Tanayya29
|
Ilije jaz sem kupla to v pikapolonici,cena je bila 70 evrov,samo je bil cel kompletek...še kovtrček je zraven!je pa svetlo zelene barve. rjuhce pa tudi jaz imam,še od brata ,ko je mami gor štikala(a se prav reče)..pa so take full luštne.aha,hotla sem ti rečt Ilije,če bom slučajno šla rodit v Trbovlje(moj G. prav,da če hočem lahko rodim pri njemu,sam kako,če mi ob enih ponoč odteče voda,kako naj vem da bo on tam? )..imava en dan razlike,ane?No,če slučajno se odločm za Trbovlje,ti bom še sporočila.Mogoče,bova pa skp rojevale ... jaz sem bla danes full pridna,sm vse omare in police spucala s prontom(me je na koncu že glava bolela),vse po tleh pomila,posesala,prala,postlo preoblekla,skuhala..torej ta prava gospodinja sm bila..sj pol,ko sem končala,nism več vedla,a mi bo križ odpadu,ali zdržal..pa sm zaspala za 1 urco,in je blo ok... Jutri grem pa tudi jaz na kosilo,mami ima roj.dan...superca!!! En lep večer!Jaz se grejem ob radjatorju in kakavu....