|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
5.10.2007 13:15:42   
TANTRA
Ojoj, žirafa, močno držim pesti, da bo z obema deklicama vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole je pa res pretresljiva novica...user posted image
Premalo poznam vsa dejstva, da bi ji karkoli svetovala, namreč v Lj.porodnišnici je bila tudi ena mamica z dvojčki. Enemu je kazalo zelo slabo, zato so ji vsak dan delali uz. Imela je preslab pretok.Nekega dne pa so se na hitro odločili, da gre takoj zjutraj na cr.Zvečer so ji še merili ctg, ponoči pa je punčka umrla..
Govorila sem z mamico in se je samo spraševala ali bi preživela, če bi jo rešili prej....
Ko bi bil človek vedež in se znal pravilno odločiti in pomagati.user posted image
Jaz vseeno upam, da se bo pri njej izteklo dobro.user posted image  Mogoče bo energija vseh nas novemberk pomagalauser posted image user posted image

Meni pa je starejša hči pospravila celo stanovanje... Res je bila pridna... No, odkar sem prišla iz porodnišnice ni bilo take čistoče... Je čisto drugače, ker sem ji naročila vse kar naj naredi.... Pobrisala je prah, posesala, očistila kopalnico, pomila strešno okno... user posted image
Glede stroja sem dobila odgovor, čakam še s strani tržne inšpekcije in zveze potrošnikov...
Sicer sem danes bolje...user posted image
Mlajšo hči spet boli koleno (sumimo na artritis) in sem klicala njeno zdravnico, če se lahko oglasiva, da bi dala kri za krvne preiskave. Pa me je sestra skoraj nadrla, da ni mogoče, da sta uvedli ure... Me je skoraj kap. No, pa sem hitro našla briljantno rešitev.user posted image Ker sem se preselila bi lahko zamenjala pediatra in ga poiskala tu v Mengšu... Sem že poklicala in ni problem, sploh, ker bom zdaj rodila... Tako gremo v ponedeljek po kartoteke in zamenjamo. Je bližje, z vozičkom bom šla lahko peš, punci pa tudi. ...user posted image

Zdaj moram na hitro odločit kaj bo za kosilo, potem pa malo ven na zrak..

Že 35 upam, da ti je uspelo maščevanje...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5251
5.10.2007 13:17:51   
nemrak
user posted image user posted image ,
žirafa , mislim nate!!!!
Držite se vse tri punce!!!

user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5252
5.10.2007 13:19:38   
Foxina
jst bi se vam tudi pridružila na kavi 10.10. A je Marn že fixno? Meni bi bil Guliver boljši, ker mi je blizu in bom verjetno brez avta...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5253
5.10.2007 13:25:22   
ajtak
najprej user posted image user posted image  za zirafo in njeni pikici!

nato moram napisat popravek, namrec midva z mojim imava letos 6.12. 8 let in ne 7 kot sem napisala (sem nekaj zamesala)user posted image .

Kar se tice nasega srecanja bi mi verjetno res bolj pasalo kak drug teden, itak pa bos ti barika bolj vedela kako gre ta materinska in ob katerih dnevih je... Kaj pa pon. 15.10.???

No, sedaj pa k bistvu...
oddala sem papirje na CSD in novembra baje dobim dinarcke.
Potem sem imela pa pregled in me je pogledala vaginalno- vse ok!! In naredila UZ! Mali ima 2,3kg user posted image
Kar je kar precej, glede na to, da imam uradni PDP po menstruaciji sele 3.12. in sem torej uradno dopolnila sele 31t... Neuradno pa sem novemberka, rok 27.11., sam za en teden kao ne spreminjajo.

No, to je zaenkrat vse od mene!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5254
5.10.2007 13:25:40   
scubadiver
Datum srečanja za Ljubljančanke in okolico... Lokacija Marn (nasproti ZD Vič)

10.10. ob 10 uri - Scubadiver, Mamathea, Ninocka, Nayya28, Gruška, Foxina 

in mogoče Nikolina

Foxina, če ti je Guliver blizu, potem te lahko jaz poberem ker sem iz bežigrada in mi ne bo ovinek. Samo javi mi.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 5255
5.10.2007 13:30:26   
Dajica
žirafa-tudi jaz drzim pesti zate in tvoji princeski user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas smo spet delovni, zdej z mojim rihtava hodnik, malava stene, pa kosovni odpadki so danes in smo moje starse komaj pregovorili za par stvari, da je slo stran. Ker na nasi podstrehi najdes vse, kar je mozno, od omar, ki jih je imela se mami, ko je bila mlajsa, od starih smuci, steklo, les, plastika, cunje 1001 vrsta, luci, stari aparati.... in midva z mojim nameravava drugo leto z gradnjo podstresnega stanovanja, ampak izgleda, da bo slo kar pocasi, ker nasedva, predvsem ati se kar ne more locit od stvari, pravi, da bo vse se prav prislo. Pa en star sesalec, se iz pamtiveka, smo ga ze hotli stran vrzti, pa ga on zagleda, osposobi in pravi da ne, to pa ne gre iz hise, da je se dober, da bo on sesal z njim. Mislim, haloooo, on da bo sesal, ki se v zivljenju sesalca ni drzal vroki. Samo zato, da ne gre od hise. Kr zivcna ratam, jaz bi vse tko lepo uredila, onedva, predvsem foter pa vse to otezuje. Ufff..... Bo se veliko zivcev slo za to.

Nic, lepo se (s)mejte pa grem malat naprej!

caw baw

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 5256
5.10.2007 13:35:44   
barika
ja Ajtak, jaz sem za 15.10, za 1x nimam nič planirano tisti dan, razen mogoče kakega zapravljanja, če bodo dinarčki iz CSD-jauser posted image user posted image .  KAJ PA OSTALE???

aja, ajtakuser posted image user posted image user posted image  zaopravljen pregled. materinsko smo pa meli mi od torka do četrtka zjutraj od 9.30 pa do 13.30 se mi zdi, potem pa še 1x v sredo ob 16.00, ko je prišla psihologinja, pa ti povem da ni nič pametnega povedla, razen, da moreš imet otroka rad, pa da ga ne moreš razvadituser posted image , nekaj v smislu, kar seješ, to žanješ (tak kot da nismo tega vedluser posted image )

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5257
5.10.2007 13:36:47   
Ilije
user posted image Vse dobro za zirafo76 in njeni dve user posted image user posted image !

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 5258
5.10.2007 13:41:52   
barika
izgleda, da bo slo kar pocasi, ker nasedva, predvsem ati se kar ne more locit od stvari, pravi, da bo vse se prav prislo

jap Dajica poznam to, al pa pripraviš stvari za v kanto, pa se "čudežno" pojavijo nazaj v omari.user posted image .. še dobro da se je moj odselil na svojeuser posted image
ni mi jasno kok ti stari ljudje razmišljajo, dajo stvari nekam (v klet) pa ker jim je težko vržit stran...pol se pa klump nabira, ampak rabl bomo pa še vse..jaa itaqq.
jaz pa če vem, da kakšne stvari ne bom v življenju več rabla, ampak še zgleda kuker tulk, jo dam na www.podarimo.si, pa nej jo ma kdo jo hoče... nazadnje sem se takle znebila enga lestenca (itaq ga je tašča hotla za sebe---pa ga sploh ne rabi!)ampak, je bil prav čas rezerviran pa oddan

joj, mio grejo kr kocine po konc, ko slišim kok vsi šparajo za povojne čase.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5259
5.10.2007 13:54:13   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: barika
joj, mio grejo kr kocine po konc, ko slišim kok vsi šparajo za povojne čase.

Se čist strinjam. Pri nas doma imamo kar dva takšna - moj lubi in moj ati (naš dedi). Še dobro, da oboji živimo v stanovanju in nimamo ne vem kakšnega prostora za vse odpadne stvari, ker drugač bi bil cel kaos okrog hiše. 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5260
5.10.2007 14:18:02   
Mamathea
Pozdravček

Zenkrat je v lj še sonček in se odločam, da bi šla malo na sprehod. Tudi meni je danes nekam čudno slabo in upam, da se bo ta slabost kaj kmalu umirila.
Glede nabiranja stare "šare" in prepričanja starejših, da je vsega škoda in bo ja še kdaj prav prišlo, pa mi je popolnoma jasno, kako je s tem. Hvala bogu midva z možekom sedaj živima na svojem in mečeva stvari stran kar po tekočem traku. Če se nama ne zdijo več uporabne in če so uničene grejo direkt v smeti, če ne jih pa tudi zelo rada podariva.
Nič grem jaz vseeno malo na zrak, mogoče bo potem počutje kaj boljše.
Držimo pesti za "žirafo" in njeni pikici, da bo vse ok.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5261
5.10.2007 14:54:29   
kanarka
Tudi od mene user posted image user posted image user posted image za Žirafino punčko (predvidevam Sofijo). Scubadiver, super, da lahko poročaš in smo vsaj malo na tekočem.

Pri nas pa drugače vroče in vroče in prav zgorela bom. Sej verjetno je za to kriva moja pospešena prekrvavitev. Sem pa nonstop takoooo zaspana. Pa ponoči (razen WC-jev) zelo dobro spim. No ja, pa kakšenga komarja na noč tudi lovim, ampak sem se že navadila. Mam tehniko za lovljenje komarjev.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5262
5.10.2007 14:55:47   
mamuška
Ojoj, Žirafa, moćno močno močno tiščimo pesti, vsi 4.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5263
5.10.2007 15:02:12   
ajtak
No, da se jaz hitro komentiram staro saro... Imam sreco, da je moja tasca zelo naklonjena stran metanju in ni bil nikoli problem, ce sem si omislila nove tepihe (in tistega, ki ga je ona pred 7imi leti izbrala, stran vrgla). Je pa res, da ogromno stvari odnese kar njena tasca, ki pa ne prenese, da se kaj stran vrze... No, nam je vazno, da se v nasi hisi klump ne nabira- ona pa naj ga ma ce ga hoce user posted image user posted image .

imam pa podoben problem pri mojem in cotah... bohnedej kakega cist zgulenega puloverja bek vrzt- to bom mel za doma! Ja in potem ima 2/3 cot v omari- za doma. Ko je treba pa kej oblect pa nima, al pa tiste stare stvari ven vlece da se pol vsakic skregava user posted image .
Se mi zdi, da bi k klosar hodu okrog, ce ga nebi komandirala user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5264
5.10.2007 15:06:14   
ajtak
Kaj ste kuhale danes??? Mi smo jedli ribe user posted image . Sem nasla pred casom tale recept in ga nasi obozujejo tako da je vsakih 14dni na jedilniku...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5265
5.10.2007 15:06:57   
tintin
Tudi jaz držim pesti za Žirafco....da bo s punčkama vse okejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5266
5.10.2007 15:20:23   
mamuška
Ravnokar dobila poziv, da se moram TAKOJ javiti v Porodnišnici, ekr so izvidi tako slabi, da je treba nosečnost končat. Čakam prevoz in letim. Držte pesti!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5267
5.10.2007 15:26:31   
manca
držim pesti zate mamuškauser posted image , prav tako držim pesti tudi za žirafini dvojčici

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 5268
5.10.2007 15:33:17   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: barika

izgleda, da bo slo kar pocasi, ker nasedva, predvsem ati se kar ne more locit od stvari, pravi, da bo vse se prav prislo

Tut menje to poznan. Punce jaz delam s 600 starimi, ko to vidiš kako majo po sobah te kap. Včasih se nimaš kam vsest, ko prideš k njim. Drugač je pa tut mpj ati tak, da vsak kabl, pa žrebu,pa šrauf,... vse se bo še rablo. Da ne govorim, kak je bil dedek od mojga user posted image . user posted image user posted image user posted image Mislim, da to naredi starost. Redko komu se uspe temu izognit.

imam pa podoben problem pri mojem in cotah... bohnedej kakega cist zgulenega puloverja bek vrzt- to bom mel za doma! Ja in potem ima 2/3 cot v omari- za doma. Ko je treba pa kej oblect pa nima, al pa tiste stare stvari ven vlece da se pol vsakic skregava user posted image .

Sem mu enkrat vrgla eno staro jakno vstran, pa je še ravno zadič javkal kak sem mu lahk to vrgla.

No midva tut prakticirava da kaj podariva, parkrat sva pa že preko bolhe.com prodala nekaj stavri. Ker sva kupla opremljeno stanovanje in ko renovirama sproti čistiva pohištvo ven. ravno zaj mam najino francosko poslo za odpis. Že visi na bolhi in čaka kandidata. Upam, da kdo pride ponjo  - čimprej, da bo pol plac za novo.

No jaz sem kuhala testenine s karbonaro in solato.

Glede srečanja Celjank, jaz lahko kot sem rekla kadarkol, saj mam avto skoz na razpolago, MŠ je za mano, drug obveznosti pa ni na vidiku.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5269
5.10.2007 15:35:00   
naraščaj
Ups, je ratalo eno skrapocalo. Pa saj se boste znajdle.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5270
5.10.2007 15:36:52   
naraščaj
Mamuška držim pesti zate in za user posted image .   user posted image  user posted image  user posted image user posted image

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5271
5.10.2007 15:38:27   
potepinka
MAMUŠKA-držim tudi zate pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kaj je zdaj novemberke ali bomo vse rodile v oktobru al kako?????

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 5272
5.10.2007 15:51:31   
ajtak
user posted image , sranje...
mamuska drzim pesti in upam, da bo vse OK!

potepinka, ne jaz bom gotovo pocakala do novembrauser posted image  in to kar do sredine! Sva s Tjasem zmenjena, da pred 21.11. ne bo nic user posted image .

prosim za pomoc, ker je tole moja prva nosecnost in ker naceloma nisem vsak dan v bolnici me zanima kako je s sp. perilom tam?? A moram met svoje sabo al ti ga tm dajo al mas kr tiste mrezaste hlacke o katerih vse pisejo (a morm to sama kupit al dobim tam) ???
Skratka imam en kup vprasanj o tej porodnisnici trapasti... Sej ne vem, morda pa to povejo v MS, tisto mam v torek... Kaj pa ogled porodne sobe a to te peljejo? Ker me zanima kako izgleda pa se mi zdi, da bi se ob samem porodu bolj varno pocutla ce bi jo prej "spoznala"...

Tok ze vse rojevat hodte, da se mene panika grabi user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5273
5.10.2007 16:00:28   
jooly
A vi uporabljate sušilec za te majhne cotke?

ja... in tko fino tople in mehke ven pridejo user posted image

scubadiver... jaz tud delam v Avtohiši user posted image . Ampak glede na to, kaj je tvoj user posted image  rental (jaguarja), sem prepričan, da nisva sodelavca user posted image . Jaz sem namreč na Renaultu.

žirafca... ne razumem, zakaj naj bi podaljševali, če eni kaže slabo. Naj torej naredijo CR in ji pomagajo zunaj!!!??? user posted image user posted image  Pestke, pestke, pestke...

TinaUros... welcome aboard... prepričana sem, da še nisi utegnila vsega prebrat user posted image

Kavica pri Marnu... mogoče se vam pridružim, ampak imam v sredo dopoldan pregled. Lahko kera mal bolj podrobno razloži, kje je to??

ajtak... kako namesto celega linka narediš povezavo in napišeš čez npr. "tukaj" ??

ja lubi bog mamuška.... zdej pa že nehite s temi šoki... user posted image  vse bo ok, boš vidla!!!

danes na TV SLO 1... glejte Polnočni klub (ob 23h - itak ne morte spat user posted image ). Tema je današnja vloga babic in babičarjev pri porodu. Po moje bo full zanimivo.

Striženje nohtov na nogah... včerej sem mojga prosila, naj mi postriže nohte na nogah - nimam tok velizga trebuha ampak enostavno mi ne uspe user posted image . In pazi ta komentar, ko sem mu jih pomolila tja pod nos: "ja, kakšne klobase pa maš to??!! Kako pa sploh lohk hodiš s tem??" user posted image user posted image user posted image
mi pač zatekajo... user posted image

se tipkamo

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5274
5.10.2007 16:04:59   
jooly
kako je s sp. perilom tam??

verjetno je različno od porodnišnice do porodnišnice. Jaz ti lahko povem za Ljubljano, da uporabljaš (in tudi najbolj priročne so) tiste njihove mrežaste. Najbolj gor držijo vložke, pa enostavno jih strgaš ko greš pod tuš, ne rabiš izvajat akrobacij, da si to slečeš... Uporabljale smo jih tud namest modrčka, na sredini smo samo pretrgale in gazo spodaj namontirale, pa je blo. Pa tega jim ni škoda in jih lahko dobiš kolkor hočeš. Seveda pa maš lahko sabo tud svoje perilo, ampak ne pretiravaj, ker ga verjetno res ne boš rabila. Razen kakšno spalno srajco. V Ljubljani je s tem bil problem, tko da smo vse krvave hodile, ker jim je vseg zmanjkalo. user posted image

Računam, da bojo v Postojni bolj založeni s tem.

Kera bo rodila v Postojni??? In kdaj približno???

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?