|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
24.9.2007 13:37:03   
tintin
Nicolina,
Vila kartica = ariel kartica
Tudi jaz imam le številko na listku, ker baje zdaj pošiljajo katrice šele tistim, ki so se včlanili junija.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
24.9.2007 13:37:37   
manca
tudi jaz še nimam njihove kartice, imam samo številko kartice tako kot ti. Ta številka je veljavna, tako da greš lahko brez problema v šoping. Pri njih pač malo dlje traja da dobiš kartico na dom.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
24.9.2007 13:38:40   
tintin
Manca: ja, jutri je MŠ šele ob 19h. V sredo pa že ob 17h.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
24.9.2007 13:42:22   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Mene danes neki praska po grlu in mal smrkam. Upam da je samo lažen preplah in da ne bom res prehlajena.

Tudi jaz sem podobno kot Barika in Scubadiver med "ta bolanimi" me matra grlo, nos mam cist poln in glava me boli, pa fulll me usesa srbijo.
Hrana mi pa vsa smrdi... Upam, da bo to pomenilo, da se vaj kak dan odpovem sladkarijam user posted image

Kar se tice potresa smo ga mi kar fajn cutili!! Se je tud slisalo zraven kot kako grmenje... Pa se nisem prevec sekirala sem kar v postelji ostala user posted image .

Ja, tele Arielove pike so res... Mors zapravt pri nih za 250Eur, da loh kupis tist lezalnik... Je pa pol ze ceneje ce kupim brez nalepk. (ker sem ostalo robo bolj ali manj ze nakupila...).

Punce, a je kera iz Velenja? Baje imate Muller, pa me zanima ce tudi drzijo plenice, praske in macjo hrano... Da se nebi zastonj iz Celja furala.

Lep pozdrav in, da bi se vse ki se slabo pocutimo cimprej pocajtale!

A kera ve, a loh pijemo lekadolove vrecke??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
24.9.2007 13:54:21   
nemrak
user posted image user posted image ,
jaz sem danes ponoči vzela lekadol plus c.
Mi je v lekarni rekla, da brez problemov ( dela pa tam prijateljica) vzamem lekadol tudi po več x na dan.
Jaz pa potesa nisem čutila. Sploh ne bi vedela za njega, če se ne bi vozila v avtu user posted image .
Grem malo počivat, potem pa v vrtec po ta malo!!
Lep dan!!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
24.9.2007 14:04:39   
DEBELUŠKA30
TANTRA, tko sem bla vesela tvojega podatko o sušilcu - 45cm, da sem takoj ko sem se malo spočila šla merit če mi "prideuser posted image "! In ugotovim da imam prostora 42 cmuser posted image user posted image , besna sem ko ris!
SCUBADIVER, tvoji zamisli pa sem se že v službi pošteno nasmejala, da na sušilni stroj postavim pralni stroj, ki ima polnjenje z vrha, pol bi pa res lojtro rablauser posted image ! Mal heca more bit!
Razmišljam, da bi sušilca postavla kar ven na hodnik, pa naj ga še sosedje uporabljajouser posted image ! Gotovo ne bojo mel nč proti (pa čeprav je mama štuk pod mano, sestra z družino pa štuk nad mano)!
Kar pa se tiče mleka/kolostruma bom pa dons kar mojga "priključla", da pogleda če bo že kejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
24.9.2007 14:13:38   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

jaz sem danes ponoči vzela lekadol plus c.
Mi je v lekarni rekla, da brez problemov ( dela pa tam prijateljica) vzamem lekadol tudi po več x na dan.

A to je ta v vrecki??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
24.9.2007 14:21:24   
TANTRA
Ojla, punce, ste pridne....

tiste, ki ste ta mesec vložile vlogo za enkratni znesek namesto paketa boste dobile denar 15 v oktobru...Če še katera ni naj pohiti do konca meseca je čas...
Mi smo pohiteli v avgustu, ko je bila taka panika zaradi mene...

Jaz pa čakam mizarja, ki me vleče za nos že 2 meseca...Nujno rabim da mi kopalnico izdela do konca in omislila sem si en predalnik na kolesih za dojenčkove zadevice, previjala pa bom na pralnem stroju ....moram pa še kupit tisto previjalno podlogo...
Upam, da danes prideuser posted image

Sem pa kar pridna in precej počivam, malo se s cunjo po stanovanju sprehajam, saj po moje 3 tedne ni noben prahu obrisal....

Punce pazite se prehladov in pridno topel čajček...

Pozdravček in lep dan user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
24.9.2007 14:22:02   
nemrak
ja, tisti v vrečki v prahu, ki ga daš v toplo vodo oz. topel čaj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
24.9.2007 14:29:27   
nemrak
TANTRA, jaz sem kupila sterilizator od Aventa za mikrovalovno.
Da pa bi lahko dal samo flaške not, pa tudi jaz ne vem.
Je pa ta veliko cenejši kot tisti, ki ga priklopiš na ele.
Jaz sem kupila novega, zraven pa sem dobila še dve flaški (150mm in 260mm) in dudo. Pa je prišlo malo več kot 30 eur.
V prvi nosečnosti mi je prišel zelo prav (imela sposojenega), ker nisem imela dovolj svojega mleka.
Pa mislim, da bo tudi sedaj tako, saj ni nikjer nobega znaka, da bo kaj.
Pa je mala tudi zrasla na Aptamilu user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
24.9.2007 14:35:28   
scubadiver
Moje mlekarne so tudi čist neaktivne zaenkrat, amapk upam, da se bo v teh dveh mesecih kokr je še časa kaj razvilo, ker bi res rada dojila. SE mi zdi ultra bolj praktično. Vem pa, da pač to ne bo ravno v moji moči da bi izbirala. Če ne bo šlo, pa pač ne bo šlo.
Jaz sem danes tud kar vzela en un lekadol v vrečki in sem šla nazaj v posteljo. SEM se zbudila čist mokra čez dve uri, tko da očitno se je res nekaj kuhalo. AMpak sedaj sem pa boljše. Upam da sem pregnala tale prehlad ki mi je preganjal.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
24.9.2007 14:51:03   
nemrak
jaz sem si pa danes merila obseg trebuha in ga imam 95 cm user posted image user posted image .
Saj ne vem, kaj naj si mislim.user posted image A je to premalo???
Do konca imam pa še 6 tednov, pa verjetno bo prej (vsaj grozijo mi).
Po pravici povedano, bi šla že kar čez ene 3 tedne.
Komaj čakam in tudi sobica bo prav kmalu nared. Ž ecel teden čakamo, da dobimo dekor (tapetko) in danes naj bi dobili omaro, ki smo jo naročili pred več kot 1 mesecem. Pa so javili, da bo najverjetneje naslednji teden user posted image .
Drugače pa smo pripravljeni in komaj čakamo našo user posted image user posted image .
Sem pa začela piti malinov čaj /danes/ user posted image  in upam, da bo res kaj pomagalo pri porodu.

Letim v vrtec!!
Čao. čao

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
24.9.2007 15:03:38   
naraščaj
Ojla, sem nazaj iz čveka. Sva s kolegico čist zabluzli, vmes je še par poznanih prišlo in odšlo. Sem ful vesela. Še preden pa sem odpeketala pa so mi pripelajloži Dormejo. Sam bom še mal počakala, da ga sprobam.  Saj počasi se pa premika. Ob 14ih pa so tut mojstri primajal svoje riti. Bomo vidli, če bojo kaj sploh delala danes.

Drugač sem pa mal prej slišala za Celje, da je treslo. So povedali po radio Rogla.

Kar se iztekanja kolostruma tičr - občasno kako kaplico opazim, to je pa tut vse. Ni še potočkov.

Mislim, da je tot ta kartica ki jo boš dobila.

Nič dragi je prišel, šibam kosilo dokončat

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
24.9.2007 15:42:17   
naraščaj
Ojla souser posted image .

Me je ravno klicala Maruncek, sporoča, da je ostala v P. Ima povečene beljakovine in pristisk, so ji dal tablete za znižanje, poleg tega je user posted image  mal majhen, tako da so jo zadržali  na opazovanju. popadkov sicer nima, se drugače kr dobr počuti. Bo še poročala kako in kaj. V primeru, če bi se slabšalo, ji bodo baje moral sprožit, ampak zaenkrat se drži.

No sam tolko.

Dršte pesti, da bo vse OK.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
24.9.2007 15:43:14   
Tanayya29
Živjo...;)
No,jaz sem tudi danes kar prespala dan!
Nič se mi ne da...
Aha,potem,če oddam do konca meseca na CSD,dobim potem že drug mesec denar?
No,mi bo prav prišlo,ker mam še kar nekaj stvari za kupit...

Zdj pa šibam mal pospravit,bom pol še kaj napisala..
aha,men tut nč še ne priteče vn....user posted image

pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
24.9.2007 15:44:14   
Tanayya29
Murenček...držimo pesti....user posted image user posted image ..

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
24.9.2007 15:59:52   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: nemrak
TANTRA, jaz sem kupila sterilizator od Aventa za mikrovalovno.
Da pa bi lahko dal samo flaške not, pa tudi jaz ne vem.
Je pa ta veliko cenejši kot tisti, ki ga priklopiš na ele.
Jaz sem kupila novega, zraven pa sem dobila še dve flaški (150mm in 260mm) in dudo. Pa je prišlo malo več kot 30 eur.
V

Jaz sem ga tut kupla in kar v Avstriji, enako pakireanje, tut okol 30 eur

Nemrak, kje si nabavla ta malinov čaj, jaz bi ga tut pila. Od kdaj naprej ga pa lahk piješ???? Še kaj drugegA priporočajo za lažji porod? Kaj pa masaža presredka in kopeli iz droba la česa že????

Jaz bi tut čez kake 3-4t šla kr rodit, ker me tale bolečina pod rebri ful ubija.

Za vse tiste, ki pa vas nekaj kuha, dršte se.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
24.9.2007 16:23:43   
tintin
Držimo pesti za Murenčkauser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
24.9.2007 16:54:17   
nicolina
Murenček, drži se user posted image user posted image user posted image

Kje se lahko dobi ta malinov ačj? Jaz sem enkrat brala, naj bi pomagal za lažje odpiranje materničnega vratu, samo da ga lahko začneš piti šele bolj proti koncu. A mam prav? user posted image   

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
24.9.2007 16:58:43   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

Murenček...držimo pesti....user posted image user posted image ..

Se pridruzujem!

Malinov caj se verjetno dobi v kakem Biotopicu ali kaki podobni bio trgovini... Priporocljivo ga je pit od 36t dalje.

Jaz se kar lezim in pijem cajcek, sem ga spila ze tri lonce in sedaj prvic po enem mesecu vem zakaj hodim na wc user posted image .

Kar se tice prsi in iscedkov... Moje "puscajo" ze nekje od 20t, upam, da to pomeni da mleko bo user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4470
24.9.2007 17:08:44   
nemrak
malinov čaj naj bi se pil po 36t po 2 skodelici na dan.
Ampak pravijo, da ni nič narobe, če ga začneš malo prej.
Jaz ga bom sedaj 2 tedna po 1 skodelico na dan.
Ja, pomagal naj bi pri odpiranju materničnega vratu.
Za presredek ne vem, jaz si ga prvič nisem in nisem bila nič šivana.
Sem pa zaćela hoditi na akupunkturo.
Bom videla, če bo kaj pomagalo!!
Čaj sem pa jaz kupila v Biotopu v Celju.
Imajo ga pa v vsaki bolje založeni lekarni.

Murenček, DRŽI SE!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
24.9.2007 17:12:23   
kanarka
Ola vsem skupaj.

Meni nič ne pušča in tudi ne kaže na touser posted image . Pa bi tok rada dojila.

Sem pa danes bla pri dohterju. Pravi, da je sicer z našo pupo vse ok, ampak da je malo majhna. Ima komaj 1600 g (sem 32 t). Hmm, pa ne vem kaj lahko jaz za to nardim. Sej se res nisem preveč zredila in tut trebušček imam majhen, ampak kako lahko jaz na to vplivam?? Po mojem glih ne morem. Midva pa tut nisva majhne rasti, ampak srednje velika. Ne vem no....sej ne bom zaskrbljena, ker s tem nič ne pomagam, ampak me pa zanima kaj vpliva na rast otročka.
Obrazek je skrivala, tako da nimam nobene slikce. Moj je pa komentiral, da še vedno izgleda kot "alien" user posted image . Ne vem, zakaj mi dela samo 2D UZ. Sej se na 3 ali 4D velik bolje vidi oz. je verjetno to bolj za komercialne namene. Ne vem...pa tolk sem se veselila. Sicer pa dokler je vse ok...sem vesela. Naslednji pregled imam čez 1 mesec. Počutje pa super. Sam utrujena sem nenormalno.
Nisem pa prepričana, ali se naj odločim za epiduralno ali ne. Ali katera ve kako je s tisto Ultivo? Ali je to pogruntavščina po epiduralni ali pred njo?
LP

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
24.9.2007 17:34:42   
ajtak
Kanarka nic se ne obremenjuj, saj imata se cas, se bo ze poredila.
Kar se tice pa 3D pa ne vem kako je pri vas, pri nas se to placa...
Ultiva je pa (vsaj koker jaz vem) pogruntavscina za EA. Jaz bi se takoj odlocila zanjo, pa je v Ce se ni...

Nic, grem nazaj lezat ceprav me ze vse boli...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
24.9.2007 19:17:37   
Tanayya29
kanarka jaz sem spraševala svojega G. glede Ultive..pa mi ni znal nič kaj povedat,pravi,da ne pozna..
On mi vsekakor priporoča epiduralno!Sama se nič ne spoznamuser posted image .Vem,samo,da moje kolegice so večinoma rodile z EA,in imajo lepe izkušnje,predvsem veliko manj boleče..
Mi gre pa na živce,ko mi je od moža babica začela s takimi,kot so;včasih so pa šle za drevo in rodile...mislim,a smo v srednjem veku,al kaj?
Ali pa nekatere "pametne",ki nimajo s tem izkušenj...

Vem,pa da jaz se bom odločila zanjo,pa sedaj nobenga več ne poslušam,ki mi "soli"pamet,da neki reskiram...user posted image
Mi je že zdravnik in anasteziolog razložu...

Aha,vidim,da razmišljate o sušilcuuser posted image .Jaz ga imam kar zraven pralnega stroja..je prav fajn...sm mislila,da bi mela previjalno podlogo,kar na stroju,al kaj pa vem...rada,bi imela v kopalnici,samo povijalna miza mi bo težko šla še v kopalnico....aha jst mam sušilca candy CC2 ...

super informacija glede malinovega čaja,hvala!Bom tudi jaz to pila..;)

Zdj grem pa še malo ven s kužkom..no,vsaj to rekreacijo mam,če se mi že drugega ne dauser posted image .Tako,da možu sedaj niti ne pustim,da bi jo ven vozil,da se vsaj 2x dnevno razmigam...škoda,k še hrček ni za na povodecuser posted image ...

Lep večer!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
24.9.2007 20:32:15   
Ilije
Pozdravljene!

Očitno bo res kmalu že oktober (da ne govorim o novembru), da vse več novemberk ostaja v porodnišnici. Držim pesti zate murenček ter hkrati pobiram stave, katera bo prva zibala od nas novemberkuser posted image user posted image user posted image .
Upam tudi, da se vse prehlajene user posted image  kmalu pozdravite.

Kar se kolostruma tiče, meni priteče kakšna kapljica le vsake toliko časa, medtem ko mi je v prvi nosečnosti kar vlivalo. A naj vas ne skrbi preveč (tiste, ki vam še NE teče), po porodu mislim, da bomo vse dobile dovolj mleka, ene prej druge malce kasneje. Samo ne se vdat prehitro, ker se mi zdi da je pri nastajanju mleka ključnega pomena dovolj tekočine ter sproščenost.

Drugače pa je pri meni novo to, da zadnje dva dni opažam otekanje in mravljinčenje rok ter tudi nog. Sem danes bila pri osebnem zdravniku pa sem mu pojamrala tud mal zaradi bolečine pod rebri, pa je rekel, da je verjetno zaradi preveč obremenjene hrbtenice in naj počakam do naslednjega tedna ko imam še pregled pri G.

Papa

< Sporočilo je popravil Ilije -- 24.9.2007 20:46:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

oblačila
Lelly28 RR

kje največkrat kupujete oblačila za otroke?

v fizičnih trgovinah (64%)

v spletnih trgovinah (9%)

kupim/dobim rabljeno (27%)

delano po naročilu/šivam sama (0%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!