murencek
|
Zivjo!Ja, KAKO JE BILO DANES NA NUHALNI SVETLINI v Po? Zelo v redu. Bebo je bil zelo zivahen, kar je zelo dobro. Potem, tveganje za Downov sindrom je minimalno oz. izredno nizko. Videli smo, da ima obe roki in nogi, da ima mehur in zelodec, pa mozgancke (obe polovici sta bili lepo simetricni). In da mu bije srcek (smo ga poslusali). Ja, fant je bil cist raznezen (lahko je sel zraven, pred nama je sla s parom noter se mami od nosecnice). Drugace se pa ulezes, sp. hlacke in hlace potegnes malo pod rit (z rjuho te pokrijejo, da ti ni neugodno). Potem te namaze, nato pa drsi po trebuscku s tisto napravico. Ja, na trenutke kar pritiska (da boli), da tocno vidi malega (jst pa doma tako pazim, da ne bi kej pritisnila na trebuh). Mene je vprasala, ce imam slabo prebavo, pa sem rekla da se nikoli tako dobro! Potem je parkrat pritiskala na trebuscek, da se je mali malo razjezil in obrnil, da je nato lahko izmerila. Pol na koncu sva vprasala se za spol, tako da se zdaj komaj nazaj drzim, da ne napisem, kaj bo. Seveda pa je napoved 60%, tako da je mozno, da ne bo tega spola, ko bo rojen. Sam pri imenih mi bo pa lazje k se lohk ze zacnem priblizno odlocat.Ja, datum poroda bo pa 1. ali 2. novembra :-(. Upam, da bo se malo zamudil, ali pa da bo prej, ker ne nameravam takrat strasiti po porodnisnici. Tako da kar pustite ta datum, kot je!Drugace pa zelo dobro sluzijo za te preglede. Midva sva bila notri 10 min, placala sva 42 EVrov. Se pravi, v 1 uri dobijo ful denarja. Sem pa tudi dobila 3D slikico. Ja, TANTRA, kolegica je bila 2 leti nazaj noseca (25 let) in je imela podobno izkusnjo kot ti. Po AC je bila stopnja tveganja tako nizka (bilo je vse v redu), da zdej, ko je drugic noseca, sploh ni sla. Tako da kar pogumno, drzim pesti zate! Meni ni vec tako slabo. Zdej sem ugotovila, da mi je zvecer po mleku slabo . Tako da zdej po novem zmesam tekoci jogurt z muslijem in je bozansko! Musli ni sladek (rozine mu dajo piko na i in ostale sestavine).Lepo se imejte in uzivajte, za lepe trenutke pa vam posiljam .
|