Tanayya29
|
kanarka jaz sem spraševala svojega G. glede Ultive..pa mi ni znal nič kaj povedat,pravi,da ne pozna.. On mi vsekakor priporoča epiduralno!Sama se nič ne spoznam .Vem,samo,da moje kolegice so večinoma rodile z EA,in imajo lepe izkušnje,predvsem veliko manj boleče.. Mi gre pa na živce,ko mi je od moža babica začela s takimi,kot so;včasih so pa šle za drevo in rodile...mislim,a smo v srednjem veku,al kaj? Ali pa nekatere "pametne",ki nimajo s tem izkušenj... Vem,pa da jaz se bom odločila zanjo,pa sedaj nobenga več ne poslušam,ki mi "soli"pamet,da neki reskiram... Mi je že zdravnik in anasteziolog razložu... Aha,vidim,da razmišljate o sušilcu .Jaz ga imam kar zraven pralnega stroja..je prav fajn...sm mislila,da bi mela previjalno podlogo,kar na stroju,al kaj pa vem...rada,bi imela v kopalnici,samo povijalna miza mi bo težko šla še v kopalnico....aha jst mam sušilca candy CC2 ... super informacija glede malinovega čaja,hvala!Bom tudi jaz to pila..;) Zdj grem pa še malo ven s kužkom..no,vsaj to rekreacijo mam,če se mi že drugega ne da .Tako,da možu sedaj niti ne pustim,da bi jo ven vozil,da se vsaj 2x dnevno razmigam...škoda,k še hrček ni za na povodec ... Lep večer!