gruška
|
No, so , se javljam.... Najprej hvala za vse čestitke in tudi jaz želim vsem, ki imate danes in v kratkem NS, da dobro opravite! Tantra, sem vesela da je izvid uredu!!! Skratka, včeraj zvečer sva imela NS, dr. Pušenjak nasmejan, kot vedno, prav z veseljem grem k njemu.... Je rekel, da je vse uredu, da je tveganje minimalno, da smo sicer večji kot imamo tednov (64,1 mm, 12 tednov) , ampak da je razlika slab teden in ne bomo spreminjali PDP. Če bi šla še enkrat, bi se še enkrat odločila za 3D, sem bila čisto presenečena, kakšen mali ET je v meni . Še dve fotki mi je naredil in na eni pokazal s puščico med noge......... Da bo na morfologiji še enkrat pogledal, ampak da ne vidi lulčka....... Saj nam je vseeno, samo da bo vse uredu..... Sama sem bila sicer po počutju 1000% da bo fant, ker nisem nič bruhala in tudi slabo mi je bilo samo zvečer ( tako kot pri sinu), pri hčerki sem bruhala do 6 meseca........ A katera že izbira imena? Mi imamo za fanta dve imeni v ožjem izboru, za punco pa nimamo pojma......... Zdaj grem pa jest, potem pa v vrtec - imamo delavnice in bomo ustvarjali.... Jupiiiiiiii! Aja, sem vprašala Pušenjaka, če ima veze katera nosečnost je za NS, pa je rekel da NE! Da je samo starost tista, ki poveča tveganje, pa seveda dolžina špranje vratu, ki jo merijo......... Pobožajte bušije, pa kakšno lepo pesmico jim zapojte........ Pa-pa
|