|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
7.10.2007 10:41:13   
Tanayya29
ninočka bomo se dobile 10.10.ob 10huser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5376
7.10.2007 10:49:08   
Mamathea
Pozdravljene

Po včerajšnjem zaspanem dnevu se še jaz malo oglašam. Včeraj sem bila zelo pridna, sem prala otroške cunjice in sem jih po vaših nasvetih kar posušila v sušilcu in res so ven prišle ful mehke in voljne. Takoj sem jih zložila in zdaj lepo čakajo v omari. Moj trebuh zadnje dneve res zelo otrdeva, sploh, če kaj delam, sedim predolgo, ampak jaz se vseeno ne dam. Danes bomo kuhali kosilce, telečje zrezke v omaki pa štruklje in solatko, za desert pa ananas v koščkih v vanilijevi kremi.
Obeta se nam tudi kostanjev popoldan, če se bo seveda v Lj vreme kaj razbistrilo, zaenkrat je še zelo čudno oblačno.
Ljubljančanke komaj čakam 10.10 ob 10.00, da se končno spoznamo. Ninočka, kaj pa če se nam bi ti pridružila po pregledu?
Vsekakor pa močno držim pesti ya Mamuško, Žirafo in sem zelo vesela za novičke od Murenček.
Lepo bodite in imejte super krasen dan.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5377
7.10.2007 10:54:18   
Tanayya29
aja ninočka,narobe sem prebrala...ja ne vem,če lahko prestavimo za popoldan?

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5378
7.10.2007 11:09:07   
scubadiver
Jaz še vedno lahko tudi 9.10 ob 17. uri. Mi je v bistvu vseeno...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5379
7.10.2007 11:43:55   
Tanayya29
meni tudi,kaj pa druge?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5380
7.10.2007 12:07:06   
jooly
Sem ji hotela odgovorit da igra klavir, tekoče govori špansko in angleško in se potaplja.

user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5381
7.10.2007 12:10:21   
naraščaj
 dan še od mene. Spet mi je nekaj PC štrajkal.

Hvala za kavico, sem danes ga spila pri sestri. Njami (kapucino z mlekom).
No danes sva z user posted image  prvič spala na dormeo, sicer sva ga dala kr na vrh stare francoske posle, ker nove še nisva postavla. Pa ne vem a je to krivo, da do 20 do petih nisem  za sebe vedla, drugače pa sem na 2 uri na WC al sem pa mogoče malo manj spila včeraj. kakor kol, fajn sem spala.

Danes greve kr ven na kosilo, saj potem šibava na obisk k tastu, ki je v bolnici v celju (op. Kolka), pol pa še k user posted image  domov.

Kar se pa svetovanja trgovcev tiče, sva zadnjič nekaj kupovala (darilo za user posted image  ) v Hervisu v CE pa sploh ne vejo kaj majo in kaj prodajajo. user posted image  user posted image  user posted image   Bova kr v intersportu kupla, saj tam nama je pa ful dobr svetoval, pa še rezerviral mi je bicikl do njegvoga RD, da ga ne rabim že sedaj vlačit domov.

No pri nas še je vse v razsulu in bo tako vse do sobote, vsaj tak kaže. Eden bi lahk prišel v torek/sredo, sam je pa ful dražji pa še neznenega izvora (ne veva kako dela) in nebi rada raskirala. Tist, ki bi prišel v soboto pa je preverjen. Bova verjetn kr počakala. Pravi da ma dela za cca 3dni, ali kak dan gor dol. Ne vem, midva sva že čist zmešana.

Celjanke kdaj se me zdaj dobimo??? Si moram v opomniku popravit, da ne bom kaj zabluzla, se zadnje čase pogosto dogaja. user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Lepo nedeljo vsem in brez kakih večjkih šokov prosim!!!

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5382
7.10.2007 14:04:02   
nemrak
user posted image user posted image ,
ja, celjanke kaj je sedaj????

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5383
7.10.2007 17:13:44   
GB
Halo user posted image . Kje pa ste vse. A mate nedeljski pocitek a kako? Jest sem se glih fajn najedla . SEm nardila piscancje fileje, gor prsut  in cez to sir. MMMMMMMMM. Blo je ful dobr . NO danes sem kupla tud posteljino,dekco , rjuhe in zascito za otrosko posteljco. Se ze pere user posted image user posted image user posted image . No se to in potem sem pa RES PRIPRAVLJENA. user posted image user posted image user posted image user posted image . Jutri imam prvic materinsko solo in komaj cakam ,saj imam pripravljenih kar nekaj vprasanj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
No ja toliko za sedaj , lepo se imejte in upam ,da ste vse se v enem kosu.
Lep dan

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5384
7.10.2007 17:21:43   
potepinka
Dan!

Murenček-user posted image user posted image user posted image  da napredujeta

zirafa in mamuška-še vedno držim pesti

No jaz pa zdajle delam gobe pražene jurčke,ful jih imam rada.Upam da mi potem ne bo slabo ker pri gobah pa nimam meje.

velika britanija-mmmmmm bi tudi k tebi pršla na pojedino,če ne bi bila tako daleč.

Pa jaz ne vem kaj se me neke lušte lotevajo,celo nosečnost jih ni bilo zdaj pa kar neki.No včeraj sem ob 22 šla pečt pomfri,potem veste da nisem čist.....

No še zvečer kaj napišem grem jest

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5385
7.10.2007 17:36:49   
naraščaj
Ojla,

Sem že nazaj. Tast se kr dobr drži, že tut počas hodi sem pa tja.

Drugač pa mi ful otrdeva trbuh in nekaj me špika na spodnjem delu in user posted image  ful divja. Dobim včasih take čuden oblike trebuha, da me kr mine.  Kr ene osem kotne. user posted image user posted image

Mi je pa že ene tri dni kr nekaj slabo, pa ne vem a sem lačna al kaj user posted image . Pa kaj pojem pa se mi zdi, da ni nič boljš. Je pa to ponavad bolj popoldne.user posted image user posted image

Same dobrote ste danes pripravljale.

Jaz moram še tut vso posteljnino oprat in obrobe za poslco. Bom probala to narest ta teden.

No se beremo.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5386
7.10.2007 18:12:51   
scubadiver
Velika britanija verjetno se pozna da se je nardilo prav lepo vreme in smo vse pobegnile ven.

midva sva ravno pojedla kosilo. Perutničke, krompirček in solato. Je blo prav dobro. No če se temu še lahko reče kosilo user posted image

Kako boste pa prale obrobe za posteljico? Kr v stroju? S sušilcem al brez? Jaz nekako ne upam dat v stroj in v sušilec user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5387
7.10.2007 18:27:58   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija
Halo user posted image . Kje pa ste vse.

Res se je naredilo prav lepo popoldne. Z Iris, babi in Arotom smo šli na parcelo (vikend). Mal smo orehe nabiral, mal kostanj, pa mal smo divjal. Se potem peljemo domov pa sta tako Iris kot Aro zaspala kot ubita v avtu. Iris bo očitno kr do jutri potegnala, ker mi jo sploh ne rata zbudit.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5388
7.10.2007 18:35:06   
Tanayya29
Živjo!
Ja,danes je bil res lep dan.
Mi smo bili na kosilu z mami,ki je imela rojstni dan.Sicer pa se tudi jaz danes kar slabo počutim,nič mi ne paše jest...sm se še na kosilu silila s hrano; no najbolj mi je pasala sladica na koncu.user posted image .
Moj je spet šel na tekmo(hokej),jaz pa mal počivam in cunje perem.

Scubadiver jaz sem obrobo za posteljo posušila na balkonu...

Lepo nedeljo še naprej...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5389
7.10.2007 18:38:14   
naraščaj
No glede pranja obrob in ostalega za poslco, jaz bom oprala v stroju na 30-40, Za sušilca še nisem ziher- morem pogledat kaj piše oz sestro vprašat kak je to ona vzdrževala, saj mam nekaj njenih kompletkov, sam mislim, da bi tut to šlo, saj ma sušilc program občutljivo, ker se bo drugač kr dolg sušilo. Pralni stroj pa ma tut program ročnoi pranje pa ga lahk vsaj tam operem. Če gre volnen pulover pol mislim, da gre tut to. Kaj mislite ostale????

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5390
7.10.2007 18:43:44   
Ilije
glede pranja oblačil in obrob... jaz vse perem normalno v stroju na 40°, kar je pa belo in bombažno (npr. plenice) pa na 90°. S sušilcem pa še nimam tolk izkušenj, da bi vam znala povedat, kako in kajuser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5391
7.10.2007 19:38:55   
Mamathea
Pozdravček še od mene

Ravnokar sem se vrnila iy peke kostanja in sem "nažrta", da je kr veselica. Joj kakšen trebuh imam, najhujš pa je to, ker nimam nobene mere. Bi se res morala malo bolj nayaj držat ne pa da "požrem" vse kar vidim. Glede obrobe za posteljico jo bom pa jaz prala v stroju, na občutljivo perilo, sušila pa se bo na prostem, ne v sušilcu, saj na njej piše, da se ne sme dat v sušilec.
Glede srečanja Ljubljančank je načeloma tud meni vseeno, al 9.10 ob 17.00 al pa 10.10 ob 10.00 ampak se mi zdi, da nas je blo za 10.10 več kandidatk, vsej tako nekako smo se takrat razpisale. "Ninočka" kje pa imaš ti pregled in ali bi bilo slučajno teoretično možno, da nas vseeno obiščeš 10.10 pač ko si gotova s pregledom?
Kakorkoli že upam, da se nam res uspe dobiti.
Glede otrdevanja trebuha pa vam povem, da meni zadnje čase res zelo, zelo otrdeva in je včasih že prav zaskrbljujoče. No ja pravijo, da je to normalno in da se ni za sekirat, tako da bomo že nekako preživele še teh nekaj preostaloih dni.
Lepo se imejte, bodite super mamice in pobožajte svoje bušije.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5392
7.10.2007 19:41:26   
GB
No jest sem prejle oprala posteljino in obrobe in vse na 40 in sem dala ven susit na vrt. Ne mislim dajat v susilca( nekako sem skepticna ) bom raje na zraku in potem samo zlikala in to je to . Jest ce nisem sigurna za v susilca potem raje posusim "naravno" user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ravno sedaj so se mi zalustale politanke . Grem na brzino ene dve ( tri, stiri ) pojest . Me moj zmerja ,da bom ko slon na koncu user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5393
7.10.2007 19:46:04   
TANTRA
Ojla,
se vidi, da je sonček naredil svoje...
Jaz sem čedalje bolj prehlajena...Pa še glava me boli... Očitno imam vnetje sinusov, saj se mi nos maši ....
Drugače pa sem danes naredila govejo juhco (sem jo imela na zalogi v zmrzovalniku) z rezanci, pa vsak košček svinj.fileja, pražen krompir, pa zelena solata+zelnjata, pa fižolova z črno redkvijo...Za posladek pa sem z user posted image  pomočjo naredila jabolčno pito....
Ha, pa ugotovim, da sem jabolka pozabila sladkat in dodat cimet....Pa je bilo vseeno dobro, cimet sem posula po vrhu z mletim, je pa testo sladko, pa se vse uredi...user posted image
Sem pa kar fajn, kakšen popadek pride pa greuser posted image user posted image user posted image , hujšega ni....
Upam, da se kmalu rešim prehlada....

Lep večer in mirno noč....Upam, da tudi zame...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5394
7.10.2007 20:33:15   
gruška
Ja, pa smo res bolj malo danes pisale, smo bile vse zunaj..........

Prej sem pisala Mamuški, da ji zaželim srečno jutri, pa mi takoj odgovori:

"SEM ŽE V PORODNI, CTG SE JE POSLABŠAL, TAKO DA GREM POD NUJNO!"

Mamuška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vam javim, ko bo kaj novega! Do takrat LP!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5395
7.10.2007 20:42:00   
Ilije
Saj kar ne morem verjet, kako hitro gre vse skupajuser posted image

MAMUŠKA DRŽI SEuser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5396
7.10.2007 20:45:00   
scubadiver
Draga Mamuška, mislim nate in stiskam pesti. Kmalu boš mamica. Joj po eni strani ti kar zavidam

user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5397
7.10.2007 20:46:13   
nemrak
user posted image user posted image ,
MAMUŠKA,  user posted image

MIslimo nate!!!!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5398
7.10.2007 20:47:24   
barika
uf, vidim da tole je pa brzina
verjetno je naša Mamuška že mamica, tako da ...čestitke in veliko cartanja vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5399
7.10.2007 20:47:47   
nicolina
Dober večer,
ja danes pa res nismo dosti čvekale. user posted image  Tudi pri nas se je naredil lep popoldan in smo izkoristili z nečakom in mojo sestrico za sprehod. Mi je prav pasalo, čeprav sem bila potem kar utrujena.

Jaz sem tudi oprala posteljnino in obrobe na 40 stopinj in posušila na zraku. Nekak se nisem upala v sušilcu.
Prejle sem se najedla kruha in marmelade, pa ima zdaj  user posted image  nogometno tekmo v trebuhu, zgleda da mu je bilo zeloo dobro. user posted image

Ljubljančanke, meni če le uspe , se vam pridružim, za dan mi je pa čisto vseeno, se vam bom jaz prilagodila. user posted image

Mamuška, drži se user posted image user posted image user posted image , gruška sporoči, ko boš kaj novega zvedla. Joj, kar stisnilo me je pri srcu.

Se stipkamo...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Napoved spola?
qloq

Ali vrjamete v kitajski kolendar za napoved spola ali bo vaš otrok fantek ali punčka ta starodavni kitajski kolendar naj bi napovedal spol vašega otroka glede na starost mesec spočetja?

Da (45%)

Ne (44%)

Nevem (11%)

Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!