|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
2.10.2007 10:08:51   
TANTRA
Ojla, jaz pa že vso nosečnost spim super... Zgolj malo na wc...pa hitro nazaj...
Potepinka, moj je zelo aktiven, mi včasih trebuh kar prestavlja... No, zdajle je dobil zajtrk in je postal bolj miren..
Sicer pa se mu velikokrat kolca, tako enakomerni gibi.... Očitno prehitro golta plodovnico... user posted image
Pravijo sicer, da se tik pred porodom umiri. Vendar to velja bolj za tiste, ki so tik pred porodom in se pravzaprav telo pripravlja na porod...
Moj je bil v porodnišnici čisto umirjen... Pravijo, da je čutil moj stres, pa je bil bolj v krču....Zdaj ve, da je domauser posted image user posted image user posted image

Naraščaj in scubadiver, vama pa ne zavidam, da imate še ful dela do prihoda dojenčka.... Upam, da vama bo vse uspelo pravočasno...user posted image

Sicer pa, danes čakamo na novičke od žirafe...Upam, da se je pomirilo in je z deklicama vse ok...Ali pa bomo spet povečali spisek novemberk z novimi člani...

Sicer pa sem nekje prebrala, da moraš biti mesec dni pred porodom nekako v pripravljenosti, vsaj 14 prej pa sigurno....
Zdaj ko sem bila v porodnišnici je prišla ena mlada mamica... Čisto na rok. Je rekla, da še ne bi rodila, ker še nimata vse pripravljeno.... Pa se res ni kaj dogajalo s pomočjo tablet...je pa res, da je samo spala v postelji, namesto, da bi hodila, ker se hitreje odpiraš....No, na koncu so jo poslali na cr....mož pa čisto paničen, da mora še postelco sestavit.... pa...
In smo jo malo vprašale, kako to, da še na rok ni mislila, da bo...Je rekla, da so zadnji teden s prijatelji skoz nekaj žurirali, pa sta bila precej utrujena in si nista mislila, da bo kar morala v porodnišnico...
Ja, no, vse čudo se dogaja.... user posted image user posted image user posted image

No, jaz verjamem, da bomo me novemberke v pripravljenosti...No, saj je do roka še nekaj časa...Samo ne panike, saj bo...Tudi ti kanarka boš uspela...user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
2.10.2007 10:11:13   
Tanayya29
Jutro čvekice!

Evo jaz ravnokar ustala...sem še vsa zadeta tle pred računalnikom...

Velika britanija,jaz pa sem sanjala,da mi je en velk ps pojedu mojga psa,in da je bil mrtev(pa dobr kaj je touser posted image user posted image )..in,da sem rodila dvojčke in je bil zdravnik un Gojc iz NMK,in sm ga vprašala,če je vse uredu,in mi je neke grafe začel risat...user posted image user posted image Tako,da imam res bedne sanje zadnje čase...

No moj mož je pa sanjal,da sem jaz umrla,in da je mogu skrbet sam za tamalga..ajejuser posted image user posted image ...

No,dosti o teh sanjah,ki niso nič prijetne zadnje čase....

Me je pa ponoč en full krč zbudu,potem sem pa čakala,če bo še kaj ,pa nič....
Jaz si že mal v glavi scenarije delam....user posted image

Ima pa moj zame novo ime...telebajsekuser posted image user posted image ...

Potepinka moj je še aktiven,ampak sedaj se tko tull premika ko en traktorček..se pa umirijo zadnji mesec(tako pravjo).

Ilije
kako je šlo na pregledu?Držim pesti....

Grem na kakav...

Lep dan vsem!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
2.10.2007 10:19:07   
scubadiver
Tantra jaz imam do PDP-ja še več kot 50 dni tako da mislim da pri meni ni take panike. No ja, seveda je pa vse možno. Srčno upam, da nas še kak mesec res kaj ne preseneti. Potem pa mislim da bomo pripravljeni.
Zmalano je skoraj vse, čakamo samo še jogi, pa pospravit morm od malarije pa en ogromen kup imam za oprat in še večjega za zlikat. Potem pa bom rdy tako da zaenkrat mene še nič panika ne grabi. SEm prepričana da bomo vse opravili vsaj recimo 3 tedne prej.
Je pa moj otročiček tud ultra živahen. Že vidim kako bodo v službi vsi hoteli čutit kako brca in po murphiju seveda takrat ne bo hotela migat. No ja, sej je bolš, nej kr svoje trebuhe božajo. Sej imajo vsak svojega user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
2.10.2007 10:19:13   
naraščaj
Haloo.
Ta pa je mal preveč na easy vzela nosečnost, če si do roka ni uspela pripravit. Razumem, da te prehiti, pa še nimaš vsega. To se lahko zgodi vsaki, saj nemorš vedet kdaj bo. Sam vsaj kak teden ali dva je že fajn, če maš po tavečjem perajt. Men še tut nekaj malenkosti manjka.
Jaz vem, da mava pol stanovanja v razsulu in da je november že blizu, vendar stvari za user posted image  mam po večini pripravljene, v skrajni sili lahk poslco postavim v dnevni,ki je zelo prostorna, predvsem pa lepo topla in bi lih tako šlo. No vsak po svoje razmišlja. Jaz si ziher neb šla na glavo nakopat tega renoviranja ravno sedaj, če ne bi bila odvisna od ostalih (blok). Bi blo pa škoda, da to ne bi skoristla sedaj, ko se ravno streha rihta, ker je itak vse umazano, pol bo pa še te mal bolj, sam kak dobr teden dlje. No saj čistačice mam obljubljene. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako, da ne bom sama. Drugače bi pa to mogla čez kako leto, ko bo pa user posted image  že vse povsod polno. Itak mi ostane še kopalnica za renovirat. Pa ne gre vse naenkart.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
2.10.2007 10:23:40   
potepinka
Ja saj čutim premikanje ampak veliko manj kot kakšne 14 dni nazaj.

nayya-Star pregovor pravi če kdo sanja da si umrl,pomeni da boš dolgo živela.Tak da se nič ne sekiraj.Res pa da sem tudi jaz imela neke čudne sanje zadnje dni.Kar neki,zgleda da je to posledicauser posted image .

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 4930
2.10.2007 10:25:11   
TANTRA
Ja, scubadiver in naraščaj, nič vama ne zavidam, toda kaj češ, vsaka stvar je fajn, da je čimprej zrihtana...Sicer pa je boljš zdaj ko še ni malčka, ker potem bo pa sploh manj časa... Ampak saj bo, itak pa mala bebika user posted image  čuti, da mora še malo počakat, da bosta vse opravili.user posted image user posted image

Tud jaz sem svojemu Lukcu naročila, da dokler ne bo mizar naredu omar ne greva rodit...user posted image user posted image user posted image  Ma da je priden še ene 14 dni...

Kar se pa tiče božanja trebuščkov...V porodnišnici so nam rekli, če si veliko božaš trebušček lahko povzročiš popadke....Tako da scubadiver, ti reč v službi prste stran.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
2.10.2007 10:29:05   
nicolina
Dobro jutro,

hvala za čudovit kapučino. Ja, tudi jaz sem imela neko burno noč danes. Najprej nisem mogla dolgo zaspat, čeprav sem bila na smrt utujena, potem sem se zbudila ob 4, šla za dve ure gledat TV v dnevno in potem sem okoli 6.30 zaspala nazaj. Sploh ne vem, kaj mi je blo. 
Poleg tega je bil user posted image  aktiven sto na uro. No, nič hudega, saj mi ni treba iti več v službo.
Danes ima moj user posted image  rojstni dan, tako da greva k tašči na kosilo, potem grem na predavanje o EA.
Potepinka, dobro opravi pregled. user posted image
Nič, pridne bodite, lepo se imejte v tem sončnem dnevu...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
2.10.2007 10:37:55   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka
Niste mi odgovorile za vse tiste ki ste bolj začetku novembra.Ali se je kateri umiril ? Mani se je,pa ne vem kaj zdaj to pomeni?

Ne morem glih rečt, da se je ravno umirila. Opažam pa, da so njeni gibi sedaj veliko počasnejši, pa zdi se mi, da kolcanje predstavlja večji del gibanja.

Hvala bogu, da sem prikrajšana za vaše sanje. Imate res grozne.

nayya28 poročilo s pregleda pa napišem popoldne ali zvečer, ker ga imam opoldne. Sedaj sem ravno sredi kuhanja, priprav na pregled in prebiranja forumov (brez tega pač ne gre)!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
2.10.2007 11:39:04   
martita
Pozdravček še od mene!

Danes zjutraj sem malce prej vstala, ker sem slišala, da se spodaj v bajti nekaj dogaja...in res, poštar je že pred osmo uro pripeljal voziček, varovalo in košaro!! Sem bila tako vesela, da sem taščo takoj zvlekla k nama in sva pol skupaj sestavili voziček. Morem rečt, da sem kar zadovoljna, glede na to, da je bil to nakup bolj na slepo. Vzela sva speedyja iz kolekcije 2008, a ker barve nisem mogla prej videt v živo, me je kar malo skrbelo. V nobeni trgovini še nimajo razstavljenih. No, pa se je vse fajn izšlo. Zdej je doma in ga že pridno vozim po stanovanju. Pol mi je tašča še posesala stanovanje in pobrisala po tleh, zdej pa sem začela s pranjem cunjic za tamalo. Najprej rjuhice in dekice, nato še en stroj oblekic. Se mi je kar nabralo ene robe...nisem mela tega filinga, ker sem kupovala bolj postopoma...

Tako, z velikomi nakupi sva zaključila, manjka mi še par malenkosti. Moram malo predelati sezname in v trgovino. Sobico sva pobarvala, samo še nalepkice prilepiva in dava pohištvo na mesto.

Glede premikanja ta male je pri meni podobno kot pri Naraščaj...zjutraj me samo pozdravi, ali pa še to ne, popoldan pa se začnejo vesele urice, ki trajajo vse do zvečer, ko se mi včasih zdi, da bo trebuh kar počil! Tudi jaz imam rok začetek novembra, pa nimam občutka, da bi bila kaj bolj mirna....kvečjemu obratno....zdej je že tko velika in močna, da me brcike in njene raztegovanje vaje bolj bolijo kot prej.

Toliko za sedaj.
Uživajte v sončku in lep dan vam želim.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
2.10.2007 12:11:01   
jooly
A tak približno to pol zgleda?????

user posted image  ja tak približno.user posted image  ampak res samo približno, ker je intenzivnost precej močnejša user posted image  no, čeprov doma si ne morš dat ničesar v žilo, kar bi ti omililo bolečinouser posted image

ninocka... a ti si prvič rodila v Postojni?? Dej me prosim mal "razsvetli", kakšno je osebje tam (tako v porodni kot na oddelku). Jaz sem imela v Lj. namreč na oddelku tako katastrofo, da NIKOLI VEČ!!!

No, sem preverila za murenček, njen fantek je Dušan ali Staš

upam da je Staš. Dušan se mi zdi čist preresno ime. Pa še moj prvi srček je tud Staš user posted image

Sicer pa sem tud jaz počas začela "zares". Perem, likam, zlagam, kupujem, ... in seveda ODŠTEVAM!!! user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
2.10.2007 12:15:21   
naraščaj
Evo mene, sem nazaj iz sprehoda. Je kar pasal, ful lep sonček, sam mal piha, vendar ni panike.
Si razbijam glavo kaj bi kuhala danes, pa nimam ideje.

Vse, kiimate pregled dobro opravite.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
2.10.2007 12:37:23   
Tanayya29
Hojla!

Ja,res je lepo vreme! Mene kar malo uspava ta sonček....

Naraščaj pojma nimam kaj bi lahko skuhale...jaz tudi razmišljam,pa mi nič ne pade na pamet...user posted image user posted image ..

ma,danes bi mogla it z mojim še enkrat na predavanje o pripravi na porod,ker on prvič ni bil in ni dobil potrdila,pa se meni res ne da tam 2 uri spet sedet...
sm klicala v porodnišnco,če mora imet potrdilo pa so rekl,da ne...pomoje sm spet mal čudn izpadla,ampak sj me ne poznajo...user posted image user posted image !

Mene tudi ,ko krč prime..si mislm..aha tko bo...pa me pol hitr potolažijo,da bo še krat 10...user posted image user posted image !

Ja,počasi se bomo res mogle pripravt....ojoj,men kr slabo postane!Ampak samo zarad tega,ker me kr mal panika grabi,pa sj po drugi strani pa komaj čakam...

no,če ima katera kakšno idejo za kuhanje...

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
2.10.2007 12:51:24   
pikapikica
user posted image  bravo MURNČEK čestitam.... user posted image user posted image user posted image  joj pa se je že začelo... imam kar kurjo polt... Upam, da so vsi ok in zdravi!!!

Sicer pa mamuška, te čisto razumem, pa sem trenutno vsaki dan na RR, ampak imam vedno tri strani za prebrat in potem ko hočem komu odgovorit, že pozabim kako in kaj... jej jej kaj čemo, smo pa čvekice, ni kaj user posted image ...

Hej TANTRA glede pranja las v porodnišnici... baje ni niti priporočljivo, da se perejo lasje takoj po porodu, ker si takrat bolj dovzeten za vse viruse in bakterije... ali še kaj - skratka, da ne zboliš..., sicer pa ja uf koliko stvari... sedaj mola micena spi in grem hitro seznam skozi, kaj moram še kupiti...

pri prvi moji punci je tudi možek sestavljal posteljico takrat ko sem bila jaz v porodnišnici... ma saj takrat se vse uredi - prej ali slej...

Nayya, mi bomo danes kar ribice jedli (postrvi) mljas, mljas - pri nas smo vsi nori na te ribice...

Cau vsem - pa bolj počasi - jaz sploh ne uspem vsega prečitat!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4938
2.10.2007 12:54:42   
TANTRA
No, jaz sem tudi brez ideje kaj kuhat...
Sva bila včeraj na tržnici pa kupila kar nekaj zelenjave, idej pa ni...
Vseeno imam nekaj idej za ta teden na zalogi, če bo kateri kaj všeč :
No, danes bo domača gobova juha (jurčki, krompir, paradižnik, korenje, začimbe), zraven pa palačinke... Si bom vseeno privoščila malo gobic...

Ta teden bo enkrat dušeno zelje, pa pečenice...
Pa stročji fižol v solati, v kosih krompir, pa fileji ribice...

Melancane v paradižnikovi omaki, testenine, skleda solate...

Sicer ful rada kuham, vendar me zadnje čase tako zgaga muči, da je joj..Še dobro da imam rupurut...

Neposredna povezava do sporočila: 4939
2.10.2007 13:02:37   
TANTRA
Pikapikica, no, sem tudi jaz dobila nasvet od babice, da si ne smeš dolgo časa po porodu prat las... Pa verjemi, da sem prišla iz porodnišnice z tako smrdljivimi lasmi (od poroda, tistih vonjav v bolnici) švica taka domov, da sem si oprala lase. Tudi po drugem porodu sem komaj čakala na tuš...
Nisem opazila kakšnih sprememb, lasje so ostali v dobri kondiciji..

Tako, da mislim, da je to bolj mišljeno na stare čase, ko so bile razmere bistveno slabše in kvaliteta življenja na nižjem nivoju..Zdaj pa je vse drugače.
Z otročkom greš lahko že prvi teden (zdaj ko je tako toplo) za par minut na zrak in postopoma več....
Vse se spreminja...

Bi pa kar k tebi prišla na postrvi, jih prav obožujem... Nazadnje sem jih jedla pri Slavcu v Zalem logu malo naprej od Železnikov...kjer so božanske..Upam, da je gostilna še ok???

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
2.10.2007 13:06:08   
tintin
No, jaz sem pa danes pripravila torbo za v porodnišnico...imam točno 1 mesec do PDP....
user posted image user posted image joj, bo to kmalu...
Sicer pa glede kuhanja: danes bom naredila zelenjavco in tofu v voku (brokoli, paprika, mlado zelje, storžki koruze....) in kuskus...Zdravo skratka...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
2.10.2007 13:18:01   
naraščaj
Joj tantra ful dobre ideje, sam opažam, da mene določene stvari ful napenjajo, bolj kot običajno (fižol, zelje,..) in me pol cel popldne muči, zato se jih zadnje čase kar mal izogibam. Pa tok mam rada zabeljen stročji fižol, pa še domačga ma naša mami. user posted image user posted image user posted image
Vidiš gobovo juho sem pa jaz jedla v soboto. Naš ati tak rad nabira gobe, je jih pa ne. Pol jih pa mora nekdo pojest.user posted image

Jaz mislim, da bom naredila kr špinačo pa pirekrompir, al pa slivove cmoke in kompot, jih mam še nekaj na zalogi v skrinji. Ko jih delam, jih vedno naredim mal več. Pol pa tak prav pride.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
2.10.2007 14:29:08   
Špelka
Ojla!

To pa je novica! user posted image user posted image user posted image  Murencek - iskrene čestitketebi, malemu knedelčku in očiju! user posted image user posted image user posted image  In držim pesti, da se mali zmagovalček čim prej poredi in da skupaj odidete domov se crkljat! user posted image user posted image user posted image

Zirafa76 - tudi zate držim pesti, da če greš slučajno rodit, da ti porod mine čim hitreje, čim manj boleče, nato pa najlepše trenutke v tvojiem življenju! user posted image user posted image user posted image  Aja - pa da bi bilo z obema tvojima user posted image user posted image  kljub napovedim vse OKEJ! user posted image user posted image user posted image

mamuška - jaz ni9sem pozabila nate, tud če se malo manj javljaš! Tudi zate navijam, da prideta čim dlje! user posted image user posted image user posted image

Seveda so pestke stisnjene tudi za nas, vse ostale novemberke, ki se nezadržno bližamo našemu mesecu!

Bodite lepo! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
2.10.2007 15:02:58   
ajtak
user posted image , pozdravljene,

Danes sem spet celo dopoldne visela na zavodu in koncno se mi je uspelo prijavit user posted image , je pa to tudi vse kar sem uredila, ker vsi ostali ob torkih nimajo uradnih ur- tako da grem jutri spet v vrste stat user posted image .

Kar se tice kosil bomo mi danes jedli tako mesano musako z govedino (nam je ostala od juhe), gobicami in zeljem- njam, njam user posted image . Upam, samo da mi ne bo kaj zelodec nagajal zarad zelja in gob... Moram pazit, da si ne bom prevec nadevala user posted image .

Vidim, da vse ze perete, likate in pakirate za porodnisnico... no, mi to se nic ne delamo, ker imam rok itak sele konec novembra ali pa celo zacetek decembra, tako da bom s tem pocakala nekje do 1. novembra.

A ste vidle, da bo zacel Lidl v ponedeljek z akcijo bodijev, spalnih vrec, zimskih pajacev... za user posted image  (sicer je vecino stvari od 62 naprej)??? Sploh konbinezon se mi zdi izredno poceni!!- 9,90Eur!!!

Uzivajte v soncku! Midva s Tjasem greva mal pocivat preden pride ati domov user posted image  (mi vse dol tisci od stanja v vrsti...).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
2.10.2007 15:18:17   
naraščaj
Sem se mogla kr mal ulešt, sem bla ful zmatrana - ne vem od česa, ker delala nisem nič. Pa dobr, da sem šla prej, ker zdele pa neb mogla, ker ful neki nabijajo in žagajo in je ful glasno.

Ajtak, sem vidla Lidlove reklame. Men je bit tut zanimiv tist kombinezon. Čeprav ne vem, če se mi ga splača kupit.Mam namreč dva, vendar sta oba 68 enga fuull debelgas stopali, eden je pa tut ful topel iz flisa in brez stopal, se mi zdi da je mal večji.  Morem it gledat za vsak slučaj.Zadnje čase ma Lidl velikrat akcije za otročke, čeprav še nisem nikol nič kupla. Je pa res, da ne rabim skor nič kupovat, vsaj cotk ne. user posted image user posted image
No jaz kuham špinačo, se mi jo je res ful zluštal.
Zaj pa čakam da pride še user posted image  in dokončam kosilo. Pol ga pa peljem na en sprehod, če bo za stvar.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
2.10.2007 15:20:58   
DEBELUŠKA30
KANARKA, če si mislila to previjalno mizo, se jo da d0bit preko spleta v Pikapolonici (http://www.pikapolonica.com/shop/). Jaz imam isto, samo da je v beli barvi z medvedki, banjica je v prvem predalu, oz. se dvigne ta pokrov, na katerem je ta "podloga", lahko pa se na desni strani izvleče stojalo, na katerega postaviš banjico, predal pa uporabiš za kaj bolj koristniega, seveda če imaš prostor!

user posted image

PREVAJALNA MIZA - bukev
V beli ali natur barvi. VElikost 95x83x45cm. S pisanimi ročaji in z zanimivo dekoracijo na zgornjem delu predala (samo pri beli barvi). Z blazino, ki je pralna in ima stranske poviške po evropskih standardih. S kopalno kadjo in z odtočno cevjo za lažje izlivanje vode. S štirimi prostornimi predali. Ogrodje je kovinsko in ima zaobljene vogale. S praktičnim stranskim predalčkom za drobne potrebščine. Ko prvijalne mize ne boste več uporabljali za namen kopanja in nege otroka, jo lahko uporabite kot praktičen predalnik v otroški sobi.
Cena 141.46 EUR

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
2.10.2007 16:03:52   
naraščaj
Joj punce, pa saj to ni res. Knaufar ne more prit še več kot en den ne. NUJNO PROSIM ZA POMOČ!!!!
A pozna kera kakega, ki dela knauf, ki je iz celjskega oz. MB konca in bil mel slučajno kaj lufta od četrtka dalje. Me je ful panika zgrabla. On, i nama je obljubil je prevzel drug objekt, ker se je pri nas tak zavleklo. Saj ga azumem, sam sem ful jezna in panična.user posted image user posted image user posted image

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
2.10.2007 16:06:03   
ajtak
Joj, to je pa grozno!!
Zal ti ne znam pomagat, nama sta knauf montirala kar tast in moj, tako da ne poznam nobenega mojstra.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
2.10.2007 16:09:48   
scubadiver
Ojla punce. Jaz sem tudi doma. SEm se potepala od pol enajstih naprej in sem čist crknjena. Sem bila pri bratu, pa v službi, potem pa na upravni enoti in od danes naprej z mojim user posted image končno tudi uradno stanujeva skupaj ker sem si uredila še jaz začasno prebivališče na tem naslovu, tako da bomo mogoče lažje dobili vrtec za bežigradom.
ZDej bom šla pa po moje mal ležat ker je blo tole letanje res že kar naporen šport.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
2.10.2007 16:11:39   
scubadiver
Žal Naraščaj ti tudi jaz ne znam pomagat. Bom vprašala strica ki je iz celja če koga pozna in če slučajno, ti seveda takoj javim. Upam da čimprej koga najdeš user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

vstajanje ponoči
tinchek1980

Ali vam mož/partner pomaga in namesto vas vstane ponoči, ko dojenček joka?

da, vedno (17%)

da, pogosto (30%)

zelo redko (31%)

nikoli (22%)

Število vseh glasov: 185

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!