|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
12.10.2007 10:08:51   
TANTRA
Že 35, jaz sem kupila tisto 250 ml in nastavek, ki ga daš direkt gor...So pa luštne tiste male flaške s kapalko (sanolabor), pa enostavno pretočiš...

Ideja za eno samsko osebo:

vzameš toast kruh, pokapaš z ketčapom, dodaš po želji šunko (ali pa ne) sir, na to pa malo narezane paprike, paradižnik, koruza , ščepec origana in na pladenj pa v pečico za 10 min in boš imela mini pizzo.
Ali pa si naredi skledo solate, noter tuno, koruzo, paradižnik, mozzarelo, zraven pa kos dobrega kruha..
pa pa

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5826
12.10.2007 10:10:46   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Kere revije kupujete oz. ste narocene?

Drugo, tretje,...rodnice - a bodo vasi dojencki tud kaj prinesli vasemu starejsemu otroku?

Jaz sem naročena na Mamo, občasno kupujem še Moj malček, izkoristila sem pošiljanje treh brezplačnih izvodov SuperMami (preverite na njihovi spletni strani). Naročena sem še na Anjo, jo bom pa kmalu odjavla, pa babi je naročena na Zdravje in ji ga vedno domov odnesem. Občasno pa kupujem še kakšne druge revije o nosečnosti, otrocih itd. 

Ja pri nas bo dojenček prinesel knjigice, ker jij Iris preprosto obožuje in z njimi pri njej nikoli ne zgrešimo.

Pa skoz pozabim napisat BRAVO murencek, le tako naprej!!!

Pa še to, tudi meni se je danes začel porodniški dopust in zapravljat gremouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5827
12.10.2007 10:15:24   
Laubica
od ninočke-

Ze 35, fiziolosko rabis tudi za izpiranje noska, samo v Sanolaborju si kupi une manjse flaske, pa jo tja not pretoci. Bos vidla kolikokrat jo bos se kupila po 0.5 l user posted image user posted image user posted image Si bos zelela, da se vecje prodajajo user posted image

titleAndStar(1094,0,0,false,"","")
user posted image

user posted image
Objave: 1094
Član od: 5.1.2005
Status: prisoten user posted image

Že 35, jaz sem kupila tisto 250 ml in nastavek, ki ga daš direkt gor...So pa luštne tiste male flaške s kapalko (sanolabor), pa enostavno pretočiš...

Hvala vama za nasvet -bom kupila,pa vseeee porabilauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5828
12.10.2007 10:20:51   
Laubica
Joj kako sem to kopiralauser posted image
Jaz pa nisem na nobeno revijo naročena ,imamo edino Večer.
Moj otrok ta večji je star 8let pa ne vem kako bi me gledal če bi rekla da mu je bratec to kupiluser posted image že preveč razume,ne vem no

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5829
12.10.2007 10:24:02   
scubadiver
 Ninocka nisem razpakirala angel care user posted image  in je trenutno na omari, tko da ga ne dosežem. Ti lahko povem zvečer ko bo moj dragi prišel domov in ga snel z omare da pridem do navodil.

Jaz se pa odločam a grem na kavo s prijateljico al me preveč boli noga.. Ampak po moje za ženski čvek nikoli ni preveč a ne? user posted image  

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5830
12.10.2007 10:28:17   
Mamathea
Dober dan

Vidim, da ste danes res zelo, zelo zgodnje. No meni se je uspelo "zvaliti" iz postelje šele sedaj. Danes me nekam hudo križ boli, pa me prej nikoli ni, sem ga pa včeraj nekaj "pokronala", ker sem brisala tla v dnevni sobi, bila sem na vseh štirihuser posted image in sem naredila zgleda en nedovoljne in zelo neroden gib, saj me je tako "štihnilo" v križu, da je blo kr "veselje". No moj možek me je namazal s kremo Pernaton in upam, da bo bolje.
"Naraščaj" poslala sem ti ZS.
Jaz nimam naročenih nobenih revij, pač pa si jih sproti kupujem, Mama; Cosmo, kdaj pa kdaj Lady...
Zdaj moram še mal pospravit stanovanje, saj j po včerajšnji večerji s taščo in tastom res še vedno vse nepospravljeno. je pa mehiška večerja ful uspela in še celo tašča je bila navdušena, ker ona je res super 1A kuharica in redko kdaj pohvali kakšno jed, ki jo je skuhal kdo drug. No midva z user posted image sva dobila njeno pohvalo in sva zelo ponosna, da se je to zgodilo.
Grem pospravljat pol se pa še kaj javim.
Bodite super.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5831
12.10.2007 11:02:20   
Dajica
Dober dan user posted image !

Jaz sem ze s pregleda, delala mi je UZ, le zato, da je videla, v kaksni legi je user posted image . In je povedala, da se je ze obrnila na glavico. user posted image Sem v 33 tednu pa 3 dni, user posted image pa ima 2 kg. Je rekla G, da bo imela ob porodu okoli 3,4kg. Meni je cist ok, bo porod lazji, ce ne bo tako tezka. Tudi kri se mi je izboljsala, zelezo imam zdej 120, tudi urin je ok. Je pa se enkrat rekla, a vidite, tukaj je lulika--tko da zdej pa definitivno verjamem, da bo puncka. Do zdej sem imela se kr neki dvome, no pa verjetno jih bom imela do poroda, dokler sama ne bom videla. Noge me pa se kr bolijo, je rekla, da zato, ker maternica pritiska na ozilje in da se bo po porodu umirilo. Naj si veckrat spocijem in dam noge visje, ne pa, da bi se zalezala.

Prejsnjic je rekla, da bom imela naslednjic preglede bolj na gosto, pa me je spet narocila cez skoraj 4 tedne (tko kot sem hodila zdej), zato ker so se ti prazniki vmes. Naslednjic pa prvic CTG.

Lp zaenkrat

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5832
12.10.2007 11:12:59   
Laubica
Dajica-user posted image za uspešen pregled.Joj meni je pa pred 14 dnevi rekla da ima že 2600g tako da jaz bom definitivno imela težkega junaka,ti pa pravo damicouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 5833
12.10.2007 11:31:07   
Tanayya29
Tantra hvala za idejo.Si bom res tak toast naredila in solato..njami!!!

No,jaz tudi šibam k sosedi na čajček,je tudi noseča,rok ma konec januarja...

pa mal čvekava o vsem mogočem,pa še istega G. imava tko,da pol mal šimfavauser posted image .Čisto po babje....

A ste doble denarja od CSD?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5834
12.10.2007 11:48:23   
ninocka
Nayya, jst sem dobila evrcke, tko da zdej bom lahko sla zapravljat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa polikala sem ze tudi, kaj cem pa zdej delat ??? user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5835
12.10.2007 11:49:03   
potepinka
Dajica-user posted image user posted image user posted image  za pregled

že 35-bo pa res tale tvoj fantič  ta pravi dec.

TANTRA-super ideje in recepti si jih kar lepo pišem.

No pri nas bo danes špageti bolonesse in zeljna solata.
Zdaj pa grem likat

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 5836
12.10.2007 12:05:36   
gruška
Ej u user posted image .......... vse mi je zbrisal, pa tok sem se razpisala......

U glavnem: zvečer ni blo nobene nikjer, dons se vam je pa utrgal, zdaj vam pa odgovarjam k zmešana.......... Ilije - zadnja spat, prva vstat -  dej se mal naspi, no, ker pol ne boš mogla..............

Že 35 - men za razliko od večine, pomaga Donat za zgago

Scubadiver - pivo, pa to...... kje si pa avto pustila, a si tvojga poslala zjutri v Trnovo po avto user posted image  ???????????

Barika - srečno na pregledu........user posted image

Murenček in Staš - user posted image user posted image user posted image  - ko bosta vidva že doma, bomo me komaj začele capljati ena za drugo v porodnišnico..........

Ninocka - tud jaz sem se ti nasmejala user posted image
  • darilo starejšim otrokom -  ja, jaz sem že ko se je tamala rodila, to naredila - ona je bratcu prinesla kovček z orodjem (Mojster Miha), on pa je njej v porodnišnico skupaj z očkom prinesel uno lučko, ki jo montiraš na posteljico in sveti in poje.........Tudi zdaj bom za vse nekaj kupila, pa še ne vem kaj, čeprav me je tavelik (6let) že vprašal od kje bo sestrica to prinesla, saj se ne bo s tem rodila user posted image ..... je rekel: to boš ti kupila, a ne? Tolk o tem user posted image user posted image ..........
  • za antibiotik ti sporočim takoj ko se spomnim, ker je zdaj že 5 let od tega in mi je ful ušlo iz glave.... Mogla bi dobit ospen, pa sem bila alergična na penicilin in so mi dali....user posted image ...... pojma nimam.........Aja..... Oracef, točno.......user posted image
  • knjiga, o kateri si govorila Veliki Britaniji se imenuje Čas deklištva........
  • sem se nasmejala tvojmu odgovoru Nayyi glede britja nog.....user posted image user posted image user posted image
  • glede mleka: ne se zgražat, ampak, ne samo da sem ga jaz probala..... ko je bil tamau star 3 mesece, smo bili na morju in sem ga malo izčrpala in dala mojmu v kavo, ker nama je mleka zmanjkalo..... moj je seveda vedu, sem ga vprašala, če mu mojga dam, pa je probal....... in mu je bilo čisto všeč, samo sladkat si kave ne bi smel, ker je materino res slajše.... Ja kaj..... če je za otroka najbolj zdravo, zakaj ga fotr ne bi mogu probat....... Enim je to nagnusno, pa kaj čmo..... a u McDonaldsu pa loh tisto svinjarijo jejo.........user posted image

Katka se ni nič javila, tko da predvidevam, da je v porodni, njen user posted image  pa na žalost doma leži s 40° vročine.........user posted image

Jaz sem pa prej šla po uno deko s Pujem, k sem zadnjič razlagala.... tok je mehka.......

Uživajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 5837
12.10.2007 12:14:52   
gruška
Sem vedla, da bom neki pozabila napisat, tko kot zmeraj .........

Mamuška mi je že zvečer, ko sem bila že v postli poslala sms:

"Dominika sem popoldan dobila k sebi, dali so naju v izolacijo. Pridno papa in kaka, dojit se noče, je še prešvoh.Črpam na 3ure + dodajam, je strogo na 3 ure. Na intenzivni za bebe je neka bakterijska okužba in danes so jo max. izpraznili. Obiski niso dovoljeni z izjemo atija, niti bratec ne sme na obisk user posted image . Čist sem crka, pa bo že......."

Mamuška, še vedno držimo pesti in želimo da bi se čimprej crkljali vsi 4je doma.... user posted image

ŽIRAFA - tudi zate in za tvoji princeski stiskamo pesti  user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5838
12.10.2007 12:31:54   
potepinka
gruška-user posted image user posted image user posted image  sem se nasmejala,ne vem kakšna bi bila oduser posted image  reakcija ,da mu dam moje mleko v kavo user posted image user posted image user posted image

mamuškauser posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5839
12.10.2007 12:52:23   
tintin
Hojla, no jaz sem že iz pregleda - mojega zadnjega do poroda. Dobila napotnico za porod, napotnico za CTG 1-krat tedensko in če ne rodim do roka (2.11) napotnico za amnioskopijo. Sicer vse ok: bebica stoji na glavi, moja kri in voda ok, kile so obmirovale na +10, otekam nič, zato ni potrebe po pregledih.
No, zdaj pa verjamem, da sem v ciljni ravnini...počutim se že takouser posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5840
12.10.2007 12:52:50   
tintin
user posted image user posted image za Mamuško in Dominika!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5841
12.10.2007 12:58:11   
potepinka
tinti-user posted image user posted image user posted image  za pregled, zdaj pa bo šlo počasi za res

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5842
12.10.2007 13:30:25   
barika
AAAAAA ful napišem, pa mi vn vrže...
bom še 1x na kratko

hvala za lepe želje, baje da je vse ok, brez kakršnega koli pregledauser posted image user posted image , naslednji šele čez 14dni (ko bom že 23user posted image user posted image )
vse moje bolečine (špikanje, zbadanje, ... se ji zdijo normalni)user posted image user posted image
CTG šele po naslednjem pregledu v 38 tednuuser posted image

danes za kosilo: kmečke kumare s krompirjem

ANGEL CARE: more bit n ravni podlagi pod jogijem...lahko kupiš eno tanko iverno plato pa jo daš na tiste letvice

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5843
12.10.2007 13:35:08   
barika
pa še to: za nosek čistit sem kupla nasen frei od nivee (fiziološka raztopina v ampulah)

naraščaj: naša metka ga je danes ful sračkala... je rekla, ja vi pa krv kratkih rokavih, vroče mi je bilo za popuser posted image ... ,pa reče, no pol bom pa jst tut noseča, da mi bo fajn topl, bom mojmu reklauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5844
12.10.2007 13:48:33   
naraščaj
Barika, ja tale metka ga res mal biksa. Je pa fajn te mal nasmeji. Sicer je pa tut že čas, da si kaj omisli.

Tolk ste na klofale vmes ko sem šla k sestri in v trgovino po fojtr, da vas nisem uspela še prebrat. Bom pol zdaj se grem mal ulešt pa pol kaj več napišem. Tantra - ful dobri recepti, si moram nekam prekopirat pa pol sprintat.

mamathea, ja sem ta. Ti pol odgovorim na ZS.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5845
12.10.2007 13:54:57   
naja08
Grrr, sem ful jezna, ker mi je glih kar požrl en moj roman! Še tako se ful malkrat oglasim, pa še takrat me za.....! V glavnem, drage čveke, hotela sem vas lepo pozdravt, in povedat, da sem bila včeraj že v porodnišnici! No, tam so ugotovili, da gre za lažen alarm in me potolaženo poslali domov! Vam pa povem, da so tam res stručkoti in zelo prijazni. Na sprejemu me je una babica samo pogledala in ugotovila, da pa tukajle sigurno še ne bo nič in da bom šla domov! Pri ginekologu so namreč naredili celo paniko in me poslali naprej z besedami, da naj jih obvestim o rojstvu!
Tako, punce, zgleda da se nam čas vztrajno približuje, in ni kaj, rodit bo treba! Bo pa lepo stisnit k sebi tele naše živahne fuzbalerje, a ne! Zdej pa hitro pošljem, preden spet ka crkne!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5846
12.10.2007 14:02:07   
naja08
user posted image user posted image Aja, pa še nekaj! Prosim Scubadiver, če je tako prijazna, da še enkrat sporoči številko, al pa če mi katera pove na keri strani je napisana. Res se mi ne da za nazaj brskat, ko pa vsak dan toooliko načvekate!
Pa še to : ful mislim na "našo" Žirafo in njene punčke! Upam, da čimbolj zdrave pridejo na svet! user posted image  user posted image
Pa še drugim za spodbudo: ful zadovoljna sem bila v Ljubljanski porodnišnici!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5847
12.10.2007 14:22:55   
scubadiver
Naja08 veš da ni problem. Moja tel. št. je 041 333 475 da ne bo treba tok brskat. NO še dobr da je šlo še za lažni alarm. Saj smo šele oktobra. Punce počas, nikamor se še ne mudi user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naja08)
Neposredna povezava do sporočila: 5848
12.10.2007 14:29:09   
jooly
Punce tukaj je bilo v zadnjih dveh dneh 27 porodov, samo včeraj 17!!!

tole ni glih vzpodbudna novica za vse nas. več ko je porodov, bolj gre po sistemu tekoči  trak v torvarni - premal osebnega stika in časa babic za porodnice. upam da se bo umirilo počas.

Kere revije kupujete oz. ste narocene?

Doma smo naročeni na Delo, od revij pa ne kupujem prov nič, ker me s tem ažurno zalaga moja mami, ki si z rumenim tiskom pač krajša čas. Pa sem ji že 100 x rekla, nej si gre rajš v knjižnico po kšno dobro knjigo, pa ji ne morem dopovedat. Njo pač zanima, če ima Jan Plestenjak že novo kopalnico... user posted image

Drugo, tretje,...rodnice - a bodo vasi dojencki tud kaj prinesli vasemu starejsemu otroku?

Obvezno!!! Že tko in tko bodo sigurno in čist nehote na začetku nekaj časa zapostavljeni. Jst razmišljam, da bi vsakmu rekla, ki bo prišel na obisk, nej tud za Staša prinese vsaj kak Kinder jajček... Otroci so pač na tako stvari full občutljivi in men se bo ta velik sigurno smilu, ko bojo vsi okrog dojenčka letal, on bo pa kje v sobi ves žalosten...

Zobar Staš... Uspelo!!! Imamo prvo belo plombico - ni šlo čist brez joka in stoka, ampak je zdej že vse pozabljeno, Lego kocke, ki jih je dobil za nagrado, se pa tud že sestavljajo user posted image

se tipkamo...

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5849
12.10.2007 14:52:57   
TANTRA
Evo, da se na kratko javim iz potepanja, medtem ko se je moja goveja juhca lepo kuhala in se še  kuha.....user posted image

Malo sem šla v trgovino, ker bom še danes naredila malo več filanih paprik. Nekaj za kosilo, ostalo pa za zmrzovalnik, ko me ne bo... Kar lepo nafilane, brez omake... Moj že lepo obvlada naredit omakouser posted image ... Pa sem kupila še zaher ploščo, ki jo ima tuš v akciji (je ful dobra), pa sladko smetano in seveda eno rožico v lončku...

Potem pa sem šla k prijateljici na obisk, pogledat enomesečnega fantka...Joj, koliko je že zrastel...Nazadnje sem ga videla v porodnišnici...Sem ga malo popestvala, pockljala.... pa sem ugotovila, da kar obvladam...user posted image ...
Komaj že čakam svojega...

Meni je bilo danes ponoči ful slabo...Pa en tak čuden občutek v trebuhu, tako da nisem mogla spat...
Ta prijateljica mi je rekla, da so slabosti in ta čuden filing že naznanilo, da se nekaj dogaja...Pa še vsak dan imam popadke,....Je rekla naj se grem pokazat v bolnico...Pa še ne grem...Brez veze, da tam visim, ker imam v ponedeljek pregled....
Jutri itak pride mizar...Pa da do konca zrihtamo...

Jaz sem naročena na Delo, Cosmopolitan, VIP,  moj pa na avto-magazin. Če pa me zanima še kakšna revija jo kupim, ko se mi zalušta, ponavadi ko kam grem...
Darilo sestricam...No, mi imamo že veliki punci tako, da bo kvečjemu obratno...
Obe bosta sigurno kaj prinesli in kupili iz žepnine...user posted image
Sta si pa malo nazaj privoščile izdaten nakup, saj sta vsaka dobili po 200 evrov za cunjice.....

Zdaj sem hotla it kuhat, pa starejša pravi, da je še nekaj časa ne bo domov, mlajša je jedla kosilo v šoli, zame pa torej hitra varianta: solata + dodatki...
Kasneje pa še juhica...
Bo pa več časa za likanje...

Lepo vas pozdravljam...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?