|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
24.4.2007 21:02:25   
gruška
JUPIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva z NS, vse je o.k., 3D je zakon (imava posneto na CD)........... Videli smo rokici, nogici, želodček, možgančke, ........................ vse, razen lulčka user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!

Se oglasim jutri!!!! Nočko!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
24.4.2007 21:13:09   
hruškica84
gruška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
24.4.2007 23:04:48   
heaven
Jaz sem tudi danes uspesno opravila prgled NS, je vse ok in na svojem mestu, moznost za DS pa 1:7249. Tudi jaz sem vzela CD, saj user posted image  pride sele v petek tako, da bo lahko se on videl najino malo(5cm)user posted image  kako skace gor pa doluser posted image . Sem si pa tega Pusenjaka cisto drugace predstavljala, predvsem bolj staregauser posted image user posted image user posted image .
Ker sem iz KP sem prihod v LJ izkoristila se za malo bezljanja po trgovinah. V h&m sem si nakupla kar nekaj stvari, je moda letos res kot nalasc za nasuser posted image . No v glavnem danes je za nama kar uspesen dan!

Lahko nocuser posted image

< Sporočilo je popravil heaven -- 24.4.2007 23:05:11 >

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
25.4.2007 9:14:21   
tintin
Vsem skupaj, ki ste bile na NS čestitke. No, mene čaka ta del danes ob 12h. Malo sem nervozna, ampak bom najbrž že preživela;) Sicer grem na pregled k nam v bolnico,  kjer mi ne bodo izrač. tveganja, ampak saj sem našla programček za izračun na internetu (samo razdaljo teme-trtica ter širino vr. špranje rabim pa vse pomembne datume seveda) in si bom izračunala sama user posted image Sicer sem pa ok, včeraj me je malo bolelo po trebuhu, zgleda se raztezajo vezi...LP vsem!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
25.4.2007 9:27:51   
ninocka
Jst mam tud danes NS, zvecer ob 7ih.
Me je kr mal strah, upam da bo vse OK.
Gruska in Heaven,  a pa se ze lepo vid na 3D pri teh tednih? Jst sem ful v dilemi in ne vem, a cem narest 3D NS, al se raj pol po 20 tednu se enkrat narocim na 3D ultrazvok, ko se baje boljs vid?

No, sej mam se cajt razmislit do zvecer.

Sem bla pa uceri v Emporiumu v Premamam (upam, da sem prav napisala), sem sla mal nosecniske cunje pogledat in so ble ene kavbojke 80 EUR (tolk pa ne dam za njih, so mi pa ful predrage). Sem pa na koncu mojmu cmrlju kupla eno ful lusno pizamico in vzela sem si njihov katalog in sem se pol slinla nad stvarmi, ki jih imajo (so BTW ful lepe). Za kavbojke bom sla pa mogoce v Celovc pogledat cez prvomajske, ker bom itak na unmu koncu, pa mi ni pol taka panika cez mejo skocit.

Jst letim v sluzbo, sporocim zvecer kako je blo na NS.

Pa seveda  user posted image user posted image user posted image vsem, ki ste jo ze uspesno dale cez in dobrodosli anonimna7 in soncek5 user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
25.4.2007 9:27:54   
maks
Tintin; seveda bo vse ok! 12 bo pa tko vsak čas! Vsaj meni čas hitro leti....
No, jaz sem tudi danes ponoči imela občutek, da me nekja spodaj razteza, ker zdaj bo pa res vsak čas že čas, da se kaj vidi user posted image . Pa da grem mal v shopping! Nujno potrebujem že modrčke, ker me moji že vsi tiščijo; grem jutri probat ene od Lisce prav za dojenje. Upam, da bodo vredu, vsaj zgledajo tako, ker pri prvem sem imela od La Vie in so bili grozni, tako da ko jih nisem več potrebovala so romali v smeti, takšni so bili. Pa ko bi vsaj malo bili podloženi, ker brez nikoli ne nosim. No, saj pravim od Licse zgledajo super. Javim, kaj več ko probam.Lp vsem starim in novim user posted image !

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
25.4.2007 9:33:10   
potepinka
Hojla punce!

No tudi jaz sem danes opravila NS.G pravi da je vse ok samo izračun za DS je za mojo starost še v dovoljeni meji ampak me je vseeno napotila v laboratorij za presejalni test da bomo 100% kako in kaj.Rezultat je bil na spodnji meji še dovoljenega za mojo starost.G pravi da misli da bo vse ok.Ja drugače pa plod zelo živahen,spet je ful zrastel tako da ji je kazal PDP 31.10.No ne bomo nič zaenkrat spreminjali na seznamu,ker po duši ostajam novemberka in se ne bom selila na drug forum.Seveda če me hočete imeti še tukaj  med novemberkam.
Ja za Celje za odščip moram zdaj iti po praznikih,trenutno sem na bolniški in mislim da tudi ostajam po besedah G,pravi glede na moje delo,da bi bilo pametno ostati na bolniški in glede Pap C4 ki ga imam.Seveda bo pa vse odvisno od komisije po enem mesecu.No bomo videli kako in kaj.
Joj pozabla sem povedat sem jo vprašala G če se vidi spol in je namignila 60% da bomo imeli spet punčko.Samo pravi da to še ni 100% in se lahko spremeni.Saj sploh ni važno samo da je zdravo.Bo pa ful vesela hči ker si močno želi sestrico.

No zdaj sem se pa razpisala se še slišmo.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
25.4.2007 9:39:59   
murencek
Pozdravljene!
Se še jst mal javljam. Pri meni nič novega. Od danes naprej ne jem več folne kisline, pa bom videla, če bo večerna slabost še prisotna.
Drugače pa dejte povedat, kolikim se je spol spremenil od napovedi? Mi smo videli, da bo fantek, ampak do PDP se lohka še vse spremeni. Sicer mi je vseeno, samo na naslednjih UZ lahko še vseeno G vprašam, če je še fantek, ali se je spremenil že v punčko?
Priznam, mal me je firbec user posted image
Lepo se imejte, uživajte s svojimi trebuščki!

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
25.4.2007 10:29:05   
heaven
Ninocka, na 3D zgleda mala pikica kot en majhen ET(marsovcek)user posted image , no lepo se vidijo rokice, nogice...skratka vse kar se more videt. Bo pa pri 20.tednih sigurno bolj zanimivo gledat 3D kot zdaj, saj je vse bolj definirano. To je moje mnenje.
Lp pa srecno za danes!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
25.4.2007 10:29:09   
sonchek
user posted image user posted image user posted image  gruška & heaven...čestitke za dobro opravljeno NS.....bravo...super,..sem zelo vesela takih novic...
...mi mamo pa šele čez dva tedna...madona se mi tole že vleče...hihihiii...user posted image  ..kje je šele november....

...drugače ni pri meni nič novega...vse po starem..včeraj sem šla pogledat prijateljico in njihovo prvorojenko...joj kakšen majhen cukrček...jaz bi se kr bala da je ne bi zlomila...toooo je še tokkk majhn...
...sej sem že prej vidla majhne bambinije...ampak vedno znova me preseneča, kok so majhni user posted image ...no, ja hkrati pa veliki, glede na to da pridejo iz našega trebuhauser posted image ...

...no, ne bom več nakladala...
ninočka, tintin...veliko sreče pri NS...držim pesti...in seveda za vse ostale, ki se vam tudi približuje ta pregled....

lep sončen dan vam želim...
papauser posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
25.4.2007 10:35:26   
sonchek
aja..pa še to....tile prvi nosečniški znaki so se kr malo umirili...joške me tok več ne bolijo...slabo mi je zelo malokrat...al pa skor ne več...
...mi je to kr mal čudn...k se mi zdi da skoz more nekaj biti...hihihiiii

...kako je pa kaj  s vašimi znaki, a so še prisotni?

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
25.4.2007 10:56:34   
nemrak
user posted image user posted image ,
pozdravljene souser posted image !!!

user posted image user posted image  vsem za uspešno opravljeno NS. Sem zelo vesela, da je v redu in da je že to za vami.
Vsem, ki jo imate danes močno držim pesti user posted image !!
Pri meni nič novega. Slabosti (tisto malo, ki so bile) so minile user posted image .
Sem pa s hčero vsak dan pri zdravniku zaradi vodenih koz. Zdravnica trdi da niso. Izpuščajev je vsak dan malo več (2-3).  V vrtec jo takšno nočejo vzeti, nega mi pa ne pripada, ker ni postavljene diagnoze.user posted image

uživajte na toplem sončku!!!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
25.4.2007 10:59:39   
nemrak
tintin, a lahko prosim napišeš link, ki si ga našla na internetu za izračun tveganja za DS. Hvala!!!
Držim pesti za današnji pregled!!!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
25.4.2007 11:02:10   
sonček5
Čestitke Gruška
Sedaj pa le uživaj naprej. Jaz NS ne bom imela, imam pa AC 31 maja. Tudi slabosti počasi ponehavajo, le zgaga me zelo peče tako da moram zelo paziti da ne pojem kaj sladkega, ker je potem še slabše. Na 3d UZ pa bom šla nekje med 20 -25 tednom, takrat ga namreč priporočajo. Zaenkrat je vse v redu le hlače počasi težko zapenjam, saj trebušček že raste. Zanimivo kako je različno.Pri prvem in drugem otroku se mi skoraj do 4 meseca ni poznalo, seda pa kar vzhajam.Imejte se skrajno lepo

Sonček5

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
25.4.2007 11:14:11   
nemrak
sonček5, če ni skrivnost, zakaj pa greš na AC?
Jaz jo imam 25.5 pri Pušenjaku, vendar grem v soboto vseeno na NS.

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
25.4.2007 11:30:55   
sonček5
Stara sem 36 let in mi ac avtomatsko pripada. Imaš izbiro med ns in ac, ampak ac je vsekakor bolj zanesliva zato sem se odločila za to.Ni mi pa smiselno da hodim na oboje. Sem pa pacientka dr. Blejčeve, ki je vsaj zame najboljša zdravnica. Pove direktno kaj misli in ne ovinkari. To mi je pri njej zelo všeč.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
25.4.2007 11:40:18   
nemrak
meni je pa vseeno predlagal moj G naj grem še na NS, ker se naj bi tam videli vsi organi, pa okončine in možgani...
Pri AC pa samo kromosomske nepravilnosti. Tako, da sem se odločila, da si NS plačam sama.
z

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
25.4.2007 12:42:50   
TANTRA
Pozdravljene,
no končno sem izvedela še izvid krvnega hormonskega testa, ki je 1:381....Tako, da je nad mejo...Super...
Vseeno pa sva se z mojim odločila, da greva na ac, namreč so tu leta in tvegati...Jaz sicer mislim, da je vse ok....
Sem vesela, ...in v petek gremo za par dni na morje...Smo našli ful lep hotel
Zora v Primoštenu...notranji in zunanji morski bazen....ful lepo...
Drugače pa sem se naročila k svoji zdravnici, imam pregled 7.5., saj mi dolguje pregled, pa še malce v zahvalo, ker mi ni delala ns....Jo bom prosila, da prešteje prstke, tako kot ponavadi ona dela na ns..Završnikova mi ni...
Pa napotnico za ac in še materinsko knjižico dobim...

Meni je Završnikova naredila 3d, je kar lepo videti. Če bi morala plačat pa se ne bi odločila sedaj, ker bi se kasneje lepše videlo...
Menim pa, da se pri ns zelo slabo vidi spol, saj sem včeraj brala, da se organi pri moškemu spolu videzno pojavilo šele kasneje... In če se prav spomnim od prvih dveh porodov je zanesljivo videti med 4-5 mesecem.

Torej punce, malo boljše volje bom pobegnila od vas...se malo odpočila...potem pa v nove zmage...

Pozdravček vsem in lepo se imejte...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
25.4.2007 13:50:27   
gruška
No, souser posted image , se javljam....

Najprej hvala za vse čestitke in tudi jaz želim vsem, ki imate danes in v kratkem NS, da dobro opravite!        Tantra, sem vesela da je izvid uredu!!! user posted image

Skratka, včeraj zvečer sva imela NS, dr. Pušenjak nasmejan, kot vedno, prav z veseljem grem k njemu.... Je rekel, da je vse uredu, da je tveganje minimalno, da smo sicer večji kot imamo tednov (64,1 mm, 12 tednov) , ampak da je razlika slab teden in ne bomo spreminjali PDP.
Če bi šla še enkrat, bi se še enkrat odločila za 3D, sem bila čisto presenečena, kakšen mali ET je v meniuser posted image . Še dve fotki mi je naredil in na eni pokazal s puščico med noge.........  Da bo na morfologiji še enkrat pogledal, ampak da ne vidi lulčka....... Saj nam je vseeno, samo da bo vse uredu..... Sama sem bila sicer po počutju 1000% da bo fant, ker nisem nič bruhala in tudi slabo mi je bilo samo zvečer ( tako kot pri sinu), pri hčerki sem bruhala do 6 meseca........

A katera že izbira imena? Mi imamo za fanta dve imeni v ožjem izboru, za punco pa nimamo pojma.........

Zdaj grem pa jest, potem pa v vrtec - imamo delavnice in bomo ustvarjali.... Jupiiiiiiii!

Aja, sem vprašala Pušenjaka, če ima veze katera nosečnost je za NS, pa je rekel da NE! Da je samo starost tista, ki poveča tveganje, pa seveda dolžina špranje vratu, ki jo merijo.........  

Pobožajte bušije, pa kakšno lepo pesmico jim zapojte........

Pa-pa

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
25.4.2007 14:39:22   
Bauka29
Uf, kolk dolg forum! No, tudi jaz sem v novembru po UZ, 27/11! Upam, da bo vse OK, terapija dabroston, bolniška.

pa,pauser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
25.4.2007 14:42:43   
sonček5
Pozdravljeni
Mi imamo za punčko Teja, za fanta pa se odločamo med Aljažem in Andražem

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
25.4.2007 15:22:53   
tintin
Hojla, preživela NS. Pregled je bil kar dolg ker se najin pikec ni hotel obrnit (trma pa taka!) ne glede na to kolikokrat me je G bocknila v trebuh in koliko sem se obračala...ampak po 25 min je le nekak uspelo:)
Najin pikec (spola ne vemo, da ne bo pomote!) je velik 6,9 cm in malo prehiteva (glede na UZ sem v 13 1/7 in ne 12 4/7), tako da znam pristati med oktobrkami (ampak ostajam tukaj!), organčki in okončine so bile lepo vidne, prav tako hrbtenica, rebrca, prepona....trebušček je lepo zaprt, skratka vse ok. Vratna svetlina je široka cca 1mm, kar pomeni zelo nizko tveganje (sama sem izračunala 1:4806 oz. nekaj takega).Oddahnila sem si user posted image
Lp vsem!

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
25.4.2007 15:54:22   
maks
No, čestitkeuser posted image .
Glede DPD; vse tiste, ki smo na začetku meseca nov, smo lahko tudi oktobrke-se nikoli ne ve. user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
25.4.2007 20:50:23   
Anonimen
Pozdravljene
Vsem čestitke ob uspešni NS. Tudi jaz sem jo imela danes. Videla sem možgančke, rokice, nogice, nosno kostko, vratno svetlino (široka 1.5). Vse je OK (1:5917).
Me pa zanima, kdaj ste se oz. kdaj se boste prijavile oz. začele hoditi v šolo za starše.
Lepo se imejte.
Anonimna 7 

(odgovor članu maks)
  Neposredna povezava do sporočila: 1049
25.4.2007 21:05:39   
jooly
Živjo.

NS je tud za mano. Izmerjena je 0,8mm. Vse je ok, vse kar je treba se vidi, poslušal smo srček, mali je bil čist naspideran - mahal, brcal... Skratka, miren spanec se nam obeta. user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

otrok
symba

koliko otrok imate?

enega (44%)

dva (31%)

tri ali več (25%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!