|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
19.9.2007 9:38:38   
naraščaj
Ja ajtak, se popolnoma stinjam. Vedno nergam ko mora it, sam če pomislim, kako smo jih bli veno veseli(dokler smo živeli v prejšnji hiši) , ko so prišli pomagat, ko je blo kaj narobe. Naši so dežurali do nevem kdaj, moj se je sicer vrnil okol pol enih, ker je moral zjutraj v službo. Res pa je, da do nekaterih hiš praktično ni bilo moč priti dokler voda ni upadla, saj je tok zelo močan in lahko koga odnese (oprema pa je itak tak tak - saj so sam prostovoljci v malem kraju). Zaj pa tut vidim, da pomagajo čistit.

Res so pridni in pravi junaki. Se bom na to morala spomnit, ko ga spet ne bo in bom hotla nergat, ker sem spet sama.

Nayya28, ja res sva istočasno pisali.

Sem tam gledla debato glede uporabe zaščitnih blazin, povštrčkov, itd ter spalnh vreč. Kdaj se začne torej uporabljat spalna vreča??? Ene pravijo, da takoj po rojstvu, da je boljš kot kovtr. Jaz sem mislila, da pa tam nekje v 3m, ko se začne mal bolj obračat.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
19.9.2007 9:39:41   
nicolina
Hvala za kavice, pri naj je še skos oblačno in turobno vreme, ni še duha ne sluha o sončku. user posted image   Verjetno ker smo na jugu, s poplavami pa nam je bilo prizanešeno, hvala bogu.

Ajtak, seveda so junaki, samo ženske smo včasih takšne, ko kaj drugega ne najdemo, pa rečemo, da so vsi gasilci pijanci, pa to sploh ni res. user posted image
Pri meni tudi včasih bolj zavribira trebušček, menda je to kolcanje.user posted image
Zdej grem pozajtrkovat, potem odnesem papirje na CSD in v službo.

Želim vam lep dan, brez katastrof.... Pa pa 

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
19.9.2007 9:44:35   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Ja ajtak, se popolnoma stinjam. Vedno nergam ko mora it, sam če pomislim, kako smo jih bli veno veseli(dokler smo živeli v prejšnji hiši) , ko so prišli pomagat, ko je blo kaj narobe. Naši so dežurali do nevem kdaj, moj se je sicer vrnil okol pol enih, ker je moral zjutraj v službo. Res pa je, da do nekaterih hiš praktično ni bilo moč priti dokler voda ni upadla, saj je tok zelo močan in lahko koga odnese (oprema pa je itak tak tak - saj so sam prostovoljci v malem kraju). Zaj pa tut vidim, da pomagajo čistit.

Res so pridni in pravi junaki. Se bom na to morala spomnit, ko ga spet ne bo in bom hotla nergat, ker sem spet sama.

Nayya28, ja res sva istočasno pisali.

Sem tam gledla debato glede uporabe zaščitnih blazin, povštrčkov, itd ter spalnh vreč. Kdaj se začne torej uporabljat spalna vreča??? Ene pravijo, da takoj po rojstvu, da je boljš kot kovtr. Jaz sem mislila, da pa tam nekje v 3m, ko se začne mal bolj obračat.

nam so tut tko rekl včer v šoli,tam okol 3 m.,prej nima smisla...
sama pa nimam izkušenj...

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
19.9.2007 9:47:06   
scubadiver
Dobro jutro punce, hvala za kavico.

Ajtak prav sigurno so junaki, tukaj sploh ni dvoma. Sam veš kako nesrmani smo slovenci. Velikokrat šimfamo dokler nekaj ne rabimo. Pač nacionalni šport nekaterih. Zelo žalostno.

Včerajšnja neurja so bila res grozljiva. Ubogi ljudje. Men je šlo kar na jok, pa čeprav je bilo nam popolnoma prizanešeno. Pa še bolnice Franje ni več. Midva z mojim sva bila ravno pred kakšnim mesecem tam, jaz prvič v življenju. Sem zelo vesela da sem vsaj videla user posted image

Naraščaj tudi jaz sem gledala tisto debato in me zelo zanima. Se mi zdi tale vreča precej bolj praktična in pravzaprav tudi bolj varna. Ali kaj veš zakaj se ne bi smelo uporabljati od rojstva dalje?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
19.9.2007 9:56:41   
Mamathea
Pozdravljene

Dva dni sem potrebovala, da sem prebrala vse vaše novičke. Res ste zelo pridne s pisnajem in tako je tudi prav. Jaz sem imela v nedeljo rojstni dan in smo bili zato za vikend na morju, na Slovenski obali in bilo je super. Vreme fenomenalno, počutje ok.
Me pa zadnje dneve zelo mučijo slabosti, še posebej zjutraj in zvečer, kakor na začetku nosečnosti. Pa bo že vboljše, vse se da zdržat. Jutri ( v četrtek) imam tudi jaz pregled pri gin. tokrat brez UZ čeprav bi si ga jaz močno želela, da bi končno izvedela, kaj me tako tišči v rebra, po mojem so nogice, vseeno pa bi rada to videla.
Drugače pa je danes res lepo sončno vreme in hvala bogu so se neurja umirila. Včeraj je bilo res katatsrofalno.
Držim pesti za vse, ki so v porodnišnici, za vse, ki iamte kakršnekoli problemčke...
Lepo se imejte in se še kaj beremo. Pobožajte bušije.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
19.9.2007 10:00:58   
ajtak
Kar se tice spalne vrece bom imela nasega user posted image  lepo pod kovterckom do kakega 3.m. Sem se tako odlocila, ker se mi zdi da bo se predrobckan za spalno vrecko. Imajo full prevelike luknje za roke in glavo (sp. vrece). Itak pa dokler se ne zacne premetavat in brcat je kovter cist ok. Pol je pa sp. vreca boljsa ker je ne more zbrcat dol s sebe. Ker imam kovter ze doma se mi zdi trapasto sedaj kupovat cist ta malo sp. vreco in cez dva-tri mesece novo...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4206
19.9.2007 10:01:31   
naraščaj
scubadiver, Pojma nimam. Mislim pa, da je blo to sam prepričanje, da prej ni treba ker se otrok ne razbrca na začetku. Tako, da jaz bom verjetn kr kmal začela uporabljat. Eno že imama. Moram sam pogldat, če ni prevelika, ker se dobi ful velik različnih dimenzij. Men se zdi praktično. Spomnim se, da sem jo jaz imela in da to še ko sem bila kr velika, vem da sem bla ful jezna, ker je trajal, da sem si jo slekla. Ha,ha.
Sestrina tamala je pa ni hotla met, se je ful drla v  njej. Ona je vedna spala naspol razkrita in s svojo nano (odejico) okol vratu.

100 ljudi 100 čudi.

23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 4207
19.9.2007 10:03:15   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

Jutri ( v četrtek) imam tudi jaz pregled pri gin. tokrat brez UZ čeprav bi si ga jaz močno želela, da bi končno izvedela, kaj me tako tišči v rebra, po mojem so nogice, vseeno pa bi rada to videla.

Mal pojamri, da te full spika in boli pa ti bo nardila UZ user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
19.9.2007 10:04:44   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Kar se tice spalne vrece bom imela nasega lepo pod kovterckom do kakega 3.m. Sem se tako odlocila, ker se mi zdi da bo se predrobckan za spalno vrecko. Imajo full prevelike luknje za roke in glavo (sp. vrece). Itak pa dokler se ne zacne premetavat in brcat je kovter cist ok. Pol je pa sp. vreca boljsa ker je ne more zbrcat dol s sebe. Ker imam kovter ze doma se mi zdi trapasto sedaj kupovat cist ta malo sp. vreco in cez dva-tri mesece novo...

No v bistvu maš pa prav. Men se tut ne splača kupovat te tamicane, ker jo tak hitr preraste. Moja je mal večja, vendar bo vseen uporabna tam od 3 meseca naprej.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
19.9.2007 10:07:45   
scubadiver
Jaz nimam ne odejice, ne spalne vreče. ŠE.
SE mi zdi pa tale vreča tudi bolj praktična, ko vzameš otročička ven iz posteljice ponoči in ga podojiš, ostane topel in ga tudi ni treba dati nazaj v hladno posteljico. Mu je torej skos toplo ker je itak v vreči user posted image
No ja, se vidi da mene materinska šola še čaka v začetku oktobra in bom takrat mogoče kaj manj zgubljena user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
19.9.2007 10:41:09   
Tanayya29
ajtak a si vidla sm napisalauser posted image user posted image na prejšnji strani!

Zdj full pazimuser posted image user posted image !

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 4211
19.9.2007 10:48:09   
zirafa76
Pozdrav od nas...user posted image user posted image
Groza, ko vidim, kaj se dogaja v SLOuser posted image user posted image user posted image ..Sem se kr spomnila tistega davnega leta 90 al 91, ko so bile nazadnje hude poplave..ko nismo imeli pouk cel teden, da smo pomagal ubogim ljudem cistit hise, ko je Savinja sla daaalec cez..celo do Nove Vasi(za Celjane), kar mi se zdaj ni jasno, kako, ker je od Savinje oddaljena ene 2km.....Mi smo ziveli takrat v bloku gor in se spomnim, da ko sem vidla vodo, sicer nizko, ampak, da je prisla tako dalec..Pol smo pa se trepetal, da Smartinsko jezero ne gre cez....user posted image user posted image
Kaj sele v ostali Savinjski in po SLO....
Ja, narave ne mores ustavit.....Upam, da bo slo na boljse.....

Drugace pa nic novega tu..sonce sije..user posted image Vam ga posiljam malouser posted image user posted image , da Vas ogreje....
Veraj sem imela pregled, pa mi ni delal UZ, samo CTG...hja, itak sem bila prejsnji dan v bolnici..
Me pa zanima, ali z samo otipom MV lahko vidi, kako zaprt je????In ce se krajsa????Kaj veste???Mene mal strah popada, da bi me pa vsaj zmerit mogeluser posted image user posted image

Nase user posted image user posted image  so se vedno ful aktivne..hvalabogu..
Ampak mene pa neznosno boli v ledvenem delu..tako hudo, da sploh ne morem spat, ne vem, kam se naj obrnem, kaj si naj podlozim....Pa mu potozim..mojemu g., pa mi da tablete za pomirjanje....user posted image user posted image user posted image Mislim, haloooo?????Je rekel, da sem prevec pod stresom....Mogoce misli, da so te bolecine na Easy...se huje kot ledvicni kamni..ce jih katera je imela....
Sem skor znorela, tako da grem danes po nekaj za bolecine.....
Ker se mi dobesedno mesa in se mi kr solze vlijejouser posted image , ko se poskusam obrnat..je pa najhuje zvecer in ponoc, cez dan se nekako umiri..nimam pojma, kaj bi bilo to.....
Tako da....trpim....user posted image
Upam, da bo boljse oz.da rodim kmalu....user posted image user posted image

Nic, Vas vse user posted image pozdravljam
Mamathea..cestitke za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image .....koliko devic je tukaj gor...no horoskopno..user posted image user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 4212
19.9.2007 11:12:12   
Mamathea
"Žirafa" hvala za čestitke. Ja nas je tukaj kar ogormno "horoskopskih" devic. Zelo zanimivo je, da nas velika večina pričakuje otorčka prav v novembru, pa bomo imele škorpijončke, ali pa strelce. No nekatere boste dobili tudi tehtnice, sicer pa je to takaltak vseeno, ampak jaz kr nekako verjamem v horoskop, še posebej takrat, ko kaj dobrega in pozitivnega napišejo.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
19.9.2007 11:33:30   
murencek
"Ajtak, seveda so junaki, samo ženske smo včasih takšne, ko kaj drugega ne najdemo, pa rečemo, da so vsi gasilci pijanci, pa to sploh ni res. user posted image "

Živjo!
Ja, narava zna biti kruta! Pa sej smo mi tudi do nje!!! Včasih dosti bolj. Jst tudi upam, da se bo zdej povrnilo na stare tire. In tudi meni je žal za žrtve in pogrešane ljudi.
Tam, kjer sem doma, je bila leta 90 al 91 tudi poplava. Do naše hiše k sreči ni prišla voda, ker smo malo višje. Smo pa gledali "jezera" naokoli. Pa koliko smeti se je nabralo po travnikih. No, potem so Kamniško Bistrco regulirali - od takrat ni bilo nikoli vode čez!!! No, zdej je pa menda spet prišla.

ajtak, se strinjam s tabo. Ampak ne morem, da ne bi tudi kakšno rekla (pa ne bit preveč huda) - diskusija mora bit user posted image . Vsaka medalja ima 2 plati (npr. če dam za primerjavo zakonski par, kjer je en alkoholik. Ajd, recmo da žena, da ne bodo vedno moški na udaru user posted image  No, potem ko mož že leta trpi ob njej, bi v tem času lohk kej naredil - npr. potegnil črto, se ločil, ji dal ultimat... A še kar vztraja ob njej. Kajti poleg temnih trenutkov so tudi svetli (ne vem, sej žena pije, ampak je super čistilka user posted image . In ti ga ženejo naprej... Čeprav lohk v resnici več trpi zaradi nje kot ne).
Shit, zapletla sem se user posted image . No, sej se vedno (tisti ki me poznajo, bi se mi nasmejali). Bi kr zafilozofirala, pol bi mi pa kapnilo šele...)

Res je, gasilci so ob poplavah in požarih zlata vredni. Ampak tuki imamo tudi reševalce, prostovoljce, pa sosede, ki niso gasilci. Tko da tudi teh ne moremo pozabiti...
Sicer smo pa v tisti debati zaključile, da je odvisno tudi od človeka. So taki in drugačni gasilci (jst imam žal slabe izkušnje z njimi. Npr. tudi ta pripetljaj: kolega, ki se je pred leti po poroki preselil v drug kraj, je bil od malega aktiven gasilec. Potem pa je hotel postati gasilec v ženinem kraju. Tam ga pa sploh niso hoteli vzeti. So mu rekli, naj da priporočila, pa prošnjo, pa ga bodo na seji obravnavali... Seveda ga je vse minilo. Ampak danes ob poplavah pomaga, če je treba).

No, ampak dovolj o gasilcih. K mislim, da smo s to temo že zaključile. Jst sm včeri Pušenjaka mailala, zakaj mi trebuh ne raste več. Pa mi je napisal, naj zaupam G in da bo že on pravočasno videl, če je prišlo do zastoja ploda. Tko da bomo videli, kako in kaj.
Fino bodte!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
19.9.2007 11:37:19   
tintin
Hojla čvekice,
no najprej eno kavico za vse;)
Danes sem bila na UZ in stanje je tako: naš otroček je nadpovprečno velik (dolg), kar je glede na njagovo doto (gene) logično (jaz 178 cm, mož 190 cm), tako da po kakšnih merah smo že za 37 tednov veliki (glava, stegnenica)...ni pa ravno debelušček oz. je bolj suhec, saj ima ocenjeno težo cca 2053 g, kar pa je v povprečju za skoraj 34t. Obrnjen je na glavo, spola nismo želeli vedetiuser posted image , tako da ostaja presenečenje do konca!
Glede na UZ je pdp 28.10, ampak mi najbrž ne bodo popravljali za teh par dni. Je pa dal lubčka, pokazal jezik in mahal z rokicami in migal 100 na uro...
Toliko od mene zaenkrat, danes pa še MŠ zvečer...user posted image
Aja, če bo katera kupovala pleničke za enkratno uporabo, imajo akcijo v drogerijah watsons (ena je v kranju, ena v lj., pa še kje najbrž), pride zavitek njihovih plenic (28 kom) nekaj čez 3 evre.
Lp!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
19.9.2007 11:38:34   
scubadiver
Mamathea vse najboljše še ena devička user posted image . To da smo devičke samo po horoskupu pa mislim da zdej prav dobro dokazujemo user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
19.9.2007 11:59:03   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

ajtak a si vidla sm napisalauser posted image user posted image na prejšnji strani!

Zdj full pazimuser posted image user posted image !

Vidla, vidla user posted image user posted image

Murencek, saj se popolnoma strinjam s tabo!! Jaz pac ob takih debatah moza VEDNO branim, ker vem da on ni tak user posted image . Moram rect, da se je tudi v nasem drustvu glede pijace in cigaret vse obrnilo zadnjih 5let. Prej smo ga vedno festirali ob pivu in vinu zraven pa kadili, da bi kdo k nam gasilce poklical user posted image . Sedaj pa kadi samo se en par, moski spijejo kako pivo zenske smo pa tako na sokih ali vodi user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
19.9.2007 13:12:40   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Mi je pa poštar ravno prinesel odločbo CSDja pomoč ob rojstvu otroka, sam nič ne piše kdaj bo izplačilo. Saj je vseen, sam da bo. Večino že itak imam.

Men jo je tud danes dostavil. Sicer malce bolj pozno, ker se je kr mal namučil, da je prišel čez Laško. Predvidevam, da bo izplačilo naslednji mesec okrog 15.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
19.9.2007 13:23:59   
potepinka
DOBER DAN!

Na hitrco se malo javim sem taka da adijo,vročina,boli grlo in iz nosa teče kotuser posted image .

Včeraj sem kar preležala,danes tudi mišice me ful bolijo.Virosa ali nekaj takega.
Najprej Mamathea vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image

NEMRAK-joj škoda da se zgodba ponavlja,lepo pridno pij čaj in počivaj,mogoče boš pa sfurala brez bolnišnice,raje doma počivaj

TANTRA-Upam da še kakšna 2 tedna zdržiš v enem kosu

ZIRAFA-verjamen da te vse boli in se mi zelo smiliš če se že jaz komaj prestavljam kaj šele ti ko stauser posted image user posted image .Pa upam da bolečina vsaj malo pojenjajo

POPLAVE-Ja blizu mene v Letušu je plaz potegnilo in umrla fant in punca.Grozno.

Toliko od mene ,grem ajat

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
19.9.2007 13:38:09   
murencek
POTEPINKA, res groozno. Sploh ne vem, kaj bi napisala user posted image .
Drugače pa držte pesti zame. Sm kr obupanauser posted image user posted image . Zdej grem ležat (že prej sem 1h ležala, pa nič), in če do 17h ne bo nič z mojim user posted image , grem v porodnišnico na pregled. Tko da vam zvečer javim, kako se je izšlo.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
19.9.2007 14:36:49   
naraščaj
Maruncek, držim pesti, da bo vse vredu. Nisem pa točno ujela kaj se dogaja. A ga ne čutiš????

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
19.9.2007 14:50:09   
murencek
NARAŠČAJ, pa ostale. Vse je v redu zaenkrat! user posted image  Hvala za pesti!
Ta mali se je glih kar 7x obrnil oz. neki premikal. Sej ne vem, zakaj tko paničarim. Čez vikend sem bila 3 dni dosti na nogah in se je po malem čez dan obračal. No, v pon je bil kar živahen. Ampak dons pa nič. In to že od jutra ne. Pa sem legla, pa nič. Pa pojedla nekaj sladkega, pa nič. Tud malo ga nisem čutila. Se pravi, da se 7 ur ni nič premaknil (no, pa sem rekla, da bom počakala do 17h).
Samo potem pa je začel malo migat. No, to me je zelo razveselilo.
Ne vem, saj imate druge tudi podobno (kot smo se že brale). Samo ne vem, al naj potem kr cel dan ležim al kaj?
LP

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
19.9.2007 15:05:13   
naraščaj
Maruncek, men se je tut to ene 10 14 dni nazaj dogajal. Pol sem pa res mal bolj počivala dva dni in zdaj je moj trebuh že zadnjih 5 dni prava nogometna arena. Se pa dost bolj dogaja na večer, ko se vležem pred tv. Saj tut čez dan, ampak ko hodim al kuham, verjetno nisem tok pozorna la pa res takrat ne dela kravala.
Saj bo, nič bat, sam da je zaj začel bincat.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
19.9.2007 15:08:55   
tintin
Murenček, tudi moj je včasih miren, včasih pa razgraja kot nevemkaj.
Aja, pa zasledila sem, da te skrbi zaradi rasti trebuha: jaz imam obseg isti že cca 1,5 meseca - raste mi samo v višino. Bolj merodajna je razdalja simfiza - fundus.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
19.9.2007 16:03:29   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Bolj merodajna je razdalja simfiza - fundus.

user posted image Ne se smejat, sam kaj pa je to???

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Otroci - želja in resničnost
DeVilla

Koliko otrok ste si želeli in koliko jih zdaj imate? Ste uresničili željo, še delate na njej ali se prišli k pameti? :D

Imam 1, je dovolj (14%)

Izpolnili plan... (34%)

Še delam na tem... (52%)

Število vseh glasov: 97

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!