|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
11.10.2007 18:32:52   
gruška
izvirno sporočilo scubadiver: ko je pečeno, ponavadi poješ ..

A dej nehi no, a res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........user posted image

KATKA se mi ni še nič javila, ji bom zdaj sms poslala, držimo pa pesti za ŽIRAFO, upam, da se čimprej javi z dobrimi novicamiuser posted image user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5776
11.10.2007 18:45:57   
gruška
Evo, KATKA sporoča:

"Še nič konkretnega, mal so se mi začel rahli popadki, odprta naj bi bila pa šele en prst. Če bo kaj ponoči, drugače pa jutri dobim še eno tabletko in nadaljujemo. Lp"

Katka, mi držimo pesti user posted image user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5777
11.10.2007 18:57:45   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

izvirno sporočilo scubadiver: ko je pečeno, ponavadi poješ ..

A dej nehi no, a res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........

Sem ti povedala da sem prepisala iz enega foruma user posted image  

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5778
11.10.2007 18:58:54   
scubadiver
Katka drži se, še malo pa boš cartala kar dvojni paket user posted image  

O Žirafi nič novega. Še vedno mi ni odgovorila. Me kar malo skbi user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5779
11.10.2007 19:08:48   
gruška
Ja, scubadiver, sem vidla, da si mi napisala....... ampak sem se res mogla zasmejat zraven...... in komentirat, seveda..........

A veš, da se men tud Mamuška ni že od včeraj dopoldne nič javila, dva sms-a sem ji poslala, pa nič..... ponavadi je sama kaj napisala........ Upam, da sta uredu.....user posted image , tud mene mal skrbi..... mogoče pa tamaučka že doji in rihta, pa nima tolk časa........ upam......

Neposredna povezava do sporočila: 5780
11.10.2007 19:36:44   
Ilije
Ojla!

Ste bile pa danes popoldne res pridne s pisanjemuser posted image .

Jaz sem kljub slabemu vremenu bila celo popoldne zunaj, malo na sprehodu, potem smo pa še kostanj pekli. Pa me je naša user posted image  skoz strašila, ker je bila spet tko mirna, da je nisem čutila. Sem komaj čakala, da sem prišla domov in brž v horizontalo štet brce. Pa tud to ni pomagalo. Potem pa si naredim eno veliko skodelico kakava in pred RR preverit, kaj se dogaja... no in očitno se je tudi naša lenobica malce zbudila, saj sem končno po dolgih urah spet čutila nekaj rahlih premikov.

Upam, da se tudi zirafa, murencek in mamuška kmalu javijo s kakšnimi novičkami tako kot katka.user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5781
11.10.2007 19:43:23   
Tanayya29
Živjo!
Madonca,cel dan me ni bilo doma,pa sm imela full dela z branjem!

Ninočka hvala za članek!!Sem že prebrala ;)

Un dec z vozičkom ni nič več klical..ko bi se vsaj spomnla,in bi mu rekla,da je protizakonito snemanje.hvala debeluška(če bo še težil mu bom takoj rekla),hvala tudi drugim za nasvete.

moji joški pa so se kr povečal mam kr 80c,prej sm mela 75b,men se zdi da mam full velike.Jaz sm si tudi kupla modrce v millerju,mam 3 zaenkrat,pa kr same bele.

Jaz sem bla pri kolegici,ma 21 mesečno punčko,full smo se fajn mele,cel dan smo skupaj preživele..no zdj sm pa kr utrujena...

Katka,Mamuška,Žirafa držimo pesti.....!!!!!
Lep večer še naprej...user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5782
11.10.2007 19:46:54   
Ilije
Glede mamuške sem pa tole našla na sosednjem forumu in kar skopiralauser posted image  (upam, da ne zamerite)

Re: Skr bna novoNapisal: AnaAna Datum: 11.10.2007 00:25

Navedeno:
Mala_e
AnaAna, kaj se kaj dogaja, da nič ne javljate? A je vse ok?

Jooooo, malo si mora pa tudi predstavnica za medije vzet časa zase in svoja dva zakladka (pardon tri, ša ta star'ga) :)))))))))

S Skrbno sem govorila okoli enih popoldne.
V glavnem, mali je še pod lučko, ker je danes, ko je bila v planu odstranitev popkovnega katetra (za transfuzijo) njegov bilirubin spet narasel. Treba je reči, da je pri takih otrocih to tudi pričakovati in da vse kar gre na 'izi' mimo, je samo še večji plus.

Skrbna ni več na intenzivni in je lahko več pri svojem pikcu. Pravi, da porodnišnica poka po šivih, enako je na intenzivni za novorojence. Povrh je nekdo na intenzivno prinesel še eno bakterijo, kar za take majhne ni dobro in zdaj mrzlično iščejo 'krivca' oziroma izvor.
Pravi, da so rekli, da vse skupaj do prihoda domov zna trajati nekje od 14 dni do 3 tedne, glede na to, da je povrh vsega še nedonošenček (sicer konkreten, a vseeno).

Pitka in nova mama, hvala, ker mislita na mojo princesko in name. Prav godi prebrati lepe želje. In vračam vama zvrhan koš lepih želja za vaju in vajine najdražje:)))

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5783
11.10.2007 20:06:22   
tintin
No, še ena taka, ki so se ji prsi zelo povečale....tudi meni iz 75b na 80c. Modrc za dojenje sem kupila 80d in je še malo prevelik. Sem pa vzela samo enega za začetek...bomo pol videli, če bo zadost velik....Aja, prirast sem pridobila na začetku nosečnosti, od meseca maja ne rastejo več....
No moj user posted image je danes tudi miren, ampak zdej sem ga zbudila...če nič drugega ne pali, potem prižgem Marizo (portugalska pevka) in ima cel žur...Očitno bo "zaljubljen/a" v Portugalsko kot oči in mamiuser posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5784
11.10.2007 20:14:56   
gruška
Ja, ja, se mi je zdelo, da je Mamuška več pri svojmu sončku, ker se mi je prej skoz javljala.......... Mamuška, držta se...... če bosta v porodnišnici res še 2-3 tedne, se pa njbrž res tam vidiva......user posted image ........ Jaz imam res že vse znake, ki nakazujejo prihod user posted image ........ :

Citiram iz Pušenjakove knjige od tedna do tedna:
" Znaki, ki porod napovedujejo v naslednjih tednih ali dnevih, so:
  • nekakšen "gnezdni nagon", ki nosečnico sili k pospravljanju,......
  • spuščanje trebuha, kar se kaže z olajšanim dihanjem in zmanjšanjem tiščanja v žlički
  • živčen želodec in manjša potreba po hrani
  • driska ali vsaj prenehanje zaprtosti
  • .......... "

Sem pa danes povrh vsega še tako razdražljiva in "cmerava", kot še nisem bila celo nosečnost....... Ne vem, a me daje luna, al je to tud kakšen znak...... Kar sama sebi grem na živce, kar mi ni nič podobno....... Najboljš, da grem spat...!!!!!!!!!! Pa lulat hodim na deset minut, pa 2 kapljici pritečeta user posted image ....... Do srede, ko imam pregled, bi rada zdržala.......

Nočko!!!!!!!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5785
11.10.2007 21:32:05   
TANTRA
Čer,

sem napisala cel roman, pa narobe klik in user posted image user posted image

Danes sem malo boljše, očitno se prehlad umirja...Sem se ukvarjala z cunjami, sušilcem ....si lepo oprala lase, se depilirala....
no pa še musaka je uspela in ostali so še trije kosi za zmrzovalnik ...ko bom v porodnišnici....

Sva šla prej z mojim k njegovi prijateljici po eno zadevo in mi je posodila dva obroča za dojenje....sta ful velika in sem prav vesela...Sem ga že hotela kupit, pa so ta velki ful dragi....

Sonček v patološko grem k dr. Blejčevi. Imam pa uro 10.20, vendar moram priti prej, da grem v laboratorij... Upam, da ne bom dolgo čakala...H komu pa ti hodiš????

Upam, da je z žirafo vse ok. Za mamuško navijam, da bosta z malim vsak dan bolje...Murenček se že na veliko cklja z malim... Katka pa zna ponoči it v porodno in nas navsezgodaj presenetiti....

Vsekakor user posted image  mirno pančkajte in mirne user posted image  želim....Čas brezskrbnega spanja se počasi izteka......

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5786
11.10.2007 21:45:23   
Tanayya29
Jaz tudi želim vsem lepe sanje,in se tipkamo jutri...

katka,če se boš ponoči matrala,vedi,da smo s tabo....

user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5787
11.10.2007 21:57:01   
nicolina
Jaz sem bila tudi popoldan pri prijateljici, ki ima enomesečnega sinka, kak korenjak je že to, ima 5400 g, pravi polhek je. user posted image  Sem ga kar pestvala, tolk je srčkan, pa neverjetno priden.

Katka, žirafa, mamuška držim vem pestke user posted image user posted image user posted image
Jaz grem tudi počasi spat, sem kar utrujena, lepo nočko vsem....

Neposredna povezava do sporočila: 5788
11.10.2007 22:02:47   
Ilije
Pa ne, da boste že vse spat šleuser posted image user posted image user posted image
Meni se prav nič ne spi, bi morala pisati eno seminarsko nalogo pa se mi ne da preveč, a očitno mi ne preostane drugega, glede na to da je pri novemberkah trenutno zatišjeuser posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 5789
11.10.2007 22:21:16   
jooly
Ojla čveke. Zlo očitno nobena ni več v službi, ker vse non stop visimo ne netu user posted image

Punce, a je katera razmišljala o nakupu Angel care napravi za dihanju, mene je tolk pretresla Paštetkina zgodba o Maši.

Absolutno!! Razmišljala sem že prej, Paštetkin primer je pa samo še pika na i. Samo neki me zanima - a ta zadeva lahko služi tud kot baby phone?? In kje jo kupit??

tintin... kaj je to sling?? - aha, sem najdla zdej na moj škratek - ampak to v nobenem primeru ni zame user posted image  sebe si res ne predstavljam s to vrečo user posted image

glede na to da sem kupila angelsound za tri mesece

Jaz sem ga poslušala mogoče 5x. Ravno včeraj sem ga dala v pošto eni novi nosečki - sem ga prodala za 30 €, nov je bil pa skor 70 €...user posted image  Se mi zdi, da nas je pr otrocih prov enostavno našponat za vsako stvar. user posted image  Kljub vsemu se mi zdi AngelCare precej bolj uporabna in koristna stvar.

Jaz bom delala pa Quiche lorriane
kvaaaaaa????? user posted image user posted image user posted image user posted image

Katka... tole mi ni nč všeč... če se tkole počas odpira, zna bit še hudič. Tiste svečke pa včasih kr naenkratt primejo - vsaj pr men je blo tko - sem mislla, da mi bo ves drobovje ven vrgl...user posted image

1. CTG... sem mela včeri. Pa seveda pregled in mi že na drugem pregledu zapored meritve "zamujajo" za 1 teden, tko da se ne glede na to, da sem že vsega počas sita, zna zavlečt za kakšen teden user posted image

lahko noč.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5790
11.10.2007 22:29:17   
ninocka
Dober večer, na TV ni nič pametnega, moj pa igra igrce.
Sem rekla, da si vzamem cajt za vas in mal popucam za nazaj razna vprašanja in odgovore  user posted image user posted image

Najprej recept za jabolčno pito:
Penasto unmešate 20 dag masla/margarine, 25  dag sladkorja in jajce, dodajte 40 dag moke tip 500, ki ste jiprimešali pecilni prašek in zavitek vanilijevega saldkorja in  1 dcl vina. Zamesite testo in ko je gladko naj na hhladnem počiva 1/2 ure.
Olupljena jabolka naribajte na lističe in jih pokapajte z limoninim sokom, d an eporjave. Testo razdelite na 2 dela, razvaljajte na pol cm debelo, potresite del v pekaču z jabolki, posujte s sladkorjem in cimetom in pokrijete z drugo polovico testa.  V ogreti pečici pecite na 220 približno 40 min. OHlajeno razrežite in posujte s sladkorno moko.

Dajica, jst tud probam sproti metat stvari, da se mi ne nabirajo. Ful ne maram hrčkarjenja. Je bil pa moj oči vedno ful pameten, ko je to delal dedek, zdej, ko je treba pa bajto spucat starih stvari (kavčev, oblek, revij), jih pa samo prelaga iz enga kota v druzga, pa vse je še ful dobro in uporabno user posted image Sva z mojim hotla tja peljat en futon (kavč, ki se raztegne v posteljo), star cca. 4 leta in je reku, da starih stvari noče, midva morva pa spat na 40 let starmu kavču, ki je ves polomljen, ampak baje za spat OK (seveda, ker ne spi on na njemu).

Ajtak, glede perila v porodnišnicah - načeloma naj bi dobil vse tam (hlačke so mrežaste) in boljš, da ne nosiš nič svojega, ker boš mela doma prevč pranja, tam pa slečeš, vržeš v koš, vzameš čisto in se oni ukvarjajo s pranjem. Če ti bi pa hlačk zmanjkalo, ti jih pa še vedno lahko obiski prinesejo oz. kupijo.

IZVIRNO SPOROČILO: jooly
"ja, kakšne klobase pa maš to??!! Kako pa sploh lohk hodiš s tem??"
mi pač zatekajo...

Jst mam pa čevapčiče na rokah. Skupi mava že za pol piknika hrane
Glede pranja lupinice - jst sem tud mojo oprala v stroju (maxi coxi), samo na manj stopinj oz. na ročnem pranju in brez centrifuge. Če ti kaj uniči stvari, ti jih itak centrifuga.  Jst sem še cel voziček enkrat oprala v stroju user posted image (da ne bo pomote - kovinskih delov in gum res nisem tlačla not user posted image user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28
Jaz sem se zdj vse noge pobrila,komaj mi je uspel .cel projekt!

Dobr, da sem te na kavici vidla v živo in se prepričala, da imaš samo 2. ker po tem pisanju sodeč sem  razumela, da si skor stonoga (PS: ne se jezit name )

Naraščaj, jogije za zibko sem jst gledala v baby centru.  Pri nam se tud podaja ena zibka, ki je dala čez že mojga in njegovo sestro in sestrične, zdej pa med našimi otroki kroži. Po obliki in merah je enaka kot te današnje, novejše, tko da je tud jogi pasal not iz baby centra  (poglej še v arielu, pikapolonici...). Je pa tud moj samo pena, nič kaj bolj konkretnega.

Gruška, men se je tud apetit povečal. Sploh sadje mi ful paše, pa kakšen bel kruh in nutela (drugač tege pojem ful malo). Mi je lih moj danes reku, da je šele dons opazu, da sem se zredila user posted image user posted image Sem ratala takoj slabe volje, pe me je tolažu, češ sej je OK, sej si noseča user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Sem pred časom kupovala darilo za prvi rojstni dan mojega nečaka. In nisem imela pojma kaj naj kupim. Pa sem vprašala prodajalko, kaj se kupuje za enoletne mulčke. Pa me vpraša: ja ne vem, odvisno od tega kaj ga zanima... Sem ji hotela odgovorit da igra klavir, tekoče govori špansko in angleško in se potaplja. Kaj za vraga naj pa zanima enoletnega fantka? sej mogoče ko bo moja stara eno leto bom na to gledala drugače, ampak pri enem letu pa res še ne razvijejo nekih zanimanj? Ali pač?

Mojga so pri enem letu zanimale knjigice in poganjalčki, vse ostalo je bil stran vržen denar. Od ene kolegice je mel pa ful rad kocke, ena druga tamala je pa oboževala punčke.  Tko da...
Pranje obrobe - isti nasvet kot pri Jooly, lahko pa jo flikneš še v sušilca na program občutljivo perilo. Jst tko sušim bolj občutljive stvari, pridejo ven  sicer še vlažne, pol jih pa samo še mal obesim in so takoj suhe.

peska porodnišnico lahko izbereš katerokoli, samo če greš z rešilcem te ta pelje v najbližjo

pikapikica, mogoče je blo pa tvoji kolegici težko povedat, ker še ni blo vse 100% al pa ker ti nimaš porihtano in bi se potem ti slabo počutila? Vprašaj jo, ker če sta res taki kolegici, je BZ, da zarad te stvari vlečeta zamero...
Sem pa jst mela enkrat eno kolegico, ki je skoz hodila k men z raznimi svojimi problemi (služba, ljubezen, fax...), sem jo vedno poslušla in ko je šla sem bla čist izčrpana. Potem sem mela pa jst sranje v službi (so me odpustili),pa ji sploh nisem mogla povedat, ker mi ni pustila do besede, tko da semm kr obupala...potem sem pa itak stike prekinla.

Narsaščaj, jst mam tud skoz nos zamašen, zadnje par dni mi pa spetna polno kri teče...uh, še mal pa bomo mele čist druge probleme user posted image user posted image

Moje  mlekarne tud še ne delujejo. Upam (ne, VEM), da bodo pa po porodu začele na polno obratovat in dajat zdravo, naravno, polnomastno mleko user posted image
Eno mal čudno vprašanje - a boste (oz. tiste, ki ste že mamice: a ste) probale mleko? Jst se nisem mogla pripravit do tega, ga je pa moj probal in je rekel, da je ful sladko...jst pa res nisem mogla probat user posted image

Dominik je pa re pravi korenjak user posted image user posted image user posted image , se mi zdi da je bil moj pol majši, ko se je
 rodil user posted image

Sonchek - rabla sva samo osebne dokumente, pa jst sem mela za vsak slučaj še materinsko sabo  + potrdilo o predvidenem PDP
Moj je prvič odnesel tiste papirje o očetovskem dopustu v službo in CSD po tem, ko sem prišla domov, ker itak nisva vedla kdaj bom rodila, kolk časa bom v porodnišnici in kdaj bo točno koristil dopust. Je bla pa na takratnih obrazcih za porodniško še ena ful bedarija - si mogu vpisat EMŠO otroka - kako že, če še ni rojen in je nima???

Tantra, po moje ne čutiš, da si odprt, vsaj moja sodelavka ni, edin ji je pa ful dol pritiskalo in jo bolelo. Da je odprta 2 cm je zvedla pr G, ko jo je pregledala.  Jst sem tud mislila, da mi bo kaj rekla, da sem odprta (glede na bolečine), pa ni nič.

angelsound - jst ga bom tud naročila. Evan je mel ful bronhiolitisov in sem mogla ponoči se ful dostkrat zbujat in štet dihanje, pa itak da sem se že, ko je bil zdrav, vsa paranoična zbudila sred noči in poslušala, če še diha...bom pa vzela tud tega z babyfonom, čeprav imava enega doma, ampak nama bosta itak prav prišla dva - ker Evan spi v svoji sobici in imam čez noč prižgan BF, tamal bo pa od začetka pri nama v spalnici in ko bo šel spat, midva bova pa recimo še TV gledala, bom mela pa še ta BF pržgan.  Je pa to tud ena izmed stvrai, ki si jih moj želi za dojenčka (sicer mu dol vsi za vse pripomočke itd., je vse prepuščeno meni)

Gruška, ker antibiotik si ti dobila za tist streptokok? Men je dala klimicin, ampak not piše, da ni za nosečnice??? Pol si ga pa včeraj nisem upal dat, sem hotla jih  dons poklicat in vprašat, pa sem tolk časa spala, da sem jih prespala user posted image
Bom danes vseen dala, pa jutr poklicala in vprašala.

kanarka, naslov tiste trgovine je pa: Lanzarote, Centro Commercial Delland, c/chimida 20 - Playa Honda, 35550 Lanzarote, Islas Canarias (tel: +34/928 821 856). Upam, da nisem falila user posted image Kako si pa zdej s pohištvom zrihtala? A si prek neta naročila al kako drugač?

Zdej sem pa res se razpisala, upam, da se bo keri dal ta cel roman prebrat user posted image user posted image user posted image

Jst sem danes tud polikala neki stvari in jih zložila v predalnik, izločla rozaste stvari in tist, kar mu res ne bom oblekla (ker je že tko al pa tko tolk velik stvari, da kakšnega pajacka manj res ne bom pogrešala), pa oprala sem še  kombinezončke in ful enih bodijev in previjalke. Jutri me čakajo pa spet plišasti kompletki, pa nogavičke in žabice in pajacki...hvalabogu za sušilec, si ne predstavljam, da bi mogla to še sušit in čakat, da se posuši, ker imam samo eno stojalo user posted image user posted image

Lahko noč vsem, lepe sanje  in čim mnaj vstajanja zaradi WCja user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5791
11.10.2007 22:36:18   
Laubica
Punce -prosim pomoč -kaj že pomaga pri zgagi ,me že drugi dan tako peče da ne vem kaj naj jem ali pijem ,sem pozabila kaj ste ve delale ker mene prej ni pekla

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5792
11.10.2007 22:41:32   
scubadiver
Jaz sem bila pa celo na pivu s prijatelji. Kar po dolgem času tkole zvečer, pa morm priznat da mi je prav pasalo. Sej na kavice grem velikrat ampak tud tkole paše. So bli kr paf kok mam velik trebuh. jah eni me dolgo niso vidli...

Jolly ta dražja varianta angel care je tud baby phone. Una k je zdej v sončku v akciji za 120 eur. jest sem tega vzela. Se mi je zdel bolj pametno. Kaj je to quiche lorraine sem pa pol pripala en recept user posted image

Od žirafe še vedno niti glasu user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5793
11.10.2007 22:48:07   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: že 35

Punce -prosim pomoč -kaj že pomaga pri zgagi ,me že drugi dan tako peče da ne vem kaj naj jem ali pijem ,sem pozabila kaj ste ve delale ker mene prej ni pekla

Men pomaga velikokrat že kozarec mrzlega mleka, drugače pa rupurut. Baje pa pomaga tud donat, sam men je zanič in ga nikol ne pijem.. Upam da ti bo pomagalo..

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5794
11.10.2007 22:50:37   
naraščaj
Ninocka, matr si se razpisala. Še moj user posted image  se je smejal, ko sva barala tvoj roman. PA nič slabga. Je fajn prebrat kaj pred spanjem. hvala za nasvet glede jogija.

Gruška, jaz mam tut večino teh znakov. Najbolj izrazito je tiščanje navzdol in špikanje v nožnici. Prav čudni krči se pojavijo občasno. Me kr zvije. Pol pa mine. Gnezditvenega pa namensko zadržujem (obnova).

No, ko tole pišem me že spet na WC tišči, čeprav sem ravnokar prišla iz WCja. Za popuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 5795
11.10.2007 23:43:33   
Ilije
Eno mal čudno vprašanje - a boste (oz. tiste, ki ste že mamice: a ste) probale mleko? Jst se nisem mogla pripravit do tega, ga je pa moj probal in je rekel, da je ful sladko...jst pa res nisem mogla probat

Ja jst sem ga probala... okus je pa odvisen od tega kar poješ, tudi meni se je zdel sladek in prav nič podoben kravjemu, zato res ne razumem tisti, ki user posted image  dajejo že ob rojstvu razredčeno kravje mleko (kar nekaj mojih sosed btw), ker jim je škoda denarja za prilagojeno.
Sem prebrala cel tvoj roman ninockauser posted image

men pomagajo samo tablete. v lekarni sem dobila rennie, sicer sem hotla rupurut, sam mi ga niso želel prodat... kja čem so pač mal čudni, kar se zdravil v nosečnosti tiče. ja tudi donat mi je pomagal, sam se ga prenehala kupovat, ker vedno kadar sem ga krvav potrebovala, ga nisem imela doma, tabletke pa imam lažje na zalogi.

Pa LN!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5796
12.10.2007 0:27:00   
potepinka
Sem vse prebrala zdaj pa grem tudi jaz spat upam,da bo šlo.

Lahko noč

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5797
12.10.2007 5:31:02   
Ilije
user posted image

Dobro jutro vsem skupaj!

Ste že ugotovile, kaj spet počnem tle gor? in to tako zgodaj? NE MOREM SPATIuser posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5798
12.10.2007 6:18:08   
barika
Ilije pikolino, pa sem mislala , da bom jst prva, ker tudi ne morem spatuser posted image .
No sej ni panike, dobro jutro vsem user posted image , user posted image  in user posted image .

Jaz se že nalivam s kakavom, zdej si še nutelo na kruh namažem, ob 9.00 pa šibnem na pregled.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5799
12.10.2007 6:19:58   
Ilije
Dežim pesti barika, da pregled mine BP!

Jaz bi tud imela že en pregled, pa moram čakat še kar do 23...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?