TANTRA
|
Ojla, jaz pa že vso nosečnost spim super... Zgolj malo na wc...pa hitro nazaj... Potepinka, moj je zelo aktiven, mi včasih trebuh kar prestavlja... No, zdajle je dobil zajtrk in je postal bolj miren.. Sicer pa se mu velikokrat kolca, tako enakomerni gibi.... Očitno prehitro golta plodovnico... Pravijo sicer, da se tik pred porodom umiri. Vendar to velja bolj za tiste, ki so tik pred porodom in se pravzaprav telo pripravlja na porod... Moj je bil v porodnišnici čisto umirjen... Pravijo, da je čutil moj stres, pa je bil bolj v krču....Zdaj ve, da je doma Naraščaj in scubadiver, vama pa ne zavidam, da imate še ful dela do prihoda dojenčka.... Upam, da vama bo vse uspelo pravočasno... Sicer pa, danes čakamo na novičke od žirafe...Upam, da se je pomirilo in je z deklicama vse ok...Ali pa bomo spet povečali spisek novemberk z novimi člani... Sicer pa sem nekje prebrala, da moraš biti mesec dni pred porodom nekako v pripravljenosti, vsaj 14 prej pa sigurno.... Zdaj ko sem bila v porodnišnici je prišla ena mlada mamica... Čisto na rok. Je rekla, da še ne bi rodila, ker še nimata vse pripravljeno.... Pa se res ni kaj dogajalo s pomočjo tablet...je pa res, da je samo spala v postelji, namesto, da bi hodila, ker se hitreje odpiraš....No, na koncu so jo poslali na cr....mož pa čisto paničen, da mora še postelco sestavit.... pa... In smo jo malo vprašale, kako to, da še na rok ni mislila, da bo...Je rekla, da so zadnji teden s prijatelji skoz nekaj žurirali, pa sta bila precej utrujena in si nista mislila, da bo kar morala v porodnišnico... Ja, no, vse čudo se dogaja.... No, jaz verjamem, da bomo me novemberke v pripravljenosti...No, saj je do roka še nekaj časa...Samo ne panike, saj bo...Tudi ti kanarka boš uspela...
|