|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
20.9.2007 21:06:44   
ajtak
Mamathea  tudi nasa previjalna je bila kot pravis obupno ozka. Pa mi je tast naredil dodatno desko z ograjico za na vrh in kupila sem vecjo previjalno podlogo. Je pa to rabljena previjalna od primi sogni user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
20.9.2007 21:48:33   
ninocka
Da vam poročam, kako je blo na pregledu - ni ga blo user posted image . Lih preden sem štartala od doma, so me klicali, da G še ni prišla in da naj ne hodim in mi prestavli na torek. Ampak, ženske, jst nisem mela pregleda že 7 tednov, v celi nosečnosti pa samo 4 user posted image user posted image user posted image
Sej jim bom povedal naslednjič, ko pridem tja - dons sem bla preveč šokirana, ko so me klical, da se sploh spomnla nisem.
Sem šla pa potem registrirat moj novi avto in sem ful zakomplicirala z izbiranjem tablic user posted image user posted image user posted image Sem na koncu vzela tako, ki mi je bla všeč , pa še hitr si jo zapomneš. Ker drugač mam jst vedno ene izpeljanke iz tablic (sva mela enkrat tablico  P1 ... Z, pa sem govorila pezde tablica user posted image user posted image user posted image ).

Gorenjke lepo, da ste se mele fajn. Kaj pa kaj Ljubljančanke, a se bomo kaj zmenile? A je kera za naslednji teden za kavico? Lokacijo bi pa jst kr obdržala Guliver al bi raje kaj drugega?

nemirne noge - mislim, da mam to tud jst občasno in je res grozno. Jst kr ne vem, kaj naj počnem al naj hodim, ležim... kr v nogah je kr en tak nemir in mi kr "utripajo" in mravljinci se delajo...Sem pa pogruntala, da mi v enih položajih bolj, v drugih pa manj. Pa na srečo ne ponoči, mi pa skor vedno, ko gledam TV. Zdej sem zamenja
la kavč (mojga sem z njegovga pregnala in mora bit na mojem kavču, jst pa na njegovem), ker sem v drugačnem položaju in je mal boljš.

žirafa, men je pa lepo, če sta dvojčka enako oblečena, sam ne vedno. Občasno čist isto, drugač pa podobno.  Pa seveda samo, ko sta dojenčka, ne pa se kasnej.

nayya
, upam, da se že boljš počutiš. a si dobila brikete za kužiko? jstsem enkrat tko mojima mačkoma pozabila kupit in sta bla revčka 1 dan brez hrane user posted image user posted image user posted image sej ne da bi jima škodilo... Ja za ime pa nic ne povem...boste zvedle, ko rodim user posted image

uh, mali pa zdej ful brca, kot da bi vedel, da čvekam z novemberkami...mogoče pa pozdravlja vse novemberčice oz. novemberčke v trebuščkih user posted image user posted image

nočko, se beremo...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
20.9.2007 21:56:54   
Tanayya29
hojla...

no,jst sm še vedno vsauser posted image user posted image ...
moža pa še zmer ni...user posted image user posted image !

ninočka sm se primajala do briketov,z psičko sva šle v pasjo trgovino,pa je s police zagrabla še ene prekajene ušeska,in sm mogla še tist kupituser posted image .Pol sm se pa komaj primajala do doma.Jaz,pa v eni roki povodec in moj naspidiran pes,v drugi briketi,v trebuhu skakalec,v želodcu pa grozljivka....
No sam da kuža ni lačen,pa še sprehodila se je...user posted image .
No,upam,da tvoja G. pride v torekuser posted image ..sj jst mam pa jutri G.,pa bom spet tam čakala v čakalnci...zmer uro ali več...

nč šibam naprej ležat...

nočko vsem!
aha,glede srečanja v LJ,jaz v sredo grem v Idrijo h staršem.Če se zmenmo prej,pa pridem....

pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
21.9.2007 9:02:49   
scubadiver
Dobro jutro punce. Za začetek ena user posted image  ker vidim da je še nismo pile.

Gorenjke hvala za družbo in prijetno kavico oz sokec. In hvala da ste sprejele ljubljančako user posted image
Slikale se nismo, tudi jaz nisem imela fotoaparata sabo čeprav še vedno bi lahko uporabile kar telefone. Če bi se katera spomnila user posted image
Manca hvala še enkrat za nahrbtnik. Krasen je!

Ninocka jaz sem še vedno zelo ZA da bi se ljubljančanke in okolica dobile. Čas imam načeloma kadarkoli ker sem itak še na dopustu. Lokacija Guliver pa meni še vedno zelo ustreza.

So pa men tudi majhi dvojčki zelo cortkani še so enako oblečeni, za velike dvojčke mi je pa precej ogabno. Sam je pa pomojem boljš da tud majhni niso da razvijajo samostojno osebnost? Al se motim? To seveda itak samo pametujem user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
21.9.2007 9:13:33   
nicolina
Scubadiver hvala za kavico, jaz vam pošiljam še eno belokranjsko user posted image .
Kranjčanke user posted image user posted image user posted image , da ste se mele lepo, res škoda, da se niste poslikale, da bi videle vaš etrebuščke, pa drugič.user posted image
Pri nas je lep sonček, je pa kar sveže zunaj. Jaz sem doma še do 11h, potem grem v službo. Hvala bogu, da je petek.
Glede nemirnih nog jaz tudi ne vem, kaj naj bi svetovala, ker tega ne poznam, meni samo zdej mal zatečejo. Mi jih pa user posted image  vsak večer zmasira z balzamom za noge in mi je prav fajn. Zlat je.user posted image
Meni je lepo, ko so dvojčki enako oblečeni, ko so majhni, pol kasneje pa tudi men ni več všeč.

Nič, lepo se mejte, jaz grem zdaj pozajtrkovat, malo pospravit in potem v službo... Pa pa

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
21.9.2007 9:50:08   
naraščaj
Še en sončen pozdravček iz štajerskega konca in hvala za kavico.

Sem se mal prej zbudla ko ubita. Tale bolečina pod rebri se širi na sprednjo stran pod želodec boli ko sam user posted image user posted image user posted image , da mi spat ne da. Sploh se ne morem naštimat. Pol pa še tamala za stavo divja in bincne tja notr. Sem čist skozlana. Pa ne bom več jamrala, saj vem za kaj to je - za mojo zlato pupo (no, tak pravjo da je, da ne bo še kaj zraslo user posted image user posted image user posted image ).

Naša voda na oko zgleda malo boljša (je vsaj belkasta, ne več rjava kot kafe) tako, da upam, da bojutr že kr ok, ker mam ful cot za prat pa še posteljnino. No je pa ena prednost, da nisem rabla še peglat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
21.9.2007 10:04:41   
potepinka
Dobro jutro!

No pa še od mene eno kavico

user posted image

Kranjčanke user posted image user posted image user posted image  da ste se lepo imele,res škoda da se niste poslikale,pa drugič.

Glede oblačenja dvojčkov so meni kot dojenčki ful lepi isto oblečeni,kasneje pa ne.
Joj pri meni še kar traja ta prehlad,malo boljše sicer je ampak še kar kašljam in smrkam.Se mi kar smiliuser posted image  ko kašlam kak ga kaj mora premetavat v trebuhu.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
21.9.2007 10:23:36   
barika
lep pozdrav še od mene

danes sem bila na kotroli, vse ok, mali je že obrnjen na glavo (upam, da mu ne bo vsa kri v glavo stoplauser posted image ), naslednji pregled pa čez 3 tedne. samo debelo sem pogledala, ker čez 3 tedne sem pa že  36 tednu!!! to pomeni samo še  4 tedne do konca, a se  zavedate kok daleč smo že!?
takle gre to: user posted image

aja še to: jaz dvojčkov ne bi enako oblačla, se mi zdi kičasto, pa še velika verjetnost je, da pottem ne veš kdo je kdouser posted image user posted image

lp

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
21.9.2007 10:25:47   
zirafa76
user posted image user posted image Pozdravse od nas

Se dobro jutro z naso kavo(ni Bar Cafeuser posted image )user posted image

Jaz sem pravkar prebrala novice, da vidim, kaj se dogaja pri vas v SLo..saj mi kr slabo prideuser posted image user posted image , ko vidim, kako se eni naslajajo nad to tragedijo poplav, pa iscejo svojih 5minut slave, pa izkoriscajo v svoj prid( beri Trenja )...Grozauser posted image user posted image
Da bi pa za lopato pograbli, tist pa ne......user posted image user posted image
Ubogi ljudje..res..user posted image Pa upam, da bo denar tokrat res prisel do pravih..ker ko se spomnim teh afer z RK in podobnih..mi spet slabo pride....mi smo takrat v letu 91osebno deval denar ter dostavljal pohistvo in podobno..smo bili vsaj ziher....Ampak se vedno..nekateri ljudje so v takih situacijah res za.......

Pa ziher si politiki manejo roke..predsedniske volitve pred vrati, katastrofe, polno obljub, pol pa....user posted image user posted image

Kakorkoli, upam, da bo vse vredu....user posted image user posted image
Nocem politizirat tukaj na tem forumu......je dovolj..sam sem se mogla izkasljat, tak me je razburlo.....user posted image user posted image

Drugace pa je tukaj soncek, male dve stauser posted image user posted image  ful aktivne.....moje princeske....ne vem sicer kdaj spita...upam, da skupaj z mano ponoci....user posted image user posted image

Se se beremo ter Vam posiljam pozdravcke.....user posted image user posted image

p.s.mislim, da bi se enkrat mogle vse novemberke dobit..pol, ko bo vsega konec.....user posted image user posted image to bi se se js pripeljala dol....

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 4309
21.9.2007 10:36:14   
Tanayya29
Jutro!
Hvala za kavice....
NO,danes sem končno malo boljeuser posted image user posted image .
Sicer pa imam pol pregled,pa mi že mal živčki delajo(ne vem zmeraj se tko počutm,čeprav je pol vse ok!)

Ja,trenja sem tudi jaz gledala,ma mi je šla una blondinka v Železnikah pošteno na živce(kot,da je župan zdej kriv).Mislim za skozlat,res!Da ne govorim od tega Slaka,ki zaslišuje družino,ki je zgubila vse in še sina ter njegovo punco..in novinarka še vpraša brata,če sedaj verjame,da lahko naravna katastrofa uniči vse...mah...

Pol še kej napišem.....

lep dan!

< Sporočilo je popravil nayya28 -- 21.9.2007 10:38:56 >

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
21.9.2007 10:43:24   
barika
ja nayya, se strinjam s teboj.
mal je blo mimo, kok so zasliševal družino ko je zgubla vse. glih tulk da ni ona novinarka vprašala staršev, user posted image in..kok se počutite, ko ste ob vseuser posted image ... so se mi prav zasmilili, ženska je bila videno šokirana, bi bilo bolje, da bi jih pustili pri miru, naj žalujejo
se mi zdi, da so si malo preveč privoščili včeraj. eh ona blonda je pa tak poglavje zase, a je župan kriv, da je bila poplavauser posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
21.9.2007 11:00:55   
naraščaj
Žirafa, Barika in Nayya se popolnoma strinjam z vami. Ene po ure sem še gledala, ko pa sem vidla kake zganjajo, sem kr prestavla, ker takih neumnosti nisem mogla več spremljat. Prav vsljivi so bili - novinarji, ona bjonda je pa res iskala svojih 5 min slave. Najbrž je blo njej grozno, ampak mora pa razumet, da ni edina, da jih je v tej katrastofi res ogromno prizadetih in ne morjo bit na vseh krajih na enkrat. Mah prava štala.

Nayya, uspešen pregled in poročaj potem.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
21.9.2007 11:35:43   
potepinka
Ja groza ta novinarka,ta družina je od mene odaljena kakšne 3  km, za povrh tega je pa ženska ki je umrla bila noseča 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image .Grozovito.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
21.9.2007 11:51:21   
manca
potepinka, a tista 24 letna punca je bila noseča 6 mesecev? Ker v časopisu sem prebrala, da je njena mlajša sestra rekla, da si je želela otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 4314
21.9.2007 11:57:49   
scubadiver
 Jaz sicer nisem gledala Trenj, pa mi po vseh vasih komentarjih prazaprav sploh ni žal. Je že dovolj grozno vse kar se je zgodilo.

Joj Potepinka, to je pa potem še tok večja katastrofa, če je bila še nosečka. Ubogi ljudje user posted image
In nikakor si ne predstavljam tega kolega od Ajtak, da so slišali kako so klicali na pomoč, pa niso mogli do njih, dokler ni potihnilo. Grozljivo, to je vse kar lahko rečem. SEm prav brez besed ko tole prebiram user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
21.9.2007 12:20:27   
Ilije
Pozdravljene!

Hvala vsem za jutranje kavice.

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Sem se mal prej zbudla ko ubita. Tale bolečina pod rebri se širi na sprednjo stran pod želodec boli ko sam user posted image user posted image user posted image , da mi spat ne da. Sploh se ne morem naštimat. Pol pa še tamala za stavo divja in bincne tja notr. Sem čist skozlana. Pa ne bom več jamrala, saj vem za kaj to je - za mojo zlato pupo (no, tak pravjo da je, da ne bo še kaj zraslo user posted image user posted image user posted image ).

naraščaj to te boli pod levim ali desnim rebrnim lokomuser posted image  Mene je namreč začel kljuvat pod levim in se mi vleče od spredi nazaj do leve lopatice... glih kontra žolčnim kamnom, tako da nima pojma kaj bi to bilo. Grem pa naslednji teden k osebnemu zdravniku in mu bom mal pojamrala, da vidim, kaj mi bo rekel.

barika res, smo še skor čist pri koncu... tudi mene občasno kar stisne ko se spomnem, da je v bistvu še manj kot 2 meseca.

zirafa... na zalost imaš čist prav glede torkove ujme... eni bodo na ta račun presneto obogateli, tisti, ki pa že tko nič nimajo bojo pa padli še globje... res žalostno!!!
Kar se pa srečanja novemberk z novimi člani tiče sem pa jaz takoj za. Je imela letos moja prijateljica, ki je rodila lani septembra takšno srečanje in so se vse septemberke06 z njihovimi sončki imele super. No sam mislim, da bi to srečanje prestavle enkrat na pomlad ali zgodnje poletje.

nayya veselo pričakujem novičke s tvojega pregleda. Si namreč en dan za mano, tako da bom lahko primerjala, kako se kaj godi naši ZaliAjdi v primerjavi s tvojim Tajem. Jaz imam pregled pri G šele oktobra.

Aja, pa da ne pozabim na mojo novico dneva... imamo novega družinskega člana... Iris je za rojstni dan od babi dobila kužka Arota.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
21.9.2007 12:22:04   
Ilije

Naš novi družinski član Aro!

Se trudim prilepit slikco pa mi ne ratauser posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
21.9.2007 12:32:49   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

naraščaj to te boli pod levim ali desnim rebrnim lokom. Mene je namreč začel kljuvat pod levim in se mi vleče od spredi nazaj do leve lopatice... glih kontra žolčnim kamnom, tako da nima pojma kaj bi to bilo. Grem pa naslednji teden k osebnemu zdravniku in mu bom mal pojamrala, da vidim, kaj mi bo rekel.

Ojla, mene to boli na desni strani. Ko stojim, hodim ni panike, nič ne čutim, ko pa se vsedem - naslonim pa začne pritiskat in bolet. sprva je bolel sam na zadnji strani, zdaj pa je bolečina prisotna bolj na sprednji strani. Jaz tut nimam pojma kaj bi naj blo, lahk, da user posted image  na kak živec pritiska, sam čudno mi je to, da ko stojim pa ne. Saj ni več daleč do novembra. Bomo zdržal za neše user posted image .

Kar se srečanja noembrk tiče sem za in se strinjam s tabo Ilije, da mogoče pol na spomlat- ko ni snega, da je bolj kamot.
In čestitke za Arota. Mora bit Iris zelo vesela. Super user posted image user posted image

Se pa moram pohvalit, da sem ta teden že trikrat telovadla po DVDju od Vzajemne. Niti ni tak slabo. Aerobni del ful ok.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
21.9.2007 12:33:09   
murencek
jA, res groozno včeraj v trenjih. Novinarji so bili res posiljeni do družine, ki je izgubila sina, pa snaho! Za kozlat!!!

zirafa76, se strinjam s sonosečkami. Jst bi jih kot male oblačila podobno. Potem, v OŠ pa postopno različno. Tako da bi bila npr. konec OŠ že vsak svoj osebek user posted image .
Se pa spomnim staršev, ki so imeli težave z nama. Sva bili vedno oblečeni enako. Pa sva se zmeri drle kot srake. Ko še nisva znale govoriti, naju je mami oblekla, midve pa jokale... In kaj je narobe? No, po času je mami ugotovila, da nama je zamenjala kape (k ponavadi sva imele ena ene barve model, druga druge). So bile štikane, s cofom (teta naštrikala). Kapi sta bili podobni, a ena je imela v cofu več MD muck kot pa vijoličnih. No, in zaradi zamešanih kap sva se drli user posted image . Seveda je bilo najini mami vse enako user posted image user posted image user posted image

Ja, zdej moram pa v laboratorij dat ponovno urin. Sm glih kar dobila nujno pošto, da se moram vrniti! Ne vem, al ma to kaj veze z otekanjem nog... Bomo videli.
LP

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
21.9.2007 12:37:00   
Tanayya29
super ilije..kužija ste dobiliuser posted image !No,pa bo še en dojenček pri hiši!Mene včasih mal zaskrbi,kako bo,ko bo dojenček,ker moja Aja je full razvajena,ampak meni je všeč,da otroci odraščajo skupaj z živalmi...
No,sem jaz tut prilepla eno slikco v albumček moje Ajeuser posted image user posted image .A ni faca?hehe...

Ja ,šibam se rihtat za pregled!ob 2h morm bit gor ,pa sm še zdj v pižami...držte pesti...poročam,ko pridem!

pa pa

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
21.9.2007 12:39:04   
naraščaj
Marunček, držim pesti in poročaj, ko se vrneš.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
21.9.2007 12:50:26   
murencek
naraščaj, user posted image . Mislim, v šoku sem prebrala poziv G.
Piše, da se moram čimprej zglasiti v ginekološki ambulanti, zaradi ponovnega kontrolnega pregleda. Zraven sem pa dobila še obrazec za oddajo urina. Zdej se pa v ambulanti nihče po tel ne oglasi. Pa bom klicala še v porodnišnico, če moj G dela tam. K mislim, da dons ne dela v ambulanti.
Ja, pa ne vem, al naj počakam do pon al ne...

Drugače me je pa kr malo vznemirilo, k bi imela naslednji pregled šele čez 2t.
LP

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
21.9.2007 12:57:05   
naraščaj
Maruncek, v vsakem primeru šibaj še danes v laboratorij, da bodo čimprej izvidi. Tut če maš kontrolo v ponedeljek, bodo vsaj izvidi že gotovi!!!
Držim pesti, da ni kaj resenešega. Pa javi, kaj si zvedla,

Sem pa zdele dobla en mail v katerem so fotke od poplav iz Železnikov in okolice. Katastrofa. Morem reč, da sem dala velik poplav čes, tut v naši hiši parkrat, ampak to je pa mnogo huje.!!!!

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
21.9.2007 12:57:24   
scubadiver
Murencek in Nayya ful držim pesti za vaju, pa čimprej poročajta, da nas ne bo skrbelo

Ilije, čestitke za novega družinskega člana user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
21.9.2007 12:58:19   
barika
nayya, vidim da sma si v nečem podobne, tudi jaz sem zmožna biti cel  dan v pižamiuser posted image user posted image

mene tudi boli, ko se uležem, tak nekje od grodnice dol (pa ful mi "brenči" tam), zdej je pa že hudič ko imam težji trebuh in če ležim na boku, me boli ko 100user posted image , pol se pa obrnat ne morem ... po navvadi sredi noči še mojga zbudim, ko se morem obrnat, pa se za njega primem pa "zahaklam", da nekok gre on pa cel user posted image user posted image , kaj ga spet budim...

pa še neki na račun gasilcev,,, mami je rekla da je ati prišel včeraj šele ob 7. zvečer domov in to pod prisilo (ga ni več pustila, ker je šel že ne vem kdaj) pomagat... in frajer izjavi da on pa že ne gre domov, ker ni nič zmatran... mami pa ja ja, kr pejt, ne moreš se zdej prekurit tu.... pride domov, se stušira in je bil neverjetno utrujen, kr v postlo je padel....  ne moreš verjet kaj dela adrenalinuser posted image

sem pa včeraj zvedla, daima moj brat kr močno disleksijouser posted image  (zamenjuje črke in številke, branje in pisanje mu delata ful probleme, tak da gre v Lj na testiranja), je pa mali neverjetno pameten pa brihten, dober športnik, sam ta k***a disleksija mu dela probleme (slabše ocene zaradi testov), učitli pa nimajo za take otroke posluha, pravijo, da so leniuser posted image

no, ne bom več morila s takimi problemi...

murenček in nayya držim pesti da bo vse ok!!!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?