pa je za. Pravi, da je že on imel pralne plenice, in da mu nič ne manjka. Sva pa oba pristaša naravnih materialov. Tko da je na meni, kako se bom odločila.
No, če se spomnim, da sem tudi jst alergična na Always, Carefree... - vse me začne boleti, drgniti, pa še vname se mi vse skupaj v mednožju! Sicer nikoli nisem paničarila, ker sem si mislila, da tko je, ko imaš menstro. No, potem, ko sem probala vložke iz bombaža, se mi je stanje umirilo in je bila Amerika! Tako da če pomislim na tamalčkovo rit, mu ne želim, da bi še on kaj fasal!
Drugače sm pa jst včeraj bila kr zaskrbljena! user posted image  ni nič brcal (ponavadi je brcal ponoči, pa zjutri, pa po sprehodu, pa ko sem se najedla in ulegla, včeraj pa od noči do 18h nič od njega). Pol sm pa spila zeleni čaj in je nekaj pomigal. V glavnem, danes ponoči je spet brcal in tudi zjutraj je nabrcal.
Zgleda, da je spal. Sam me je pošteno prestrašil!
Fino se imejte. Če bo sreča, greva dons z mojim za 2 dni k prijateljem na morje. Tko da se beremo v pon.
En user posted image za vse in bodite čim bolj v senčki!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
13.7.2007 10:30:08   
Laubica
Skubadiver in Žirafa tudi jaz držim pesti za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz še pa delam danes in jutri pol pa gremo na morjeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
13.7.2007 12:20:16   
potepinka
dober dan

scubadiver in zirafa držim pesti da bo vse ok.

Ja prebrala sem si dieto za nosečniški diabetis je kar grozna ampak za user posted image  se bom zelo potrudila da se bom jo držala.Bom videla v ponedeljek popoldan grem k G sicer ni to moja G ampak jo nadomešča ker je moja G na dopustu.Bomo videli kakšni bodo napotki.Sam strah me je da ne dobim inzulina,ker da si bom morala sama devat injekcije ne vem kako bo to.
Sem pa brala na forumu da pri 8,8 sladkorni so nekatere že na inzulinu.
No vam javim kako in kaj.Lepo se imejte in pobožajte bušije

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.