|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
1.10.2007 19:25:17   
naraščaj
Ojla punce.

Žirafa a si še z nami??? Če si še v enmu kosu, potem smo tiste, ki smo stavile na Maruncek doble stavo.

No sporočam vam, da je zjutraj imela CR v polni narkozi in so ju rešili muk. Rodila fantka težek 2040g, 44cm, obseg glave 31,5. ta mali je zdrav vendar je v inkubaturju. Ko bo okrevala, ga bo videla, no ati ga pa je že.

Iskrene čsetike za MARUNCEK. user posted image user posted image user posted image user posted image  Obema želim veliko zdravja, da boš čimrej okrevala in videla svojga sončka.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
1.10.2007 19:32:12   
scubadiver
OOOOOOOOOOOOO prvi novembrček

user posted image

Čestitke Murečnek, pa si dočakala odrešitev. Čestitke seveda tudi srečnemu očku in sinčku. Mamici in sinčku želim uspešno ukrevanje. Upam, da bo čimprej ven iz inkubatorja. user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
1.10.2007 19:36:02   
ajtak
user posted image , Najprej seveda iskrene cestitke za Maruncek!!!

Naj vam povem, da sem sla z mojim v hosto, k so sli eno bukev cepit, da bomo meli za drva in sem nabrala za celo kosaro storovk user posted image . Sicer se mi jih sedaj ne ljubi pucat in bojo mogle do jutr pocakat ampak je pa to zelo super!

Od tega sklanjanja me sedaj vse boli tako da grem po hitrem postopku v horizontalo!!

Vsem zelim lepe sanje in lahko noc!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
1.10.2007 19:41:09   
Dajica
Murenček- ČESTITKE tebi in tvojemu sincku, pa seveda srecnemu ocku!!! user posted image

No, pa se je zacelo z novemberkami. Katera bo naslednja?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
1.10.2007 19:43:37   
Tanayya29
Hojla!

Dobro jutro ;). No,jaz sem spala 2 uri popoldan,sedaj bom pa spet do 1h gledala kot sova!

Dajica jaz mam še en dober mesec do konca...in mam filing,da sm k buhtelj,vsak čas me bo razneslouser posted image user posted image ...am stopla tut na vagouser posted image user posted image ..no,ja bo že!

Velika Britanija jaz sem se zbudla glih ko je bilo konec American next top model,na koncu sem še ujela..
Kero sezono pa gledate pri vas?Tle pri nas na tv3,je blo vsesort,ameriški,avstralski,kanadski,angleški...men je vsekakor najboljši ameriški,z Tyro Banksuser posted image .
No,ampak ti povem,jaz vedno na njihovo stran pogledam katera je zmagala,že ko je ena 2 oddajauser posted image user posted image ...Sm fulll firbčna!

Bepanthen mam tudi jaz,evo grem prav pogledat kerga...piše,da je prav pordelo kožo in plenične izpuščaje ,ter boleče in razpokane bradavice,amoak ni čist tist ta navaden,pa tut un plus ni?Bepanthen dexpanthenolum..sj ne vem kater za en je.Meni,ga je dala v lekarni.Katera je že spraševala,čigav proizvod je?
No je od Bayerja...

Scubadiver in Martitajaz tudi ne vem kaj je to dekompresija?user posted image user posted image
maš fajn novo slikco zraven,sm mislila,da je že ena nova,sm pol nick prebralauser posted image ..

Ninočka mene tut trebuh boli občasno,se mi zdi ,da najbolj ponoči...

Ja,pa jaz tut pogrešam spanje na trebuhu...še mal pa se bom lohk ulegla na trebuh....

Vidm da veliko uporabljate Froschev mehčalec in gel...a je okej?jaz sem mela mehčalec enkrat limonovega in modrega..gel pa še nikoli!A je gel tudi fajn?Bom mal prešaltala z Ariela,mi ga ravno zmankujeuser posted image !

Dajica ma jaz tut pogledam veš v november,sploh tam 10.-egauser posted image user posted image ...Hitro je šel čas....

Nemrak in Tantrauser posted image user posted image za opravljene preglede!!!!
mene čaka čez točno 14 dni,ctg prvič,....

pa vam povem da mojga skutinga štrudla ni več...Že 35 bom pršla jutri še na tvojga....ajej....

Soseda mi je rekla,da bom mela velikega otroka.user posted image user posted image .Men je folk tok smešen,ker zgleda,da pozabijo,da maš na konc tok velik trebuh..in pol sprašujejo in komentirajo zastonj...a še niste rodila?ja ne..zdj mam sam še žogo not..user posted image .Ali pa v stilu..ta bo pa velik...user posted image Ah,jst se kar sprostim ob teh komentarjih!
Sem vesela,da piki tako lepo raste,pa čeprav me raznese v zadnjih tednih...

No,se mi zdi,da sem veliko napisala,zdj pa grem!
Na sprehod,da mal štrudla vn spravmuser posted image user posted image .

Pa pa!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
1.10.2007 19:44:57   
naraščaj
Me je kr mal panika, ko je javla. Zdaj se pa počasi začenja zares. Jaz močno upam, da nam ostalim rata zdržat še tale mesec. kot je omenla dajica, november se že vidi, men se zdi, da ga že kar voham.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sem kr mal pomirjena, ker so vsaj cotke oprane. user posted image  sem pokazala kaj mora vzet za user posted image , če me kaj prej preseneti. Pa saj me ne bo, ampak za vsak slučaj, bom vsaj bolj mirna.
Danes pa mi je še sestra pripeljala zibelko od nejene sodelavke. Jo moram jutr it pogledat. user posted image  pa jo mora še mal ščistit, ker je sedaj bla 10 let na podstrešju. To bom mela namreč v dnevni sobi, da bo čez dan bližje meni in da dobi občutek za noč in dan. No tak pravjo, da je fajn. Pa če mam to možnost, zakaj ne. Sicer je pa to itak za prve tri mesece.

Velika britanija, user posted image user posted image user posted image user posted image  za spešno opravljeno delo in kot si rekla, ne se naprezat - jutr je še en dan. Raj tri dni po pameti kot pa en dan preveč in s tem izzivamo usodo.

no tolko, se še javim kaj

23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 4881
1.10.2007 19:46:03   
Tanayya29
Tok sem pisala......

MURENČEK
čestitke!!!!!!!!!!!!!!

Zdaj pa veliko lepih trenutkov vsej družinici....

Bravo mami,oči in Lukec!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
1.10.2007 19:46:59   
scubadiver
Nayya dekompresija so neki stoli kamor te dajo. Kaj točno počnejo ne vem, sem imela materinsko komaj danes, pa še to uvodno.. Pomaga pa proti zatekanju, za zniževanje krvnega pritiska, proti krčnim žilam, proti pritisku v trebuhu... To sem si zapomnila.. več bo pa verjetno znala Martita napisat. Če ne prej pa v sredo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4883
1.10.2007 19:47:15   
Ilije
user posted image user posted image user posted image murencekuser posted image user posted image user posted image

ISKRENE ČESTITKE PRVI 'NOVEMBERSKI' DRUŽINICI
user posted image  

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
1.10.2007 19:47:26   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

Hojla!

Dobro jutro ;). No,jaz sem spala 2 uri popoldan,sedaj bom pa spet do 1h gledala kot sova!

Dajica jaz mam še en dober mesec do konca...in mam filing,da sm k buhtelj,vsak čas me bo razneslouser posted image user posted image ...sem stopla tut na vagouser posted image user posted image ..no,ja bo že!

Velika Britanija jaz sem se zbudla glih ko je bilo konec American next top model,na koncu sem še ujela..
Kero sezono pa gledate pri vas?Tle pri nas na tv3,je blo vsesort,ameriški,avstralski,kanadski,angleški...men je vsekakor najboljši ameriški,z Tyro Banksuser posted image .
No,ampak ti povem,jaz vedno na njihovo stran pogledam katera je zmagala,že ko je ena 2 oddajauser posted image user posted image ...Sm fulll firbčna!

Bepanthen mam tudi jaz,evo grem prav pogledat kerga...piše,da je prav pordelo kožo in plenične izpuščaje ,ter boleče in razpokane bradavice,amoak ni čist tist ta navaden,pa tut un plus ni?Bepanthen dexpanthenolum..sj ne vem kater za en je.Meni,ga je dala v lekarni.Katera je že spraševala,čigav proizvod je?
No je od Bayerja...

Scubadiver in Martitajaz tudi ne vem kaj je to dekompresija?user posted image user posted image
maš fajn novo slikco zraven,sm mislila,da je že ena nova,sm pol nick prebralauser posted image ..

Ninočka mene tut trebuh boli občasno,se mi zdi ,da najbolj ponoči...

Ja,pa jaz tut pogrešam spanje na trebuhu...še mal pa se bom lohk ulegla na trebuh....

Vidm da veliko uporabljate Froschev mehčalec in gel...a je okej?jaz sem mela mehčalec enkrat limonovega in modrega..gel pa še nikoli!A je gel tudi fajn?Bom mal prešaltala z Ariela,mi ga ravno zmankujeuser posted image !

Dajica ma jaz tut pogledam veš v november,sploh tam 10.-egauser posted image user posted image ...Hitro je šel čas....

Nemrak in Tantrauser posted image user posted image za opravljene preglede!!!!
mene čaka čez točno 14 dni,ctg prvič,....

pa vam povem da mojga skutinga štrudla ni več...Že 35 bom pršla jutri še na tvojga....ajej....

Soseda mi je rekla,da bom mela velikega otroka.user posted image user posted image .Men je folk tok smešen,ker zgleda,da pozabijo,da maš na konc tok velik trebuh..in pol sprašujejo in komentirajo zastonj...a še niste rodila?ja ne..zdj mam sam še žogo not..user posted image .Ali pa v stilu..ta bo pa velik...user posted image Ah,jst se kar sprostim ob teh komentarjih!
Sem vesela,da piki tako lepo raste,pa čeprav me raznese v zadnjih tednih...

No,se mi zdi,da sem veliko napisala,zdj pa grem!
Na sprehod,da mal štrudla vn spravmuser posted image user posted image .

Pa pa!

Neposredna povezava do sporočila: 4885
1.10.2007 19:48:03   
Tanayya29
ups sm 2x prtisnla,se opravičujem!

Neposredna povezava do sporočila: 4886
1.10.2007 19:51:32   
TANTRA
No, zdaj po malo počitka so mi vsi pobegnili....

Moj je šel na košarko, starejša se ckrlja s fantom, mlajša pa k maši, saj jo naslednje leto čaka birma...

No, drugi dan slikajo kolke in široko povijanje ni potrebno če je vse ok. Drugače sem pa izvedela, da je bilo ob tej polni luni spet noro v porodnišnici...

No, zdravnica je bila danes prav dobre. Me je pohvalila, da se pridno pazim... Se nasmehnila, da so me verjetno doma  bili veseli, pa sem omenila, da še dobro da sem bila doma ,ker je zbolela mlajša hči..In nekako nanese beseda na njene boleče sklepe in mi predlaga naj hči naročim na preglede glede revmatoidnega artritisa..To kar jaz sumim že nekaj mesecev saj se ji selijo bolečine po sklepih...Ah, pa še to.... S to hčerkico imam pa res ves čas dirkanje po bolnicah....Upam, da bo letos kaj bolje, ko bom več doma...

Glede previjalne pa sem imela škrata, mislila sem 140 eurov.... zdaj je celo v Tuš supermarketu v Mengšu miza Brevi 110 eurov....Pa kaj ko je malce prevelika za mojo kopalnico...

No, glede na to, da sem bila v porodnišnici tik pred tem, da lahko rodim malo nasvetov kaj potrebujete s seboj...
Toaletne potrebščine, med njimi intimno milo , bepanten krema (navadna) , kakšno dobro mastno mazilo za telo (zaradi suhih prekuhanih rjuh) , nogavičke, modrček niti ni nujen, ker itak prsi ful otečejo in mleko kar teče - pa si pomagate s plenicami..Če pa že, modrček in blazinice.  Mazila za prsi ni potrebno, ker če je karkoli dobiš injekcije, mazilo...
Navaden obroč za plavanje za otroke za sedenje, če si šivan.
Pa dudko za dojenčka.  Ponavadi se precej jokajo, če so pod lučko, ker morajo biti čisto slečeni - le pleničko pa jim ni najbolj prijetno. 
Kakšen ful vpojen vložek za vsak slučaj, vir natur...
Pa še dokumente- materinska, napotnica,izvidi, če so potrebni za cr - internist... poročni list za poročene,   potrjeno zdravstveno.
Polnilec za telefon, fotoaparat oz dober fotoaparat za telefonu. Kakšno skrito dozo nescafeja za v mleko (vsaj jaz ga obožujem)  pa kakšen priboljšek...
Las si verjetno ne bom nič prala, saj se nimaš kje sušit kot pri postelji, ko so vtikači in če je polna soba dojenčkov, mamic, tudi ni najbolj prijetno..

Sicer pa  ne berite v porodnišnici, saj po porodu ni priporočljivo, rajši čimveč počitka... Za bolečine ponavadi dajejo lekadol, še boljši pa je Saridon.

Za bebiko nič, ker vse dobiš tam od mazil...razen dudke. ..

Mogoče sem kaj izpustila, toda jaz nisem nikoli preveč komplicirala. Tudi glede spalne strajce, copat, halje, sem ponavadi imela kar njihovo, ker mi je mleko teklo, pa sem se večkrat preoblekla....pa ni bilo treba doma prat...

Jaz bom šla domov v nosečniških hlačah, le da si bom elastiko bistveno skrajšala. Se mi zdi najbolj primerno, ker ti od poroda kar nekaj kože na trebuhu ostane, pa se ne bi basala v kaj tesnega...Pa itak bom šla direkt domov..
Pa kar v mrežastih hlačkah, ker so najbolj mehke in lahke v primeru da si šivan.

Ne jemljite preveč s seboj, ker pri porodu itak ne smete nič piti, po porodu pa bo že najdražji prinesel. Mogoče eno plastenko za prve ure, ko še ni obiskov.

Itak pa če se kaj pozabi, saj zato pa imamo naše user posted image user posted image

Jaz imam torbo za porodnišnico že pripravljeno, če kaj pride na hitro... Lupinico tudi, v njej vrečko z oblačili, pa dekico..Jo imam pokrito z brisačo, da se ne nabira prah.

No, mizarju sem vse naročila, po meri izdelan predalnik za bebikine stvari.  No, če bo res v 14 dneh, potem še vse pripravim in grem v miru rodit...

Edino kar razmišljam je kakšen mini grelček....Saj bo kopalnica kar topla, ampak za dogreti, ko bo kopanje...Kaj mislite?
Sem pa že nabavila črpalko za prsi, grelček in sterilizator za mikrovalovno... Sterilizator za mikrovalovno, ker je hitra in praktična zadeva, grelček za segrevanje (tudi materinega mleka), črpalko pa zato, ker sem večkrat šla kam, pa sem si izbrizgala mleko in je otroka kdo drug nahranil...Pa sem bila lahko kako urco dalj, sploh za frizerja je to ful praktično..

Murenček drži se,  saj bo vse ok....Naše mamice z dvojčki tudi.... Nemrak zate pa sem vesela, da so izvidi ok...
Še nekaj tednov pa bomo vse mamice...

Pazite nase, počivajte in čim bolj mirno nočko z pridnimi user posted image  

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
1.10.2007 19:59:51   
TANTRA
Jaj, sem toliko časa pisala, da je vmes že prišla velika novička o Murenček...Glede na to, kar sem videla v porodnišnici, sem kar vedela, da bo hitro....Pa na težave, da so jo le odrešili....
Vsekakor čestitke naši prvi novemberski mamici in očiju... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da je le šlo hitro in je vse ok.... Sicer bo pa po moje kar hitro iz intenzivne in pri mamici....user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa se je začelo.... 

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
1.10.2007 20:10:09   
GB
Nayya  : pri nas je sedaj 8 sezona American Next top Model in je ful zanimiv moram rect. Tud pr nas so ble razlicne od Britanskih , Kanadskih, Avstalskih ampak dalec najboljse je American. Ko jih gledam si mislim no sej ko pa rodim bom pa jest istak taka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   (sala mala ) .

MURENCEK

user posted image

ZELIM TEBI IN TVOJI DRUZINI VELIKO VELIKO ZDRAVJA, ZADOVOLJSTVA IN NAJ TI DRUZINA PRINESE OBILICO SRECE IN SMEHA.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
1.10.2007 20:11:53   
Laubica
MURENČEK ČESTITKE ZA PRVEGA NOVEMBRČKA-LUKCAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
1.10.2007 20:22:28   
zirafa76
SAMO NA HITRO.............
MURENCEK.....CESTITKE PA DA BOSTA OBA ZDRAVA IN KMALU DOMAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa smo dobili zmagovalca...user posted image

Ampak to je vse od mene..user posted image .mislim, da se tudi pri meni pocasi zacenja..trpim ze cel dan, ce ne bo boljse, grem v porodnisnico...smo v polni pripravljenosti.....

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
1.10.2007 20:22:37   
tintin
Čestitke za Murenčka in našega prvega novemberčka!!!user posted image user posted image user posted image
Mislim pa, da smo kiksnile pri imenu...ali ni Murenček govorila o imenu Staš oz. Dušan?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
1.10.2007 20:26:49   
Tanayya29
Jaz sem kiksnla,spet!
Oprosti Tantra,tvoj bo Luka(sem malo zamešala,obe sta bile v porodnišnici)..

Ja,Murenček..je bilo govora o Stašu...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
1.10.2007 20:29:55   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Čestitke za Murenčka in našega prvega novemberčkaMislim pa, da smo kiksnile pri imenu...ali ni Murenček govorila o imenu Staš oz. Dušan?

Mislm da imaš prav. Jaz je pol nisem niti vprašala za ime oz. v SMSu ga ni navedla. Lukca bo mela ena druga.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
1.10.2007 20:32:47   
jooly
Bravo murenček user posted image user posted image user posted image   V bistvu si oktoberka, ampak te ne damo!!! user posted image  Čimprejšnje okrevanje ti želiva jaz in moj velik trebuh user posted image .

user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
1.10.2007 20:33:18   
scubadiver
Hehe se mi je zdelo da je Lukec Tantrin, pa sem bila raje tiho da ne bi v temo brcnila.

Žirafa držim pestke, al da se umiri če pa gre zares pa seveda srečno tebi in tvojima princeskama

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4896
1.10.2007 20:36:38   
jooly
Madonca, kolk nas je "gor". Ena rodi, pa smo vse čist paf user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 4897
1.10.2007 20:39:32   
Laubica
Žirafa -zate pa tudi držim pesti da bo vse ok tudi če greš v Rimuser posted image
Ja jaz sem čisto gotova ,me je to tako ganlo da ne morem opisatuser posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
1.10.2007 20:39:39   
DEBELUŠKA30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ZA MURENČKA IN NJENEGA SINAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
1.10.2007 20:42:23   
scubadiver
Tudi mene je ganilo po drugi strani me je kr mal prestrašilo. Začelo se je, ni kej user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?