|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
12.10.2007 6:28:44   
barika
Ilije, sej bo BP (itaquser posted image ), sam upam da mi bo naredla še kak drug pregled, ne samo poslušala srčka... je mali preveč živahn, da ga ne bi blo čutituser posted image  (no danes me je zbudil ob 4.oo z eno konkretno brco pod rebro), me pa mal skrbi zarad tega špikanja tam dol, pa neki krči me grabijo okol jajčnikov, tak da upam da se bo počasi začelo...sam nej še vseen počaka 14  dni. (še imamo en piknik, pa rojstni dan, pa lajšne morema z mojim položit po predsobi...)

sem prebrala Ninockin roman, sem se presmejala ko že dovgo neuser posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5801
12.10.2007 6:42:13   
GB
Dobro jutro Ilije in Barika pa se kateri ce je ze pokonc . Evo pr nas je ure trenutno 5.40 in jest sem ze kaksno uro pokonc. Moj je sel delat jest pa sveda takoj na cveke prevert kaj se dogaja user posted image user posted image . Dons grem pa v mest v shoping user posted image user posted image user posted image . Spotoma moram kupt darilo za 13-letno deklico ( ima jutri rojstni dan ) in sploh ne vem kaj naj kupim . Ce ima kaksno idejo je zelo dobrodoslo.

Barika srecno danes na pregledu in nc se ne zivciraj vse bo ok .

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5802
12.10.2007 6:49:45   
tintin
Evo, še eno zgodnje dobro jutro...budna sem že od 5.30...tudi jaz ne morem spat, ker me bolijo kolki..Zdaj sem pojedla zajtrk, potem pa pod tuš in ob 8h na pregled. Danes se mi začne 38.teden, torej je naš user posted image od danes naprej donošenuser posted image LP vsem...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5803
12.10.2007 7:28:46   
barika
Velika britanija, hvala za lepe želje...
kaj pa kupit 13-letnici pojma nimam.. pri nas v družini so samo pobi 4,6,12 let stari, pol sem jaz, pa še malo starejšiuser posted image

men je pa ful neki slabo ratalo, pa se ne morem pripravit, da bi šla v školjko pogledatuser posted image , pa nisem živčna...user posted image

glih se mi je budilka oglasla, nič se morem zbudituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5804
12.10.2007 7:30:28   
barika
38.teden, torej je naš od danes naprej donošen LP vsem...
TINTIN še malo pa bouser posted image , po moje  se štorklja že pripravlja na pristanekuser posted image ..

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5805
12.10.2007 8:08:36   
naraščaj
Dobro jutro še od mene.

Barika in tintin, držim pesti za BP pregled in da bo bolj konkreten user posted image .

Jaz sem budna že tut kr neki časa, sam se nisem spravla iz posle ko pa je tak topl pod kovtrom.

Murenček je poslala SMS:
"Že 3dni sva sama v sobi. Tak da ne bo dobil bacilov. Drugače ga že dojim, previjam, hranim, pestujem, stiskam mlek, vrtim uspavanke. Vse na 3h k s  hitr utrudi. Vsak dan se naučim kaj novega. Sem bolj turbo cel dan k mali pije moj mlek a nič utrujena. Če bo tko napredoval sva tuki še največ 9 dni. Danes je 18dan odkar sem tle. Sem že čist domača. drugač pa komi čakam da zaživimo z možem. Lp in pozdravi RR!¨

Sem jo lepo pozdravila iz naše strani in zaželela hitro vrnitev domov.

Šibam na WC in kaj pojest pa se beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5806
12.10.2007 8:37:21   
TANTRA
Dobro jutro čvekiceuser posted image ,

no, tudi jaz ne spim od 6h, ampak sem se premetavala po postelji...Ponoči mi je bilo slabo, bolel me je trebuh, zjutraj tudi, po buscopanu je bolje...
Včeraj zvečer sem spet imela krče, mmm, tako, da imam občutek, da se mi kar fajn pripravlja...
Zdajle je tako aktiven, povsod ga je dost....sam ko je že tako velik, da ne vem kje ma kaj...user posted image user posted image  le kaj mu je danes???? Najbrž je še pod vplivom mlaja....user posted image

Tintin, ali niso donošeni otroci od 36 tedna dalje??? Vsaj ko sem bila jaz v porodnišnici so rekli, da je meja 36 teden, da ni več nedonošenček....
Sicer pa večji je, bolje je, bolj je zrel...user posted image ..Jaz sem danes stopila v 37 teden.
Pa tako slabo je kazalo, zdaj sem pa že daleč prilezla....user posted image

Kanarka, moja hči je 13 letna....Če takole pogledam kaj si kupujejo za darila, največkrat kakšen dober parfum- recimo-tom taylor for woman, kakšno kozmetiko (kakšen odštekan dišeč gel za tuširanje, kremice, deodoranti, lak za nohte z dekoracijo...)  kakšno dobro bižuterijo (uhančki, verižice), kaj za lase, če ima dolge....Ali pa kakšno fensi majčko, cd.....
Dostikrat pa je od moje svakinje dobila kakšno malenkost (kakšne sponke za lase, elastiko, obroč) pa  zraven denar (20 eurov) in je bila tega ful vesela...
Je namreč zbirala za kolo...

Upam, da boš našla idejo....

Zdajle se bom probala sestavit (želodec) in dat kuhat govejo juhco... Potem pa malo likat in na obisk k prijateljici z enomesečnim sinkom...
Za kosilo pa bom naredila paradižnikovo omakco z baziliko ( iz svežega paradižnika) in svedrčke, pa skledo zelene solate. Lahko pa čist primerno za 3 damice (moj gre danes po službi na košarko) ....Njega bo pa juhca pričakala...user posted image

Ninočka, hvala za recept...Tudi jaz imam ene dva takšna kot ti, pa se vedno ful jezim ko porabim celo maslo (ne uporabljam margarine), pa še pita se mi zdi ful težka za želodec...Zato sem objavila tega, ki ima samo 8 dkg masla in se mi zdi ful lahek za želodec.... user posted image

Že 35- meni je pri zgagi pomagal samo rupurut. Običajno mi mleko... Sem pa opazila, da je po jogurtu tudi boljše.... Sicer pa se vedno spomnim, če te peče zgaga, user posted image  rastejo lasje...user posted image user posted image user posted image  A bo imel moj Luka pol kitke?????user posted image

Še enkrat user posted image user posted image  pošiljam za Katko, da bo čim hitreje mimouser posted image
Pa user posted image user posted image  za žirafini princeski...user posted image ...Upajmo, da sta ok, ker se nič ne javi...

Mamuška, drži se z Dominikom user posted image  in Murenček - le tako naprejuser posted image user posted image

pa pa zaenkrat...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5807
12.10.2007 8:39:50   
Laubica
Murenček-super da tako lepo napredujetauser posted image user posted image
Dobro jutro-ve niste mogle spat jaz sem pa slabe volje ker sem se mogla zbudit in sina v šolo pospremituser posted image
Hvala vsem za nasvet glede zgage,mleka jaz tako vsak dan za zajtrk spijem šalčko in za večerjo ker ga imam rada -samo nič ne pomaga,glede donata je pa pri meni isto vedno ga mam takrat ko ga ,pa nujno rabim ga ni user posted image bom šla zdaj z psičko v lekarno in trgovino na obvezen jutranji sprehoduser posted image ,ker me res ta zgaga abnormalno peče,tašča pravi -mu bodo zdaj komaj lasje zrastli in bo imel že čupo ko se bo rodil-no bomo videliuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5808
12.10.2007 8:43:29   
jooly
a boste (oz. tiste, ki ste že mamice: a ste) probale mleko?

ne user posted image   to me res ni nikol zanimal - pa tud drugim ga ne mislim "razdajat" user posted image

Še moj se je smejal, ko sva barala tvoj roman

jst si pa nekak sploh ne morem in ne znam predstavljat mojga, da bi tele naše čveke prebiral user posted image . Se zna zgodit, da bi me namest v porodnišnco zapeljal v kšno drugo bolnco user posted image

ilije... 5.31 - tale je pa mal huda user posted image

murenček... dobra si, ni kej!! Tokle dni v porodnišnici pa res ne more bit nič luštnuser posted image  ampak seveda, vse za to, da bo z obema vse tko kot je treba.

Zobar Staš... danes zjutraj je moj peljal sineta k zobarju. Ima ene 2 luknjici za poflikat, ampak moj Stašek ima tko nizek prag bolečine (prov vesela sem, da je fantek user posted image ), da je celo jutro ves hlipajoč in objokan hodil po stanovanju. Sicer smo mu oblubli kar neki stvari za pogum, ampak  kolkor ga jaz poznam, bosta prišla praznih rok (zob) nazaj.user posted image  Sploh ne vem, kaj se v takih primerih nardi. Sicer ma full lepe zobke, bele in močne, (glede na to, kaj vse majo eni nametano tam po ustih - da praktično sploh ni več zob, ampak ena sama črna škrbina čez vsa usta...), ampak luknjica ga bo slej ko prej začela bolet...

no, bosta že fanta uredila tko, da bo prov user posted image
Vam javim kaj smo pridelali user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5809
12.10.2007 8:52:07   
nicolina
Dobro jutro čvekice, ste se že na moč razpisale user posted image . Jaz sem dobro spala, ene 3x sem obiskala WC. Hvala za kavice.

Meni tudi za zgago najbolj pomaga mleko ali pa radenska, če pa je res fajn hudo potem vzamem Rutacid.
Sem pa prejle vidla na kliku, da je denar za pomoč ob rojstvu že nakazan, tako da ženske treba bo it v šoping user posted image user posted image user posted image . Meni manjka še par stvari.

Jooly, jaz sem tudi že naročila Angel care, imaš pa zdej v tej akciji na sončkovi strani obe stvari v enem, baby fone in naprav za dihanje.
Jaz grem daneš še k frizerju, se bom malo polepšala user posted image , potem pa k tašči na kosilo, tako da mi ni treba kuhat danes. user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5810
12.10.2007 9:02:31   
sonček5
Tantra

Tudi jaz imam Blejčevo in sem naročena 10,20. Moram pa prej priti, ker moram dat še vodo in opravit ctg. Upam da ne bom predolgo čakala, čeprav močno dvomim , ker ko si enkrat v P nikamor ne gre. To se pravi da se bova videli v ponedeljek. Upam da te bom še spoznala.
Vsem bodočim mamicam in tistim ki ste že rodile pa želim čim več sreče in držim pesti za Žirafo.

Sonček5

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5811
12.10.2007 9:03:13   
sonček5
Pardon, naročena sem 10.40

Sonček

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 5812
12.10.2007 9:08:01   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: jooly
jst si pa nekak sploh ne morem in ne znam predstavljat mojga, da bi tele naše čveke prebiral user posted image . Se zna zgodit, da bi me namest v porodnišnco zapeljal v kšno drugo bolnco user posted image

Moj občasno kaj prebere. Pravi, da smo prave čveke in je ful vesel, da se lahk me tok pomenimo, kr če ne bi pa tak sam njih gnjavle. user posted image user posted image . Ponavad mu pokažem ko je kaj smešnga la pa kak dobr nasvet, pa spremlja kolendarček. Za drugo pa itak nima časa.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5813
12.10.2007 9:19:09   
GB
TANTRA : hvala za idejo za rojstni dan. SEj sem tudi jest mela v mislih kaksen nakit in zraven sem se mislila kaksno kozmeticen kovcek ( tak bl za 13- letnice , sej ves v kaksni pink sceni ) .
Hitro si me zamenjala s Kanarko . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . Drugac nebi imela nic proti ,da sem na njenem mestu ( mislim glede vremena in drzave user posted image user posted image user posted image user posted image ) . Pr ns je kot ponavadi ( megla in oblacno )

Ja lep dan vsem , jest se pocas odpravljam po nakupih .

user posted image

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 5814
12.10.2007 9:21:17   
ajtak
user posted image , dobro jutro, danes sem pa tako dobro spala kot ze dolgo ne!! Sem sla sicer mislim da ene 2× na wc ampak se niti ne spomnim dobro... Sem ze tok zverzirana, da to kar v spanju opravim user posted image .

Barika in vse, ki imate pregled user posted image , upam, da cimvec pogledajo, naredijo kak uz ali ctg user posted image .

Zirafa in Katka user posted image .

Kaj pa priporocate danes za eno dobro brezmesno kosilo??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5815
12.10.2007 9:21:41   
scubadiver
Dobro jutro punce.
Danes ste ble pa res zgodnje. Tudi jaz sem strahotno slabo spala. SEm bila zbujena od 3h do 6h ker me je svinsjko bolela .. notranja stran kolka? No ja, tm na uni strani pr rodiliih. Zdej a je to medenica? Čeprav sem imela bolj občutek da je kak živec. Sej ne vem. Sem potem hodila okoli pa je blo mal bolje. Ko sem se ulegla pa spet isto. Zdej je pa spet mal boljš. Pa še zgaga me je tako pekla da mi ni pomagalo čisto nič. Ne rupurut ne mleko...

Sej je pa javila Žirafa. Citiram sms:

hello, hvala za zelje. Jaz tekam iz ene preiskave na drugo. Nic novega, vse bo jasno ko se rodijo. Pridobile so na tezi, drugace pa je CR v pon ali tor. To je dokoncno ker imajo vso ekipo na voljo. Punce tukaj je bilo v zadnjih dveh dneh 27 porodov, samo včeraj 17!!! Toliko od mene. Pozdrav vsem, HVALA ZA ZELJE!!!!

Tintin čestitke za donošenčka user posted image  
Murenček čestitke tudi tebi za napredek in da si tako potrpežjiva. Meni bi se že trgalo v bolnici in tebi Tantra da si tako daleč prilezla. BRAVO user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5816
12.10.2007 9:29:15   
Tanayya29
Jutro....!

En lep pozdrav..no,sem mislila,da sem zgodaj vstala,pa sm imela že 1,5 stran za prebratuser posted image .

Sm ravnokar pogledala na klik in denar od CSD je že nakazan!(VESELO ZAPRAVLJANJE).ups,čkrke....

Jolly držim pesti,za Staša...tudi pri nas v vrtcu je ena mamica skoz govorila,da tamala noče ust odpret,in jih ni neki časa...

ninočka ups ja...samo 2 nogi imamuser posted image .

barika fajn opravi na pregledu.

tintin user posted image user posted image ..se približujemo koncu....

Žirafa,Katka,Mamuška,Murenčekuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Grem še malo pozajtrkovat,pa se potem še kaj oglasim!

Pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5817
12.10.2007 9:35:15   
Laubica
ŽirafA-super da si se javila,mi pa ti še vedno držimo pesti
Jaz sem iz lekarne,dala mi jeRutacid za zgago je rekla 2x na dan,pol sem pa še kupila fizološko za popek in rekla sem za gazo pa mi je dala take tampončke iz gaze je rekla za popek čistit,pa pol litra fizološke(ni to preveč)za kaj bom te toliko tega rablauser posted image pa mandljevo olje in šentjanževo olje sem si kupila za to če bom šivana -prvič sem bila in je to olje super,daš ga na vložek in v hlačke pa ti šive zdravi ,nič jih pa ne vleče kot bivacin spray,tako da to olje vam toplo priporočam,da ga imate

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5818
12.10.2007 9:38:22   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

ilije... 5.31 - tale je pa mal huda user posted image

Tud mene bi verjetno v katero drugo bolnico zapeljal, če bi zraven mene naše čveke bral.
Ja glede ure se pa čist strinjam, je bila res huda, sploh če računaš, da sem zaspala šele ob pol enih, potem pa se ob pol štirim zbudim in panika, ker se user posted image  nič ne zbudi. In se trudim in trudim, da bi jo mal premaknila  al karkoli, sam mi je uspelo se samo prečut. Si grem potem neki čez pet kavico skuhat in pred RR. No in začne tamala končno migat, čez dobro uro so se pa potem tud men začele očke zapirat, tako da sem do devetih zaspala nazaj. Če bi to vedla, bi si že prej kavo skuhala in vas že takoj ob štirih pozdravla.user posted image user posted image user posted image

Me pa veseli, da vas je moja kavica tolk zbudilauser posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5819
12.10.2007 9:51:26   
ajtak
Vidim, da je se prezgodnja ura, da bi ve o kosilu razmisljale... No, ce bo kateri za idejo pri nas bomo jedli skutine svaljke in fizolov zos.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5820
12.10.2007 9:58:47   
Laubica
Mi pa špagete in boloneze omako,pa rdečo peso(domače vloženo)user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5821
12.10.2007 10:01:56   
ninocka
Dober dan,
dons ste pa same nespecnice. Jst sem tud ful slabo ponoci spala in sem se samo premetavala (mogoce zato, ker sem vceraj potegnila do 11:30 user posted image ), ni se mi pa dal vstat, ker bi potem spet sla pucat in likat...PA sem kr polezavala in sem bla prav srecna, ko je ura zacela zvonit.
Ko sta moja dva fanta sla, pa nazaj v posteljo, sem rekla, da bom mal eno revijo brala, meje pa kr zmanjkalo.
Kere revije kupujete oz. ste narocene? Jst sem narocena na Cosmota in Mojga malcka, kupujem pa se Mamo (se moram se narocit), Pri nas doma (tud se moram se narocit) in Lisa stanovanje.

Jst sem tud vceraj narocila angelsound, mam pa eno vprasanje za Scubadiver (ker ga ze ma in ga je ze ziher razpakirala) user posted image A ves, ko sem rekla na kavici, da ne vem, kam bom dala tisto blazino, ker ima pojsteljica precke za latofleks in ne cele dile. A kaj pise v navodilih, da se to ne da (bomo sli pa se dilo kupit) al je vseen ce das direkt na jogi pa potem rjuho cez? Upam, da me razumes, kaj sprasujem user posted image

Pa dala sem si antibiotik, sem sla gledat v materinsko izvide in mi pise not, da ga moram dajat 4 dni, v lekarni mi je pa rekel 7. Mah, sej ne vem vec, a mam jst res tako (ne)sreco, al so vsi tolk smotani okrog mene???? Pa ko res nisem komplikator drugac, ne bi rekla, ce bi bla user posted image

Velika britanka, jst bi ti tud svetovala kaksen parfum, pri nas je bla v teh letih  ful popularna ena knjiga o odrascanju (se spomnem, ko sem jo brala, da sem jo pod povster skrivala, da je moji ne bi nasli, pol sem jih pa prosila, da mi jo kupijo za RD), al pa kaksen CD, DVD (ce ves, kaj ji je vsec), al pa bon (ce pri vam to obstaja) za kozmetiko al pa kaksne cunje, mogoce kino joker...

Ze 35, fiziolosko rabis tudi za izpiranje noska, samo v Sanolaborju si kupi une manjse flaske, pa jo tja not pretoci. Bos vidla kolikokrat jo bos se kupila po 0.5 l user posted image user posted image user posted image Si bos zelela, da se vecje prodajajo user posted image

Zirafa in Katka, drzte se user posted image user posted image user posted image

Zdej grem mal likat in dat spet kaj prat, pol grem pa okrog 1h v BTC - grem v Mullerja po plenice za tamalega, pa se za eno igracko (lego) pogledat, potem pa se po njega v vrtec, ker sem mu obljubila.

Drugo, tretje,...rodnice - a bodo vasi dojencki tud kaj prinesli vasemu starejsemu otroku?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5822
12.10.2007 10:02:14   
Tanayya29
jaz pa sem spet sama,ker moj dela popoldan...

pa še razmišljam kaj bi?uff,prov smotano mi je vsak dan sama zase kuhatuser posted image .Nekaj bom že spackala skupaj.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5823
12.10.2007 10:03:03   
TANTRA
Velika britanija, sorry, da sem zamešala.... Čisto nosečniško....No, vseeno pa si dobila advice iz prve roke.... Bi ti pa pasalo na kanarskih....???user posted image Komu pa ne....

Sonček5, se vidiva v ponedeljek.... Jaz sem bila pred 14 dnevi v 15 min odpravljena. ...Sem prišla, me vidi Blejčeva in kaj takoj pohopa....Ko sem se kasneje ustavila pri moji prijateljici babci je rekla, da sem imela srečo, ker se čaka tudi po 2 uri... Moj je bil pa tako presenečen, saj so mu odpadli potepi...
Vsekakor se bom raje psihično pripravila in si vzela s seboj kaj za pit...
Sem kot dojenček skozi pijem..

Ajtak, jaz bom naredila paradižnikovo omakco - domačo in testenine svedrčke, pa zeleno solato...
Drugač pa imaš ful variant: zelenjavno juhco z obilico različne zelenjave, pa noter še kakšen makaronček vržeš pa je enolončnica... Ali pa zelenjavna rižota.
Lahko pa omakca z melancanami ali bučkami.- količina za 4 jedce.. :
na olivno olje daš 5 strokov sesekljanega česna, takoj zatem na koščke (1narezane bučke ali melancane (jih prej olupiš, narežeš na cm kocke, posoliš in pustiš ene 15 min) malo dušiš da se zmehča. Dodaš ene 3 konzerve sesekljanih pelatov (ali pa kg svežega paradižnika brez lupine), soliš, malo čilija (po želji) žlička bazilike, žlica peteršilja. Kuhaš še ene 15 min. Zraven testenine, njoke, rezance, torteline...
Fižolova juhca, gobova juhca, juha iz blitve, džuveč z rižem, krompirjeva solata-ocvrt sir, zelenjavna lasagna, porova juhca, ....Idej kolikor hočeš...

Pa ena kitajska na hitro:
v voku prepražiš mešano zelenjavo (korenček, por, bučke, papriko, paradižnik, gobe šitaki, sojine kalčke, bambus, dodaš sol, sojino omako, ingver, ščepec suhih kitajskih zelišč namočenih v žlici vode. Posebej skuhaš riževe rezance (rumene ali bele) .Kuhane streseš v vok, dodaš 2 jajci, premešaš in postrežeš.

Sem bila eno leto stroga vegetarijanka in sem si izmišljevala recepte.....

No, zdaj grem spet malce na delo....punce imejte se...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5824
12.10.2007 10:05:21   
potepinka
Dobro jutro!

Hvala za kavico,no zvečer nikakor spat proti jutro pa tak paše poležavat.

Končno danes malo sončka,mi je kar groza ko se približuje zima,pa spet to turobno vreme.
Čestitke vsem za dobro opravljen pregled.
barika-zate pa držim pesti da dobro opraviš pregled,poročak ko se vrneš
Jaz tudi imam G naslednji petek in CTG da vidim kakšno je stanje ker me pa vsak dan nekaj špika.

No upam da se je KATKA že rešila in seveda ZIRAFA.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?