murencek
|
"Ajtak, seveda so junaki, samo ženske smo včasih takšne, ko kaj drugega ne najdemo, pa rečemo, da so vsi gasilci pijanci, pa to sploh ni res. " Živjo! Ja, narava zna biti kruta! Pa sej smo mi tudi do nje!!! Včasih dosti bolj. Jst tudi upam, da se bo zdej povrnilo na stare tire. In tudi meni je žal za žrtve in pogrešane ljudi. Tam, kjer sem doma, je bila leta 90 al 91 tudi poplava. Do naše hiše k sreči ni prišla voda, ker smo malo višje. Smo pa gledali "jezera" naokoli. Pa koliko smeti se je nabralo po travnikih. No, potem so Kamniško Bistrco regulirali - od takrat ni bilo nikoli vode čez!!! No, zdej je pa menda spet prišla. ajtak, se strinjam s tabo. Ampak ne morem, da ne bi tudi kakšno rekla (pa ne bit preveč huda) - diskusija mora bit . Vsaka medalja ima 2 plati (npr. če dam za primerjavo zakonski par, kjer je en alkoholik. Ajd, recmo da žena, da ne bodo vedno moški na udaru No, potem ko mož že leta trpi ob njej, bi v tem času lohk kej naredil - npr. potegnil črto, se ločil, ji dal ultimat... A še kar vztraja ob njej. Kajti poleg temnih trenutkov so tudi svetli (ne vem, sej žena pije, ampak je super čistilka . In ti ga ženejo naprej... Čeprav lohk v resnici več trpi zaradi nje kot ne). Shit, zapletla sem se . No, sej se vedno (tisti ki me poznajo, bi se mi nasmejali). Bi kr zafilozofirala, pol bi mi pa kapnilo šele...) Res je, gasilci so ob poplavah in požarih zlata vredni. Ampak tuki imamo tudi reševalce, prostovoljce, pa sosede, ki niso gasilci. Tko da tudi teh ne moremo pozabiti... Sicer smo pa v tisti debati zaključile, da je odvisno tudi od človeka. So taki in drugačni gasilci (jst imam žal slabe izkušnje z njimi. Npr. tudi ta pripetljaj: kolega, ki se je pred leti po poroki preselil v drug kraj, je bil od malega aktiven gasilec. Potem pa je hotel postati gasilec v ženinem kraju. Tam ga pa sploh niso hoteli vzeti. So mu rekli, naj da priporočila, pa prošnjo, pa ga bodo na seji obravnavali... Seveda ga je vse minilo. Ampak danes ob poplavah pomaga, če je treba). No, ampak dovolj o gasilcih. K mislim, da smo s to temo že zaključile. Jst sm včeri Pušenjaka mailala, zakaj mi trebuh ne raste več. Pa mi je napisal, naj zaupam G in da bo že on pravočasno videl, če je prišlo do zastoja ploda. Tko da bomo videli, kako in kaj. Fino bodte!
|