|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
26.4.2007 8:09:47   
heaven
Dobro jutro cvekice!
user posted image user posted image user posted image  vsem ki ste uspesno opravile NS! Z mano nic novega. Sem vam hotela samo zazelet lep dan in sproscujoce praznike...TANTRA bo sigurno posteno uzivalauser posted image !
Fajn se imejte!
ciao ciao

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
26.4.2007 8:49:52   
Laubica
Pozdravljene za vse vas sem zelooo vesela čeprav sem včeraj zvedela GROZNO stvar-nimam več brata user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
26.4.2007 9:03:53   
sonchek
Najprej naj čestitam vsem za dobro opravljeno NS... user posted image user posted image user posted image
...bravo punce, zdej pa še en tak pregled (malo bolj obsežni), pol je pa že skoraj porod....

že35...iskrene sožalje ob izgubi tvojega brata...joj si kr predstavljam kok ti more biti hudo...user posted image user posted image user posted image
Drži se in sedaj misli tudi na svojo pikico, ki raste v tebi...
resnično mi je žal user posted image user posted image user posted image  ....user posted image

lep dan punce in naj vam čim več sončka posije v vaše življenje...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
26.4.2007 9:07:15   
maks
Že35:tudi iz moje strani iskreno sožalje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
26.4.2007 9:19:52   
tintin
že35: tudi od mene iskreno sožalje. V mislih si z nami, drži se!

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
26.4.2007 9:32:49   
heaven
ze 35 iskreno sozaljeuser posted image !Drzi se!!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
26.4.2007 9:51:18   
nicolina
Vsem čestitke za uspešno opravljeno NS user posted image user posted image user posted image

Že35 iskrene sožalje user posted image user posted image user posted image , drži se in misli na svojo pikico.

Lep pozdravček vsem...

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
26.4.2007 9:55:07   
murencek
že 35, tudi od mene iskreno sožalje. Sploh ne vem, kaj naj rečem. Jst sm tudi včeraj izvedela, da je umrl kolega, star komaj 22 let (nesreča pri delu) user posted image user posted image user posted image . Res ne vem, kaj napisati. Še sama sem šokirana, kako lahko umirajo ljudje na pragu življenja. Pa tudi sicer mi sama smrt sploh ne gre v račun. Samo življenje je tako ali tako prekratko!

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
26.4.2007 10:05:51   
Špelka
Po dolgem času se tudi jaz malo javim - sem bla namreč v bolnici zdej tri dni zaradi krvavitev. user posted image  No, smo jo nekako uspeli ustavit, ker ni bla močna. Zdaj sem končno na bolniški, ker moram počivat. user posted image  

že 35 - žal mi je za tvojo izgubo in ti izrekam moje sožalje. Ampak kot so napisale predhodnice - v svoji bolečini misli tudi na svojo pikico. user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste prestale NS - iskrene čestitke! user posted image
Tantra - če je malo slabši rezultat le zaradi let, bo še vse v redu, boš videla. Je pa psihična vojna tole čakanje na rezulta, zato bodi močna! Držim pesti!

Se beremo!

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
26.4.2007 10:10:16   
nemrak
user posted image user posted image ,
že35, iskreno sožalje tudi od mene.
Z mislimi bom pri tebi!!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
26.4.2007 10:16:26   
sonchek
Špelka...pa zakaj hudiča se more pojavljati še nekaj, kar nam nikakor ne omogoči lepe nosečnosti...no, naj ti v tolažbo povem, da imam sodelavko ki je preživela 14dni v bolnici zaradi krvavitev, pa je zdaj vse ok...in mislim, da je že krepko čez 20. teden...tako da drži se in mi smo s tabo...

Pozitivno....user posted image user posted image user posted image in POČIVAJ!!!!!!!user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
26.4.2007 11:10:14   
Laubica
Hvala vsem za tolažilne besedeuser posted image user posted image user posted image ,ja saj se trudim mislit tudi na svojo pikico,saj bo -upam da bo v ponedeljek boljše ko se bomo od njega posloviliuser posted image user posted image user posted image
Špelka tebi pa tudi držim pesti da bo od zdaj naprej vreduuser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
26.4.2007 11:24:47   
Anonimen
Že 35, tudi z moje strani iskreno sožalje.
Vem, kako je to, ker sem ga tudi jaz zgubila pred 2,5 leti. Je pa zelo težko premagat izgubo najožjega. Drži se in misli na svojo pikico.
V mislih bom s teboj.
Anonimna 7

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
26.4.2007 11:46:37   
potepinka
Hello!

že35-iskrene sožalje

No pri meni je kar ok.Slabosti počasi izginjajo,sem ful vesela sam da lahk jem malo bolj,me je včeraj G tehtala in sem shujšala 1 kg ampak se nič ne bojim mislim da bom kmalu pidobila nazaj.

No se še slišmo!Čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
26.4.2007 12:15:02   
manca
Moje sožalje že 35...je bila kriva za njegovo smrt kakšna prometna nesreča ali se je ponesrečil v delovnem okolju?

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
26.4.2007 12:38:54   
Anonimen
Že 35, tebi pa v zadnjem času res nič ni bilo prihranjeno.

Sožalje tudi od mene, pa drži se! Ko ti bo najbolj hudo, pomisli na svojo pikico v bušiju.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
26.4.2007 12:44:26   
Laubica
Zvesta in vse ostale še enkrat hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
26.4.2007 14:29:49   
sonchek
že35...važno je da ostaneš močna, pa čeprav je težko...mi smo s tabo user posted image

Punce, kje boste pa kaj čez praznike???
doma, ali greste kaj okoli?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
26.4.2007 18:12:01   
ninocka
Tudi mi smo dali čez NS, tveganje je 1:4800 (približno), danes sem šla dat še kri (dvojni presejalni test). Sicer mi ne bi blo treba, ampak sem se odločila, da bom šla deklat iste preglede kot pri prvem.
Sem bla pa nad pregledom rahlo razočarana. Vprašala me je, kdaj sem bila naročena in ko je ugotovila, da že 45 min zamuja, se mi je zdelo, kot da bi me tko na hitrco potem odpravla. Pa še tko čudno me je pregledovala, da mi je z roko ful zakrivala pogled na monitor. Smo pa prešteli prstke na eni rokici, ker jo je lih stegnil/a. Spola se pa še ni videlo. Bomo mogli počakati še do morfologije.

Že35 iskreno sožalje ob izgubi brata user posted image user posted image user posted image

Dekleta, lepo se imejte čez praznike. Jst se grem jutri mal spočit na morje in nadihat morskega zraka.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
26.4.2007 18:17:25   
mamuška
že 35 - iskreno sožalje1user posted image user posted image user posted image

Jaz sem par dni poniknila, ker so se me spet lotile obupne slabosti, polsedično pa sitnoba, da nisem za med ljudi. Danes je vsaj dopoldan bilo malo bolje, zdajle me pa spet davi user posted image

Vsem user posted image user posted image za NS in dobre izvide, špelka ti se čuvaj lepo dalje, sem pa želim ene sproščene in sončne praznikeuser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
27.4.2007 8:32:39   
Laubica
Vsem še enkrat hvala-zdaj pa VE moje novemberke raje mislite na kaj lepega ker je dovolj da sem jaz obupana,želim vam lepe praznike

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
27.4.2007 12:40:22   
sonchek
Hojla vse so-user posted image ...
Kje pa ste vse, a ste že vse pobegnile na morje al kako....sem sam jaz doma ostala????user posted image

...no, si bom pa zapela:
...jaz bom pa doma ostalaaaa...... suhe žemlje ribala....user posted image user posted image user posted image

...sej ne...mal grem pospravt, pol pa spet pogledam če je kej novga tle gor, pa grem mal ven, pa sper pogledat na RR..."in tako prodje dan"user posted image

...pa lepo se imejte...
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
27.4.2007 14:35:39   
nemrak
jaz , jaz sem tudi doma....
Pa bi šla kam, pa imam jutri NS.  Joj, me že danes malo zvija.user posted image
Ampak si ponavljam, da v tretje bo pa vse ok.
Novembra bomo vse ponosne mamice malim user posted image !!!

Uživajte v tem sončnem vremenu!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
27.4.2007 14:41:38   
andreja2000
nemrak držim in stiskam pesti za jutri,drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
27.4.2007 17:24:44   
nemrak
andreja2000,
hvala za spodbudne besede!!!

Tudi jaz te spremljam pri drugih temah in forumih in ti močno držim pesti, da bo sedaj s tvojo user posted image  vse v redu. Nikar ne poslušaj različnih blebetanj.
Smo v letu prašiča in vse ( tudi lana38) bomo letos ali v začetku naslednjega leta v rokah imele dolgo pričakovanega  user posted image .

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?