zirafa76
|
Pozdrav se od nas.... No, mi smo se v enem kosu..sicer so neverjetno aktivne..ne vem, se je pojavla dodatna plodovnica al kaj???Ampak se mi kar smilijo tam noter.pomanjkanje prostora.... Drugace pa je pritisk vse hujsi.... Ampak imam vse pripravljeno..tako da..se te gate iz gaze za bolnico sem kupla danes.... Po vcerajsnji masazi hrbta mojega se se danes pocutim ful dobro in brez bolecin..zaenkrat , zato bova ponovila vsak vecer....si ne bi nikol mislila, da bo tak pomagal..ker sam ena tableta pa tud ne drzi dva dni.... Nemirne noge imam tudi jaz....skoz imas obcutek, da jih moras premikat..pa ni mira..kr neki scemi v njih..hecno za opisat, ampak grozno za prenasat.... O zobih...se mi zdi, da v tej MS vcasih res pretiravajo..Saj ne recem, da se ne more zgodit..ampak, ko berem kaj govorijo(jaz nisem sla), mi gre na smeh... Ker vsake toliko casa nekaj izzumijo.. Res se sprasujem vcasih, kako so nase mame uspele spravit nas do tukaj ko smo danes..al pa stare mame...itd...Ena je na forum nosecnost postavila vprasanje, ali mora otroka nesit v lupinici do avta iz porodnisnice???Saj razumem, da smo zmedeni prvic, ampak vcasih sploh niso vedli kaj je lupinica, pa so otroka zavil v dekico, pa domov..pes ali avto, ce so ga imel...pa je glih tako prezivel..in sedaj v MS svetujejo nekje, da ga moras odnest, nekje da ne..mislim..... Saj razumem, da cas gre naprej, ampak moja mami je se pred 6 in 7 leti pri obeh otrokih ( ja, se imamo mlajse doma ) prezivela brez MS, interneta!!, lupinice, dodatne krame, ter vozickov ne vem kaksnih...da ne govorim o zobih.. pa se kako jih je hranla na zlicko, pa imata danes krasne zobke, ker si jih umivata, da je kaj, zdrava sta kot dren, pa zivijo na vasi ter imajo konje..torej bakterij kolker ces..pa sta umazana vsak dan, da je huda....od prekopavanja okol bajte..pa sta najbolj zdrava na tem svetu, nic jima ne manjka, imata zdravo hrbtenico,sta v celem kosu ....Men pa mami skoz govori..kako pa ti kompliciras... kar je res.... Nekje mora bit meja....ko pa pogledam moje slike iz daljnih let..pa itak.... No, sem se pa razpisala mal prevec ..grem pocivat..ker je dost..... pozdrave od nas... Gorenjke..uzivajte pa kaksno slico nam primalajte....