|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
20.9.2007 10:27:33   
scubadiver
Dobro jutro punce,
Naraščaj hvala za kavico.

Pripravljeno tudi jaz nimam še nič. No ja, včeraj sem kupila v chiccoctu kompletek z aiz porodnišnice. Tako luškan da je za znort. Sem pa raje kar v rumeno modri varianti. Če bo res punčka je lahko v modrem, fantek v roza bi blo pa malo hecno user posted image Nekako jim še vedno čisto ne verjamem okoli spola in bom 100% verjela šele ko bom otročička videla. Zase nimam pripravljeno nič. SEm se pa kar nasmejala. Moj dragi me je okoli RD-ja spraševal kaj si želim, da nima nobene ideje. Nakar se on spomni da skos jamram da nimam nobene pižame za v porodnišnico da tistih ki jih tam dobiš pa ne maram. In mi je kupil pižamo. Ampak kakšno.. Svileno od Palmersa na knofke tako kot sem si želela. SEveda je men zdej te škoda da bi jo jemala, da bo krvava, pobruhana, od mleka.
SEm mu to nekako razložila in naročila pri quelle tole:

http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=87244&productpage=7&sparte=139

Včeraj sem jo dobila in je res super. Topla, mehka, men se zdi fenomelnalna.

Sem pa danes dobila eno majčko za dojenje ki sem jo naročila pri eni privat firmi. Je iz dveh delov, tako da ko dojiš trebuh ostane pokrit. SE mi zdi super za nas ki bomo rodile pozimi, da se ne prehladimo takoj. je tudi prav fajn. Tako da sem zlo zadovoljna z internetnimi nakupi user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
20.9.2007 10:29:50   
potepinka
Dober dan!

za brdavice-bom jaz kupila lanolin kremo,ja baje ni treba izpirat

kanarka in zirafa-user posted image user posted image user posted image  ta naša država

Jaz že tudi imam vse pripravljeno samo v torbo še moram zložit in par malenkosti dokupit za mene.

glede alkohola in fiziološke-nimam pojma

No jaz se danes z tem mojim prehladom malo boljše počutim,iz nosa mi še teče,vročine pa ni več

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
20.9.2007 10:39:56   
naraščaj

scubadiver, ful lepa pižama. Mene pa zanima, kje si nabavla to majčko za dojenje. A veš, da sem ravno ene dva dni nazaj mojmu user posted image  težila, da nimam nič pametga za oblečt, da bi lahk pol dojila. Da se bom mogla slačt. No sej to ni panike, ko si sam doma, ampak, če si kje na obisku je pa mal čudn. A maš kak link al kak kontakt oz se da kje to videt???

Sem ravno govorila s kolegico, ki ma rok oktobra in tut pravi, da je že čist na of. Lena pa še njen je šel za par dni v tujino in je sama.  Kriza.

Sem ravno dala prekuhat pisker vode (ker ni pitna, še za posodo prat ni ) in sem ga pol spustila po štedilniku. Groza.
Prav študiram, kaj naj kuham nekaj takega kjer ne rabim velik vode in da ni velik posode za umivat. Bomo mal inprovizirali.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
20.9.2007 10:47:28   
scubadiver
Naraščaj imam link:

http://trgovina.alisa.si/podskupina.asp?maingroup=Dojenje&secondgroup=majice%20za%20d.

To je to...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
20.9.2007 11:15:43   
barbi195
Cao,

Scubadiver imam eno vprašanje za tebe. Kakšno številko pižame si si naročila? Tako kot nosiš običajo al kakšno številko večjo? Jaz imam običajno št. 40/42 in sedaj fulll ne vem kaj naj naročim, da ne bo pol preveliko al pa premalo.
Kaj boste pa oblekle za iz porodnišnice? Jaz bi najrajši kakšno udobno trenirko, ampak spet ne vem kakšno velikost si moram kupit.... kakšen nasvet?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4255
20.9.2007 11:30:00   
naraščaj
Ojla,
Jaz bom šla domov kr v nosečniških kavbojkah. Itak se sploh ne vidi, da so nosečniške, če mam majico/pulover čes, ker je tak  model (H&M). Ne mislim si nekaj brezveze kupovat že prej. Bolj me matra, ker mi nobena jakna ni prav. Bom mogla it mal k mami, da mi kaj posodi, ker za tale mesec -dva se mi ne splača nekaj brezveze kupovat, poleg tega nimam predstave kok se bom še širla. ha,ha.user posted image user posted image

Bom pa pol nekaj na hitr kupla, ko se bo mal pokazalo kako bo stanje. No tak bom jaz naredila, druge bodo pa še povedale.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
20.9.2007 11:34:32   
Tanayya29
Hojla!
Jaz pa sem imela danes fulll slabo noč!Ponoči sem se zbudila,in me je tako zgaga pekla,da nisem mogla zaspat...posledica je ta,da sem spala do sedaj...
Zdaj mi je pa fulll slabo!Saj vem,včeraj zvečer sem spila skoraj pol litra jabolčnega soka,in verjamem,da bo to to...zraven pa sem jedla še kislo solato in pico.Zdj sm pa vsa user posted image user posted image .Moram res pazit pri prehrani.....

Nimam takih težav,no do včeraj...A mi lahko katera svetuje kaj pomaga(hrana?).nič si ne upam pojest,ker me vse peče...prosim...res se slabo počutim,poleg tega mam še čist mehko blato...user posted image

Scubadiver upam,da se do popoldneva umiri,sj verjamem da se bo,še vedno velja ob 15.30(se še slišiva).No,če bi blo kaj slabše ti sporočim..velja?

Še eno smotano vprašanje mam za vas....tiste,ki imate izcedek,kakšne barve je?user posted image user posted image

En lep dan vam želim!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
20.9.2007 11:40:51   
sonchek

Glede raztopine..Jaz sem nabavla alkohol..no, so mi ga kar dal....sem povprasala kaj je boljse, pa sem dobila to..vam bom pa lahko jaz kr kmalu povedla...user posted image user posted image iz prakse....

...Nam so pa v MŠ rekli da naj bi se alkohol rabil le v skrajnih primerih, da je dosti bolj fiziološka....in glede na to da delam v kemičnem lab. sem prepričana da alkohol res zelo izsuši kožo...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
20.9.2007 11:41:50   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

Še eno smotano vprašanje mam za vas....tiste,ki imate izcedek,kakšne barve je?user posted image user posted image

...največkrat brezbarven, včasih pa tudi malo na rumenkasto povleče...user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
20.9.2007 11:41:55   
Ilije

Hojla!
Jaz pa sem imela danes fulll slabo noč!Ponoči sem se zbudila,in me je tako zgaga pekla,da nisem mogla zaspat...posledica je ta,da sem spala do sedaj...
Zdaj mi je pa fulll slabo!Saj vem,včeraj zvečer sem spila skoraj pol litra jabolčnega soka,in verjamem,da bo to to...zraven pa sem jedla še kislo solato in pico.Zdj sm pa vsa user posted image user posted image .Moram res pazit pri prehrani.....

Nimam takih težav,no do včeraj...A mi lahko katera svetuje kaj pomaga(hrana?).nič si ne upam pojest,ker me vse peče...prosim...res se slabo počutim,poleg tega mam še čist mehko blato...user posted image

Mene je tud zgaga ponoč pekla. Tako da sem včeraj pojedla kar tri ali štiri tabletke rennie (običajno samo eno in še to ne vsak dan). Pa še na na wc sem skoz skalala za par kapljic ali ničuser posted image
No posledice so vsekakor vidne danes, saj sem takšna kot bi me povozil vlak. Sta me moja dva že zjutri ob sedmih v luf vrgla, tko da nisem mogla nadoknadit spanca. Bom šla verjetno kr po kosilu s tamalo spat.

izcedek...moj je bel ali rahlo rumen, takšen sirast.

Neposredna povezava do sporočila: 4260
20.9.2007 11:44:31   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Dobro jutro punce,
Naraščaj hvala za kavico.

Pripravljeno tudi jaz nimam še nič. No ja, včeraj sem kupila v chiccoctu kompletek z aiz porodnišnice. Tako luškan da je za znort. Sem pa raje kar v rumeno modri varianti. Če bo res punčka je lahko v modrem, fantek v roza bi blo pa malo hecno

Punce...kok št. pa kupujete tele kompletke????
...men se tud sanja ne kok naj kupim...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 4261
20.9.2007 11:46:41   
Mamathea
Pozdravljene
Nayya 28 jaz ti svetujem, da ješ danes res lahko hrano, kak prepečenec, kuhan riž na vodi, mogoče riževe vaflje, grisini palčke, za kosilo pa kaj lahke kuhane zelenjavice (npr. borkoli, korenček, cvetačka), pa zraven kuhan riž.
Jaz sem "stara znanka" slabosti in zgage, zato vem, kako hudo je to. Se pa dobi v lekarni en super gel, ki se ga da v čaj in se psije, Imenuje se Sikapur gel za želodec in črevesje in mi ga je priporočil osbeni zdravnik, pa tudi gin. Je pa iz silicijevih kristalov, nič škodljivega, skoraj brez okusa in super pomaga pri tekočem blatu, zgagi... Zelo priporočam.
Seveda je pomembno več manjših, lahkih oborkov na dan, veliko tekočine, pa vendar ne naenkrat, ampak po požirkih, pa ne jest najmanj 2 uri pšred spanjem. Jaz spim skoz z dvignjenim vzglavjem, kar zelo pomaga.
Lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 4262
20.9.2007 11:53:09   
naraščaj
Scubadiver, hvala za link. Sem mal prečekirala, so kar zanimive. A si vzela z dolgimi al s kratkimi rokavi??

Še eno smotano vprašanje mam za vas....tiste,ki imate izcedek,kakšne barve je

bele do rahlo rumene barve, tut bolj gost, sirast.

Kompletek sem jaz vzela 56 št. Če nas pa kaj prej prehiti in bi bil user posted image  ful majhen bo ati šel kaj iskat.

Kar pa se WCja tiče, jaz tut nonstop letam. Pridem iz WCja pa se lahk že obrnem. Skoz me tišči. No saj včasih je normalna količina, ampak po večini pa sem tam zelo pogosto. Ponoč tut ni mira, morm tut kr laufat, pol se pa nazaj naštimam, me pa začne tam pod rebri bolet, zbadat (pekoča bolečina9, da se moram spet obrnt. Moj pravi, da sem kot vrtavka, da ni 5 min miru. Pa kaj naj če se ne morem ornk naštimat.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
20.9.2007 11:56:08   
potepinka
 [/quote]

[/quote]

Jaz sem kupila št.56,se mi zdi da št.62 je potem vse preveliko

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
20.9.2007 12:04:35   
Tanayya29
Hvala za nasvet!
Se bom držala,zdj si kuham riž,pa mlekouser posted image ....

no,izcedek imam iste barve,to je torej uredu,če mamo vse takega....

jaz imam za iz porodnišnice vse št.56,mam pa potem več stvari 62...

grem pojest riž na mleku,sm pa čist povožena,prebava se nadaljujeuser posted image user posted image ...upam,da se spravm skupaj za popoldan!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
20.9.2007 12:16:30   
ninocka
Dober dan!!!
Jst sem tud danes spala do 10:30 user posted image user posted image , sem se naso potujoco pekarno prespala, ki vozi okrog 9ih...
Zdej moram it pa naprej likat, pol se pa spravt, ker mam pregled. Zadnjega sem mela zacetek avgusta...me prav zanima, kdaj me bo zdej narocila. Ce misli spet kaksne 4 tedne vmes cakat, ji bom pa rekla, da naj mal prej, glede na to, da jst lahko v teh 4 tednih ze rodim... Mam pa UZ danes in komi cakam, da vidim nasega pikca user posted image user posted image user posted image
A sem vam povedala, da smo izbrali ime??? Ampak ga se ne povem, partizansko ime je pa Uncen (tko ga izgovori moj dvoletnik user posted image user posted image user posted image , pa ni nic podobno pravemu imenu user posted image user posted image user posted image ).

Nayya, men se trebuh ni nic spusti, ampak ga mam ze tko nizko. Vsaj glede na slikce trebuscka od Hruske, je moj ful nizji.  Izcedek mam pa od prozornega - belega do sv. rumenega...in to ful, mi gre grozno na zivce...
Pusenjak - vam je vsem ful oh in sploh nek car, men je pa samo en prenapihnjenc...pac moje osebno mnenje, ki sem si ga ustvarila na podlagi njegovih odgovorov. Najbolj me je pa razkuril, ko je rekel, da zensko ne morejo boleti jajcniki oz. da ne cuti spikanja v jajcnikih. IN on ve to na podlagi cesa user posted image ...ker je moski z jajcniki al ker je prebral v knjigi... user posted image user posted image Potem lahko tud jst trdim, da ga lahko z vso mocjo brcnem v jajca, pa se ne sme zvit in jokat od bolecin, ker pac to NE boli - vem iz kvazi "lastnih" izkusenj user posted image
Kanarka, to je pa zelo grdo od SLO, da ti ne refundira pregledov. Jst sem tud razumela tko, da lahko hodis zdaj na preglede kamorkoli ti pase, ko smo v EU...pa ocitno ni tko...kaj pa ce bi se sklicevala na pravice nosecnic in napisala pritozbo, pa da ti zdaj tam zivis in visoki nosecnosti se pac ne bos vozila na vsak pregled v SLO in bla bla bla...???
Scubadiver + sonchek, jst se nisem kupila kompletka za iz porodnisnice, moj me je celo vprasal, kaj je narobe s tem, ki ga je mel Evan...upam, da si predstavljate moj zgrozen pogled...tist je bil njegov, tale strumf dobi pa svojega...Ne vem pa se kolk naj kupim stevilko - pri prvem sem mela 50, pa mu je bla ful prevelika (je bil  nedonosencek), pri temu pa ne vem - verjetno bom kupila enga 50 in enga 56, pa ce bo un 50 premajhen, ga bom nesla pa zamenjat...aja, to bo bolj tezko, ker bo ze opran...ne vem no, bom vidla...
Torba za v porodnisnico - ni se pripravljena, bom ko bom mela vse ostalo...ze tko ful panicarim glede prezgodnejga poroda, pol pa se to...raje ne - ah, ja, pa ne pozabit kaksnih PISKOTOV dat v torbo user posted image user posted image
Barbi, jst bom sla verjetno iz porodnisnice v tistem v cemer bom prisla. Glede tega pa res ne mislim komplicirat, pa si novih stvari kupvat - kdo me pa vidi, ko se bom usedla v avto in stopila iz njega...
Pizame za v porodnisnico - jst bom uporabljala kar une, ker se tolk presvicas, pa kaksna kri ti cez pride, pa popacas se s cim in bi mogla met pol zalogo svojih pizam...raj mam une, vsak dan svezo (al pa celo veckrat na dan), kot pa da pridem domov, pol pa prvo se cel kufer mojih pizam prat...
Alkohol&fizioloska - jst bom mela oboje, ceprav alkohol sem bolj mal uporabljala, sem pa z njim razkuzevala previjalno od zacetka (po vsakem previjanju, isto smo delali tud v porodnisnici). Drugace sem pa raje uporabljala fiziolosko za pucanje. Kupila pa vse v lekarni (0.5 l fizioloske je blo takrat cca 700 SIT).
Papirji za CSD - sem vceraj odnesla, sem komi prilezla v 3 stuk user posted image user posted image user posted image PA pri nas se zdej ocetovstvo ne ureja vec na UE,  ampak spet pri njih user posted image user posted image user posted image PA nisva mela s sabo dokumentov in nisva pol tega uredila. To me se caka, pol pa misli,m, da so te papirne vojne zakljucene user posted image

OK, zdej grem pa res mal pucat, pol se moram pa ze pocasi za pregled pripravit...
porocam zvecer,  kako je slo

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
20.9.2007 12:34:55   
Tanayya29
No,jaz sem zdravnico klicala,k sm full čudna(mogoče je pa kak virus?),pa mi je rekla naj mam dieto(lahko hrano),za zgago mi je svetovala sodo...
sj jo nimam,pa se mi tut v trgovino ne da...itak pa sm sama...

gorenjke,mene ne bo,sm čist gnila...in grem ležat naprej!

lep dan!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
20.9.2007 12:53:22   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Jaz imam št. 56 še od Iris, ne mislim novega kupovat. Sploh ne mislim user posted image  novih oblekc kupvat, ker sem še stare komi v komodo zložla, ker jih je bilo kar naenkrat tolk. Če se bo pa pokazalo, da kaj nujno rabim, bo šel pa ati po rojstvu v šoping. Je šel tud pri Iris dve majčki kupit in je ful zadel...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
20.9.2007 13:02:00   
mojval
Zdravo souser posted image .
Komaj vas dohajam brat tako ste pridne, jaz sem pa čisto na tleh.... in vas prosim, če ima katera podobne probleme da mi pomaga.
Tale teden sem obupna. Ponoči vstanem tudi po 10-krat za na  WC in muči me  sindrom nemirnih nog. Popijem ogromno mleka, ki naj bi pomagalo, a ni nič bolje. Ko se zvečer spravim spat se začne veselica... Moj otroček je ful potrpežljiv in mi pusti spati a sama sebi grem že krepko na živce. Potem pa hodim po hiši gor in dol in se zjutraj zbujam čisto povožena. To traja že od nedelje. In nimam nobene energije, komaj se vlačim sem ter tja... Glede na to da sem celo nosečnost doma in sem se prej dobro počutila, mi je sedaj čisto vse dol padlo in namesto da bi uživala v pranju cotk in pripravljanju za najinega prvega otročka, sem čisto out.... Sicer imam jutri pregled in pričakujem kakšen pameten nasvet od G. ampak.... Kaj se tudi kateri od vas dogaja kaj podobnega? Meni se namreč na trenutke zazdi da postajam kar depresivna a ne morem iz svoje kože.... Se opravičujem če se vas zamorila ampak nekomu pač moram pojamrat, kajti nočem težit svojim okrog sebe, ker me takšne ne poznajo... Ubogi moj mož pa mi tudi ne zna več pomagati... Hvala za kakšen pameten nasvet ali vzpodbudo že vnaprej.

Neposredna povezava do sporočila: 4269
20.9.2007 13:19:19   
scubadiver
Barbi195 jaz sem naročila pižamo eno številko večjo kot sicer ker imam pižame itak raje bolj na komot. In tale mi je fantastično prav tako da sem zelo zadela.

Sonchek tudi jaz sem kupila za malčico kopletek številka 56. Upam da bo ok.

Nayya, kot sem tu napisala že v ZS, mi je zelo žal da ne greš z mano. Držim pestke da bo čimprej minilo.

Gorenjke, jaz pa vseeno priletim v kranj. Upam da vas najdem, čeprav je navigatorka zbolela.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
20.9.2007 13:28:29   
scubadiver
Sem vedla da bom kej pozabila odgovorit.

Naraščaj jaz sem vzela z dolgimi rokavi, glede na to, da rodimo pozimi. Se mi je zdelo bolj praktično.

Mojval jaz bi ti z veseljem kaj svetovala, ampak spet enkrat nimam pojma kaj user posted image ker žal nimam s tem prav nobenih izkušenj. Jaz imam kar srečo in mi zaenkrat ni treba niti vstajat za WC ponoči. Grem zvečer preden grem spat in zjutraj. Z nemirnimi nogami pa tudi nimam problemov. vem da ni nobena tolažba ampak čez dva meseca dobiš darilo zaradi katerega sedaj trpiš in bo takrat vse poplačano.
Lahko ti pošljem samo en user posted image z upanjem, da se kmalu umiri.

Neposredna povezava do sporočila: 4271
20.9.2007 13:41:58   
nicolina
Ojla,
danes je pa res nekam čuden dan, tudi jaz sem slabo spala ponoči in tudi mene je zgaga mantrala user posted image user posted image .
Bi po moje še kar spala tam do poldneva, pa sem morala v službo. Bom se popoldan malo vegla.
Nayya bogica, upam, da ti bo čimprej bolje. user posted image
Scubadiver, res lepa pižama, morda si jo tudi jaz naročim.
Jaz sem tudi nabavla kompletek št.56.
Mamuška in žirafa držim vama pesti,da bo vse ok user posted image user posted image user posted image  Kako je s Tantro?

Zdej pa šibam kuhat kosilo, ker moj dragi pride kmluu domov, imela bova zelenjavno mineštro in slivove cmoke. PA PA

Neposredna povezava do sporočila: 4272
20.9.2007 13:46:30   
sonchek
vse ste res ful pridne s pripravami...upam da mi ostanemo skupaj do 40-tedna, če ne mi nikakor ne bo ratalo vse poštimat user posted image ..

A je katera že zrihtala kakšno otroško sobo...jaz sicer še zbiram ideje in upam, da se mi bo kmalu kaj pametnega posvetilo...???
ja ta medo Pu je res legengdaren, pa še najlažje ga je dobit v kombinaciji s čimer koli... a ne...jaz mislim, da bom kakšno slikco narisala na steno...no, ja bomo še vidl, k sem tehtnica po horoskopu se nikakor ne morem odločit...user posted image

...no lep dan in velik sončka

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
20.9.2007 13:56:13   
naraščaj
midva pa sploh še nisva nič razmišljala o otroški sobi. Sprva bo tako z nama pol bova pa kr sprot porihtala in se bo do takrat že pojavla kaka ideja. Sicer prepleskana bo in parket bo zbrušen, tako da jo bo kasneje potrebno sam opremit in zdekorirat in staro pohištvo (kabinet) treba ven vrečt. Jaz bi tut mela kake risarske sposobnosti, da bi kaj gor na steno načarala. PA sem res leva glede tega. Bo treba kako okrasno borduro najt.

Nayya, drži se in čimprej okrevaj. No, jaz mam skoz mehko blato in tako bolj temno, vendar se mi zdi, da je vse to od magnesola. Ko ga spijem v roku pol ure šibam. Kar po eni strani ni tak slabo, se ne rabm tolk napenjat.

Mogoč mal neumn ampak kako pa zgledajo nemirne noge??? Saj slišala sem že za to, sam res ne vem kak to zgleda.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
20.9.2007 14:35:26   
kanarka
Žirafca sej sem si tut js uredila socialno zavarovanje, ampak so mi v SLo na ZZZS rekli, da lahko koristim tudi privat usluge, če mi je lažje in da kao potem refundirajo. Meni pa je ta privat bolnica, kjer bom tudi rodila 500 m oddaljena od doma. Tista javna pa 70 km. Torej odločitev je bila jasna. Sej drugač se pa lahko tuki zavaruješ za te privat usluge in plačuješ 50 EUR na mesec pa ni nobenih doplačil več, samo meni se je zdelo brezveze, če zavarovanje že tako ali tako plačujem v Slo. Ah, bo že...sam da bo vse ok.

Ostale prosim povejte mi kakšno pomoč ob rojstvu otroka si urejate na CSD? Kaj je to? Glede na to, da sem še zavarovana v Slo in bom tudi porodniško dobivala iz Slo,...kaj mi pripada? Vem, grozno se sliši ta beseda "mi pripada", ampak po včerajšnjem dnevu si jo upam napisati.

Hvala vsem za odgovore in lp

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?