|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
18.9.2007 17:47:42   
scubadiver
Hruškica držim pestke tudi zate da se bo krvavitev umirila oz. da se ne bo več pojavila. Vse bo v redu, samo pogumno.

Kanarka ne vem kaj naj ti rečem. Pri meni pride kak dan ko je moja bolj mirna pa potem nadoknadi naslednji dan in me nabrca na polno. Sem ravno danes spraševala ginekologa če je to normalno - mislim samo omenila sem mu, pa mi je odgovoril z vprašanjem, če se meni vsak dan ljubi enako? In da je čist normalno da je kak dan bolj mirna. Vsekakor upam da je vse ok s tvojim otročičkom in da te po nepotrebnem skrbi. Tudi seveda zate pestke da bo vse ok.

user posted image za vse nas...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
18.9.2007 17:51:19   
scubadiver
Manca jaz bi ti z veseljem odgovorila če bi vedela odgovor. Pa žal nimam pojma user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
18.9.2007 18:07:39   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

.
Mamuška in Murenček - danes sem oprala bambuzle. Koliko časa so se kaj vama sušile? Jaz sem jih dala v sušilec na low temp. pa so bolj za en klinc suhe ven prišle tako da jih zdaj še na stojalu sušim...Najbrž jih bo treba kar na stojalu sušit pa pol na konc mal v sušilca vržt, ne?
LP vsemuser posted image

Jaz ti priporočam obratno: najprej natur sušit, pol pa kar manjka, "potrdit" v sušilcu. Niso tik-tak suhi, tko da kar rabijo čas, jaz sem jih na srečo še na soncu sušila, pozimi jih bom pa na radiatorju.  Pri tejle vlagi, ki je danes zunaj, ni teorije, da se karkoli posuši. Pri nas je naravnost divje, vse okoli nas je poplavljeno, ravnokar so objavili poziv, naj si natočimo VODOuser posted image , ker je plaz poškodoval vodovod in ne morejo rečt, kdaj bodo odpravljali in kako. Mi smo k sreči kot otok, žlahta  Bohinju je pod vodo, znanci v Lescah tudi - obsedeno stanje.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
18.9.2007 18:55:04   
analana
Lep pozdrav iz deževne Štajerske.Za vse tiste,ki še iščete NIVEA nahrbtnik - imajo jih v Kiki po cca 20 EUR.
Še vseeno ceneje kot pri nas.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
18.9.2007 19:15:31   
Špelka
Ojla, Manca - 105 dni je po mojem koledarskih dni.

Tintin - tud jaz sem dons oprala plenice in bom hodila na vsake tolk na podsrešno preverjat, kako se kaj sušijo - poročam! Edino, kar ne vem je, kako je s sušilcem, če je ta del enega aparata (pralno - sušilni stroj)???? user posted image  Ker pr men se nič ne da stopinj naštimat, edinole čas sušenja? user posted image  kako naj potem vem, ali bo v rdu al ne za sušenje plenic??? Najbolje mogoče, da eno reskiram??? user posted image  A ma katera izkušnje s pralno-sušilnim strojem?

Aja -pa Hruškica - držim pesti, da se stanje normalizira! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
18.9.2007 19:18:56   
murencek
manca, mislim da se 105 dni porodniške šteje za koledarske dni. Sto posto! Potlej moraš pa po porodu oddat še dodatno vlogo še za 260 dni za nego in varstvo otroka.
mamuška, res sranje z naravnimi ujmami user posted image  Držim pesti, da se bo čimprej vse uredilo.
Glih kar sem si izmerila obseg trebuha. Že 3t imam istega (okol 101 cm); pojutrišnjem se mi začne 35t. a je to kej sumljivo?user posted image  

(odgovor članu analana)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
18.9.2007 19:30:00   
ajtak
user posted image Tud na nasem koncu je vse pod vodo... zaprta cesta v Vojnik, Dobrno, na Roglo... Bolj ko ne priporocajo, da se nikamor ne peljemo ker so vse ceste vsaj delno zalite... No mi smo mal na hribu tako da ni panikeuser posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
18.9.2007 19:35:37   
Laubica
Pozdravljene iz poscanega MB.Jaz sem se tudi danes po dolgem času tehtala in ugotovila da sem se v 34t zredila za 11.5kg obseg trebuha pa je 108 cmuser posted image user posted image ,naš malček brca 100 na uro,skoraj non-stop,tako da spim že res minimalno ker ni mira -ali on ali wcuser posted image
Drage punce -ki imate probleme držim vam vsem pesti,da bomo skupaj pregurale do konca,pa vsem skupaj lep pozdravuser posted image user posted image user posted image in objemčke

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
18.9.2007 19:42:09   
Tanayya29
Živjo...
No,pravkar sem prišla iz Materinske šole,da ne govorim o cestah ajatak..vse je v vodi!
No,baje je tut bolnico Franjo odplavlouser posted image user posted image .

kanarka te bom malo pomirila.Moja kolegica je rodila fantka težkega5,3 kg(ja prav zares)in je rekla,da je bil v trebuhu tok nežen,da ni bil noben boksar,ampak jo je samo božal; in tudi zelo miren.Dokler čutiš,da se trebušček premika je vse OK.user posted image user posted image .Glede tvojih kg,verjetno si tudi velika,in se pač ne opazi tako..jaz npr.sem bila prej tudi zelo suha,ampak sem majhna(160cm),in zato se mi zdaj vsak kg gor pozna...nič se ne obremenjuj!Sej vem,da nas vse zalo skrbi,vsak gib,vsak krč....

Ja vreme je pa res noro,vse je pod vodo..no jutri napovedujejo izboljšanje...

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
18.9.2007 19:44:19   
scubadiver
Špelka a si prepirčana da se ne da naštimat? Ker jaz imam tudi kombiniranega pa se da naštimat čas in temperaturo sušenja. Sam verjetno je različno od stroja do stroja. Mal poglej v navodila, sej nočem pametovati, čist za vsak slučaj.

A ste vidle v rubriki nosečnost vprašanje punce ki se je spekla na trebuh in sprašuje če bo imel otrok opekline. Jaz sem se prav nasmejala user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
18.9.2007 20:30:18   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: manca
ta teden sem že spraševala, pa mi nobena ni odgovorilauser posted image : za porodniški dopust 105 dni moram upoštevati dneve od ponedeljka do petka (normalne delovne dni) brez praznikov ki so med tednom ali z njimi???

Sigurno so to vsi koledarski dnevi... z nedeljami in prazniki vred...

Ja jst sem se tud dober narežala ob vprašanju, če se bo dojenčku poznalo, ker se je opeklauser posted image user posted image user posted image . Skrbi pač.

Se pa pridružujem vsem, ki imate težave z neurjem. Tudi pri nas potok že zaliva hiše. Do nas verjetno ne bo prišel, no vsaj upam!!!. Se pa ob vsakem večjem neurju zgodi, da smo lahko odrezani od Celja ali Trbovelj... in kam naj grem v tem primeru rodit, če me prime... Me to ful skrbi, ker se na vsakih par let glih novembra Savinja v Laškem spomne poplavlatuser posted image  

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
18.9.2007 21:21:37   
naraščaj
Ojla, midva sva šl av MB po posteljo in sva komaj nazaj domov prišla. Vozla sva se po vseh možnih stranskih cestah. Najbolj me pa skrbi to, ker so moji starši na morju in bi moral ait pogledat kak je s hišo in psički dat za jest, pa ne morem prit tja, ker je Dravinja vse poplavla.. Moj je gasilec in mu pozivnik nonstop zvoni, poplavljena hiša tu , poplavljnena hiša tam.  Sem klicala kolegico, ki je blizu mojih stršev doma, da je ata poslala v kontrolo in da ji bo eno piksno nesu za jest. Zaj me je še pa mami klicala je čist panična. Jaz pa tut.

Ilije, brez skrbi, tut jaz sama nisem sposobna čistit. Nadzorni sem pa lahk. Mamo in kolegico sem prosla, da bosta sčistle, jaz bom pa pol po omarah red nardila in te finese.Vse ostalo pa jaz ne zmorem, ker takoj trebuh otrdi, če se mal naprezam. Drugače že sedaj moj dragi skor vse dela.

Hruškica in ostale dršte se,

Manca 105 koledarski dni (7dni na teden skupaj) neprekinjenih.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
18.9.2007 21:37:29   
naraščaj
Ja jaz niti pod točko razno ne morem iz Loč, če bi slučajno mogla rodiit al karkol druzga. Že iz MB sem komaj prišla, do Ce pa sploh ni verjante. Še do ta prvega zdravstvenega doma ne morem, ker je most skozi Loče zalit. Mogoče bi mi ratal zdret do MB, ampak skor ni verjante. Sicer do mene voda ne pride, ampak, tam kjer smo prej s starši živeli, pa smo vasj 1x letno ( NO V POPLAVNIH OBDOBJIH) plavali v vodi.. Še dobr, da sta se moja dva preselila navikend in tam prodala. Totalna štala. user posted image user posted image user posted image

Upam, da danes nobeno ne prime za rodit.

Drugače pa me je že kolegica klicala nazaj, pri mojih starših je vse ok. Sem si kr oddahnila. Naša bivša hiša pa je zalita. Bogi ludi. user posted image user posted image user posted image

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
18.9.2007 22:00:55   
Tanayya29
ja,se strinjam res je grozno,v Železnikih 2 že pogrešajo,v Cerknem je vse zalil,bolnice Franje ni večuser posted image ...
ponoči napovedujejo okrepitve padavin ,in možnosti da bo še popljavljalo....user posted image user posted image
jutri naj bi se stanje pa umirilo...

mirno noč vsem,v kolikor se da....

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
18.9.2007 22:13:30   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

ja,se strinjam res je grozno,
mirno noč vsem,v kolikor se da....

Tudi jaz vsem želim mirno noč!!!!

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
18.9.2007 22:43:32   
ninocka
Dober večer,
jst danes že drugi dan uživam na zasluženem dopustu user posted image user posted image user posted image Včeraj sem mela en tak  leteč dan - štacune, služba, banke...za tamalga sem zapravla 200 EUR za cunje, ker mu je v 1 mesecu ratalo vse premalo user posted image
Danes sem šla pa mal sortirat njegove cunjice (kar mu je premajhno dobi sestrična) in delala plac za cunjice za najmlajšega user posted image Pa ful sem likala (na likalno desko sem dala novo prevleko in se mi zdi zdej ful lepa in mi je v užitek likat user posted image )... jah, edino bolelo me je pa potem vse...

Ponoči mam vedno hujše nočne more glede rojstva...vedno bolj sem panična, da ne bo spet ful prezgodi oz. da ne bo še prej kot prvič...čist vsako noč sanjam, kako rodim tist trenutek, pripravljeno pa nimam še nič...dobr, da sem zdej začela vsaj malo migat v smeri priprav, pa mi je že mal lažje.

Včeri bi mogla met pregled in UZ, pa so me klicali, da je G zbolela in mi prestavli na četrtek. Danes pa nesem papirje na CSD, se komi prvlečem do 3 štuka in pol ugotovim, da nimajo uradnih ur (na netu je pisalo, da jih majo)...user posted image user posted image user posted image user posted image ma, sem bla jezna...zdej moram pa jutr še enkrat nest.

manca:
porodniški dopust - 105 koledarskih dni, samo ne razumem zakaj moraš ti izpolnjevati user posted image jst nisem nikjer datumov vpisovala, bodo to že na CSD nardili. Tud ta prvič so.

Uživite, jst grem jutri urejat papirje za nov avto user posted image user posted image user posted image Čeprav mi je kar hudo za starega, je bil v  družini  skor tolk časa kot moj user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4191
18.9.2007 22:59:57   
nicolina
Res je noro s temi poplavami, sem ravno gledala dnevnik, bogi ljudje user posted image .

Drugač pa smo tudi mi danes končali z materinsko šolo, zdej grem počasi spat, sem kar utrujena.
Lepo in mirno nočko vsem....

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
19.9.2007 9:14:56   
naraščaj
Dobro jutro pa eno user posted image  kavico vsem.

No stanje se je nornalizirtalo. Moj user posted image  je do pol enih omagal na okol. Naša bivša hiša je totalno zalita (pol metra vode v njej, sem tok vesela, da ne živimo več tam). Danes je prava katastrofa. Sem slišala po radiju da so 4 umrli v tem neurju. Upam, d aje zdaj konec s temi katastrofami. Zunaj pa sije zaj tak lep sonček, da človk pomislil ne bi, da se je karkol dogajalo sinoči.

user posted image  je bil včeri cel dan aktiven. Mes tut binca bolj po zgornjem delu (pod rebri, želodec), me pa včasih mal zavibrira - kot utrip (ko se mu kolca) na spodnjem delu, bi znala bit že obrnjena.

Mi je pa poštar ravno prinesel odločbo CSDja pomoč ob rojstvu otroka, sam nič ne piše kdaj bo izplačilo. Saj je vseen, sam da bo. Večino že itak imam.

Upam, da ste vse dobr. Ša se slišimo.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
19.9.2007 9:16:48   
naraščaj
Pardon za tipkarske napake!!!!!

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
19.9.2007 9:22:33   
Tanayya29
jutro!
Evo eno user posted image .No po včerajšnjem neurju,danes že sije sonček...
No,posledice so res kastrofalne..pri nas v Medvodah že celo jutro krožijo helikopterji...
hvala bogu so se vsaj razmere umirile.So pa že 4 je mrtvi in še jih nekaj pogrešajo...res kruto,kaj lahko vse narava povzroči....

Mene je zdudil poštar,prinesel mi je novo osebno(zaradi priimka_poroka,in odločbo!Komisija mi je podaljšala še danes,od jutri naprej pa imam že dopustuser posted image ..končno!).

Popoldne sem zmenjena s sodelavko,da mi malo poroča kako v službi,potem pa še zadnjič predavanje v Materinski šoli oz. še eno imamo 2.oktobra,uff sm skor pozabla..)

Želim vam lep dan,prepričana sem,da ne bo tako kastrofalen,vsaj kar se narave tiče!

Pa pa...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
19.9.2007 9:24:53   
ajtak
Dobro jutro.
Pri nas se je stanje umirilo in večina cest je ponovno prevoznih. Gasilci so se vedno na terenu. Moj moz je sel vceraj ob 17h od doma in ga se ni nazaj. Celo noc so crpali vodo v Celju sedaj nadaljujejo s praznenjem kleti v Skofji vasi. Skratka full so pridni. Tiste, ki ste par strani nazaj pisale da vasi user posted image  pa niso gasilci (v tistem negativnem smislu ker so gasilci itak sami pijanci) ste sedaj verjetno vesele da nekdo scisti ceste in kleti...
Ne mi zamert ce sem mal sarkasticna ampak dokler je mir in ni pozarov ali pa poplav jih vsi zanicujejo- sedaj so pa dobri...

No, nas user posted image  je danes dosti bolj miren, ko da ve da atija ni doma. No, seveda ve saj sem mu vceraj povedala, da njegov ati pomaga drugim, da jih ne bo voda zalila. Njegov ati je junak user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
19.9.2007 9:25:16   
Tanayya29
naraščaj user posted image napisali sva skoraj isto objavo..no se vidi,da sva istočasno tipkali...

Žal mi je za vašo bivšo hišo!

In,meni isto brca kot tebi,kolca se mu pa odspodaj(tako kot pri tebi),jaz tudi predvidevam da je zaradi tega pravilna lega....

ajatak
user posted image user posted image ..seveda so junaki!Res svaka jim čast...upam,da ga dobiš čimprej domov!

Neposredna povezava do sporočila: 4197
19.9.2007 9:31:18   
ajtak
Jaz tudi!! Saj vem, da ni v nobeni nevarnosti sam ziher je ze full utrujen, pa vem da ga bo jutri spet kriz matral... Ah mal me hormoni dajejo pa panicarim.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4198
19.9.2007 9:32:39   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

ajatakuser posted image user posted image ..seveda so junaki!Res svaka jim čast...upam,da ga dobiš čimprej domov!

user posted image , a ves da je moj nick ajtak? Se vedno zmotis user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4199
19.9.2007 9:37:45   
Tanayya29
uuuu pa res....
madonca,aveš da sem šela zdaj vidla...sorry!
ajtak!!!!
še brat ne znam več!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

trgovine
Paštetka

Kje najpogosteje nakupujete oz. pustite povprečno na mesec največ denarja. Hvala

Špar (43%)

Mercator (25%)

Tuš (8%)

Hofer (11%)

Lidl (8%)

Leclerc (4%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!