|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
11.10.2007 9:20:02   
naraščaj
Jaz sem klegici, ki mi je tut posodla stvari prinesla spalno vrečo. Blo je naklučje, da sem vedla, da jo rabi, saj mi jo je v bistvo naročila, da sem jo prinesla iz Graza. Pol sem pa to kr skoristla. Kaj pa kak darilni bon za BC, Ariel, Sicer pa kaka kozmetika (vlažilni robčki, plenice, odvisno od starosti) tut zmer prav pride.
Upam, da sem kaj pomagala. Al pa kaka knjigica - ne vem kok so stari otroc.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5726
11.10.2007 9:22:07   
naraščaj
Ajtak, uspešen nakup. Poročaj kak so kaj številke in kak se obnesejo. Jz sem jih tut gledla, sam sem pol dva kupla v C&A v Grazu. Če bom pa še rabla pa mama namen tut vzet v Mullerju.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5727
11.10.2007 9:29:47   
nicolina
Dobro jutro,
hvala za kavice in kakav. Jaz sem svojo ravnokar spila, sicer pijem bianko belo kavo, ker mi druga ne paše. user posted image  Sem kar odbro spala, šla enkrat na WC.

Nayya, odvisno je od tega ali bi rada kupila njej ali za otroka. Če boš za njo, bi ji jaz tudi morda podarila kak bon za kozmetičarko, nakupa kozmetike ali kaj podobnega, za otročka pa kaj praktičnega, knjigico, spalno vrečo ali pa tudi darilni bon. No ne vem, morda sem ti kaj pomagala.

Punce, a je katera razmišljala o nakupu Angel care napravi za dihanju, mene je tolk pretresla Paštetkina zgodba o Maši. user posted image  Upam, da bo vse vredu in da se vrneta z dobrimi izvidi domov.

Lep dan vam želim...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5728
11.10.2007 9:48:15   
Tanayya29
hvala punce...letim v šoping za tamalo njeno,ker sva srečanje prestavili pravkar na danes....

Kakšno knjigico in še kaj bom zraven kupla...super ideje..

pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5729
11.10.2007 10:08:33   
TANTRA
Dobro jutro,

jaz pa sem danes malo zalegla, ker sem končno imela malo miru.... Itak so mi ti dnevi spanja šteti, tako da lahko še malo uživam...

Sem prebrala to zgodbo Paštetov kruh z Mašo . Ja dobro, da se je vse izteklo ok. Nisem pa hotela več brati o tem, ker potem se bo panika prenesla še name, kar pa v tem stanju ni dobro...
Upajmo, da bodo vsi naši novemberčki zdravi user posted image user posted image user posted image

Danes bomo dobili spet dva ali dve.....Katka user posted image user posted image  Pa morda nas še Žirafa s kakšno novičko preseneti...

Zdaj si pripravim zajtrk, potem pa si grem prat lase.... Pa še kaj postorit, da ne bom cel dan na kompjuterju....
Lepo se imejte....

Neposredna povezava do sporočila: 5730
11.10.2007 10:10:10   
gruška
Jutro,

Katka in Mamuška se mi nista še nič javili..... zdaj sta obe v Lj. porodnišnici, pa si bosta lahko delali družbo...............

Tudi jaz sem danes spala dobro, na wc tko ne hodim ponoč, grem šele ob 7ih zjutraj prvič, matrajo me edino kolki, zato mi je zdaj sestra posodila banano (uno vrečo), pa res bolje spim user posted image .....

Sem vam hotla že parkrat povedat, da če je kateri všeč kozmetika Becutan, imajo v Tuš drogeriji zdaj akcijo - v simpatični prozorni torbici dobiš vlažilne (čistilne) robčke za ritko, kremo, šampon, trdo milo, puder za ritko, mleko za telo in bombažno majčko (sicer za 3 leta), vse skupaj za 7,99€ ...... Jaz za moja tavelka tko uporabljam Becutan, mi tud fulllll diši, pa sem zdaj kupila ta komplet..... To torbico pa lahko potem uporabiš za pleničke in robčke in jih imaš vedno sabo v vozičku npr. ........

Zdaj grem pa še malo likat, potem pa k pedikerki.........

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 5731
11.10.2007 10:28:36   
potepinka
Dober dan!

No pa gremo še enkrat pisat user posted image   mi je vse ven zabrisalo

KATKA 3 in zirafa močno držim pesti.

nayya28-ne obremenjuj se glede vozička,saj nisi nič podpisala in tega deca pošlji nekam

kanarka-glede trebuščka se ne sekiraj,pač nosič bolj v križu.Tako je bilo v moji 1user posted image ,v glavnem dauser posted image raste,pa tudi če je bolj micena.Ja glede tvojegauser posted image  sem se pa nasmejala.Je isti kot jaz,pravim da sedaj ko sem noseča imam kurje možgane,ker sproti vse pozabljamuser posted image user posted image user posted image

ajtak -jaz sem vzela Mullerjev moderc za dojenje eno št.večjega,moje kolegice so vse uporabljale Mullerjeve moderce.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5732
11.10.2007 10:31:55   
nemrak
user posted image user posted image ,
TANTRA, kje je Paštetkova zgodba.
Vse povsod berem o njej, najdem pa ne.

SEm jo brala, ko je tako fajn pisala o ultivi in se mi zdi, da jo že kar poznam.
Sem pač preveč radovedna user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5733
11.10.2007 10:40:46   
nemrak
kanarka, jaz tudi imam zelo majhen trebuh, pa se sploh ne sekiram.
user posted image  pridno raste. Bo pač malo manjša. Tudi v prvi nosečnosti  je bilo isto in je sedaj prava babnica.

Glede modercev. Jaz nimam ŠE niti enega. Nosečniškega mislim. Vsaj enega bi si pa mogla iti nabavit. Če mi pa niso čisto nič zrastle user posted image , pa tudi nič se še ne dogaja. Tako, da sploh nimam volje jih it gledat.
Nimam pa tudi veliko upanja, da bo kaj priteklo, ker tudi prvič ni.
Bom pa seveda poskusila.
Še malo več kot 3t in bomo dobili našo štručko.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5734
11.10.2007 11:02:49   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA

Sem prebrala to zgodbo Paštetov kruh z Mašo . Ja dobro, da se je vse izteklo ok. Nisem pa hotela več brati o tem, ker potem se bo panika prenesla še name, kar pa v tem stanju ni dobro...

Pametno si nardila, ker jaz sem user posted image user posted image user posted image , ko dež. Me je mami kr skregala po telefonu in je rekla naj ne norim, da se sedaj ne smem s tem obremenjevat. Da bom ratala panična komoja sestra.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5735
11.10.2007 11:34:31   
tintin
Jutro nosečke,
danes je pa res turobno zunaj....sem vstala ob 8h in šla nazaj spat...spala do pol desetih...pa še imam podočnjakeuser posted image
Sicer pa sem dobila še zadnjo zadevo za našega user posted image in sicer sling. Je sicer draga naložba (okoli 60 evrov), tako da upam, da bo vreden tega denarjauser posted image
Jutri imam pa pregled pri G in hkrati tudi vstopam v 38.tedenuser posted image Aaaa, res smo blizu...
Sicer pa držim pesti za našo Žirafco in tudi Katkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5736
11.10.2007 11:39:28   
potepinka
nemrak evo zgodbo upam da mi uspe prilimat

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1925134

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5737
11.10.2007 11:42:16   
sonchek
dober dan nosečke...
...tudi pri nas je danes fulll turobno vreme in s tem mene tudi lenoba daje user posted image ...najraje bi šla nazaj v posteljo in ustala šele enkrat pozno popoldne..ampak kaj čmo....treba je...za likat imam ogromno, ogromno za pospravt...men se pa nič ne da...haha

IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

TANTRA, kje je Paštetkova zgodba.
Vse povsod berem o njej, najdem pa ne.

SEm jo brala, ko je tako fajn pisala o ultivi in se mi zdi, da jo že kar poznam.
Sem pač preveč radovedna user posted image

evo nemrak da ne boš preveč iskala http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1925134

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Ajtak, uspešen nakup. Poročaj kak so kaj številke in kak se obnesejo. Jz sem jih tut gledla, sam sem pol dva kupla v C&A v Grazu. Če bom pa še rabla pa mama namen tut vzet v Mullerju.

...jaz sem kupila v torek modrc v Mullerju in sem kupila eno št. večjega..pa mi je ful prevelik, danes sem poslala mojga da ga zamenja za čist obično št. 85b...
..tko da nekak probite prej al pa neki, če ne ga boste mogle it menjat...

Punce, pa so se vam ful povečale prsi v nosečnosti...men sploh ne tok...mogoče so malo bolj polne, drugače pa nosim lahko še vedno isto št. kot prej user posted image ??? pa pravijo da naj bi se fulll povečale...

No, naj bo to zaenkrat vse...
lep dan, pa čeprov je ful turoben...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5738
11.10.2007 11:43:48   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Punce, a je katera razmišljala o nakupu Angel care napravi za dihanju, mene je tolk pretresla Paštetkina zgodba o Maši. user posted image  Upam, da bo vse vredu in da se vrneta z dobrimi izvidi domov.

jaz se sicer še odločam, vendar ga bom verjeto kupila...glede na to da sem kupila angelsound za tri mesece, bom pa še tega da bom lažje spala...
l.p.

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5739
11.10.2007 11:50:21   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Punce, pa so se vam ful povečale prsi v nosečnosti...men sploh ne tok...mogoče so malo bolj polne, drugače pa nosim lahko še vedno isto št. kot prej  pa pravijo da naj bi se fulll povečale

Tut jaz po večini nosim še vse stare modrce. So sam bolj polne, napete al kak naj rečem. Ne zdi se mi, da bi se ne vem kolk povečale, čeprav drugi pa ful pravjo, da so se mi. Pojma nimam.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5740
11.10.2007 12:07:15   
sonchek
...ful zanimivo...a misliš, da se nam pol tudi povesle ne bodo toooookkk?? user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5741
11.10.2007 12:18:55   
sonchek
Aja spelka sori k sem zbrisala tiste znakce...ampak jaz jih ne vidim, al jih samo jaz ne ali jih tudi druge ne???

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5742
11.10.2007 12:27:39   
ninocka
Dober dan,

jst sem vstala eno uro nazaj, pa sem se zmeri vsa zlimana user posted image Bom sla zdej na hitr nasrest tist, kar sem se namenila, tko da bom bolj kratka:

Nayya poslji tistga deca nekam - ce ti bo se kaj grozil, pa rec, da ga bos policiji prijavila zarad svercanja
Sem ti poslala clanek (sori, ker sem tolk pozna, razlog: beri prvi stavek user posted image user posted image )

Kanarka, na ZS mi poslji mail, da ti lahko posljem clanek. Sem pa zadnjic v katalogu od Premamam gledala, kje majo trgovine in je ena baje tud pri vas. Ti bom zvecer napisala naslov (upam, da sem prav prebrala, ker je vse v francoscini)

Jst tudnima nic kaj vecjih josk, modrcka mam pa se 2 od prej (enega iz Mullerja in enega iz Neckermana). Si bom sla pa verjetno kupit se enega v mullerja. Ceprav zadnjic, sem si pa kupila v Hoferju enga + 2x tangice, vse skupi 10 EUR. Je reku moj, ce je to za po porodu user posted image user posted image Sem rekla ja, ga nisem mogla razocarat, da bom mogla se neki casa te za dojenje nosit user posted image user posted image

Evo, zdej grem pa res pospravljat in prat, pa se beremo zvecer.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5743
11.10.2007 12:38:08   
scubadiver
Takole sem nazaj iz materinske. je blo ful zanimivo - prva porodna doba. smo mal dihal, pa se mal pripravljali. Potem sem imela pa še "randi" z dekompresijskim stolom. prav zanimivo, me zanima če bo kej pomagalo in kakšni bodo učinki, če sploh. Sem pa našuntala tam babice naj mi še zmerijo pritisk. Čist tako za kontrolo. 135/80. tako da zaenkrat je še vedno visok, ni pa krize. Na srečo.

nicolina jaz sem se odločila za angel care še preden sem brala kaj se dogaja paštetki in maši. Ko sem pa to prebrala sem bla pa sploh vesela. Se mi zdi da bom bolj mirno spala. Pa pri vseh stroških povezanih z user posted image  sem si rekla naj gre k hudiču še teh 120 eur. je v akciji na sonchovi stani.

Žirafa se mi ni nič javila, ji bom zdele poslala sms...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5744
11.10.2007 12:56:34   
kanarka
Tintin kje si pa kupila tisti sling? Se ga baje po internetu lahko naroči. Jaz bi ga tudi imela, samo ne vem, katerega izbrati, ker jih je tolk. Pa pravijo, da so samo eni res dobri (tako za otročka kot za mamino hrbtenico).

Punce hvala za tolažbo glede trebuščka. Sej zasekiram se samo takrat ko se mi teža kake 2-3 tedne sploh ne dvigne ali pa ko mi začnejo govoriti, da imam premajhen trebuh. Js mam res samo rokometno žogo spredi in to je to. Ko bi bla vsaj fuzbalerska.

Zdej pa šibam v naše glavno mesto po pohištvo in še kaj. Grem kr sama. Moj ma preveč dela, pa še spi ponoči ne več, ker mora pred Kitajsko vse urediti. Pa ga ne bom obremenjevala. Jaz pa se tako ali tako super počutim, tako da se ne bo problem potepati.
Pol bom pa šla kr spat, tako da se jutri spet konektam na net in vidim, kaj bo novega.

Dobro počutje vsem skupaj in držim pesti za skorajšnji bodoči mamici.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5745
11.10.2007 13:13:20   
tintin
Kanarka: sling sem kupila preko interneta http://www.mojskratek.si/trgovinica.html, sicer imajo zdaj neke probleme z dobavo iz ZDA (po tem, ko so proizvajalci zamenjali dobavitelja obročev - tistih, ki so del slinga - so imeli en incident, ker se je pri enem slingu obroč zlomil, zato zdaj trenutno poteka raziskava ali je bilo samo naključje ali so pač obroči slabi; no jaz sem dobila sling iz pretekle serije ki ima okej obroče, ta gospa, ki slinge prodaja ima še nekaj ok slingov na zalogi, ker potem jih pa ziher mesec, dva ne bo za dobit...vsaj teh z obroči ne). Kupila sem pa olivno zelenega, da ga bo še moj nosil...user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 5746
11.10.2007 13:14:02   
tintin
aja vzela sem pa Maya Wrap sling z obroči

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5747
11.10.2007 13:14:34   
potepinka
sonchek-tudi jaz imam bolj male mlekarne.Iz izkušenj po 1 porodu ko nehaš dojit so še pe manjšeuser posted image user posted image user posted image
Tudi jaz ne vidim znakcov

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 5748
11.10.2007 13:31:43   
nicolina
Scubadiver, saj jaz ga bom tudi kar že danes naročila, mislim, da je res dobra zadeva. Sigurno bom bolj mirno spala, pa še v akciji je zdaj. user posted image

Meni so se prsa kar povečala, vbistvu ne za veliko, prej sem imela 80B, zdej imam pa 85C, so mi bolj komot z 85, ker 80 me kar tišči.
Moj user posted image  me pa danes tako brca pod rebra in v želodec, da mi je prej skoraj kar zraka zmanjkalo. Sem pojedla prej malo grozdja, pa se je začela veselica.user posted image

Kaj boste kaj kuhale danes?  Jaz sem pripravila pohanega piščančka, pečen krpmpir in zeleno solato s koruzo. user posted image  Saj vem, da ni ravno zdrao pohano, ampak meni se ga je danes tako zaluštalo. user posted image

Popoldan grem na obisk k prijateljici pogledat enomesečnega sinka, komaj čakam. user posted image
Se tipkamo...

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5749
11.10.2007 13:39:00   
barika
Dober dan user posted image ,
ja vidim, da si bom mogla lap topa kupit, da bom lahko sledilauser posted image

midva sma kupila ANGEL CARE, pa ne zaradi paštetke (oz. njene zgodbe) ampak se je to dogajalo mojemu sestriču, da je večkrat nehal dihat, pa moj je rekel, da se je enmu sodelavcu (no njegovmu otroku) to dogajal, pa zdej so v akciji pri sončku, tak da nama ni žal tistih 120€, pa bolje da 2x lažno zapiska, kot pa 1x zares, al pa da je še kej hujšega (glede takih stvari sem ful paničar).user posted image user posted image

Nayya, steri onga dedca nekam... al pa reč da ga boš prijavla inšpekciji (sej nista nič podpisala, od pogodbe pa itaq lahko odstopiš...no, če bi bila napisana)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?