Dajica
|
žirafa-tudi jaz drzim pesti zate in tvoji princeski Pri nas smo spet delovni, zdej z mojim rihtava hodnik, malava stene, pa kosovni odpadki so danes in smo moje starse komaj pregovorili za par stvari, da je slo stran. Ker na nasi podstrehi najdes vse, kar je mozno, od omar, ki jih je imela se mami, ko je bila mlajsa, od starih smuci, steklo, les, plastika, cunje 1001 vrsta, luci, stari aparati.... in midva z mojim nameravava drugo leto z gradnjo podstresnega stanovanja, ampak izgleda, da bo slo kar pocasi, ker nasedva, predvsem ati se kar ne more locit od stvari, pravi, da bo vse se prav prislo. Pa en star sesalec, se iz pamtiveka, smo ga ze hotli stran vrzti, pa ga on zagleda, osposobi in pravi da ne, to pa ne gre iz hise, da je se dober, da bo on sesal z njim. Mislim, haloooo, on da bo sesal, ki se v zivljenju sesalca ni drzal vroki. Samo zato, da ne gre od hise. Kr zivcna ratam, jaz bi vse tko lepo uredila, onedva, predvsem foter pa vse to otezuje. Ufff..... Bo se veliko zivcev slo za to. Nic, lepo se (s)mejte pa grem malat naprej! caw baw
|