|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
7.9.2007 9:12:02   
Špelka
Mamuška - me veseli, da stanje ni alarmantno... user posted image  Še dobro, da mamo tko razvito zdravstvo, da odkrijejo titre in še kaj drugega...user posted image

Žirafa - uh, a ti res že čist resno o porodu???? user posted image  Sem mislila, da sam tko na pol razmišljaš o možnosti, da se zgodi... Ampak ti res že o popadkih.... Uh, upam da si v redu si preživela noč ter da ste še vedno v enem kosu. user posted image  

Ajtak - jest mam svoje slikce trebuha kr v albumu, zadnja slikca pa zgleda nekak tkole: v 27 t. in 1 dan....

http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=88402&asortType=9&apage=1

Ne vem pa , kako se nardi link, da bo slikica postala vidna. user posted image

No, tudi pri nas smo veseli v ponedeljek zalaufali šolo za starše... Zdej smo meli že 2x - o nosečnosti in dojenju. To drugo je blo kr poučno pa tud mal strašljivo - tolk enih detajlov. user posted image  

Zdej pa veselo na delo!

Punce - lepo se mejte, pa prlimejte kakšne slikice trebuščkov tuki gor! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
7.9.2007 9:18:40   
barika
Dobro jutro in eno user posted image user posted image user posted image  za kofetarkeuser posted image .
jaz pa danes perem prvi del cotik (se mi zdi prehitro, ampak nikol ne vešuser posted image )
mi2 grema jutri v ikeo, sem vidla naraščaj, da greš tudi ti (baje danes), pa povej, če je bil nakup uspešen.
jaz sem si za ikeo kr seznam naredla, kaj "rabim"user posted image

hm, čuden dan je danes,brez bolečin in krvavitev iz nosauser posted image , me čuddi, pa sej se je dan šele začeluser posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
7.9.2007 9:43:32   
naraščaj
Dobro jutro. 
Joj men so tok nič ne da. Pa tak mrzlo je. Sem si že klimo pržgala, da sem mal zagrela stanovanje.

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28
čokoladke..jst bi tut..sm pa že vse pojedla[image]

Men jih je tut zmankal, moram it kupit. Mi ful paše milka s celimi lešniki. user posted image user posted image . Še dva meseca nazaj je pa videt nisem smela.

MAMUŠKA, DRŽIMO PESTI ZATE IN ZA user posted image . In naspi se zaj ko si doma.

Gruška,  user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled.
Žirafa, kam se ti mudi??? MAl še počakaj.

Ajtak, lep buši. Ob prilki ga slikam tut jaz.

Nahrbrtnik nivea sem vidla v Šparu cca 32 eur in BC cca 35 eur.  Sestra ga je mela/še ima in je zadovoljna. Men ga sicer ponuja, pa razmišljam, da bi si ga
šla kar kupt. Sem pa tut jst vidla da so novi modeli (vendar je blo videt notr manj kozmetike). Bom danes pogledala v Gracu in javim.

BArika, ko bi ti vidla moj seznam te kap. Sem pri nas najprej prečekirala, da pol vem a je gor cenej al pri nas. Seznam je pa dolg kar 2 strani. >Bom poročala kak se kaj splača. Šibava pa šele ob 12ih iz konjic. Je mogel moj user posted image  še najprej v službo,pa še ena kolegica gre z nama.

No se beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
7.9.2007 9:48:47   
ajtak

Evo Špelka tvoj busi, upam da nisem narobe nardila ko sem ga prpopala...
Drugac pa to ni nobena umetnost! Ko ga mas enkrat v galeriji- desni klik- kopiraj-in nato ga prilepis v post user posted image user posted image

Je pa prav simpaticen!!
Nimas nic strij... Jaz pa se mazem ko nora pa me je razgnal user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
7.9.2007 9:51:07   
Špelka
Uh, Ajtak - hvala! Ne, nč ni narobe, sej ga mam itak javno dostopnega v albumu! user posted image  Ob priliki, ko bom mela nove fotke, pa tud jest poskusim tole copy - paste! user posted image

S strijami pa tako - baje je največ odvisno od tipa kože. Ti imaš verjetno bolj tako tanko, pa si malo bolj nagnjena k pokanju. Sploh pa še nismo na koncu, in tudi na najlepših trebuščkih se lahko zadnji teden pred porodom zgodi katastrofa! user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
7.9.2007 9:55:49   
naraščaj
Ja špelka, se strinjam s tem. Nič še ni prepozno. Upamo lahkna na najboljš. Jaz mam strije na bokih že od prej. Novih za enkrat še ni nič- močno upam, da tak ostane.- Se pa mažem vsaj 2x na dan.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
7.9.2007 10:05:40   
nemrak
user posted image user posted image ,
no, pa lep pozdrav še od mene!!!
Berem vas redno, pisat se mi pa po pravici povedano ne da veliko user posted image .
Če bo vse po sreči, delam še samo 3 dni user posted image , potem pa dopust do porodniške!!!
VSem, ki ste praznovale RD iskrene čestitke!!
Jaz ga imam tudi konec meseca.

No, še za vse Celjanke, ki jih zanima akupunktura.
Ocvirkova je začela tudi v Celjuuser posted image !!

Grem še malo likat, dokler imam še voljo!!
Lep dan, kljub dežju!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
7.9.2007 10:11:29   
Laubica
Pozdravljene punce po dolgem času -berem vas ko je čas za pisanje pa ga zmanjkauser posted image ,no vidim da vas ima nekaj že prehitrih obiskov v porodnišnici-za vse-Tantro,Mamuško,Špelko(da ne bo prehitro tam)držim pesti
Jaz sem že v 32t in rok poroda mi je g. prestavila na 4.11.tako da Sonček če me prosim premakneš malo naprejuser posted image .Jaz imam tudi že takooo ogromen trebuh da se vsi čudijo da še 8t do konca ,pol pa še vprašajo -ali sta dvauser posted image user posted image .No z strijami še nimam problemov in upam da jih ne bo.
Lepo bodite počivajte-jaz ne morem ker moram do konca hodit v službo,porodniška se mi pa začne 7.10

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
7.9.2007 10:24:25   
Tanayya29
Dobro jutro punce!
Hvala za kavico...
Jaz sem ravnokar z sprehoda z kužkom..prav fajn je bilouser posted image !
Mamuška super,da si doma...predvsem počivaj!!!!Tako,kot so ti naročili...
Jaz pa začnem z dobustom 19.9.,komaj čakam.Verjetno greva tisti vikend še v toplice(zadnjič sama).Potem pa počas že ornk priprave ;)
Danes sem cel dan samauser posted image ..Niti ne vem,kaj naj si skuham..
Barika jst sm že vse oprala in zlikala..cunce full lepo dišijo!SM vseen mal mehčalca not zlila,in fulll lepo dišijo..ampak sm kupla sensitive-lenor...

v Lj se je malo prikazal sonček...čudež...

lep dan

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
7.9.2007 10:30:19   
sonchek
Ojla mamice...

Mene pa zanima, če katera ve, kdaj se dela prvi CTG? v katerem tednu???user posted image

hvala

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 3760
7.9.2007 10:36:01   
Tanayya29
mens e zdi v 36user posted image ,tko so rekl v MŠ...ampak nisem čist prepričana...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
7.9.2007 10:41:04   
zirafa76
Pozdrav od nas....user posted image user posted image user posted image ..tole je pa od mene danes....na moj racun..  sem se postarala za eno letouser posted image user posted image   user posted image

ja, kje so tisti casi, ko smo bili mladi????Porkadus, cas tece......user posted image user posted image

drugace pa se danes pocutim bolje, upam, da bi mogoce jutri skocla cez mejo se po manjkajoce stvari..pa torbo od Nivee grem pogledat.....

nic, pozdravcek vsem user posted image , pa vse, ki greste v shoping v A..PUSTE SE KAJ ZA NAS!!!!!user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
7.9.2007 10:43:49   
Tanayya29
VSE NAJBOLJŠE ŽIRAFA...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
7.9.2007 10:45:16   
tintin
Hojla bejbeuser posted image ,
jaz in naš user posted image sva danes vstopila v 33.teden nosečnosti. Ne morem verjet, kako čas hitro beži.
Kot posledica peklenskega mraza me danes nekaj boli grlo in glava, upam, da ne bo hujšega. Včeraj sem bila prisiljena, da odidem v nakupe zase, ker imam vse majice s tričetrt rokavi in dolgimi rokavi prekratke in mi ni, da bi ravno ledvica kazala...sploh za doma nimam nič za oblečt....in sem šla kar v Mano in kupila 3 poceni majice (vse skup je bilo manj ko 30 evrov), so kar fino dolge in luštne - nič posebnega sicer, pač za k trenirki....zeblo me pa res ne bouser posted image
Bodo pa še uporabne potem po porodu, saj so čisto običajne majčke, pač eno številko večje kot prej...
Tudi jaz sem že vse cunjce oprala...nekaj brez mehčalca, v nekatere pa sem dala malo Froscha (ki je itak natur varianta), da malo diši...

Neposredna povezava do sporočila: 3764
7.9.2007 10:46:04   
tintin
user posted image user posted image vse naj naj Žirafa, predvsem ti želim dve zdravi pupiuser posted image  

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
7.9.2007 10:51:42   
mamuška
Evo, tko. Mene od ležanja že vse boli, jaz ne vem, kako sem prejšnjič preležala vseh 40 tednovuser posted image DAnes menda že lahko malo vstajam, moram pa še lenarit.

Poseg sam ni nobena groza, najbolj zoprno je čakanje pred njim, drugače paje kvečjemu malce neprijetno, ni pa nič hudega. Zbodejo skozi trebuh da pridejo do posteljice, točno na mesto, kjer izhaja popkovina. Od tam vzamejo 2 epruvetki krvi in pošljejo na analizo. Cel postopek nadzira zdravnik z UZ in prav videlo se je, kako je naš user posted image "boksal" proti tist igli, kot bi se je baluser posted image . Obe z zudravnico sva bili kar trdi, da ne bi mahnil po konici igle, saj to res ne bi bilo dobro. Nekako smo na koncu vsi zmagali.

Izvidi so tko, tik nad kritično mejo, vendar je otroček strašansko živahen in še vedno napreduje, čeprav počasneje, tako da Premru pravi, da mi bo še pil živce, ker je en tak hudo "taff guy", ki se ne da kar takouser posted image . Glede na izvide bo moral ždeti nekej na enem kupu, ne pa letati po celem trebuhu. Tehta okoli 1.800 gr in še vedno za 2 tedna prehiteva svojo gest. starost.  Po tehtenm premisleku se je odločila, da imava kontrolo v torek, ko bom v vsakem primeru dobila injekcije za zorenje pljučk, kajti tudi transfuzija lahko povzroči prezgodnje rojstvo, da smo za tak primer nekako malce bolj varni. 8. mesec je starašansko nehvaležen ravno zato, ker se v teh 4 tednih 100 na uro razvijajo pljuča - najbolje je, če se razvijejvo v celoti v maternici ali pa v celoti zunaj, ne pa fifty-fifty, kot bi bilo zdaj pri meni. Ponovno bodo v tor merili pretoe v možganih ter pulz (ki je povišan), glede a izvide pa se bodo odločili, ali bo v sredo sledila še transfuzija ali se bo dalo še počakat. Radi bi, da bi z eno transfuzijo prišli čim dlje, po možnosti do poroda.  Tik pred odpustom sem morala še 1 x na UZ, kjer je Premru točno preverila, da ni kje kake skrite krvavitve, da je otroček v redu, šele nato sem lahko šla domov. Moram reči, da sem z njeno obravnavo res nadvse zadovoljna, vsako malenkost lepo razloži, z avsako malenkost me vpraša, če se strinjam, kaj menim, kako se mi zdi - res vsa pohvala.

Počutim se dobro, edino čeraj sem bila tako dehidrirana od tiste bolnice, da sem menda spila čez 3 l vode doma, pa že v porodnišnici več kot liter čajauser posted image Nekaj časa sem imela malo krčev, pa par krvavih nitk se mi ej pocedilo, ker je nekaj krvi očitno "ušlo" iz igle, vendar je bilo zvečer že čisto v redu. Danes še bolj počivam, vseeno pa že malo brkljam naokoli. Do Tantre bom šla v torek, zdaj imam tel. št. - jo bom prej vprašala, če ji je prav oz. eč si obiska sploh želi. am vsem pa hvala za pestke - v torek jih spet malo stisniteuser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
7.9.2007 10:54:37   
naraščaj
Ojla.

Žirafa, vse najboljše in velikjo sreče, zadovoljstva s tvojima pupama.

Sem preberla  na spletni strani od Toysa, da imajo tam oba nahrbtnika za 15, 98 eur. Vsebina se mi pa zdi enaka, je pa dizajn drugačen

http://www.toysrus.at/     eden je v katalogu (nov model) ta drugega pa sem prilepla -star model -spodaj

user posted image
€ 19.99
€ 15.98
user posted image
4.01
user posted image
(353175)
user posted image

user posted image

Nivea Wickelrucksack

+ Sensitive Tücher 5 Stück Probepackung
+ Fresh Lotion Tücher 72 Stück.
+ Wundschutzcremen 20 ml
+ Soft Creme Tücher 20 Stück.+ Pflegecreme 20 ml
+ Shampoo & Bad 200 ml
+ Autoaufkleber
+ Reisebox leer
+ Wickelauflage mehr zu "Nivea Wickelrucksack"...

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
7.9.2007 12:41:42   
Dajica
žirafa- VSE najboljse in uspesno nosecnost do konca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
7.9.2007 13:04:57   
ajtak
user posted image  Žirafa, vse najboljse, upam, da se bos res boljse pocutila in gres jutri lahko v shooping. Pa seveda zdravja za tvoji user posted image user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
7.9.2007 13:11:26   
Špelka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žirafa - tudi od mene - vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
7.9.2007 13:24:17   
manca
lep sončen pozdravček še od meneuser posted image

no, meni je danes zjutraj uspelo it le k frizerju, potem sem morala pa v službo. Šoping v Tosamini trgovini tako danes odpade.
Grem pa jutri dopoldne v Celovec, tako da če bi katera rada ta Nivein nahrbtniček naj mi sporoči pa ga prinesem. Jutri popoldne me pa čaka poroka od bratranca.

lp manca

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
7.9.2007 13:59:36   
scubadiver
Manca, iz kje pa si ti? Ker jaz bi se toplo priporočala za ta nahrbtniček, sam ne vem kako bi ga potem prevzela..

Žirafa
, vse naj naj ti želim za tvoj RD. Pa da tvoji princeski počakata november in da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
7.9.2007 14:08:27   
Tanayya29
tudi jaz manca....če se bi dalo?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
7.9.2007 14:21:52   
manca
jaz sem iz Kranja, se mi pa ni problem do Ljubljane zapeljat kakšen dan drug teden ko bom frej. Kolikor sem zgoraj prebrala obstajata dva dizajna tega nahrbtnika...je vseeno katerega vama prinesem?

lp manca

Neposredna povezava do sporočila: 3774
7.9.2007 14:33:39   
scubadiver
Manca, tistega ki se bo tebi zdel bolj praktičen ;)
Tudi jaz lahko skočim do kranja, mi tudi ni problem.. sam je pa res, da grem jutri za en teden na morje.. Bi lahko za en teden založila denarčke zame? Vrnem takoj ko pridem nazaj.. Al pa če ti vnaprej nakažem na TRR že danes?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?