|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
22.4.2007 14:38:02   
heaven
ciao!
No bom pa jaz danes prva. Se vidi da so vzunaj zacela super ekstra lepa vremena in da ni nobene domauser posted image . Jaz sem ravno iz kosila inn bom sla tudi jaz malo okoli.
Danes sem malo zmantrana...sem bla vceraj na Grašotu....juhuhuhuhuhhu je blo tako fajnuser posted image  .
Tudi meni so se slabosti zadnje dni umirile (morem potrkat) in se prav dobro pocutim.
Tantra javi kaj kako je blo vceraj.

Lep dan vam zelim!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 976
22.4.2007 17:30:27   
Špelka
Ojla, scubadiver, proti krčem pomaga Donat - preverjeno! To pa zato, ker vsebuje magnezij! Meni pa pomaga tudi zato, ker sem grozno zaprta - pred dvema dnevoma sem zgledala kot v 6. mesecu, zdaj se je stvar malo umirila...

Drugače pa vsem, ki boste v kratkem imele NS, držim mooočne pestke! user posted image user posted image user posted image  Mi smo še daleč od tam.... Ampak prihajamo za vami!

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 977
22.4.2007 19:51:02   
hruškica84
čao vsem!!!!

jst mam jutri ns....me je tko strah.........držte pesti, da bo vse v redu....user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 978
23.4.2007 7:10:34   
scubadiver
Hruškica84 seveda držim pesti in sem prepričana da bo vse super! javi se ko boš nazaj user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 979
23.4.2007 8:06:14   
ur+sa
zdravo! prosim vas, če me biršete iz seznama nosečk.
hvalauser posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 980
23.4.2007 9:10:48   
tintin
Hojla so-nosečke.
spet je en krasen vikend za nami, zunaj pa se spet kaže sonček!! Meni je končno nehalo res biti slabo in se počutim kar fajn. Občasno me kaj špikne v nožnici ali pa zategne v trebuhu, če na hitro vstanem (maternične vezi morda?). Ta teden v sredo imam UZ, kjer bodo merili NS (ne grem na pregled k G z uradno licenco, ampak v Kr porodnišnico, kjer samo pregledajo prisotnost nosne kosti in izmerijo vr. gubo). Če me ne strah ne vem - malo mogoče. Globoko v sebi se skušam prepričat, da je vse v redu in da me ne sme skrbet. Itak gre moj user posted image zraven in mi bo 90% lažje.
No, tiste, ki ste imele NS poročajte.
Lep sončen dan vam želim!

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 981
23.4.2007 9:17:36   
nicolina
Pozdravljene,

res je lep vikend za nami in se je tud na RR-ju poznalo, da smo ble vse nekje zunaj in nismo preveč čvekale...user posted image user posted image .
Joj, blagor se tistim, ki so jih minile slabosti. Jaz jih imam še skos in bruhanje je tud prisotno vsak dan, tako da bom ta teden še na bolniški. Po prvomajskih bom pa poskusila iti v službo.

Draga ur+sa, močno  upam, da si se pravilno odločila in da ti ne bo žal. Želim ti veliko sreče v nadaljnem življenju.user posted image user posted image user posted image

Vse tiste, ki bote imele NS, vam držim pesti... Samo pozitivno razmišljat, da bo vse ok.user posted image user posted image  za vas.

Lep sončen dan...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 982
23.4.2007 9:21:08   
Laubica
Tintin in vse ki imate ta teden pregled držimo pesti,jaz imam NS danes teden tako da me tudi že stiska ,me pa danes takooo pika v spodnjem delu in sem že popila magnesol in še kar ni vredu ,ni fajn občutek ,no saj bo.Držite se in se beremouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 983
23.4.2007 9:39:50   
TANTRA
Pozdravljene drage user posted image ..

V soboto sem bila na ns. Se nisem nič oglasila, ker mi je ful nagajal računalnik, drugače pa je otroček velik 5,5 cm, glavica 18,1, nuhalna špranja pa med 1,2-1,5. Ustreza starosti polnih 12 t, vendar mi ni spreminjala datuma, zaenkrat.
Srček in vsi organi ok,....Zelo živahen plod...No, zdaj pa slabša novica, glede na starost je razmerje 1:238 ....Pa čeprav so meritve vse ok....Zdaj moram na odvzem krvi, nato amniocinteza....Težko si predstavljam, da bi bilo kaj narobe, saj je bil user posted image ful živahen, obračal se je, ritka gor, nogice, glavica ....ful.... Kako lepo je bilo videt...Moj se je čisto raznežil....Me je peljal na imenitno kosilo in je že dva dni čisto v oblakih....
Sem gledala malo po internetu, če bi bila mlajša, bi bilo razmerje ful dobro....tako pa leta prinesejo ogromni faktor...
Naredila mi je tudi 3d slikico....Super, toda spol pa se še ne vidi...
Punce, danes grem dat kri, izvid naj bi bil baje že jutri....Potem ga pošljejo zdravnici
Zdaj hitro šibam, da bom že danes kaj opravila...Se potem javim...

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 984
23.4.2007 9:47:33   
nemrak
user posted image user posted image ,
TANTRA, sem vesela zate!!!
Boš videla, da bo kri zmanjšala tveganje. Držim pesti tudi za to!!! Moraš se zavedati, da starost res zelo vpiva na to razmerje. In da bo s tvojo user posted image  vse v redu!!
Kakšna pa je zdravnica?
Mene že sedaj kar malo zvija, pa imam NS šele v soboto.

Za vse, ki imate danes preglede in NS držim pesti!!! user posted image

ur+sa žal mi je zate in upam, da si se pravilno odločila!!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 985
23.4.2007 10:39:46   
potepinka
Pozdravljene souser posted image !
TANTRA res močno upam da bodo nadaljne preiskave vse ok,glej da te malo potolažim moja svakinja je stara 30 let pa ji je NS ful slabe rezultate pokazala šla je na amiocintezo in je bilo vse ok,tako da ima zdaj zdravga fantka.Te pa čisto razumem da je strah prisoten.
Jaz imam jutri NS in me je tudi ful strah.

Ur+sa-Upam da si se pravilno odločila.

že35 držim pesti in poročaj rezultate.

No zdaj pa grem kuhat in se še oglasim

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 986
23.4.2007 11:04:01   
murencek
Zivjo!Ja, KAKO JE BILO DANES NA NUHALNI SVETLINI v Po? Zelo v redu. Bebo je bil zelo zivahen, kar je zelo dobro. Potem, tveganje za Downov sindrom je minimalno oz. izredno nizko. Videli smo, da ima obe roki in nogi, da ima mehur in zelodec, pa mozgancke (obe polovici sta bili lepo simetricni). In da mu bije srcek (smo ga poslusali). Ja, fant je bil cist raznezen (lahko je sel zraven, pred nama je sla s parom noter se mami od nosecnice). Drugace se pa ulezes, sp. hlacke in hlace potegnes malo pod rit (z rjuho te pokrijejo, da ti ni neugodno). Potem te namaze, nato pa drsi po trebuscku s tisto napravico. Ja, na trenutke kar pritiska (da boli), da tocno vidi malega (jst pa doma tako pazim, da ne bi kej pritisnila na trebuh). Mene je vprasala, ce imam slabo prebavo, pa sem rekla da se nikoli tako dobro! Potem je parkrat pritiskala na trebuscek, da se je mali malo razjezil in obrnil, da je nato lahko izmerila. Pol na koncu sva vprasala se za spol, tako da se zdaj komaj nazaj drzim, da ne napisem, kaj bo. Seveda pa je napoved 60%, tako da je mozno, da ne bo tega spola, ko bo rojen. Sam pri imenih mi bo pa lazje k se lohk ze zacnem priblizno odlocat.Ja, datum poroda bo pa 1. ali 2. novembra :-(. Upam, da bo se malo zamudil, ali pa da bo prej, ker ne nameravam takrat strasiti po porodnisnici. Tako da kar pustite ta datum, kot je!Drugace pa zelo dobro sluzijo za te preglede. Midva sva bila notri 10 min, placala sva 42 EVrov. Se pravi, v 1 uri dobijo ful denarja. Sem pa tudi dobila 3D slikico.  Ja, TANTRA, kolegica je bila 2 leti nazaj noseca (25 let) in je imela podobno izkusnjo kot ti. Po AC je bila stopnja tveganja tako nizka (bilo je vse v redu), da zdej, ko je drugic noseca, sploh ni sla. Tako da kar pogumno, drzim pesti zate! Meni ni vec tako slabo. Zdej sem ugotovila, da mi je zvecer po mleku slabo user posted image . Tako da zdej po novem zmesam tekoci jogurt z muslijem in je bozansko! Musli ni sladek (rozine mu dajo piko na i in ostale sestavine).Lepo se imejte in uzivajte, za lepe trenutke pa vam posiljam user posted image .  

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 987
23.4.2007 11:06:41   
sonchek
ur+sa...zbrisano...in upam, da si se prav odločila in da nikoli ne boš obžalovala te vajine odločitve...pa srečno...

ZDAJ NAS JE PA ŽE  42-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO 

2.11.07 
user posted image  maks,24,

3.11.07 
user posted image  tintin,27, KR  
user posted image  naja08
user posted image  potepinka,32, CE 
user posted image  alekseja

4.11.07
user posted image  že 35

5.11.07 
user posted image  nemrak 
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,22, PO 
user posted image  martita

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24,   
user posted image  gruška
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ
user posted image  pikapikica 

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ
user posted image  heaven,25, Izola 

9.11.07
user posted image   marinci

10.11.07 
user posted image  Kada

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77,

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO 
user posted image  Nežka

20.11.07
 user posted image  scubadiver,31, LJ

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image   mamuška,35,  

26.11.07
user posted image  Mamathea,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM 
user posted image  Špelka, 29,  

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 988
23.4.2007 11:12:20   
sonchek
ojla bodoče mamiceuser posted image user posted image

Tantra....tudi jaz mislim, da bo ko bodo pogledali še kri vse uredu...res se razmerje s starostjo močno zviša...želim ti same ugodne rezultate...že zato, da se ne bosta preveč sekirala...drži se in misli pozitivno...

...res se pozna da so lepi vikendi in ni nikogar za računalnik...pa sej je prov, se vsaj malo naužijemo tega svežega zraka....čeprav mene konstantno srbijo oči...verjetno od tega cvetnega prahu,ki ga je tolikoooooooo v zraku, da je groza....

hruškica84...držimo pesti...in dobro opravite danes na NS...
pa javi lepo novico...

no, zdej grem pa mal pospravt...lep dan..
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 989
23.4.2007 11:29:11   
maks
Da še jaz poročam o NS, ki sem jo imela v soboto. Skratka vse ok, dolžina 5,71 mm, NS 1.3. Ostale podatke točn ne vem, ker nimam izvida pred seboj. Vse kar se mora videti, se je videlo, bilo je lepo doživetje spet tkole videti otročička. Primerjala sem tudi izvid z prejšno user posted image  in je vse isto, le da sem bila takrat noseča 12 t in 3d, zdaj pa 12t in 1d! Srček sva tudi slišala. Najlepše je bilo pa videti našega user posted image , spol bo presenečenje, tako kot prvič. Naslednji redni pregled imama 10 maja, takrat bom videla user posted image  verjetno tudi v 3D obliki. Me prav zanima kako bo to videti, verjetno enkratno, a ne, če je katera že to dala čez. Sploh me bo zanimal odzil tašče, ko bo vidla 3D slikico!
Počutje je super! Lp, vsem

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 990
23.4.2007 11:30:06   
maks
Še to:datum ostaja 2.11.07. Veste prvič sem rodila na datum poroda. Ena redkih. Sem pač padla v ta procent.

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 991
23.4.2007 11:36:14   
Mamathea
Pozdravljene bodoče mamice
Tudi za nami je lep in sproščen vikend, malo smo pekli na žaru, meso in zelenjava sta teknila kot že dolgo ne. Za pijačo mi še vedno najbolj ustrezajo Radenske (oz. kakršnekoli vode z dodatkom CO2), zato sem seveda napihnjena, ampak bog pomagaj, če mi pa to res zelo paše.
Upam, da se bomo res uspele srečati v živo, tam nekje po prvomajskih, glede na to, da vas je trenutno nekaj na bolniški. Jaz sem v službi in kar nekako dobro premagujem slabost, ki pa je najintenzivnejša zlasti zjutraj in zvečer. Upajmo, da tudi to kmalu mine. Mi je pa veliko bolje, če skoz nekaj malega "meljem", bobi palčke, suh kruh... Ampak skoz si pa tudi ne upam jest, saj potem bo pa tehtnica poskakovala od preveč kilogramčkovuser posted image .
Jaz imam nuhalno 15.5., to se mi zdi še tako zelo, zelo daleč, zato vse, ki jo imate prej prosim poročajte kako je bilo.
Zdaj pa grem nazaj na delo veselo, malica je mimo, mene pa kr ven na zrak vleče, saj je tako lepo sončno. Aja glede alergij in cvetnega prahu, je pa sedaj res najbolj grozen čas, saj vse cveti v polnem razponu, jaz si zato velikokrat izpiram nos z morsko vodo (Streimar-kupila v lekarni) in mi zelo pomaga.
Lepo se imejte in uživajte.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 992
23.4.2007 11:36:41   
sonchek
maks in murencek...iskrene čestitke za dobro opravljeno NSuser posted image user posted image user posted image user posted image
....bravo...sem tako vesela za vaju....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 993
23.4.2007 11:38:14   
Laubica
Vsem čestitke za opravljeno NS
Tantra -tebi pa držimo pesti in seveda bo vse OK
Murenček-pri nas v MB pa NS stane 50 evrov,tak da si še tako poceni skozi prišla,ja služijo kot mafijauser posted image

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 994
23.4.2007 11:55:04   
potepinka
Maks in Murencek user posted image user posted image user posted image  še vama za NS.Pri nas v Velenju tudi stane 50e NS

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 995
23.4.2007 12:12:13   
nicolina
Maks in murenček, čestitke za NS user posted image user posted image user posted image

Moja kolegica je pri 26 letih imela NS dobro, je pa imela slab DHT, zato je morala iti na amniocentezo in je bilo vse ok. Zdaj jo čaka še mesec do poroda.

Drage user posted image , samo pozitivno razmišljat....

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 996
23.4.2007 12:39:11   
TANTRA
Sem že nazaj iz klinike....Kri sem dala, no sedaj pa upam, da kmalu izvem za izvid... Plačala pa nisem nič.Hvala za vzpodbudne besede. Tudi sama mislim, da je bebica čisto ok...Kajti vse je v merah normale, ko pa vneseš starost v tabelo, jojj. potem pa nastane groza...
Ko takole gledaš bebico, ki je ful živahna, si res ne moreš več predstavljati, da bi jo izgubil...Sva z mojim kar optimistična.... Morava biti...

Drugače pa mi je ns. delala dr. Završnikova in je bila kar prijazna... Seveda sem si želela, da bi mi Strahova...Ji bom rekla, ko se vrne z dopusta, da še sama malo pokuka na pregledu in se odkupi... Takrat bom že  14 tednov in bo že marsika videti...Drugače, da si boste predstavljale...Slikica izgleda natančno tako, kot je v koledarju na rr za 12 teden... Itak sem baje že v 13 tednu po plodu...Zanimivo...Plačala pa sva 52 eur. Namesto, da bi država vzpodbujala rodnost, te pa odirajo...Packi....
Drugače pa je počutje, kar ok...Veliko boljše kot pri prvih dveh user posted image ... Ta teden sem na bolniški, bi jo pa čez praznike prekinila, saj bi šla rada z mojim na morje...
Res sva potrebna enega oddiha, pa še lepo vreme je napovedano....

Sem pa opazila, da imam manjši trebuh kot pri 10 tednih...Izgleda, da se je napihnjenost umirila, pa še maternica se je dvignila...Še vedno nosim svoje hlače, imam celo občutek, da sem shujšala...
Me pa danes ful boli v hrbtu in težko dvignem levo roko. Na urgenci so rekli, da imam vnet živec...jemljem pa lahko samo lekadol... Upam, da bo jutri že bolje....
Pozdravljam vse souser posted image , čestitam za dobro opravljene ns in vsem skupaj želim, da ostanemo ena dobra družbica, brez težav do novembra, ko bomo poskrbele za
gužvo v porodnišnici...

Ps: glede na to, da med nogicami ni bilo na ns nič videt, bi se  znalo sklepat da je punčka....Baje se že na krvnem izvidu vidi spol... Ali katera to ve???

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 997
23.4.2007 12:48:32   
sonchek
Tantra...želim ti da bo vse ok...zakar sem sama zelo prepričana da bo...

IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA
Ps: glede na to, da med nogicami ni bilo na ns nič videt, bi se  znalo sklepat da je punčka....Baje se že na krvnem izvidu vidi spol... Ali katera to ve???

...če med nogicami ni nič videti, je možno da je user posted image ...ampak se mi zdi da se pa s krvnim testom to ne ga ugotoviti...zdi se mi (ne me držat za besedo)...če te pa res zanima pa lohk prjateljico vprašam k je tud šla to delat...?
lep dan...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 998
23.4.2007 14:03:36   
mamuška
user posted image user posted image Bravo, Tantra, Maks Murenček, tudi vnaprej bo vse OK, sigurno. Upam, da molk ostalih pomeni, da počivate in ste OK, držimo pesti. Jaz čakam na naslednji pregled in skušam vmes čim manj premišljevat. Slabost malo ponehava, vsaj čez dan kar nekako gre, samo nič sladkega ne smem povohat. Prebavo imam ultra živahno, nobenega zaprtja, nasprotno, po 3x sedim konkretno na WCju. Matrajo me rahlo sečila, moja stalna šibka točka, jem kapsule brusnic in pijem, problem je le, ker ne morem RES VELIKO spit, ker potem mi je pa še vedno hudo slabo. Hodim okorg kot kakšen 8-mesečnik, stalno nekaj cucljam iz plastenke.  Vreme je kot narisano, zato sva s sinetom čimveč zunaj. Veliki mali raste kot konoplja, kar nataknem nanj, vse je premajhno, preozko, prekratko user posted image . Zdajle še malo počijeva, potem pa greva v lov za novimi hlačami, vse ima nad gležnjem. 

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 999
23.4.2007 14:38:16   
alekseja
user posted image  vsem puncam za uspešno opravleno NS.......jaz jo imam v sredo in moram priznat, da se mi ti dnevi zelooooo vlečejo. Slabosti so še vedno prisotne ampak me pomiri, ko vidim da imate nekatere enake težave in da ni to nič narobe (pač nisem navajena kr v obeh prejšnjih nosečnostih tega ni bilo), no upajmo, da kmalu mine.
Imejte se lepo in se kaj oglasim v sredo po pregledu.
lep sonček vsem

Alekseja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.