ninocka
|
Murenček, čestitke za sinčka!!!!! Pa čim več crkljanja in čim manj neprespanih noči!! Jst sem še zmeri pokonc, še zmeri nič zaspana in mi sploh ni jasno, kaj se dogaja Grem zdej še hladilnik spucat (nama je zamrznil in sva ga mogla odtajat). Sicer se mi pa ni danes nč posebnega dogajalo, bla sem na roditeljskem sestanku, na obisk je prišla moja sestra, prvoščla sem si Mcdonaldsa (ki je bil prav zanič), zdej sem pa pogledala vse možne nadaljevanke. Men je pa zadnjič tolk zapasla vinski šato, da sem ga mogla takoj it narest. Valda sem pozabila recept, pa je moj klical mamo in mi ga je potem on skuhal. Šele, ko sem popila, sem se spomnila, da mogoče ni blo lih pametno (zarad jajc ). Uh, lih zdej poslušam, da sta se v argetini poročila 82 letnica in 24 letnik Bljak... Kanarka, jst sem kupila preko ebaya (nemškega) avtosedež za tamalega. Je bil ful cenej kot pri nam oz. sva preko ebaya dobila 2 avtosedeža za ceno enega pri nas (plačala sva cca. 30 eur več, seveda isto znamko). Se ti splača pogledat, pa še dobila sva jih v 3 dneh, res, sploh nisem mogla verjet. Sva pa kupovala direkt iz trgovine (gledala sva oglase v katerih piše sofort & neu). Moje bolečine v trebuhu (ko sem prej spraševala) - zgledajo tako, kot da bi imela nekaj preozkega oblečenega oz. da bi me tiščal pas od hlač. Šele ko popolnoma zravnam hrbet, me neha bolet. Krema za bradavice - v postojnski porodnišnici smo dobivali eno njihovo zmes in je bla ful dobra. Jo je blo pa tolk velik, da sem jo jst pol spravljala kr v en majhen lonček in sem jo mela še potem za doma. Pomembno je, da je ni treba spirat dol, ker drugač moraš še na to mislit, da si spucaš dol, preden podojiš otroka. Evo vas zapuščam, grem glancat hladilnik... Jutri grem pa v Ikeo, tko da se beremo in pišemo zvečer!