|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
21.9.2007 22:32:57   
Tanayya29
Ilije Aja je mešanka.Sm jo kr rešla iz zavetišča...Se mi tok smilijo živalce tam,tk da raje kr eno rešim!!Je bla stara 3 mesece,ko sva jo vzelauser posted image .No,tudi mene mal skrbi zaradi dojenčka in psa.Prav zaradi tega,ker je Aja taka razvajenka,vendar verjamem,da ga bo lepo sprejela,in bila tako zaščitniška do njega kot je do naju.Tudi s hrčkom se full razumeta,no rib v akvariju niti ne opazi,čeprav je akvarij full velikuser posted image .No,si napisala za cepljenje.Si me spomnila,da moram tudi jaz peljati Ajo za steklino...je že leto okroguser posted image .

Sm pa gledala zdle en film na pop tv(Potopljene sence),pa me je prov mal nastrašiluser posted image .No,predvsem zaradi tega,ker morm zdj pod tušuser posted image user posted image user posted image ..pol si pa moram spet svečke not dajatuser posted image user posted image user posted image .
Sm pa prej posteljo preoblekla in zdj tko diši...pa dormeo čaka....in komaj čakam,da grem spat!

Zadnje čase me full glava boli ob večerih,sm prej hotla vzet lekadol,pa nimam nič večuser posted image .Tako,da...user posted image user posted image ....

NOČKO!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu analana)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
21.9.2007 22:34:32   
barika
čveke, lahko noč, čas je za mižavo deželo

user posted image

(odgovor članu analana)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
22.9.2007 8:46:12   
manca
user posted image ena kavica za dobro jutro

kako ste kaj danes? Jaz sem ponoči bolj slabo spala, zjutraj sem pa vstala ob pol osmih ker nisem mogla več ležat.
Moj je šel za nekaj ur v službo, jaz pa sem zalaufala pralni stroj zdej pa visim tukaj na netu. Kaj drugega se mi itak ne da delat. Sem zadnje dneve kar nekaj zmatrana.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
22.9.2007 9:32:03   
scubadiver
Dobro jutro tudi od mene user posted image

Manca hvala za odlično kavico.

Če se pa sekiraš zaradi lenobe pa naj te potolažim da je pri meni isto. Čist tkoaj se zmatram. To je prav grozno in se mi potem že začet nič ne ljubi. AMpak ti imaš vsaj vse pripravljeno, jaz pa praktično nič user posted image Pa še prebelit moramo, pa nakupit kar še manjka, da lahko potem preperem cunjice, tko da me čaka še kar veliko dela. Da niti ne omenjam ogromnega kupa perila ki me čaka.
Joj če bi še imela mojo zlato mamico. Tako rada mi je pomagala, še posebej pri likanju, ki ga je oboževala. Ahajajajaj, vačsih me res popade prava žalost ker vem kako bi se moja starša veselila dojenčka. Sva se z bratom včeraj hecala da bi se mogla prav borit da bi najine otročičke dobila nazaj, ker bi jih skos hotla met najina starša user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
22.9.2007 9:43:28   
manca
ja, sem dobila cel kup oblačil za tamalo, pa so še vedno na kupu in jih moram še oprat. Sej sobica je v bistvu pripravljena, samo danes če bo vse po sreči bova z mojim mal spucala omare, drug teden bom za že imela oblačilca oprana in zložena v omare.
Bo pa treba še stanovanje pospravit, ne vem pa kaj naj kuham za kosilo ker mi res zmanjkuje idej pa še ne vem kaj točno bi mi sploh pasalo jesti danes ( še zmeraj me namreč mučijo občasne slabosti).

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
22.9.2007 9:43:56   
nicolina
Hvala za kavico, jaz sem danes kar dobro spala. user posted image
Midva z user posted image  pa greva zdejle v Zagreb, mal se potepat, sigurno bom spet kaj zapravljala. user posted image user posted image

Želim vam lep sobotni, sončen dan...
Se oglasim zvečer...

Neposredna povezava do sporočila: 4356
22.9.2007 9:46:01   
NADA79
Scubadiver te čisto razumem. Tudi meni se nič ne ljubi, sem čisto na "empty" z energijo. Še dobro, da imam tudi jaz vse pripravljeno za prihod user posted image . Sva šla z user posted image  pred 2 tedni v Brežice v Kik diskont in sem tam nakupila vse. In to za takšno smešno ceno, da sem na blagajni vprašala če so mi vse računali. Pa še zimskega pajacka sem dobila za samo 10 €. Res se splača. Punce če ste še mobilne-priporočam!!!! Tako da mi imamo res vse pripravljeno za user posted image . Samo še zame moramo kupit malenkosti za v porodnišnico. Zdaj pa že res komaj čakam na prihod malega nadobudneža, da mi popestri dneve, da se ne bom počutila več tako nekoristno...

Neposredna povezava do sporočila: 4357
22.9.2007 9:52:01   
scubadiver
Midva greva danes popoldne v šoping, tko da bo spet trpela denarnica. Morva kupit še "iso fix" za lupinco, pa zimski pajacek..
Eno vprašanje, kok bodijev ste ve kupile v številki 56? ne bi rada pretiravala s tamalimi ker jih bo verjetno ful hitro prerasla?

Pa še nekaj.. A lahko meni, ki sem bolj trapasta in izgubljena  pa še v materinski še nisem bila ena razložli kaj točno bomo oblekle otročičku za iz porodnišnice? Se pravi kar od pleničke navzgor? če se kateri ljubi in ima čas se zelo priporočam za laičen opis vsega. Hvala že v naprej user posted image

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
22.9.2007 9:52:55   
naraščaj
Dobro jutro še od ene lenobe.
Spala za en drek, nisem več štela kolkrat sem šla na WC, ko pa sem proti sedmi zjutraj zaspala, pa so začeli na sprednji strani bloka ružit, kjer delajo rondo, na drugi strani pod oknom spalnice pa so KOOOONNNČČNOOO začeli s postavljanjem odra za menjavo strehe.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kljub temu, da so me zbudli, sem vesela, da se vsja kaj premika

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Če se pa sekiraš zaradi lenobe pa naj te potolažim da je pri meni isto. Čist tkoaj se zmatram. To je prav grozno in se mi potem že začet nič ne ljubi. AMpak ti imaš vsaj vse pripravljeno, jaz pa praktično nič. Pa še prebelit moramo, pa nakupit kar še manjka, da lahko potem preperem cunjice, tko da me čaka še kar veliko dela. Da niti ne omenjam ogromnega kupa perila ki me čaka.

Se podpišem pod tole. Pa saj nam bo ratalo pravi čas, ane???user posted image user posted image user posted image  Da naju ne bo kaj prehitelo.

No zdaj me je klicala sestra, da pride z mularijo na kavo, ker mora še na pošto. Moj user posted image  pa je že odpeketal, saj je mogel nekaj za šiht nekomu peljat, pol pa gre k mojim strašem, da bo preštrihal kinderpet. KONČNO!!! user posted image user posted image
Ga bo preštrihal na rumeno - oranž. Najverjetneje, če si ne bo kaj premislil. Mi je šel ful na živce, ker je bel.

Drugače pa je user posted image  po včersjšnjem mirnem dnevu zelo živahna, kot na fronti že od kakih 4ih zjutraj. Mislim, da je spet počes obrnjena. Tak akrobatski rokenrol izvaja, da je men že kr smešno. Pa me moj user posted image  sprašuje, če gre z njim, ker je namreč dobil občutek, da bo kr ven prišla.user posted image user posted image user posted image

No se beremo kasneje. pa hvala za kavico, zaj jo grem tut jaz kuhat za sestro (no pijeva kapučino na mleku - obe anti kofetarce).

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 4359
22.9.2007 9:56:40   
scubadiver
Naraščaj seveda nama bo ratalo, čeprav jaz sem se odločila da vsaj cunjice in vse kar rabimo še za dojenčka čimprej nakupimo in preperem in zlikam in zrihtam, ker slišim za vedno več punc, ki so rodile 6-4 tedne prej. Jaz imam še 8 tednov, torej če bi moj bejbi tudi takole prehiteval niti nimam več tako veliko časa kot se meni zdi user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
22.9.2007 10:00:22   
manca
scubadiver, jaz bom oblekla svojo punčko takole: plenička, bodi z dolgimi rokavi, majčka z dolgimi rokavi, žabice, žametna kiklca z naramnicami, topla jaknica. Potem pa ko bo v lupinici bom pa še toplo dekco čez dala pa bo. Ja, moja nagajivka bo šla domov kar v kiklciuser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
22.9.2007 10:08:53   
scubadiver
Manca najlepša hvala, torej za iz porodnišnice imam vse, razen zimskega pajacka ali jaknce.
Upam da se pri tebi niso zmotili, da ne bo šel fantek domov v kiklci user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
22.9.2007 10:12:39   
ajtak
user posted image user posted image , Dobro jutro, dober dan. Hvala za kavice! Ker je sobota sva si z mozekom privoscila malo polezavanja in cartanja... Je prav pasalo po dooooolgem cajtu.

Vceraj je imel moz koncno dovolj casa, da sva uspela sestavit tudi posteljico. Sedaj otroski koticek v najini spalnici izgleda takole...
user posted image  Prav lustno kajne? No sedaj bo pa treba se par tednov pocakat, da se v tole sobico naseli najin soncek. Kar se tice oblacenja za domov iz bolnice bo imel nas user posted image  obleceno: plenico, bodi z d. rokavi zabice z naramnicami, majcko in plisast kompletek, aja pa flis nogavicke za na noge. Pa seveda kapico za na glavo in dekco za v lupinico. Ce bo ze fejst hladno pa se jaknco, se eno kapo in rokavicke.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
22.9.2007 10:13:55   
manca
hja, če so se pa zmotili, bom pa doktarja ki mi je delal 3D UZ v porodnišnici v Postojni kar za ušesa...hihihiuser posted image
sej če pa punčka ne bo, bo pa očka že kaj primernega našel v omari da bo fantek prišel domov oblečen kot je primerno za fantkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4364
22.9.2007 10:15:11   
manca
joj ajtak, prav cortkana sobica je, še bolj pa bo ko se bo vanjo naselil vajin otročekuser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
22.9.2007 10:31:53   
naraščaj
Ajtak, res je ful lepo. SI mi kr mal idej dala. Morem  user posted image  pokazat, da še pol on kaj naštudira kak bi zbelili sobo. No midva nisva nobenmu povedla kaj bova mela. Moj sploh ni hotel zvedet, pol sem ga komaj prepričala,pa se ni vidl, ko pa sva zvedla, pa kr nisva nobenmu povedla, vsem rečeva, da se skriva - noge skup drži. Včasih me ful prime, da bi povedla da pričakujeva user posted image , po drugi strani, pa je ful dobr jih mal za nos vleč. Dokler ne bo zunaj je še vedno možnost, da kaj zraste, čeprav na 3  UZ so vidli pupo.

No jaz bom iz P oblekla takole: pleničke, bodi z dolgimi 2x, žabice,zoknčke, žametne hlače na naramnice, Ful debelo jopico -podložena s flisom (ala jaknca), Copatke in kapice (tanko bombaž in eno za čes v stilu z ostalim). Sem pa vzela v beš kombinaciji. Nekak men roza ne potegne.
Ko pa prideš v štacune pa sam roza in modro - groza user posted image user posted image . men so pa tok všeč živa oranž, rumena, zelena, rjava,..... Tega skoraj ne dobiš oz. je zlo mal izbire.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
22.9.2007 10:33:46   
potepinka
Dobro jutro

Hvala za kavico.
Prokleti računalnikuser posted image  vse sem imela že napisano pa je elektrike zmankalo za kratek čas,no zdaj pa še lahko enkrat klofam po tipkovnici.

manca-jaz bom imela za kosilo segedi golaž,se je javla hči da bi kuhala(se še uči kuhat)tak da bo dela 1X več.Pa saj se mora naučit,potem pa greva pospravljat,ja sobota je in je treba malo poglancat po hiši.Še sreča da mi hči pomaga.PRIDNA JE!user posted image user posted image user posted image

scubadiver-našuser posted image  bo šel iz bolnišnice oblečen 2x body dolg rokav,1xmajčka flis,1x hlače bombažne do pasu+komletek pleten,copatki,kapa(bombaž+pletena.,za v lupinico pa pokrit z dekico

ajtak-čudovita sobica,barve so mi všeč.Jaz imam tudi celo stanovanje prebarvano v oranžno z belimi robovi,dnevna je pa marelične barve.Veš da mi je G na 3D povedala da dojenček najprej vidi oranžno ali marelično barvo,tak da mu naj nad posteljico obesimo kaj v takšni barvi.Sem rekla mi imamo stene takšne barve in pravi da se bo super počutil.user posted image user posted image user posted image

No zdaj pa grem da še enkrat ne zmanjka elektrike

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
22.9.2007 10:45:26   
TANTRA
Pozdravljene novemberke!

Včeraj sem prišla domov... Vse se je čudežno popravilo zaenkrat, toda moram se zelo paziti, počivati še 2 tedna.
Krvavitev  se je ustavila, tudi na uz ni več videti ostankov. Posteljica se je dvignila na 2 cm, čeprav so bile napovedi slabe. In celo Luka je z glavico dol.
Tako zaenkrat ne kaže več avtomatsko cr, razen da se spet kaj ulije ali Luka obrne..
Zelo sem vesela, da sem končno doma. Imava še nekaj priprav. In potem čakanje na tisti veseli dogodek..

Naj vam dam en nasvet glede na to, da sem tri tedna spremljala nosečnice in njihove težave. Otrok je pri 34 tednih nekako pripravljen, ima zrela pljučka in tudi sesalni refleks, teža pa je nekje okoli 2500 g +- 10 % ...
Ne kopajte se, ker to lahko pospeši porod. Otrdevanje trebuha je v tem času normalno, vendar dokler ni prisotnih bolečin ni panike. V primeru pogostejših težav buscopan, magnezol in ležat... Lahko se zgodi tudi kak prav popadek, toda če ni reden, nič panike.

Nisem prebrala vsega, ker je tako obširno za te tri tedne ko me ni bilo, pa tudi težko sedim. Mi je sedaj sicer lažje, ko se je obrnil, toda vseeno avta ne bom več vozila. Rada bi da še vsaj malo zdrživa vsaj do 36 tedna... Kajti bila sem na oddelku otročnic in se videla te male srčke. Pri 35 tednih so še tako miceni, da se kar bojiš prijet... Tam od 3 kg naprej pa so že cotkani...

Lepo se pripravljate, opremljate in za vse držim pesti, da čimdlj zdržite....
Lepo vas vse skupaj pozdravljam.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
22.9.2007 10:45:36   
ajtak
U, a res?? Pol se bo Tjas v tej sobici krasno pocutil. Je res vecino stvari v oranznih odtenkih. Razen dolocenih malenkosti, ki so v modri, da se vidi da mamo fanta user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4369
22.9.2007 11:28:40   
potepinka
TANTRA-DOBRODOŠLA NAZAJ,ZDAJ PA PRIDNO POČIVAJ

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
22.9.2007 11:44:00   
Tanayya29
Živjo Tantra!
Super,da si nazaj!Sedaj pa pridno počivaj,in hvala za informacije,ki si jih podala....
Super,zate in za malega Lukca!!!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 4371
22.9.2007 11:56:13   
tintin
Tantra super, sedaj pa le počivaj!!
Jaz upam, da vse novemberke zdržimo čimdlje...jaz bi najraje kar do 40t. da bo naš user posted image vsaj ene 3 kilce dosegel.
Naš user posted image bo imel za domov oblečeno: plenico, body z dolgimi, majčka z dolgimi, bombažne žabice, plišast kompletek (jopica, hlačke) ter kapica in copatki. Pa z dekico ga bomo pokril oz. če bo zelooo mraz imam tudi zimski kombinezon.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
22.9.2007 12:03:57   
zirafa76
Pozdrav od nas...user posted image

TANTRA...pozdravcek ter dobrodosla nazaj..hvalabogu sta se izborila z user posted image in sedaj bo vse vredu...bo prisel ob casu....seveda se drzimo pesti..pa le pazi nase!!!!

AJTAK...ful lepa sobica....user posted image user posted image Jaz na zalost ne morem postavit skupaj previjalno in posteljo..user posted image  vse zaradi te vgradne omare, ko gre cez celo steno.user posted image ...pa si ful zelim tak koticek..no, naslednjic.user posted image .se tepih nama manjka, pa policke dodatne....
Ampak tvojuser posted image  bo sigurno blazenuser posted image user posted image user posted image

iz porodnisnice....body dolgi rokavi, zabice bombaz, majcka bombaz dolgi rokavi,pajacek z naramnicami ,topla jaknica za povrhu, ter dodatne tople podlozene hlacke..ce bo treba..zokncki, copatki, ter dve kapice, bombaz + flis
v lupinici pa se dekica....

Moje dve user posted image user posted image  so ze od vceraj ful mirne...saj brcajo, ampak bolj nezno, ne vec tako aktivno..upam, da je to zaradi pomanjkanja prostora....me bolj bozajo....

Nic, midva morava iskat darilo za tasco..ima RD jutri in je veliko druzinsk kosilo..kako ne maram taksnih stvari..ko te vse zivo sprasujejo, pa....user posted image user posted image
Pa bo naredila RD kosilo se za vse nas, ki smo praznovali, torej mene in njeno vnucko.....
Tako da.....user posted image user posted image

Zadnje case sem rada doma in mi najbolj pase.....user posted image

pozdravcek vsem.....................ter lep dan......user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 4373
22.9.2007 12:30:29   
naraščaj
Tantra, dobrodošla nazaj. Sem ful vesela, da si še z nami novembrkami. Kako se vse lahko še uredi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol bom pa tut jaz navijala za oranžno - marelčno al pa kaj podobna. Miodva mava sicer dnevno v živo oranž - rumeni in mi je ful všeč. No bomo vidli.

Se pa moram kr mal pohvalt, sem bla zdele kr pridna. <Vse posesala, prah pobrisla in kopalnico po tavečjem umila - je bla res grozna, pa še ta grda voda je svoje nardila. Sicer pa iz starga ne morem narest novo. Upam, da mi drug let rata obnovit kopalnico. Bi že bla kr potrebna.

Zdaj sem pa potrebna enga počitka, vendar mi na vseh konceh deci letajo in ružjo. Bom mogla vse dol zagrnt, da nebo ker not zjal. user posted image  user posted image  user posted image
No user posted image  še kr ni, še vedno štriha. Bo menda novo naredil. user posted image user posted image

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
22.9.2007 13:33:12   
scubadiver
Joj Tantra kako sem vesela da si doma in da ni več tako kritično pri tebi. Lepo prosim sedaj pa res počivaj kot so ti naročili, da ne bomo imeli kakega novembrčka prav prehitro na svetu user posted image

Ajtak krasna sobica oz. otroški kotiček, ful sta lepo zrihtala.

Manca sem prepričana da se niso zmotili, sam mal sem te pohecala user posted image

KOmaj čakam da moj user posted image ob dveh konča s službo, da greva mal pohajat po trgovinah in zapravljat, pa čeprav bo denarnica spet trpela user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?