ninocka
|
Dober dan!!! Jst sem tud danes spala do 10:30 , sem se naso potujoco pekarno prespala, ki vozi okrog 9ih... Zdej moram it pa naprej likat, pol se pa spravt, ker mam pregled. Zadnjega sem mela zacetek avgusta...me prav zanima, kdaj me bo zdej narocila. Ce misli spet kaksne 4 tedne vmes cakat, ji bom pa rekla, da naj mal prej, glede na to, da jst lahko v teh 4 tednih ze rodim... Mam pa UZ danes in komi cakam, da vidim nasega pikca A sem vam povedala, da smo izbrali ime??? Ampak ga se ne povem, partizansko ime je pa Uncen (tko ga izgovori moj dvoletnik , pa ni nic podobno pravemu imenu ). Nayya, men se trebuh ni nic spusti, ampak ga mam ze tko nizko. Vsaj glede na slikce trebuscka od Hruske, je moj ful nizji. Izcedek mam pa od prozornega - belega do sv. rumenega...in to ful, mi gre grozno na zivce... Pusenjak - vam je vsem ful oh in sploh nek car, men je pa samo en prenapihnjenc...pac moje osebno mnenje, ki sem si ga ustvarila na podlagi njegovih odgovorov. Najbolj me je pa razkuril, ko je rekel, da zensko ne morejo boleti jajcniki oz. da ne cuti spikanja v jajcnikih. IN on ve to na podlagi cesa ...ker je moski z jajcniki al ker je prebral v knjigi... Potem lahko tud jst trdim, da ga lahko z vso mocjo brcnem v jajca, pa se ne sme zvit in jokat od bolecin, ker pac to NE boli - vem iz kvazi "lastnih" izkusenj Kanarka, to je pa zelo grdo od SLO, da ti ne refundira pregledov. Jst sem tud razumela tko, da lahko hodis zdaj na preglede kamorkoli ti pase, ko smo v EU...pa ocitno ni tko...kaj pa ce bi se sklicevala na pravice nosecnic in napisala pritozbo, pa da ti zdaj tam zivis in visoki nosecnosti se pac ne bos vozila na vsak pregled v SLO in bla bla bla...??? Scubadiver + sonchek, jst se nisem kupila kompletka za iz porodnisnice, moj me je celo vprasal, kaj je narobe s tem, ki ga je mel Evan...upam, da si predstavljate moj zgrozen pogled...tist je bil njegov, tale strumf dobi pa svojega...Ne vem pa se kolk naj kupim stevilko - pri prvem sem mela 50, pa mu je bla ful prevelika (je bil nedonosencek), pri temu pa ne vem - verjetno bom kupila enga 50 in enga 56, pa ce bo un 50 premajhen, ga bom nesla pa zamenjat...aja, to bo bolj tezko, ker bo ze opran...ne vem no, bom vidla... Torba za v porodnisnico - ni se pripravljena, bom ko bom mela vse ostalo...ze tko ful panicarim glede prezgodnejga poroda, pol pa se to...raje ne - ah, ja, pa ne pozabit kaksnih PISKOTOV dat v torbo Barbi, jst bom sla verjetno iz porodnisnice v tistem v cemer bom prisla. Glede tega pa res ne mislim komplicirat, pa si novih stvari kupvat - kdo me pa vidi, ko se bom usedla v avto in stopila iz njega... Pizame za v porodnisnico - jst bom uporabljala kar une, ker se tolk presvicas, pa kaksna kri ti cez pride, pa popacas se s cim in bi mogla met pol zalogo svojih pizam...raj mam une, vsak dan svezo (al pa celo veckrat na dan), kot pa da pridem domov, pol pa prvo se cel kufer mojih pizam prat... Alkohol&fizioloska - jst bom mela oboje, ceprav alkohol sem bolj mal uporabljala, sem pa z njim razkuzevala previjalno od zacetka (po vsakem previjanju, isto smo delali tud v porodnisnici). Drugace sem pa raje uporabljala fiziolosko za pucanje. Kupila pa vse v lekarni (0.5 l fizioloske je blo takrat cca 700 SIT). Papirji za CSD - sem vceraj odnesla, sem komi prilezla v 3 stuk PA pri nas se zdej ocetovstvo ne ureja vec na UE, ampak spet pri njih PA nisva mela s sabo dokumentov in nisva pol tega uredila. To me se caka, pol pa misli,m, da so te papirne vojne zakljucene OK, zdej grem pa res mal pucat, pol se moram pa ze pocasi za pregled pripravit... porocam zvecer, kako je slo