|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
23.4.2007 14:40:24   
sonchek
..mene pa ful matra zaprtje in to že kakšen teden, prej nisem imela teh težav...no ja velik prej pa ja, sam takrat je bilo to normalno...zdej pa po kakšne tri dni ne grem...pol pa k grem se morm pa tokkkk matrat...zdej sem si kupila donat in upam, da bo kaj pomagal...milsim, da ga ne smem spit več kot 3dcl?...a mam prov, a katera ve?...zdi se mi da je ena določena količina...katero smeš spiti...
...pa včeraj zvečer sem imela tak glavobol na levi strani glave, da sem mislila, da mi jo bo raznesl...groza...pol zaradi tega nisem celo noč nič spala...še zjutri me je bolela, zdej je pa mal ponehala....grrrrr...no pa naj bo sam vse ok s pikico..ostalo bomo že potrpele...kajne...

lep dan...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
23.4.2007 14:50:23   
azarmitra
Pozdravljene
Tud jaz sem bla danes na NS. Blo je lepo, mali oz. mala ima vse kar mora imet, komaj ga je lovila po maternici, tako je bil živ, tveganje za kromosomske napake pa je takorekoč nično. user posted image Mi je pa rekla, da sem zelo zgodaj prišla na NS in da upa, da se bo kaj videlo. Ko pa je računala v katerem tednu sem mi je pa še rekla, da je malo premajhen glede na tedne nosečnosti. Poudarila je da ni vzroka za skrb, da je možno da je bil zaplojen malo kasneje. Datum poroda sicer ostaja isti, lahko pa se zgodi, da bom še en teden po PDP sedela doma in čakala na popadke.
No pomembno je da je vse v okviru normale. Aja dobila sem pa tri slikice, sam nobena ni 3D. Vseeno se lepo vidi naš mali oz. mala akrobat/ka user posted image

Tantra tudi jaz sem mislila, da sem malo shujšala, pa tehtnica ne kaže tega user posted image .

Drage user posted image , uživajte lep dan.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
23.4.2007 16:34:38   
potepinka
user posted image user posted image user posted image azamitra za NS.sem ful vesela da je vse ok.Jutri sem pa jaz na vrsti,komaj čakam

(odgovor članu azarmitra)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
23.4.2007 17:44:37   
heaven
Tudi jaz imam jutri NS, zaenkrat me ni se nic strah...imam nekako kr dober obcutek!
Za tiste,ki ste pa to ze dale skozi -user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
23.4.2007 17:49:15   
ninocka
Ojla novemberke,

jst sem bla brez računalnika - moj si je kupu novga in zdej skoz neki instalira, preinstalira, deinstalira...
Sem rekla, da mi je vseen kaj dela, samo naj mi ne zgubi slik, ker pol pa znorim.

Ste tolk napisale v teh parih dneh, da sem se komi prebila čez user posted image .

user posted image user posted image  za vse, ki ste mele NS. Jst jo imam v sredo in se že veselim + me je pa tud strah. Ko sem pri prvem delala NS, mi je blo ful smešno, ko je mela kolegica rezultat 1:15000, jst pa ful slabši, s tem da so bla leta ista, teža ista, ona je bla celo kadilka, izmerjena  guba ista, edino pri njej je bil to drugi otrok (mogoče ma to kakšen vpliv). Kri bom pa tud jst šla dat, ampak nazadnje je blo pa še za plačat (cca. 7000 SIT, NS pa 12000).

Men so se slabosti ful umirile, cel vikend sem bla kot rožica, še kuhala sem lahko user posted image user posted image  in celo zaželela sem si določene hrane. Dons dopoldne pa spet bruhanje user posted image user posted image  in cel dan mi je že slabo, pa še v službi visim...user posted image user posted image
Mi je pa ta teden bolniške s tamalim tko pasal... sonček, lepo, toplo vreme, vidla sem spet kolegice iz porodniške, ki so večinoma spet vse noseče oz. rodile, tamal je bil skoz zuni...skratka, milina user posted image  Mogoče so pa slabosti posledica tega, da moram v službo user posted image  Na srečo je vsaj kratek teden user posted image user posted image

Jst bom za spol vprašala, če se bo že vidlo. Pri prvem sem bla takoj 100% da bo fantek in je res bil. vedno sem bla tud prepričana, da bo drugi otroček tud. Jah, zdej pa nisem več tolk ziher, ker me tolk matra user posted image

Moram it, bom pol dokončala, če bo čas user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 1005
23.4.2007 18:13:02   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Tantra...želim ti da bo vse ok...zakar sem sama zelo prepričana da bo...

IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA
Ps: glede na to, da med nogicami ni bilo na ns nič videt, bi se  znalo sklepat da je punčka....Baje se že na krvnem izvidu vidi spol... Ali katera to ve???

...če med nogicami ni nič videti, je možno da je user posted image ...ampak se mi zdi da se pa s krvnim testom to ne ga ugotoviti...zdi se mi (ne me držat za besedo)...če te pa res zanima pa lohk prjateljico vprašam k je tud šla to delat...?
lep dan...

...mi je povedala prijateljica:
"krvni test dht ne pokaze spola,  tu se meri 2 hormona "

...upam,da sem kej pomagala, Tantra...

l.p.

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
23.4.2007 18:43:23   
scubadiver
Tantra ful držim pestke da boš dobila izvide čimprej in da bo seveda vse ok , v kar sem prepičana user posted image
Čestitke vsem za NS. Pri nas bo še kar dolga.
Drugače pa komaj čakam praznike, da grem malo na morčka napolnit baterije. Čeprav se sedaj ukvarjam s tem kdo bo vmes hodit hranit mačko, pa so vsi prijatlji odsotni med prazniki user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu alekseja)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
23.4.2007 20:14:42   
TANTRA
Hvala, ker mislite name....user posted image ... Upam, da bo izvid v sredo že na razpolago, oz...vsaj ta teden....
Sonchek, se je meni zdelo, da se na tem testu ne vidi spola....Je očitno moja kolegica pobrkljala ...
Sicer pa, saj je vseeno kaj bo, le da bo zdravo...To je največja želja v tem trenutku...
Tudi mi razmišljamo, da bi šli na morje za prvi maj, če bomo našli še kaj prosto...

Drugače pa imam vnet živec na hrbtu in komaj premikam levo roko....Joj, kolk je smotano, ker ne smem nič razen lekadola vzet...Boli pa močno...Najbolj hudo je v postelji, ko se težko obračam...
Upam, da bo jutri bolje....

Punce, lepo vas pozdravljam, želim lep večer in pobožajte bušije, ki pridno rastejo...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
23.4.2007 21:21:41   
hruškica84
čao vsem...

danes sem imela ns...mali ima vse, kar mora imeti, tveganja skorajda ni...mi je blo takoj lažje....je ful živahen-ga je blo tako lepo vidt....moj je bil z mano....sva vprašala če se vidi kaj bo...je rekla da ona sedaj vidi da bo fantek ni pa to 100%....
ful sem vesela.........user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
23.4.2007 21:54:57   
potepinka
user posted image user posted image user posted image tudi tebi hruškica84 za dobro opravljen pregled NS,joj ko bi meni jutri rekla da se že spol vidi,vsaj malo smo takoooo neučakani sploh hči.Pa saj v bistvu je vseeno kaj je sam da bi bilo zdravo,ampak mal nas pa radovednost matra.

No zdaj pa grem ajajt,nočko jutri poročam ka bo na NS

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
23.4.2007 22:06:56   
gruška
Hello user posted image ,

jaz sem bila cel vikend na sončku.........user posted image user posted image user posted image  z mojimi sončki!!!!

Čestitke vsem za NS user posted image , jaz jo imam jutri zvečer, pred tem pa imam še zobozdravnika.
Počutim se bolje, slabosti skoraj ni, trebušček raste, tako, da me zdaj na cesti že sprašujejo, če sem "spet" noseča... ( v šestih letih sem zdaj četrtič )!

Me prav zanima, kakšen bo rezultat na nuhalni; ninocka - omenila si, če ima kakšen vpliv, kateri zaporedni otrok je... Baje, da ima tudi to veze... Pri meni je bilo do zdaj pri vsaki naslednji NS fuuuul večje tveganje, pa je bilo od ene do druge nosečnosti komaj dobro leto. Če pa bi bila to prva nosečnost, pa bi bilo tveganje pri teh letih verjetno še večje.....

Upam, da se vam jutri zvečer javim z veselimi novicami, do takrat se pa lepo imejte in pobožajte bušije........

Nočko!!!!

Gruška in user posted image !

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
24.4.2007 11:33:14   
Anonimen
Jaz pa imam PDP 4.11. To bo moj prvi otroček. Sem tako vesela, da nama je končno uspelo in to po naravni poti.
Pozdravček, Anonimna 7

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
24.4.2007 11:36:51   
Anonimen
Sem pozabila prej napisat, da sva delala na tem dobrih 10 let. Jutri pa imam NS, upam, da bo vse OK. Držte pesti prosim.

Hvala!

Anonimna 7

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
24.4.2007 12:58:45   
scubadiver
Anonimna 7 dobrodošla med nami in čestitke da vama je uspelo user posted image Bomo držali pestke za NS jutri. Sigurno bo vse ok..

Men se pa danes ne ljubi biti v službi. Tko sem utrujena in brez energije da sploh ni za povedat. AMpak dobro, mal bo še treba zdržat. user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
24.4.2007 13:03:57   
potepinka
Hello!

Pozdravljena anonimna7 in dobrodošla med nami.
Jaz bi pa morala danes imeti NS pa so me klicali da je prestavljena na jutri zjutraj, ker je G odsotna sem bila kar malo žalostna.No zdaj pa bomo spet čakali do jutri.Drugače sem pa danes nekam ful utrujena in zaspana,verjetno je krivo vreme.

No se še kaj oglasim!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
24.4.2007 14:28:26   
maks
Jaz tudi vsem čestitam za dobro opravljeno NS!user posted image Anonimni 7, lepo, da si se nam pridružila in da vam je uspelouser posted image .
Drugače pa mene že dva dni matra zaprtje, čeprav sem včeraj pol le šla, danes pa me spet boli in napihuje. Ma, bo že! user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1016
24.4.2007 16:09:40   
sonček5
Pozdravljene

Tudi jaz sem novemberka Rok imam 11.11.07. Pozdrav in srečno vsem, morda pa se kdaj srečamo

Sonček

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
24.4.2007 16:28:43   
sonchek
ooo še en sonček med nami....ja super....user posted image user posted image user posted image
...pozdravljena anonimna7....želim vem lepe trenutke z nami v času user posted image  in še naprej...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
24.4.2007 16:31:17   
sonchek
No,pa dajmo še mal dodat...

ZDAJ NAS JE PA ŽE  44-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO 

2.11.07 
user posted image  maks,24,

3.11.07 
user posted image  tintin,27, KR  
user posted image  naja08
user posted image  potepinka,32, CE 
user posted image  alekseja

4.11.07
user posted image  že 35
user posted image  anonimna 7,

5.11.07 
user posted image  nemrak 
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,22, PO 
user posted image  martita

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24,   
user posted image  gruška
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ
user posted image  pikapikica 

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ
user posted image  heaven,25, Izola 

9.11.07
user posted image   marinci

10.11.07 
user posted image  Kada

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1
user posted image  sonček5,

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77,

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO 
user posted image  Nežka

20.11.07
 user posted image  scubadiver,31, LJ

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image   mamuška,35,  

26.11.07
user posted image  Mamathea,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM 
user posted image  Špelka, 29,  

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
24.4.2007 17:05:22   
nicolina
Dobrodošli med nami, anonimna in sonček5 user posted image user posted image user posted image .
Kako velika gužva bo novembra v porodnišnicah user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
24.4.2007 17:27:54   
sonček5
Se bomo malo porazdelile po Sloveniji pa bo. Tudi tebi nikolina lep pozdrav

Sončekuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
24.4.2007 17:29:40   
gruška
Anonimna7 in Sonček5, tudi jaz vaju lepo pozdravljam med nami.

Se ravno odpravljam od doma, grem na NS!!!! Držite pesti!!!!!!!!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
24.4.2007 17:48:39   
sonček5
Držim pesti in srečnouser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
24.4.2007 18:38:45   
potepinka
Pozdravljena sonček5 in dobrodošla med nami čvekami.

gruška držim pesti da bo vse ok na NS

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
24.4.2007 19:52:32   
Laubica
user posted image Vsem čestitke za dobro NS
Anonimna7 in sonček5 pa dobrodošli.Anonimna 7 imava na isti dan rok in čestitke še enkrat ker vama je po 10 letih uspelo.Jaz pa že odštevam do 30.4. ko imam jaz NS in upam da bo vse ok

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.