mamuška
|
Oj, punce, dons je ne tak žalosten dan Najprej vse tele poplave, men se ljudje tolk smiljo, imam žlahto na poplaljenih območjih, kriza na kvadrat. K srečis os icer vsi samo pretreseni, preplašeni, sicer pa celi. Sestrčna j že 2. dan sama z otrokoma, ker se mož enostano nemore prebiti domov. Potem me ob 7,30 zbudi SMS. Počim telefon, da zleti nekam v neznano, čez ene pol ure ga le zbezam k sebi in preberem SMS od skoraj sosede in prijateljice "močno krvavim, grem na urgenco!" Punca je nekje okoli 8/9 tednov noseča, blazno zaželjena nosečnost, vsi presrečni. Nato še nekaj časa gojim z njo tihe upe, da gre za dvojčke in je odmrl samo en plodek, ob 12h je vseh upov konec in mene kar polivajo solze Uboga mamica, točno vem, kaj prestaja, jokam zanjo in zase, čeprav je ona imela to smolo, da je še videla utrip ploda tik preden se je izločil. Ves dan sem čist pod vtisom, se sploh ne morem spravit na druge misli. Sin je nafehtal svojega "dojenčka", krstil ga je za Matica, enih 5 x ga je že previl, 2 x skopal, 5 x nafutral, ga cinga in nosi okoli, zdaj spi z njim v "ud ta pravga dojenčka" košku - košek je tik ob njegovi postelji - skratka čist je not padu Me zanima, kako dolgo bo to navdušenje trajalo. Jutri imam UZ pregled, naš mišek sicer brca, pa ne prehudo, spet se je obrnil nazaj dol, tako da me je kar strah izvido. GRUŠKA pregled imam tud jaz 27.09. , mislim da okoli 10h, ne da se mi it pogledat čez celo stanovanje - itak ura gor ali dol pri njej nič ne pomeni. Zdaj me že naročajo tudi na CTG zaradi spremljanja utripa , tko da sem za leeeeeeeeeeeep čas dobra . Zbita sem fizično in psihično v nulo. Jutri pa š evožnja v LJ. Torbo imam spakirano zase, za pikca pa so oblačilca pripravljena doma, da jih mož zagrabi skupaj z lupino, ko bo treba prit po naju. Če povem čist po pravici, sem zdaj že tok sita vsega, negotovosti, strahu, pregledov, skakanja poLJ, da bi šlakar koj rodit, če bi le bila sigurna, da bo pikcu bolje zunaj kot not. Ajd, dost sem težila. Mejte se!
|