|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
6.10.2007 20:27:31   
Tanayya29
Ilije jaz sem kupla to v pikapolonici,cena je bila 70 evrov,samo je bil cel kompletek...še kovtrček je zraven!je pa svetlo zelene barve.
rjuhce pa tudi jaz imam,še od brata ,ko je mami gor štikala(a se prav reče)..pa so take full luštne.aha,hotla sem ti rečt Ilije,če bom slučajno šla rodit v Trbovlje(moj G. prav,da če hočem lahko rodim pri njemu,sam kako,če mi ob enih ponoč odteče voda,kako naj vem da bo on tam?user posted image )..imava en dan razlike,ane?No,če slučajno se odločm za Trbovlje,ti bom še sporočila.Mogoče,bova pa skp rojevaleuser posted image user posted image ...

jaz sem bla danes full pridna,sm vse omare in police spucala s prontom(me je na koncu že glava bolela),vse po tleh pomila,posesala,prala,postlo preoblekla,skuhala..torej ta prava gospodinja sm bila..sj pol,ko sem končala,nism več vedla,a mi bo križ odpadu,ali zdržal..pa sm zaspala za 1 urco,in je blo ok...

Jutri grem pa tudi jaz na kosilo,mami ima roj.dan...superca!!!

En lep večer!Jaz se grejem ob radjatorju in kakavu....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5351
6.10.2007 20:30:57   
potepinka
HELLO!

No končno prispela domov opažam da shooping ni več zame,sem šla z kolegico v Ljubljanov BC Šiško.Kolegica je kupovala voziček marelo ampak ga tam niso imeli tako da sve morali iti v BTC  BC.Tako kot si rekla Scubadiver gužva za znoret.Končno uspela kupit kozmetiko za sebe za v P,no nekaj drobnarij še manjka pa bo.

Dajica -super sobica

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5352
6.10.2007 20:32:29   
naraščaj
Še eno sporočilce od murenček.

"Sam za inf. Danes je bil super dan. Juhej!Že zjutri sem pestvala ta malčka. popoldne sm ga že dojila. Ta mali je že iz inkobatotrja, sicer še vedno posebej, a zdaj se že lohk crkljava. On mora dobit še maščevje, jst pa mal porihtat pritisk!"

No sem ful vesela za vaju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5353
6.10.2007 20:43:43   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

aha,hotla sem ti rečt Ilije,če bom slučajno šla rodit v Trbovlje(moj G. prav,da če hočem lahko rodim pri njemu,sam kako,če mi ob enih ponoč odteče voda,kako naj vem da bo on tam?user posted image )..imava en dan razlike,ane?No,če slučajno se odločm za Trbovlje,ti bom še sporočila.Mogoče,bova pa skp rojevaleuser posted image user posted image ...

To bi bilo pa super, če prideš v Trbovlje rojevat. Po moje ti ne bo žal. Hmmm... sam jst bi vzela ono prenovljeno porodno sobo, če ti je prav, ti si pa v sosednjiuser posted image user posted image user posted image
Drugače pa upam, da tokrat dobim kakšno boljšo zraven v sobo, ker pri Iris je bil živ obup... Najprej sem jst uletela mal pred koncem njenega poroda in se je v sosednji porodni tko drla, da sem skor skupi padla od strahu (no sej po eni strani sočustvujem z njo, ker se je matrala v tisti sobi že od treh ponoč, rodila pa je mislim da okrog sedmih zvečer, pa še na suh je šlo vse skupi, ker ji je doma voda odtekla). Aja da je bila mera polna sva bile pa potem še celih pet dni skupaj v sobi in ker je ona imela punčko celih pet dni pod lučko ji je bilo valda dolgčas in je non stop na telefonu visela, mleka se ji ni lubl iztiskat, dojila je tud samo pod prisilo babic, punčko pod lučko je pa šla samo ene dvakrat na dan pogledat... Tko da mira zraven nje nisem imela, pa še za pogovarjat je bila tko mal čudna...
Glede na vse povedano nayya ti kr prid v Trbovlje, ker verjamem, da se bomo boljš mele kot z zgoraj opisano. 

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5354
6.10.2007 20:51:04   
scubadiver
Žirafi sem enkrat popoldne poslala sms da vse ful mislimo na njo in da je tukaj toliko pozitivne energije da že mora bit vse ok...
In prejela odgovor:

Res hvala. zaenkrat nic novega. v pon. bo bolj jasno kaj in kako. Je sam primarij prišel, povedal da je ekipa v pripravljenosti, drugače pa CR panirajo drug teden. Punce se drzijo, tezo imajo 2,5 kg tako da.. Edino ta secni sistempri eni je cist neznan, celo so omenjali da sploh ni videl ledvic!! Ceprav mi ni jasno kako je bilo tam prej in kako bi funkcinirala brez ledvic. V glavnem, jaz sem pozitivna in se bomo borili na nase princeske. Res se enkrat hvala, potrebujemo vso mentalno pomoc ter pozdravcke vsem Zirafa.

Drži se draga Žirafa, me smo s tabo user posted image user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5355
6.10.2007 20:51:25   
Tanayya29
user posted image no,mogoče me še prepričaš..

sam,če se bom drla v porodni sobi,ne bit huda nameuser posted image user posted image (no,jaz srčno upam,da se ne bom,me je kr sram,če bi se..al kako je to?al se kr dereš v brezveze,pa sploh ne veš,da seuser posted image ).

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5356
6.10.2007 20:53:01   
Tanayya29
DRaga žirafa in user posted image user posted image ..naj bo vse dobro!user posted image user posted image
Prav tako mamuška!

In Murenček,super novica!

Neposredna povezava do sporočila: 5357
6.10.2007 20:59:50   
nicolina
Jaz sem tudi kupila v Pikapolonici cel komplet postlejnine z obrobami v beli in rumeni barvi, gor je medvedek Pu user posted image , zgleda da je ful popularen. Meni je res lepa. Bom pa še kupila kakšno za preobleč, al pa vsaj dve.user posted image

Moj nečak je že cel popoldan pri meni, tako da se z njim ukvarjam. Je tolk posrečen, se je hotel kar v posteljico uležt, da bi bil on dojenček. user posted image

Želim vam lep sobotni večer, lepo spite....
user posted image user posted image user posted image  za murenčka in držim pesti za žirafo...

Neposredna povezava do sporočila: 5358
6.10.2007 21:07:24   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

user posted image no,mogoče me še prepričaš..

sam,če se bom drla v porodni sobi,ne bit huda nameuser posted image user posted image (no,jaz srčno upam,da se ne bom,me je kr sram,če bi se..al kako je to?al se kr dereš v brezveze,pa sploh ne veš,da seuser posted image ).

Ma sej je čist normalno, da se dereš, sploh če ti to pomaga... sam moja 'soseda' je po moje vso energijo porabla za drenje in je potem ni imela nič za iztiskanje.
Če se pa dereš kr v brezvezeuser posted image user posted image user posted image  pa ne vem točno. Men je lubi po porodu povedu, da sem mal pred koncem začela neki blest o tem, da na ustavjo Iris in da ni bilo babci prav nič jasno, kaj mislim s tem. Jaz pa sploh ne vem, da sem to rekla, sam mi je potem tud babca potrdila, da sem jo čist zmedla s tem USTAVTE IRIS, tko da očitno sem res neki takiga ven bleknala.
Aja pa še to, je tud mojga ona soseda čist prestrašla, mi je sam reku, da upa da ne bom tako vreščala, ker je zamaške doma pozabuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5359
6.10.2007 21:44:43   
barby78
Ojla jooly!
tukaj aprilčica Barby78,upam,da nisem tečna,ampak ne vem,če si dobila moje ZS.me zanima glede Angel sounda,če ga še imaš.javi mi.
LP tebi in vsem novemberkam!

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5360
6.10.2007 21:47:09   
naraščaj
Žirafa, držimo pesti zate in za tvoji  user posted image user posted image . Še malo pa bo vse za tabo in se boste skupaj cartali.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5361
6.10.2007 22:00:12   
jooly
Murenček... res sem vesela zate!!

Žirafca.. prste mam že čist otečene od držanja pestk za tvoje pupe!!

A res ne bo nobena rodila v Postojni?? user posted image user posted image

Fotke... Tukaj si lahko pogledate, kako je nama s Stašem minil tale turoben in deževen dan user posted image user posted image . Mal sva se afnala in fotkala user posted image user posted image

Lupinca Peg Perego... A mislite da jo lahko vržem v stroj?? Bojim se, da se mi bo tista pena noter pomečkala. user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5362
6.10.2007 22:19:39   
gruška
Mamuška mi je poslala sms: "Preživeli smo še en dan. Dobila sva še eno inj. za pljučka, mali se premika, sva pod strogim nadzorom. LP"
Mamuška, samo še en dan, pa boš spet mamica!!!!user posted image user posted image user posted image  

Ilije, za magnetne table sem ravno včeraj videla reklamo v reviji Mama: "Osebna magnetna nalepka, izdelana samo za vaše malčke: prenosljiva nalepka naj jih spremlja na vseh avtomobilih v katerih potujejo. Dostava po povzetju že v treh delovnih dneh. Cena: od 20€ + poštnina, naročilo 041 724 139 ali mail: reklame@type-art.si"

Jaz sem kar o.k., me pa zanima, če ima še katera tak apetit????user posted image  Jaz kar jem in jem in jem ...... Za zajtrk tko vedno pojem 3-4 kose kruha z nečem (marmelada, med, nutela,.....)....za kosilo sem naredila piščanca v marinadi, v smetanovi omaki s pire krompirjem.... njami.... krompirja sem pojedla 3!!! velike porcije user posted image  Potem smo šli popoldne kljub vsemu na piknik, ki naj bi zaradi vremena odpadel, pa ni....... In sem še tam jedla..... Prejle smo prišli domov sem pojedla še 2 naktarini (dve sem že po kosilu) in eno banano in zdaj gledam tamle Manner napolitanke in ne vem kaj naj....... Mala pa brca zraven..... Se ne spomnim, da bi v kakšni nosečnosti toliko pojedla....user posted image . Me ne skrbijo kile, ker sem že tko pri trlicah, ampak ne vem zakaj imam tak apetit.........

Grem rajši pod tuš in spat! Nočko!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5363
6.10.2007 22:21:21   
gruška
Aja, Jooly, jaz sem in voziček in lupinco Peg perego vedno prala na 40, pa se ni nič zgodilo.... razen to da je bilo potem čisto in je dišalo....user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5364
6.10.2007 22:34:42   
Ilije
jolly... jaz sem tud vse prevleke od avtosedežev, vozičkov itd. prala v strojo na 40° sam če mi je ratal noter stlačit, ker eno hrbtišče od vozička mi ne gre in ne gre noter.
Drugač pa super fotke, vama s Stašem sploh ni bilo dolgčas ne glede na obupno vreme.

Hvala gruška za informacijo.

Drugače pa grem počasi spat, tako da lepo spite in se tipkamo zjutraj.

user posted image Srečno murencek s Stašem, mamuska ter zirafauser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5365
6.10.2007 22:41:12   
naraščaj
Tut jaz se počas spravljam spta. Želim vam mirno noč z čim manj obiski WCja. In pobožajte mal vaše bušije.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5366
6.10.2007 22:59:23   
martita
Živ,

Končno sem tudi jaz spet doma....sem šopingirala v LJ in potem sva šla z mojim user posted image še na en obisk. Zdej me daje rahel glavobol, a sem tokrat popustila in vzela en lekadol....sem v začetku nosečnosti junaško preživela en migrenski napad brez tablete in verjemte, da ni bilo fajn...

V BC v Šiški sem nabrala kar mi je še manjkalo....od pleničk, kremic, glavnička, vložkov....zdej mam skoraj že vse!! user posted image user posted image Moram pa rečt, da niso ravno nevem kako založeni...predvsem pri oblekicah skor ni izbire....pa žal morem rečt, da tud prodajalke niso ne vem kako na tekočem s stvarmi , ki jih prodajajo. Ful me ujezi, da ko prašam kaka je razlika med npr. dvema kremama, pa ona obe prime v roke in reče "ena je ognjičeva ena pa s kamilico"?!!! user posted image To lahko sama preberem s škatle. Ma važno, da sem našla kar sem iskala.

Nayya BC je čist pred Mercatorjem (smer center - Šiška), ga vidiš s ceste na desni.

Jolly jaz bom šla rodit v Postojno, če bo vse po sreči. Sem se odločla za EA. Upam samo, da bodo uredili trenutne zastoje na avtocesti...v normalnih razmerah mam cca. 50 minut do Postojne, ne bi pa rada rodila na kakem počivališču! user posted image V primeru kake hude panike bomo pa zavili do LJ. Kdaj pa maš rok? Ne najdem zdej tistega seznama.... Če prav ne veš kam bi z rjuhicami, lahko tudi meni pošlješ eno. Teh res ne more bit nikoli preveč. user posted image

Mejte se!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5367
6.10.2007 23:22:54   
jooly
"ena je ognjičeva ena pa s kamilico"?!!!

user posted image user posted image

jaz sem bla tud danes tam, sem kupila jogi, pa sem zbirala med dvema in vprašam za razliko, pa mi začne iz obeh brat dol kaj piše user posted image user posted image

Rok mam 13., čeprav glede na mere se zna zgodit, da me kej prej nažene. Pa ti, kdaj maš?

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 5368
6.10.2007 23:36:51   
martita
Jolly
Jaz imam rok 5.11. Mogoče se pa kljub temu srečava.

A ti povem še eno cvetko iz BC? A je kaka razlika med ToTo vatnimi blazinicami in Jasminovimi? Ja, Jasminove niso otroške! user posted image user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5369
7.10.2007 8:40:36   
Foxina
Scubadiver da me pobereš...to bi bilo pa fino...lahko se zmeniva pri tej avtobusni postaji pri Guliverju cca 9.45h...kaj praviš?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5370
7.10.2007 9:14:44   
nicolina
Jutro user posted image ,
ena velika user posted image  za vas, jaz sem kar dobro spala, zunaj je bilo tako temno.
Sem prejle še ležala, pa pride moj triletni nečak v sobo in mi reče: A si že rodila? Kje je dojenček? user posted image  
So ti mali posrečeni, sploh ne dojema, da je v trebuščku, zato pa skos sprašuje. Čudno mu je , da je posteljica in previjalna posatavljena,pa da to ni za njega.

Nič, grem zdejle še spit kavico do konca, lep nedeljski dan vam želim, kljub grdemu vremenu...

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 5371
7.10.2007 9:30:31   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Nikolina hvala za kavico. Super je!

Martita in Jooly evo še ena cetka iz BC-ja. sicer tega v BTCju. Sem pred časom kupovala darilo za prvi rojstni dan mojega nečaka. In nisem imela pojma kaj naj kupim. Pa sem vprašala prodajalko, kaj se kupuje za enoletne mulčke. Pa me vpraša: ja ne vem, odvisno od tega kaj ga zanima... Sem ji hotela odgovorit da igra klavir, tekoče govori špansko in angleško in se potaplja. Kaj za vraga naj pa zanima enoletnega fantka? sej mogoče ko bo moja stara eno leto bom na to gledala drugače, ampak pri enem letu pa res še ne razvijejo nekih zanimanj? Ali pač?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5372
7.10.2007 9:51:20   
TANTRA
Dobro jutro user posted image ,

spet sem pol noči prebedela, saj me muči zamašen nos (sinusi)....Zaspala za ene tri ure pa se spet zbudila...Sem zjutraj mojemu rekla, da se zdaj na 3 ure prebujam zaradi nosa, ko se bo to umirilo pa bom rodila, pa bo spet na 3-4 ure dojenje....user posted image

Sva se pa zjutraj pockljala user posted image , ma kar ratalo je po tako dolgem času..Pa vse ok z menoj....Prav paše ena takšna konkretna bližina...
No, zdaj sva pozajtrkovala, mlajša hči še spi, starejša je pri fantu...je čas, da se oblečem in greva na eno kavico....

Murenček, super, da lepo napredujeta.. Mamuška in žirafa, za vaju pa stiskam pesti, da bo vse ok.user posted image

Lep dan vam želim

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5373
7.10.2007 10:01:30   
Tanayya29
Jutro...

Hvala za kavico,nicolina..

tantra
,jaz nisem nič spala,celo noč na vsake 2 uri sem se zbujala.Sem ob 4h vstala in šla brat RR...
sem brala kr od začetka novembrk!user posted image .Prav fajn sm brala..no nisem prebrala vseh 200 strani,ampak ene pol ure sm pa vseen brala..user posted image

spala,pa nisem zato,ker sm včer spekla ene rogljičke in sem ob enajstih jedla tiste rogljičke,glih prav vroče še..no posledica....bolel trebuh in poleg lulanja še drugi obiski wc-ja.Ampak itak sm sama kriva,k kr jem v tri krasne...user posted image

scubadiver ja ene pa so res cvetke ,mislm ne znajo nič svetovati,grooza!Jaz sem full zadovoljna z prodajalkami v pikakpolonici v Kranju,res si zmeri čas vzamejo,zato tudi največkrat grem kar dol.

bom pa šla v BC v Šiško mal pogledat,k je glih blizu!

Lep dan vam želim,jaz grem na kosilo ima mami roj dan.

Pa pa

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5374
7.10.2007 10:29:15   
ninocka
Ojla,

sam na hitrco da se javim in sporocim nekaj glede srecanja ljublkjancak. Ce se niste fiksno zmenjene (nisem mela casa prebrat za nazaj, bom potem), bi men bolj odgovarjalo popoldan, ker sem  zamesala in imam pregled v bistvu 10.10. ob 10h user posted image

Se opravičujem, če povzročam zmedo. Sej če ne bo slo, vas bom pa kdaj drugič spoznala user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 5375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

otroška kozmetika

Kaj vam je najbolj pomembno pri nakupu otroške kozmetike/plenic?

nizka cena (12%)

ime (10%)

kakovost izdelka (45%)

čim bolj naravno (33%)

Število vseh glasov: 178

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!