ninocka
|
Dober dan, dons ste pa same nespecnice. Jst sem tud ful slabo ponoci spala in sem se samo premetavala (mogoce zato, ker sem vceraj potegnila do 11:30 ), ni se mi pa dal vstat, ker bi potem spet sla pucat in likat...PA sem kr polezavala in sem bla prav srecna, ko je ura zacela zvonit. Ko sta moja dva fanta sla, pa nazaj v posteljo, sem rekla, da bom mal eno revijo brala, meje pa kr zmanjkalo. Kere revije kupujete oz. ste narocene? Jst sem narocena na Cosmota in Mojga malcka, kupujem pa se Mamo (se moram se narocit), Pri nas doma (tud se moram se narocit) in Lisa stanovanje. Jst sem tud vceraj narocila angelsound, mam pa eno vprasanje za Scubadiver (ker ga ze ma in ga je ze ziher razpakirala) A ves, ko sem rekla na kavici, da ne vem, kam bom dala tisto blazino, ker ima pojsteljica precke za latofleks in ne cele dile. A kaj pise v navodilih, da se to ne da (bomo sli pa se dilo kupit) al je vseen ce das direkt na jogi pa potem rjuho cez? Upam, da me razumes, kaj sprasujem Pa dala sem si antibiotik, sem sla gledat v materinsko izvide in mi pise not, da ga moram dajat 4 dni, v lekarni mi je pa rekel 7. Mah, sej ne vem vec, a mam jst res tako (ne)sreco, al so vsi tolk smotani okrog mene???? Pa ko res nisem komplikator drugac, ne bi rekla, ce bi bla Velika britanka, jst bi ti tud svetovala kaksen parfum, pri nas je bla v teh letih ful popularna ena knjiga o odrascanju (se spomnem, ko sem jo brala, da sem jo pod povster skrivala, da je moji ne bi nasli, pol sem jih pa prosila, da mi jo kupijo za RD), al pa kaksen CD, DVD (ce ves, kaj ji je vsec), al pa bon (ce pri vam to obstaja) za kozmetiko al pa kaksne cunje, mogoce kino joker... Ze 35, fiziolosko rabis tudi za izpiranje noska, samo v Sanolaborju si kupi une manjse flaske, pa jo tja not pretoci. Bos vidla kolikokrat jo bos se kupila po 0.5 l Si bos zelela, da se vecje prodajajo Zirafa in Katka, drzte se Zdej grem mal likat in dat spet kaj prat, pol grem pa okrog 1h v BTC - grem v Mullerja po plenice za tamalega, pa se za eno igracko (lego) pogledat, potem pa se po njega v vrtec, ker sem mu obljubila. Drugo, tretje,...rodnice - a bodo vasi dojencki tud kaj prinesli vasemu starejsemu otroku?