ninocka
|
Da vam poročam, kako je blo na pregledu - ni ga blo . Lih preden sem štartala od doma, so me klicali, da G še ni prišla in da naj ne hodim in mi prestavli na torek. Ampak, ženske, jst nisem mela pregleda že 7 tednov, v celi nosečnosti pa samo 4 Sej jim bom povedal naslednjič, ko pridem tja - dons sem bla preveč šokirana, ko so me klical, da se sploh spomnla nisem. Sem šla pa potem registrirat moj novi avto in sem ful zakomplicirala z izbiranjem tablic Sem na koncu vzela tako, ki mi je bla všeč , pa še hitr si jo zapomneš. Ker drugač mam jst vedno ene izpeljanke iz tablic (sva mela enkrat tablico P1 ... Z, pa sem govorila pezde tablica ). Gorenjke lepo, da ste se mele fajn. Kaj pa kaj Ljubljančanke, a se bomo kaj zmenile? A je kera za naslednji teden za kavico? Lokacijo bi pa jst kr obdržala Guliver al bi raje kaj drugega? nemirne noge - mislim, da mam to tud jst občasno in je res grozno. Jst kr ne vem, kaj naj počnem al naj hodim, ležim... kr v nogah je kr en tak nemir in mi kr "utripajo" in mravljinci se delajo...Sem pa pogruntala, da mi v enih položajih bolj, v drugih pa manj. Pa na srečo ne ponoči, mi pa skor vedno, ko gledam TV. Zdej sem zamenjala kavč (mojga sem z njegovga pregnala in mora bit na mojem kavču, jst pa na njegovem), ker sem v drugačnem položaju in je mal boljš. žirafa, men je pa lepo, če sta dvojčka enako oblečena, sam ne vedno. Občasno čist isto, drugač pa podobno. Pa seveda samo, ko sta dojenčka, ne pa se kasnej. nayya, upam, da se že boljš počutiš. a si dobila brikete za kužiko? jstsem enkrat tko mojima mačkoma pozabila kupit in sta bla revčka 1 dan brez hrane sej ne da bi jima škodilo... Ja za ime pa nic ne povem...boste zvedle, ko rodim uh, mali pa zdej ful brca, kot da bi vedel, da čvekam z novemberkami...mogoče pa pozdravlja vse novemberčice oz. novemberčke v trebuščkih nočko, se beremo...