|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
2.10.2007 16:31:37   
manca
Najprej čestitke za prvega otročka med novemberkamiuser posted image user posted image

Ponoči sem danes bolj slabo spala, pa še hrbtenica me nekaj boli že cel dan. Aja, moje današnje sanje: tamala mi je kar doma na postelji skočila ven iz trebuha in potem sva skupaj čakali da mož pokliče rešilca, s tem da sploh ni vedel koliko je številka za rešilca. Ko ga je končno dobil na telefon so mu pa na drugi strani rekli da so trenutno zasedeni. Tamala je tako ležala na mojem trebuščku. Potem sem se pa itak zbudila.

Polovico oblačil za tamalo imam opranih, samo še likanje me čaka.

Zjutraj sem še odnesla v laboratorij vodo v ponovni pregled in jutri bodo rezultati...sem se pa včeraj res napila in to vode...sem spila 4 litre vode, posledično pa sem bila potem tudi kar naprej na Wc-ju.user posted image
Jutri me čaka pa še mučenje pri zobarjuuser posted image ...mora mi namreč dat iz zoba ven zdravilo, katerega mi je dala not en mesec nazaj. Zdaj bo samo zamenjala zdravilo z novim zdravilom, po porodu me pa čaka ponoven obisk pri zobarju

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
2.10.2007 17:38:57   
kesi
Debeluška30, nam so pa ravno zadnjič v materinski takšno previjalno odsvetovali, češ da je uporabna le kak mesec, ker je izredno ozka. No, jaz jo imam že nekaj časa kupljeno in sicer od Lip Poljčane - Lana.

KESI

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
2.10.2007 17:44:28   
kanarka
Ojla punce!

A vidite mojo posteljco preko e-bayauser posted image user posted image user posted image . Sem včeraj do dveh ponoči bedela in iskala in po navodilih....joj sem pozabila katere že...naročila na nemškem e-bayu novo posteljco. Cena je 48 EUR + 25 EUR poštnina. Sem tako veselaaa. Pa še vso to dekoracijo dobim zraven (zeleno), vendar brez jogija. Tistga bom pa že našla tuki.

user posted image

Debeluška...točno to previjalno sem mislila, samo da sem pri Scubadiver videla, da je imela še banjico. Hvala za razlago, zdej vem, da je to noter skrito in se samo ven potegne. Bom jim pisala, če mi lahko to sem pošljejo, ker jih na e-bayu nisem nič našla. Pa še po mojem so barve lesa tut nekje podobne. Komi čakam, da vse to dobim!!!

Men se je tut sanjalo danes, da se je pupa že rodila in ji nisem imela druga za oblečt kot body. Iskala sem eno oblekico, pa je nikjer ni bilo in sem se potem tako krivo počutla. Se vidi, da nas vse tlači neka mora, povezana z dnevnimi skrbmi. Ampak sem vsaj tisto oblekco zagledala zjutraj na omari, ko sem se zbudila.

Sem pa danes tuki jedla pravo divje grozdje. Sta mi ga dva prijatelja nabrala in prinesla. Tako dobro. Mnjammmm. Sladko, brez koščic s tankim sladkim olupom (seveda neškropljeno, ker raste kr samo). Pa še fige sta mi nabrala. Aja, pa tut kostanj baje na polno raste. Torej mi tudi tukaj jesenske dobrote ne uidejo. Sem bla pa presenečena, da še jurčke dobiš. In to take velike. Torej se drugo leto vidimo tuki na jesenskem pikniku ob poletnih temperaturah!!! Takrat bojo malčki že glih dovolj veliki, da bojo z nami nabirali. Tantra bo pa štrudl pekla iz domačke kozje skuteuser posted image user posted image user posted image .

Lep popoldan!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
2.10.2007 17:45:32   
ajtak
scubadiver, pa ne da za bezigradom stanujes?? kje pa?? jaz sem imela do pred poroko stalni naslov na Pericevi (vrstne hise za dvorom) user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4954
2.10.2007 17:45:47   
kanarka
Kesi...pr nas na MŠ so pa točno tako imeliuser posted image  

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
2.10.2007 17:48:46   
ajtak
Kanarka, posteljica je bajna!! res ta zelena tako lepo pozivi user posted image , da o ceni, ki je se lepsa ne govorim user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
2.10.2007 18:00:08   
scubadiver
Ajtak stanujem za Bežigradom čeprav ne blizu tvojega bivšega naslova. V stožicah, zraven hipodroma.

Hm Kesi, jaz sem vidla ful previjalnih miz ko sva kupovala, pa ta ni nič ožja kot druge, je pa mnogo bolj masivna in stabilna kot druge in sva se ravno zato odločila za to previjalno. Ožja pa sigurno ni user posted image
Kanarka krasna posteljica za še lepš ceno. No vidiš sem prepričana si takoj bojše volje user posted image

Joj kakšne sanje imaste vse. jaz se sanj na mojo srečo nikoli ne spomnim. KEr mislim da tudi mene more tlačijo ker pravi moj da ful jamram ponoči. Da včasih prav grozne zvoke spuščam in da tega nisem pred nosečnostjo nikoli. No mal je pa verjetno tud ker se težko naštimam.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
2.10.2007 18:51:42   
ajtak
scubadiver aha, hipodrom! Blizu bs-a torej! Ja fajn!
Kar se tice previjalnih imas sicer skoraj prav, saj ima vecina trgovin res razstavljene samo te- "ta ozke". ampak Kesi ima tole

user posted image

mors priznat, da od te pa je ta precej ozja, ne user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4958
2.10.2007 18:54:22   
ajtak
Mogoce se ne vidi ampak mere so: Previjalna komoda 94 x 57 x 85 cm
Torej morda je boljsi izraz, da je ta od Lip poljcane GLOBJA.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
2.10.2007 18:57:22   
scubadiver
Ajtak  no to je seveda bistvena razlika, sam midva sva gledala na koleščkih in sva rabila to ožjo varianto. In te so vse enakih velikosti , ni tale nič ožja od ostalih.
 Ja seveda, ta ki si jo prilimala in ki jo ima Kesi je pa bistveno boljša. Sam kaj k je prostorska stiska in jo bo treba vozit sem ter tja user posted image   

Debeluška
a ti maš tud to ožjo od Brevija? A si jo že sprobala al je zdej nova in še čaka na uporabo? Zdej me je pa skrbet začelo user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
2.10.2007 18:58:04   
GB
a pride katera na palacinke ??????

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
2.10.2007 18:58:56   
scubadiver
JAAAAAAAAAAAAAAAAAA Velika britanija JEEEEEEEEEEEESSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTT  user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
2.10.2007 19:02:33   
ajtak
ne mene ne bo (na palacinke) sem si skuhala vanilijev puding s kokosovim mlekom in ga prelila preko ananasa- zdaj sem pa ko user posted image . Sam ne tok poskocna user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4963
2.10.2007 19:11:44   
GB
scubadiver  welcome !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa ne pozabi sladoleda za sladico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
2.10.2007 19:15:51   
scubadiver
hehe zmenjeno velika britanija prihajam. Upam samo, da se mi sladoled ne stopi do tebe user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
2.10.2007 19:22:50   
GB
Brez skrbi za sladoled. Je tuki tok mraz ,da se bo verjetno dodatno zamrznil . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja kje pa si Next Top Model se je ze zacel user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4966
2.10.2007 19:24:20   
scubadiver
Ah potem pa ti glej TV, jest pa tud čakam mojo najbolj priljubljeno serijo: Doctor House. Ta je meni legenda. Pa se bova za palačinke zmenili drugič. ker zdele tud mal težko Ryan air ujamem user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
2.10.2007 19:29:23   
GB
user posted image user posted image user posted image user posted image   ok poj pa nc . Ce si pa premislis , pa se zmeraj lahko ujames easy yet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4968
2.10.2007 19:30:14   
scubadiver
hehe kaj pa če mi jih z DHL-jem pošlješ? user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
2.10.2007 19:37:03   
gruška
user posted image user posted image user posted image  BRAVO MURENČEK user posted image user posted image user posted image , čestitke vsem tudi od nas..... Pa se je začelo............

Naraščaj, jaz ti ne morem nič pomagat glede knaufa... Nisem z vašega konca, pa sem mojga vprašala, če tam kaj pozna, pa tudi ne.......Upam, da vama uspe zrihtat........Probaj poiskat kaj prek interneta.....

Jaz imam skoraj vse pripravljeno, kupit moram samo še eno majhno kapco(56) za iz porodnišnice, ker so 62 res prevelike za te male štručke. Vse ostalo lahko zavihaš, kapca pa se mora prilegat....... Ostalo imam, tudi torbo za v porodnišnico imam pripravljeno in v omari že polno drugo torbo, ki mi jo bo moj prinesel, ko naju bo prišel iskat.....Čakam še, da prijateljica vrne lupinco, pa jo moram še oprat..... Če me kaj prehiti, mi jo bo oprala sestra...

Tolk se pisale o hrani -  jaz sicer imam apetit in bi jedla vse po vrsti, ampak imam pa še posebej manijo na naktarine, in to zelo, zelo trde, da hrustajo kot jabolko...... tud 10 na dan bi jih pojedla...

Zdaj pa grem dat spat "tavelka dva", pol bova pa z mojim sobico za dojenčico "zrihtala" - bordure morava nalepit........

Me zanima še glede unga čaja iz malinovih listov - kje ste že rekle, da se ga kupi? Se moram pozanimat, če je sploh pametno, da ga pijem, ker sem bila do zdaj vedno že 3 tedne prej odprta 3cm, zdaj pa imam še slabih 5 tednov? Da se nebi slučajno še prej odpirala, ker bi rada vsaj 2 tedna še zdržala........

Uživajte, nočko!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4970
2.10.2007 19:41:58   
Ilije
user posted image user posted image user posted image punce... ma ste dobre s palačinkami in sladoledom po DHL-uuser posted image user posted image user posted image

Očitno nas je večina danes dobro razpoloženih. Jaz sem tudi dobre volje, saj je bil pregled 1A. Naša user posted image  naj bi bila težka kar 2600 g, a je ginekologinja rekla naj me ne skrbi, da je ne bi ven spravla. Izvidi krvi so tudi super, tako da moram biti pozorna samo na različne bolečine v trebuhu, povišano temperaturo, obilnejše izcedke itd. skratka na znake poroda.
Mi pa v lekarni niso hoteli prodati magnesola. Pa sem potem G vprašala zakaj ne pa je rekla, da ga po 36 tednu ne smem več piti, da mi ne bi zavrl morebitnega poroda oziroma lastnih popadkov.

Tako to je moje današnje poročilo, sedaj pa čakam, katera bo odprla stran 200.

Neposredna povezava do sporočila: 4971
2.10.2007 19:42:05   
KATKA 3
Oj Kanarka a si prepričana da boš dobila zraven tud postlco, da ni to cena samo za posteljnino in ostale dodatke? Se mi je zdel sumljivo prepoceni pa sem šla mal še jest na e-bay pogledat. Nisem čist prepričana k je moja nemščina obupna sam se mi zdi da je to cena za posteljnino, baldahin, nastavek za baldahin, dekco...brez postelje. Upam da se motim ampak vseen rajš še enkrat preveri.

Neposredna povezava do sporočila: 4972
2.10.2007 19:50:43   
potepinka
kanarka-user posted image user posted image user posted image  super posteljca

gruška-Jaz sem dane v Sanlaborju dobila čaj ga začnem jutri piti,ker sem v 1user posted image  nikakor nisem odpirala(28 ur)popadkov če ti to kaj pomeni,samo je pa potem šlo brez CR.Ah se tolažim da so zdaj drugi časi kot pa 11 let nazaj pa še P bom zamenjala.

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja prav sem se nasmejala glede palačik.Face ste.

ilije-user posted image user posted image user posted image  za pregled

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu KATKA 3)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
2.10.2007 20:53:38   
GB
Dobr vecer .  A ze spite ??? Moram vas vprasat, ce je kateri slabo te dni? Men ze dva dni neki slabo ratuje in to proti veceru pa se zgaga me daje ko user posted image user posted image . A so to slucajno ze kaksni znaki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam da ne , ce ne bo moral dojencek spati z mano, fotr pa na kavcu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Hvala za odgovor

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
2.10.2007 21:02:45   
Ilije
hmm... velika britanija bi rekla, da to niso znaki poroda, temveč kvečjemu vpliv hrane. Meni ni slabo, zgaga pa mi občasno nagaja. Ukrotim jo z rennie tabletkami.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poštnina
nada56

Raje plačate poštnino za paket posebej ali, da je vracunana v ceno .

Raje placam posebej, da vidim koliko kaj stane. (19%)

Raje plačam vse naenkrat in le cakam svojo pošiljko (73%)

Vseeno mi je (8%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!