martita
|
Pozdravček še od mene! Bom še jaz mal zašuštrala računanje glede srečanja...sorry, scubadiver . Sem že enkrat prej napisala, pa tudi mene ni na seznamčku...meni bi ustrezal 9.10. pri Marnu, ker je fajn za parkirat. Ura mi načeloma ustreza...lahko tud kako urco prej... V torek sem ravno v LJ, ker imam spet dekompresijo, pa bi lahko še malo podaljšala za naše srečanje... Če pa se boste dobile v sredo, ni panike, pa drugič. Zgleda da smo danes vse prale obloge za posteljico . Tudi jaz sem jo vrgla v stroj na 40 in je pršla ven čist ok. Zdej jo sušim na sušilu. Danes sva končala s stenskimi obrobami v sobici, znesla noter pohištvo, zdej pa mam mal težav, ker ne vem kakšna postavitev bi bila najboljša...sobica je podstrešna, zato je še težje postavit vse na pravo mesto....se tolažim, da bom pol, v praksi, najbolje videla kaj bi bilo optimalno... Peska, si imela pa res smolo z BC. Apak veš kaj, lahk pa v Šiški ne bi dobila vsega kar si sicer nabavila v petek. Jaz sem kupovala samo drobnarije...ko sem nesla na kaso, da mi poračuna, če mi še kaj manjka do 50eur, mi je zračunala 44eur...no, grem še malo naokoli, naberem še za 7 eur stvari, ki jih sicer nujno ne rabim, dekle mi naredi račun in končna cifra pride 67 eur! Jo prašam, ja kako pa zdej to...pa mirno reče, ja najbrž sem prej kaj spustila ...kako čudno, da pol k je zares računala pa ni nič spustila! Ah, mam pa zdej malo zaloge doma, da ne bo treba takoj v trgovino. Mamuška.... Se beremo jutri. Lahko noč.
|