ninocka
|
Dober dan, jst sem vstala eno uro nazaj, pa sem se zmeri vsa zlimana Bom sla zdej na hitr nasrest tist, kar sem se namenila, tko da bom bolj kratka: Nayya poslji tistga deca nekam - ce ti bo se kaj grozil, pa rec, da ga bos policiji prijavila zarad svercanja Sem ti poslala clanek (sori, ker sem tolk pozna, razlog: beri prvi stavek ) Kanarka, na ZS mi poslji mail, da ti lahko posljem clanek. Sem pa zadnjic v katalogu od Premamam gledala, kje majo trgovine in je ena baje tud pri vas. Ti bom zvecer napisala naslov (upam, da sem prav prebrala, ker je vse v francoscini) Jst tudnima nic kaj vecjih josk, modrcka mam pa se 2 od prej (enega iz Mullerja in enega iz Neckermana). Si bom sla pa verjetno kupit se enega v mullerja. Ceprav zadnjic, sem si pa kupila v Hoferju enga + 2x tangice, vse skupi 10 EUR. Je reku moj, ce je to za po porodu Sem rekla ja, ga nisem mogla razocarat, da bom mogla se neki casa te za dojenje nosit Evo, zdej grem pa res pospravljat in prat, pa se beremo zvecer.