|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
6.10.2007 10:28:10   
martita
Jutro še od mene!

Se kar ne morem zbudit zaradi tega vremena...danes bom preganjala čas kar s poležavanjem...moj user posted image je na enem seminarju, tako da sem sama in se mi prav nič ne ljubi...nič hudega.

Včeraj zvečer sva na dve steni v otroški sobici že prilepila stensko obrobo, na eno morava še danes, pol pa bosta moj in tast znosila noter pohištvo, ki se že kar nekaj časa zrači v dnevni sobi. Komaj čakam!!

Moram oprati še nekaj cunjic, pa vas moram prašat za nasvet. Nekaj cunjic (npr. kompletek iz pliša) ima na etiketi napisano pranje na 30 stopinj. Jaz nikoli nič ne perem na 30, ampak vsaj na 40. Kaj mislite, da bi se zgodilo, če vržem te cotke v pranje na 40? user posted image Res ne bi rada uničila kompletka, ker ga nameravam obleči moji user posted image za iz porodnišnice... Kaj pa če cel stroj barvanih cunj, ki jih navadno perem na 40, operem na 30? Kakšna dilema...user posted image

Popoldan bom skočila pogledat v Šiško v nov BC. A ktera ve kje natančno je? En dan sem bila v MC, pa nisem opazila, da bi BC delali kje zraven. Sem pogledala na njihovo spletno stran, pa sploh nič ne piše o tem....user posted image

Drgač je počutje kar ok. Sam me je zadnje dni začelo kar nekaj zategovat in trebuh mi otrdeva. Pa dol me tud vleče. Tamala je sicer aktivna, a ne tako divja kot prej. Drug teden, v četrtek, mam pregled. Če bom preveč panična bom pa prej poklicala G. Se tolažim s tem, da je sedaj to itak normalno, da se telo in user posted image počasi pripravljata....

Punce, lep vikend vam želim.
Za vse, ki so že tik pred tem, da stisnejo k sebi svoje user posted image , pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5326
6.10.2007 10:28:22   
GB
Dobro jutro cveke. Hvala za kavico res mi pase . No snoci je bil moj user posted image  bil zelo priden je sestavil posteljco user posted image user posted image user posted image user posted image . Delav je do 7 prisel domov, malo pojedel in se lotil sestavljanja. SEm mu rekla ,da je ze pozno ,da bova raje jutri in je rekel : O to pa ne , ti si vsak dan vecja in vse te skoz boli pa ce se dojencek prej odloc prid ,da bo imel kje za spat user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim da ga ze prav panika daje in si ne morem predstavljat kaj bo ko bo slo za res user posted image user posted image .
No danes imamo tudi mi bolj turobno vreme tko ,da bova sla malo do mesta, pogledala za otrosko posteljino pa se darilo  morva kupt mamo jutri en rojstni dan.
Aja gledala sem v GAP-u otroske dekce in kovtre in so prav dobre pa se znizane so, majo ta mesec 50% popusta in bova se verjetno tja malo zavila. user posted image user posted image user posted image
Ja toliko za sedaj lepo se imejte pa se kasneje se tipkamo

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5327
6.10.2007 10:32:40   
scubadiver
joj velika britanija, vidis tega sem pa jaz tebi fouš.. In sicer Gap in baby-gap. tako mi je hudo ker ga pri nas ni. V moji omari je 3/4gap cunj, sam kaj ko ga tudi nikjer v bližini ni user posted image

je pa tud moj nekaj dni nazaj prvič vprašal če sva midva že pripravljena na otročička. pa sem mu povedala da še čakava jogi in da morva nakupit posteljnino, pa po vozeček morva it k mojemu bratu, pa košaro za vozek nekje kupit, potem bova pa prištimana. Pa je kr mal zaskrbljeno gledal in rekel: ampak kaj pa če bo prej, ko pa tvoje novembrke že rojevajo user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5328
6.10.2007 11:01:30   
Tanayya29
ja ane scubadiver,kaj če bo prej?

jaz upam,da počakajo vsaj še ene 3 tedne,pol pa lahko pridejo....

sj pravm,jst sm postala kar mal panična,ko že rojevajo,tako da zmer,ko me kaj zašpika mislm,da morm šibatuser posted image .No,sej raje ne povem...včeraj mi je full otdeval trebuh in neki full špikal in dol pritiškal,pa še drisko sm mela...in jst sm bla čist paf....sm si mislila,to je zihr to.In sm šla lepo pod tuš lase oprat pa noge brituser posted image user posted image ..s čim se še vse prej ukvarjam..moj se je sam smejal..sj tko globoko v sebi vem,da to še ni to,k pomoje pol si ravno nog ne bi šla brit,pa las likatuser posted image user posted image ...

no,grem v trgovinouser posted image

kaj naj si skuham?spet sem sama....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5329
6.10.2007 11:48:55   
gruška
MAMUŠKA MI JE POSLALA SMS:

"Mi2 ubijava čas od CTG do CTG in se drživa nad vodo. Dobiva še inj. za pljučka. Čas se vleče ko jara kača. Pozdravček vsem!"

Pa še en sms:
"Oj, mislim tud ful na žirafo, mam zraven sebe mamico s skor enako problematiko. Hvala za pesti vsem, zlate ste!"

Sem ji odgovorila, da je važno, da sta pod kontrolo in da bo 1,2,3 ponedeljek, ko bo ona že ponosna mamica, večina od nas pa bo letala še s trebuhi okrog!

Mamuška, user posted image , vse bo uredu, mi smo s tabo.............

Scubadiver, povej tvojmu, da so tudi punčke lahko "nore na Lego"...... Pri nas je tamala že od majhnega gledala sina, ko je sestavljal in ko je začela sama prijemat igrače so bile takoj aktualne legice..... Tudi nečakinja se je pri nas "navadila" na njih in smo ji kupili eno škatlo Duplo za Božička (ko je bila stara 8 mesecev), pa se ful igra z njimi.... Imam pa dve kolegici, ki pa sta tamalim Lego kupili "šele" pri dveh oz. treh letih, pa se nočeta nič igrat....... Tko da najboljš, da tvoj user posted image  kupi hčerkici za dobrodošlico en zaboj Duplo user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5330
6.10.2007 11:52:25   
Tanayya29
mamuška,žirafa,murenček......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5331
6.10.2007 12:07:39   
naraščaj
Dober dan,

Jaz sem budna že od 5tih. Sem šla takrat na WC (tretjič) in ugotovim, da nama je vse notr teklo, saj je samo folija na strehi in late. Pa sem zbajkala mojga, je vse pobrisal nato pa klical šefa in so zjutraj že pred sedmo razbijali, da so dodatno zaščitli. Boga mojstra sta bla čist mokra, sem jih pol na čaj povabla. Ker če zbolita smo pol vsi na škodi.

Pol sem pa peljala sestro v Rogaško na pregled za njeno tamalo, njej je namreč avto nekaj nagajal. Evo, sedaj sem nazaj. Mami pa nas je kr vse na kosilo povabla. user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce držim pesti za vse nas.

Mamuška še malo zdrži pa bo. Tudi zate Žirafa. user posted image user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 5332
6.10.2007 12:14:56   
Tanayya29
martita veš pomoje ne bo hudega,če opereš kompletek na 40..jaz mislim,da sem jih tudi!Enega,ko je bil bel,sem ga dobila,sem po pomoti oprala z belimi cunjami(90 st),pa ni bilo nič narobe...

hmmm..kje je BC v Šiški?jaz tudi ne vem,sem pa dobila Sms,da se danes odpre..bi šla tudi sama pogledat,vendar bom počakal do petka,ko dobim nakazan denar od CSD,je že kar mal kriza,tok sem že zapravla ta mesec....boš poročala,kako je?

kaj boste kuhale punce?upam,da ne morim,ampak jst sm brez idej..spet!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5333
6.10.2007 12:33:54   
Tanayya29
a mi lahko ena pove,kako vstavm slikce zravn..mislim,te slice k so kakšni medvedki,ki jih zraven postov dodate...jst ne znamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5334
6.10.2007 12:37:12   
Dajica
Dobro jutro oz. ze kar dober dan!

Sva z mojim kar dolgo casa spala, pa se tako zaspano vreme je. Jaz se nic ne pritozujem, ker sem sama ena velika zaspanka. Upam, da bo moja user posted image enako. user posted image

Lepo se imejte, pogovarjajte se s svojimi trebuscki pa kej dobrega skuhajte! user posted image Pri nas bo skuhala mami hahaha.

Neposredna povezava do sporočila: 5335
6.10.2007 13:21:07   
nicolina
Ojla,
tako, jaz sem kosilo skuhala in sicer zelnjavno juho in palačinke sem spekla.
Zdej samo čakam, da pride moj user posted image  domov in bova lahko jedla. Popoldan pa počivanje, ko je tako vreme.
Pecivo sem tudi ravnokat dokončala, potepinka, saj bi ti dala kakšen košček, pa si najbrž predaleč. user posted image  Jaz ga itak ne bom najbrž preveč jedla, ker me potem zgaga mantra.
Jaz sem tudi vse stvari prala na 40 stopnij, tudi tiste plišaste, pa je blo vse ok.
A pol bo v petek že denar iz CSD?  no potem tudi jaz ne bom več nič ta teden zapravljala, ker sem že itak preveč. Tako, da smo najbrž vse približno na istem z zapravljanjem. user posted image

Grem zdej pripravit mizo, sem že zeloo lačna.
Se tipkamo..

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 5336
6.10.2007 13:24:41   
Tanayya29
nicolina,v petek 12.10 bo denar!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5337
6.10.2007 14:16:42   
TANTRA
Samo en pozdravček...

Mamuška dobro, da je zaenkrat vse pod kontrolo...Ponedeljek bo pa dd day, saj bo vse ok...user posted image user posted image

Murenček, lepo, da si se oglasila, le lepo napredujta, da bosta kmalu doma...user posted image

O žirafi nič novega?

Jaz sem bolje...Dopoldne sem bila v sparu z mojim, ki je pa danes nataknjen, ....user posted image user posted image  pa sploh ne vem zakaj....

Kuham pa kislo repo, pire krompir, pa malo piščančjega fileja, zanj pa pol pečenice....

Se pa bolje počutim, čeprav sem še bolj prehlajena..Nos imam čist zamašen, ponoči skoraj dve uri nisem spala....

Lepo se imejte v tem današnjem vremenu...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5338
6.10.2007 14:55:43   
Dajica
Upam, da mi je uspelo prilepiti slikico, sobico, oz. koticek, kjer bo spala nasa mala Kaja. Posteljica, v kateri zaenkrat pancka medo in pa po steni nalepljene slikice od medota Pu-ja, pa se svetilka od Miske. In vse v roza stilu user posted image

user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5339
6.10.2007 15:15:19   
Tanayya29
Dajica fullll lepo,res!Čista 5ka!
Še jst bi spala tukaj!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 5340
6.10.2007 15:24:32   
naraščaj
Dajica, ful je lepo. Povej mi kje si nabavla te nalepke in na kak način jih prlimaš (so samolepilne?). ?

Še mojmu jew všeč, pol bi pa tutu jaz kajpodobna nabavla, da mal poživim kotiček za user posted image .

No midva sva že nazaj iz kosila, sva bila pri moji mami. Mi je ful pasal,da nisem rabla kuhat.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 5341
6.10.2007 15:38:33   
scubadiver
 Midva sva šla pa v Spar v city parku. kakšna gužvaaaaa. Še hujš povsod v BTC-ju kot okol novega leta. SE vidi da je tak deževen dan pa so šli vsi v šoping. No ja sva nakupila kar sva imela in spet zapravila eno goro denarja. Grozljivo drago je vse. Sem pa kar zmatrana.

Nayya jaz znam pripopat samo tiste slikce ki jih najdem na netu. In sicer zelo enostavno. Poiščem slikco in samo copy-paste. Teh iz računalnika pa jaz ne znam prilimat.

Dajica ful krasna sobica user posted image Pri nas ne bo tako lepo izgledalo ker bo posteljica itak pri nama v spalnici za začetek, pa tudi potem ne bo tipična otroška sobica.  So not še knjige pa najina omara.... no ja, upam da se jaz čimprej neham tožit za dediščino in se bomo čimprej selili kam drugam.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5342
6.10.2007 16:27:25   
Dajica
Me veseli, da vam je vsec sobica! user posted image Te nalepke so samolepilne, samo odlimas jih s papirja in prilimas na steno. V tem kompletu je bilo okoli 50 nalepk, vkljucno z malimi nalepkicami, kot so metuljcki, pa rozice, cebelice... Cena pa okoli 15 evrov. Kupila sva jih v Baby centru. Ce boste kupovale, samo povprasajte prodajalko o nalepkah za na steno. Imajo razlicne motive, meni osebno so bile te z medvedkom Pujem najbolj vsec. Imajo pa tudi razne trakove (kot tapete) z otroskim motivom, ali pa....uf, tezko razlozit, najbolje da greste same pogledat, pa da kej kupite, ker res dobro izgleda na steni.

Imam pa eno vprasanje. Ali mogoce katera ve, kje se da dobiti nalepko za na avto, kjer pise: princes on board??? Povsod imajo samo baby on board, ampka jaz sem ze na parih avtomobilih videla ta napis, ki ga jaz isecm. Katera ve???

Neposredna povezava do sporočila: 5343
6.10.2007 16:37:51   
Tanayya29
sm probala slikco prlept pa ne prime...
sm pa res leva za ta rač.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 5344
6.10.2007 16:43:23   
scubadiver
Nayya a uporabljaš mozillo al explorer? Ker na mozilli to ne dela ker ti v odgovoru ne da paste možnosti....

Neposredna povezava do sporočila: 5345
6.10.2007 18:38:40   
jooly
Punce, če katera rabi... za postelco 120 x 60 imam 4 popolnoma nove in nerabljene bombažne jogi rjuhce - svetlo rumene barve. Mami, ki dela v vrtcu, jih je dobila, ampak jaz imam posteljco dimenzij 140 x 70 in niti pod točko razno jih ne morem ponucat. Tko da, če bi jih kera mela, nej javi, lahko tud na ZS. Pošljem tud po pošti - sej so tko lahke, da ne bo problem s poštnino...

glede na to, kolk male bebe lulajo in bruhajo, vam bodo prav prišle user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 5346
6.10.2007 19:03:32   
naraščaj
Sva  z user posted image  začela gledat en film na DVDju. Sploh ne vem za kaj se gre. Jaz sem obupala, ker je prav sitno. No moj še vztraja. Bo potem povedal za kaj se gre.

jooly jaz se priporočam za kašno, če maš res viška. Kot si sama rekla, user posted image  radi user posted image   in to prav pride. Pa še moja poslca je take živo rumene barve, bo kr fajn pasala zraven.

Mi je pa prej ena pisala na ZS, da je iz mojih koncev in sedaj ugotavljava, če se slučajno poznava. No zaenkrat še tega nisva ugotvovili. >Me prav zanima, če se poznam z njenim- on je namreč domačin. Bi blo fajn, bi mela mal družbo user posted image . Tu pri nas je kr suša.

Drugač pa men kr fajn otrdeva trebuh. user posted image  pa tako dela, da mam občutek, kot da se mi z vsemi 4 upre in tišči narazen moj trebuh. Pol je pa moj trebuh čist deformirane oblike. user posted image user posted image

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5347
6.10.2007 19:13:33   
Tanayya29
firefox...bom poskusla pe explorer,če ne bom počakala,da pride moj domu,pa mi razloži

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5348
6.10.2007 19:15:47   
Tanayya29

joj pa ne gre mi...bom počakala da moj pride pa mi pokaže,že težim s tem.....

< Sporočilo je popravil nayya28 -- 6.10.2007 19:16:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 5349
6.10.2007 20:15:09   
Ilije
Imam pa eno vprasanje. Ali mogoce katera ve, kje se da dobiti nalepko za na avto, kjer pise: princes on board??? Povsod imajo samo baby on board, ampka jaz sem ze na parih avtomobilih videla ta napis, ki ga jaz isecm. Katera ve???

Takšno bi pa mi tud mel, sam je tud nikjer ne najdem. Ali pa vsaj tisto, ki je izdelana po meri in sta posebej imeni navedeni... pa tud ne vem, kje se takšne dobijouser posted image

nayya upam, da ti uspe pripopat kakšno fotko oziroma slikco.

jolly te tudi jaz naprošam za eno rjuhco, če jih še seveda imaš odveč.

Me pa zanima, kje ste ve kupovale preobleke za posteljico, ki so v kompletu z obrobamiuser posted image  Ter kolikšna je bila  cenauser posted image  Imam od Iris samo en takšen komplet, in še ta je v svetlo modri barvi z medvedki... ter potem še nekaj preoblek za kovterček še od mene... no sej če je Iris s tem preživela, bo ta druga tudi, po drugi strani bi ji pa rada vsaj nekaj novega kupila in če res kje pokaže kakšna ugodna ponudba bo to to. 

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 5350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dieta
lorby007

Po rojstvu dojenčka bi želela (je nujno) začeti z dieto, pa me zanima za katero naj se odločim.

Ločevalna (38%)

Montignac (10%)

Oktobrska (0%)

Z zeljno juho (4%)

Drugo (11%)

Nobena od naštetih (36%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!