|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
5.10.2007 20:47:08   
gruška
Jooly, moj ni na Renaultu, pravi pa, da na Vodovodni samo fante pozna...... al pa ne upa priznat...user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5301
5.10.2007 20:47:55   
nemrak
user posted image user posted image ,
mamuška, drži se!!!!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5302
5.10.2007 21:00:49   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Baby Center v Šiški... grem kupit jogi za postlco. Upam samo da ne bo taka gužva kot včeri v Hoferju (sem gledala po TV, da ne bo kera mislla, da sem se šla tja gužvat s tem trebuhom user posted image )

Kaj pa je blo v hoferju da je bila taka gužva? Al sej je nov odprl? Jaz sploh nisem na tekočem user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5303
5.10.2007 21:12:01   
Tanayya29
ma ja včer,en je kupu 6 tv-jev..sj folk je mal čudn,no?kva bo pa rabu 6 tv-jev?pa kr enga je kazal,je bil čisto krvav po rokah,se je tok prerival.prvi so stali že ob 4h zjutraj pred hoferjem.

ja,jutri pa se odpre baby center v šiški(sem dobila sms),če kupiš nad 50 evrov,dobiš 10 evrov popusta v obliki bona!

jaz sem se zdj vse noge pobrila,komaj mi je uspeluser posted image .cel projekt!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5304
5.10.2007 21:17:30   
kanarka
Mamuška user posted image user posted image user posted image tudi zate.

Nicolina, tut men je G reku, da je pikica prelahka in zdaj pridno papcam že 2 tedna in ti morem rečt, da mi je trebuh kr zrasel in sem prav vesela. Seveda jem zdravo in ne kalorično. Res pridobivajo zdaj najbolj na teži. Sem pa toliko zgodb zdaj slišala, kako so se v roku rodili otroci po 2500 g težki in ni bilo nič narobe. Torej še imava čas, da se malo poredijo in ni zato čisto nič narobe.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5305
5.10.2007 21:26:43   
tintin
Naraščaj isto cifro kot sicer nosim, se pravi 40.  Pa so okej.user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5306
5.10.2007 21:37:29   
TANTRA
čER, user posted image , no iz porodnišnic še nič novega....pa tudi pri meni ne...saj jaz vem, da Lukec ve, da mami še nima omarice v kopalnici in predalnika v katerem bodo kremice in pleničke...user posted image user posted image   pa se pomiri...Še to čakam, potem grem pa lahko rodit...upam, da ne bo spet toliko časa hodil, saj bom pošteno čez rok user posted image

Sem kljub bolečinam bila pridna...pospravila mojo omaro v spalnici, ki jo je razdejala najmlajša, pa zložila nogavičke od mojih čebelc ( jih damo kar v eno vrečo, če ni parov) in jih je bilo gora, pa pospravila predal v kuhinji kjer imamo
musli, pa kavo, pa čokolino...., pa predal z kuhinjskimi pripomočki....pa z novim Pronto očistila omarice v kuhinji od prstkov...pa rožice in orhideje zalila....
Zdaj sem bolj zadovoljnauser posted image user posted image

Opisujete težave, špikanje, pritiskanje dol...Vse to je kar normalno za zadnje mesece...
Dokler ni ful močno, da ti gre vročina v glavo in začneš težko dihat ni panike, pa seveda kakšne poplave v hlačkah (plodovnica ali kri) ...
Jaz se spomnim kako se je zgodilo pri drugi hčerki...Zvečer sedim pred tv in mi v trebuhu nekaj ful premakne, boleče in na veliko...Sem se kar ustrašila, ampak je bilo potem mirno. Grem potem spat in ob pol enih zjutraj so se mi začeli močni krči kar na 5 minut... Je sicer trajalo nekaj ur do poroda.... Očitno je takrat  zvečer šla v porodni kanal....
Vseeno pa vsem user posted image  polagam roko na srce, pazite se in tudi počivajte... Saj vem, da je še marsikaj treba, toda vsak dan v trebuščku je blagoslov za otročka...
Prijetno nočko in mirne user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 5307
5.10.2007 21:44:46   
gruška
EVO SMS OD MAMUŠKE:

Zaenkrat tamau ni kritičen, Geršak (to je najina ginekologinja) ima celo porodnišnico postrojeno in res max. skrbijo za vse. Za zdaj sva pod nadzorom, v pon. bo CR.

Mamuška, kot sem ti že napisala v sms, DRŽIMO PESTI user posted image  user posted image user posted image

user posted image   in mislimo na vaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5308
5.10.2007 21:47:41   
nemrak
user posted image user posted image ,
kanarka, nicolina mene so v prvi nosečnosti (7t na koncu bila v bolnici) skoz strašili, da bo user posted image  majhen, da bo imel okoli 2600,2700.
Na koncu so mi porod sprožili 3 dni pred PDP in je imela 49 cm in 3010g.
Bila je čisto normalna dojenčica.
Mi je pa v ponedeljek delal UZ (polnih35t) in mi je rekel, da ima okoli 2300-2400. Pa sem imela še 5t do konca.
Sem se pa včeraj na akupunkturi pogovarjala z dr. Ocvirkovo, pa je tudi rekla, da bo verjetno imela tudi okoli 3000 g. Pa še lažje rodit, če je manjša. Potem pa tako hitro zrastejo. Naša je v prvem mesecu dobila 1450g in zrastla za 7 cm.
Imam pa tudi majhen trebuh, pa je rekel G, da je čisto dost velik. Tisti, ki me ne poznajo mislijo, da bom rodila naslednje leto. Ne pa, da imam rok točno čez en mesec.
Sem pa zmenjena z Ocvirkovo, da me bo 29.10, ko je dežurna v porodnišnici pogledala koliko bom pripravljena na porod in če bo MV primerno mehak in kratek, mi bo porod sprožila.user posted image
Če me slučajno kaj ne prehiti prej, kar pa močno dvomim.
A je kaj novega glede žirafe in mamuške???
TANTRA, POČIVAJ!!!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5309
5.10.2007 21:55:01   
naraščaj
murencek se je pravkar javla in citiram SMS:

"Iskrena hvala za voščila.Meni se pritisk počasi umirja - zdaj mam spet polovično dozo zdravil. Ta mali že 2dni ni več na sondi. Zdaj si že stiskam mlek zanj. Bova pa še kr neki časa tule, dokler se mali ne zrihta. Jst komi čakam, da ga dobim v naroočje, a sem vesela kovidim, da napreduje. LP"

user posted image za oba. Sem prav vesela, da napredujeta.

Za vse ostale, ki se jim je tut počas začelo dogajat pa držim pesti, da se izteče ponajboljši možni verjanti. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tintin, pol bom pa tut jaz si šla ob prilki iskat en paket. Jaz mam tut rada take bolj pisane, zato so mi bile pa všeč. ker pa nisem vedla kok se to kaj vskrči v sušilcu jih pa raj nisem vzela.

A kera ve kje bi dobla kak jogi za zibelko. Ta, ki sem ga dobla zraven je zanič. Zibka je ful ohranjena, stara cca 15-20let, vendar ful lepa, ampak je kr neka pena zraven namest jogija.zaj bi  pa rabla nekaj nabavt. A ste kje kaj vidle???

user posted image  je bil danes ful priden, je popipal vso staro izolacijo iz stropa, posledično je zdaj kopalnica ne uporabna, ker je v njej polno tervola (user posted image  bljak kak pika in vse je prašn) tako da sva šla pod tuš k mojim staršem. Sem ful vesela, da sta tak blizu.

Punce dršte se, ni še pravi čas,da bi se kaj špilale. Do novembra je še daleč.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5310
5.10.2007 22:02:00   
gruška
user posted image  Murenček zate in za tvojega sončka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5311
5.10.2007 22:04:24   
Ilije
Lepo je slišati pomirjujoče novičke od murencka in mamuške. Upam, da tudi z zirafo ni prehudo!user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5312
5.10.2007 22:11:42   
nicolina
Naraščaj, kanarka in nemrak, hvala vam za tolažbo in vzpodbudne besede. user posted image
Sej zdej sem že ok, samo malo sem bila zaskrbljena.
Kanarka, morava res dobro in zdravo papcati, da bodo naši sončki user posted image  pridobili na teži. Sicer imam še do konca 7 tednov. user posted image
Pa saj vem, da ne morejo čist točno ugotovit in da se lahko zmotijo, sem slišala že tisoče zgodbic.
Grem se zdej še mal uležt pred TV, bom vidla, če bom zdržala do Polnočnega kluba.
Nočko vsem in želim vam lepe, prijetne sanje...

Mamuška, drži se user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  za murenčka in Staša..

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5313
5.10.2007 22:37:36   
jooly
Jooly, moj ni na Renaultu, pravi pa, da na Vodovodni samo fante pozna...... al pa ne upa priznat...

user posted image user posted image user posted image
ta je pa dobra.
Ja kje pa dela tvoj? No, če ni skrivnost... take informacije itak iz RR ne mislim nikamor nosit, tko da si kar se tega tiče lahko čist brez skrbi. In to sevede pričakujem tud obratno user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5314
5.10.2007 23:03:45   
Laubica
Vauuu v ponedeljek bosta že 2 mogoče tudi 3 novemberki mamici ,pa smo komaj 5.10 no v pon. bo 8.10.pri nas pa gre kar hitro se vam ne zdi?
No jaz še enkrat želim vsem ki ste tako daleč vso srečo,me kar mrazi ko to vse berem.Še celo mojega je ganilo ,ker sem ga prej vprašala kdaj bomo postlico zmontirali pa je rekel v nedeljo,prej pa skozi -ko boš rodila,tako da mislim da ga malo postalo strahuser posted image čisto prav ,ker on bi vse zadnjo minuto in to me grozno moti.
Punce jaz pa ne morem in ne morem noben večer zaspat,hodim po stanovanju kot mesečnik ,kaj pa ve?Ko pa ležim mali tako raztura da me vse boliuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5315
6.10.2007 0:37:06   
Tanayya29
Vsem želim lahko,mirno predvsem pa ,čimanj zbujanj in obiskov WC-ja...

Nočko!user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5316
6.10.2007 8:26:39   
scubadiver
Dobro jutro punce. Najprej kavica da bo lažje vstat user posted image

Kljub deževnemu vremenu primernemu samo za spanje, meni moja nespečnost spet ne pusti. Sem se zbudila ob 7h in nisem mogla več zaspat nazaj. Obup. No upam da ve še vse sladko spite.
Vsem želim lep začetek dneva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5317
6.10.2007 9:10:19   
nicolina
Scubadiver, hvala za kavico, jaz jo ravnokar pijem, sem se vstala pred 10 minutami. user posted image  
Spala sem dobro, celo noč sem imela odprto okno in je bilo zelo fajn, ko je dež padal.
Ja, zgleda, da bo danes turobno vreme. Saj moram itak malo pospravit, zlikat mam goro perila. Popoldan pride moj nečak, komaj čakam, da ga vidim. user posted image  Bo
spet veselo pri hiši.
Danes bom še spekla eno pecivo, imam nov recept: Bananine rezine. Upam, bo dobro. user posted image
Skratka, želim vam lep dan...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5318
6.10.2007 9:19:21   
Ilije
Hvala za kavico.

Mi smo, danes za spremembo zajtrkovali v troje (lubi dela popoldne). Še celo včeraj zvečer je zraven mene pogledal polnolčni klub, čeprav je bil verjetno ful utrujen, tako da trenutno vsi trije (štirje) uživamo v razvajanjuuser posted image .

Vreme pa je res samo za spat. No mogoče bi se dal še likat vmes, ker jaz vedno takrat likam, ko je zunaj turobno vremeuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5319
6.10.2007 9:59:07   
Tanayya29
Dobro jutro in hvala za kavico!
Danes je res tak dan ,prav za poležavanjeuser posted image ...
V lj pada dež,no celo noč je padal,prov fajn je blo za spat..

Jaz sem danes za spremembo lepo spala...

Grem popit kakav,pa potem še kaj napišem.

Lep dan

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5320
6.10.2007 10:13:24   
potepinka
Dobro jutro!
Najprej hvala za kavico sem jo že spila je prav pasala ob takem vremenu.

murenček-drži se

Sem gledala polnočni klub in je bil zelo zanimiv,ponoči pa seveda obiski wc,kar ne neha se.

Moja hči še spi je prava zaspanka ob vikendih,možek je v službi jaz pa se prebujam tukaj ob RR

Kaj boste danes kuhale?Jaz bom delala pizzo.

nicolina-kaj ko bi malo peciva še nam tukaj na RR priviščla,se mi ga je kar zaluštaluser posted image user posted image user posted image

No se še kaj javim kasneje

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 5321
6.10.2007 10:16:50   
gruška
Jutro, hvala za kavice .......

Jaz sem tudi kar dobro spala, čeprav me je zvečer neki šraufal - po moje sem se grozdja preveč najedla..... če je pa tako dober in sladek, njami........

Mi smo tudi že pozajtrkovali in ker je vreme res tako turobno, nam odpade en piknik, se bomo pa doma crkljali in se vsi 4je igrali z Lego kockami - smo vsi manijaki na Lego.... in je prav luštno, ko se vsi na tleh igramo in sestavljamo......

Točno čez 1 mesec imam rok..... Še malo.....user posted image

Uživajte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5322
6.10.2007 10:19:52   
Špelka
Uh, šele zdej sem vidla - MAMUŠKA drži se! user posted image user posted image user posted image Ti in tvoj kobacajček user posted image ! Moje pesti pa so seveda še vedno mooočnooo stisnjene za ŽIRAFCO in njeni princeski! user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Druge pupce vidim, da ste okej - pa saj tako tud mora bit vsaj še ene 3 tedne, kajne? user posted image user posted image user posted image  Mal je še prezgodaj, da bi kar množično odhajale v P.... user posted image

Drugač pa moj križ je še vedno v razsulu, dons je super dan za met eno generalno popravilo  v ležečki! user posted image   Zdejle bom ujela od vas eno kavico, poiskala kakšno dobro knjigico in se skobacala v posteljo... Mmmmm, bo fajn... Upam, da boste tud ve iskoristile tale dan kar čim bolj ležerno! user posted image  

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 5323
6.10.2007 10:21:51   
Špelka
Uh, potepinka, si mi pa dala zdejle idejo s Pizzo! user posted image user posted image user posted image  Po mojem bo tud pr nas padla! user posted image user posted image user posted image  Sem že lačna! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5324
6.10.2007 10:27:32   
scubadiver
Gruška, jaz sem se ravno zadnjič tako smejala. Sva bila z mojim v Arielu in je gledal igrače. ko so nama napovedali fantka je bil ful vesel da se bo lahko igral z avtomobilčki in podobnim, ker tega ni imel ko je bil otrok. No in potem "šok" punčka... no in gledava igrače in avtočke in to, in prideva do lego kock pa me moj prav žalostno pogleda in pravi: a misliš, da se bo Lana vsaj z lego kockami hotla igrat z mano če že avtočki odpadejo? Tko da upam, da bo imela vsaj do tega veselje. jaz sem se rada igrala z lego ko sem bla majhna..

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?