|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
7.10.2007 20:55:16   
Tanayya29
Mamuška srečno!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5401
7.10.2007 21:06:13   
scubadiver
Mamathea rezultat glasovanja je bil sledeč:

10.10. ob 10 uri - Scubadiver, Mamathea, Ninocka, Nayya28, Foxina

ali

9.10. ob 17 uri - Scubadiver, Mamathea, Nayya28
Mogoče Nikolina...

Torej če sedaj Ninočka ne more 10.10, lahko pa 9.10 ob 17 uri bi bil rezultat takole:

9.10 ob 17. uri - Scubadiver, Mamathea, Ninočka, Nayya28, (mogoče) Nikolina..

Zdej edino ne vem kako je s Foxino.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5402
7.10.2007 21:38:14   
peska
Živjo user posted image , s temi cvetkami iz BC ste me spodbudile, da se spet na kratko oglasim.
Pri nas doma imamo še nekaj gradbenih del, ki se bodo (upam, da) zaključila ta teden, zato smo šele zdaj začeli z nakupi za user posted image . No, v petek pozno popoldne smo v BC ju pustili več kot 250 Eur, vendar kljub temu veseli za novo posteljico, banjico, cunjice, pleničke ....  Na poti domov, manj kot 15 min po nakupu, sem dobila sms za otvoritvene ugodnosti v Šišenskem BCju to soboto user posted image . Če BC misli, da je fer od njih, da pošljejo sms dan prej ob 18.15, so se krepko zmotili. Mene zlepa ne bo več tja. Drugi trgovci napovedujejo otvoritvene in druge popuste vsaj dva dni prej.
Lep preostanek nedelje in dobre želje za Mamuško in Žirafo

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5403
7.10.2007 21:44:27   
Ilije
peska to je bilo pa res grdo od njih. Jaz bi bila tud jezna ko user posted image !!!

(odgovor članu peska)
Neposredna povezava do sporočila: 5404
7.10.2007 21:47:32   
peska
user posted image Eno vprašanje: kako je to, z izbiro porodnišnice? Se lahko odločiš zadnji hip?

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5405
7.10.2007 21:50:42   
scubadiver
Seveda Peska, sej se ne naročiš na porod user posted image  Greš kamor želiš. Ti pa verjamem da si bla jezna na BC. Sam je pa to res grdo kar se ti je zgodilo... Lepo da si se javila po dolgem času user posted image

(odgovor članu peska)
Neposredna povezava do sporočila: 5406
7.10.2007 21:51:56   
Ilije
Ja seveda se lahko odločiš zadnjih hip. Sprejeti te morajo v katerokoli od 14, ki jih premoremo v Sloveniji. Je pa res, da če boš klicala rešilca te bo peljal v tisto, ki ti je najbližja.

No sam je vseen fajn, če mal prej veš kam bi šla rodit, da se, če imaš možnost poprej malce seznaniš s porodnišnico v kateri boš rodila. NIKAKOR PA NI NUJNO!!!

(odgovor članu peska)
Neposredna povezava do sporočila: 5407
7.10.2007 21:56:22   
gruška
Scubadiver, že drugič si me pozabila napisat zraven 10.10. ob 10-ih user posted image ..... Nič hudega...... user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5408
7.10.2007 22:00:28   
Mamathea
Pozdravljene

No meni paše srečanje Ljubljančank tudi 9.10, to je v torek ob 17.00 (Marn, nasproti ZD VIČ). Upam, da se nam pridruži še katera, sicer pa važno je, da se dobimo.
Mamuški močno stiskam pesti in upam, da je najhujše že mimo. Mali štručki pa veliko zdravja, moči in veselih dni.
user posted image user posted image user posted image user posted image Srečno Mamuška.
Joj se mi zdi, da me je alo strah, ker "novemberke" že kar pridno rojevajo. Jaz pa nimam še vozičkauser posted image . Sicer vse ostalo je pripravljeno, voziček pa še vedno izbirava, saj se nikakor ne moreva odločiti, katerega kupiti. Ampak bo že, nekaj časa je še, če ne bomo pač prve dneve zunaj v kengurujčku, oz. si bomo sposodli voziček od prijateljevuser posted image .
Lahko nočko vsem, lepo in mirno noč, spite super in krasno sanjajte.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5409
7.10.2007 22:08:53   
naraščaj
Mamuška, držim pesti zate in tvojga user posted image . Še malo pa boš lahko cartala svoj zakladek. user posted image user posted image user posted image user posted image

Obema želim veliko zdravja.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5410
7.10.2007 22:10:07   
scubadiver
Joj Gruška ful se ti opravičujem. Očitno kopiram en preveč star post. Upam pa, da lahko ti tudi 9.10 ob 17 uri? Glede na to, da bi nekako prestavili na drug termin zaradi Ninočke?

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5411
7.10.2007 22:12:35   
Mamathea
Vidim, da sem dvoumno napisala glede srečanja, meni ustrezata oba datuma, tako 9.10 ob 17.00, kakor tudi 10.101 ob 10.00. Zdaj se je še gruška prijavila za 10.10 ob 10.00, tako, da Scubadiver spet delo zate, da preračunaš kako in kaj. Joj imaš pa res odgovorno nalogo, ampak ti znaš to tako lepo napisati, da je povdarjeno... meni manjka še veliko znanja, da bom sposobna tako dobro uporabljat tale forumček.
Lahko nočko.user posted image

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5412
7.10.2007 22:15:00   
Anonimen
http://med.over.net/forum5/read.php?117,4315038

(odgovor članu Mamathea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5413
7.10.2007 22:15:13   
gruška
Ja, Scubadiver, ti bom že vrnila user posted image user posted image ........ Se hecam...... Lahko tudi 9.10., ni problema, samo ko smo se pogovarjale kdaj nam bolj ustreza sem pač napisala dopoldne, ko imam otroka v šoli in vrtcu..... Pridem, tudi če se dobimo popoldne...... Kaj je pa z Jooly, je tudi nekaj omenjala, da bi prišla.... Jooly, kje si???????

Od Mamuške še nič novega............ Sicer bo (je) imela CR, tko da bo mal trajal, da pride še k sebi po narkozi........ Sporočim takoj, ko mi pošlje sms....

Neposredna povezava do sporočila: 5414
7.10.2007 22:18:47   
gruška
Ste prebrale Anonimno? MAMUŠKA IMA DOMINIKA!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5415
7.10.2007 22:27:59   
scubadiver
Kava ljubljančank, 9.10 ob 17. uri Marn - nasproti ZD Vič:
Scubadiver, Mamathea, Ninočka, Nayya28, Gruška, (mogoče Nikolina)

Jolly, Foxina upam da se nama pridružita. Vabljene seveda tudi vse ostale user posted image

Gruška kje si prebrala za Mamuško????

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5416
7.10.2007 22:30:30   
potepinka
mamuška-user posted image user posted image user posted image  čestitke in držim pesti zate in Dominika,pa veliko cartanja

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5417
7.10.2007 22:33:49   
Ilije
sem prebrala vse o mamuški alias skr bna na MON-u...

Držim pesti, da transfuzija uspe!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5418
7.10.2007 22:34:04   
scubadiver
Gruška sem že našla. Sem spregledala post od anonimne..

mamuška, Dominik, oči, vsem vse čestitke. Držim peskte da se boste čimprej crkljali!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5419
7.10.2007 22:34:42   
Mamathea
Iskrene čestitke Mamuški in Dominiku. Držimo pesti še naprej, da bi se mamica in Dominik čimbolje počutila in da bi ga lahko prav kmalu stisnila v naročje.user posted image
Se pravi srečanje Ljubljančank je organizirano za torek 9.10 ob 17.00 Marn (nasporti ZD VIČ), komaj čakam, da se vidimo, prepoznale se bomo pa "takaltak" bo bušijihuser posted image .
Lahko noč.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

Neposredna povezava do sporočila: 5420
7.10.2007 22:36:57   
peska
user posted image user posted image user posted image  Čestitke Mamuški in družinici!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5421
7.10.2007 22:37:05   
martita
Pozdravček še od mene!

Bom še jaz mal zašuštrala računanje glede srečanja...sorry, scubadiver user posted image . Sem že enkrat prej napisala, pa tudi mene ni na seznamčku...meni bi ustrezal 9.10. pri Marnu, ker je fajn za parkirat. Ura mi načeloma ustreza...lahko tud kako urco prej... V torek  sem  ravno v LJ, ker imam spet dekompresijo, pa bi lahko še malo podaljšala za naše srečanje... Če pa se boste dobile v sredo, ni panike, pa drugič.

Zgleda da smo danes vse prale obloge za posteljico user posted image . Tudi jaz sem jo vrgla v stroj na 40 in je pršla ven čist ok. Zdej jo sušim na sušilu. Danes sva končala s stenskimi obrobami v sobici, znesla noter pohištvo, zdej pa mam mal težav, ker ne vem kakšna postavitev bi bila najboljša...sobica je podstrešna, zato je še težje postavit vse na pravo mesto....se tolažim, da bom pol, v praksi, najbolje videla kaj bi bilo optimalno...

Peska, si imela pa res smolo z BC. Apak veš kaj, lahk pa v Šiški ne bi dobila vsega kar si sicer nabavila v petek. Jaz sem kupovala samo drobnarije...ko sem nesla na kaso, da mi poračuna, če mi še kaj manjka do 50eur, mi je zračunala 44eur...no, grem še malo naokoli, naberem še za 7 eur stvari, ki jih sicer nujno ne rabim, dekle mi naredi račun in končna cifra pride 67 eur!user posted image Jo prašam, ja kako pa zdej to...pa mirno reče, ja najbrž sem prej kaj spustila user posted image ...kako čudno, da pol k je zares računala pa ni nič spustila! Ah, mam pa zdej malo zaloge doma, da ne bo treba takoj v trgovino.user posted image

Mamuška....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se beremo jutri.
Lahko noč.
user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5422
7.10.2007 22:44:25   
scubadiver
Jao jao, tale moja "pregnancy amnesia"

Martita se opravičujem tudi tebi user posted image  in popravljam seznam :

Kava ljubljančank, 9.10 ob 17. uri Marn - nasproti ZD Vič:
Scubadiver, Mamathea, Ninočka, Nayya28, Gruška, Martita, (mogoče Nikolina)

Jolly, Foxina upam da se nama pridružita. Vabljene seveda tudi vse ostale user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 5423
7.10.2007 22:57:50   
tintin
Čestitke Mamuški....user posted image user posted image in seveda neskončno user posted image user posted image malemu Dominiku!

Neposredna povezava do sporočila: 5424
7.10.2007 23:05:44   
gruška
Joj, kar ne morem verjet, da je že druga novembrka rodila......?????!!!!!!!

MAMUŠKA, še enkrat iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image , držimo pesti za malega Dominika, da bi transfuzijo čimbolje prestal in da bi se oba čimprej crkljala v krogu svojih najbližjih......... Verjamem, da sta v porodnišnici v dobrih rokah in da vama ne bo hudega, pa vseeno želim, da bosta čimprej doma ....... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

slovenija
anjasa

koliko otrok bi morali imeti slovenci

1 (4%)

2 (36%)

3 (48%)

4 (7%)

5 (2%)

več (3%)

Število vseh glasov: 325

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!