|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
6.9.2007 9:15:48   
naraščaj
Dobro jutro vsem.

Mene je pa danes zbudla tajnica. Pri nas zmer v službi neki gnjavijo - birokrati. Zdaj moram počakat do srede, da mi naša v računovodstvu izpolni za plače, ker prej ne more zaradi obračuna. Jaz pa moram najkasneje oddat na CSD drug petek. Sem pa v sredo drug teden naročena za priznanje očetovstva na CSD in sem hotla vse en dan uredit. Upam, da mi rata.

Dajica, men se je tut enkrat sanjalo, da sem rodilla. Pol se mi je vmes zgleda še nekaj sanjalo in jaz se po dveh dneh spomnim ( v sanjah sta minla dva džneva )na moje dete. Groza. user posted image  Sem se zbudla čist fertik.
Umpam, da so to ble res sam sanje.

Sonchek, javi kak je blo. Držim pesti.
Gruška vse naj, naj inuser posted image . ko pride dan D, naj ti  bo to najlepši dan. Vzami ga kot zapoznelo darilo.

No to jaz pravim mojmu user posted image , da mam letos zanj zapoznelo darilo, saJ user posted image  praznuje 19.10. PDP pa je 14.11. Sem mu rekla, da pa zaradi tega ne mislim hitet. Bo dobu z zamudo.

Vse, ki ste oz se odpravljate v P, pa držim pesti, da se vašimuser posted image preveč ne mudi. Naj še malo počakajo v toplem in varnem gnezdecu.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
6.9.2007 9:54:46   
potepinka
Dober dan!

gruška-Vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image

Hvala za kavicosonchek in gruška

Jaz imam pa jutri pregled pri G,no komaj čakam upam da mi bo naredila UZ,je G bolj škrte sorte,drugač pa je vredu

Jutri grem tudi jaz urejat papirje na CSD in nato še v podjetje,ojoj se že kar vidim kako bom dirkala sem ter tja.Papirnatna vojna mi gre na živce.

mamuška-dobro opravi,potem pa javi

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
6.9.2007 10:21:40   
scubadiver
Gruška tudi tebi vse najlepše za rojtni dan  user posted image  user posted image   Vidim da nas je kar neki septembrk user posted image
Najlepše darilo pa bomo itak dobile novembra, vsaj upam, da bodo vsa darilčka počakala do novembra user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
6.9.2007 10:33:41   
Tanayya29
Jutro...
hvala za kavice...
VSE NAJBOLJŠE GRUŠKAuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

vidim,da ste same device(horoskop mislim)....user posted image user posted image

ne vem,katera je rekla,da se ukvarja z astrologijo?oz.jo to fulll zanima?
no,mene tudiuser posted image ..sicer bolj se mami ukvarja s tem,ampak mene pa tut full zanima....

kaj novic o Tantri, Mamuški?

upam,da je vse uredu....

en lep oblačen pozdravček iz Lj.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
6.9.2007 10:39:11   
naraščaj
Drage moje souser posted image
Vreme je za pop.....user posted image . Jaz pa počasi šibam na MŠ.
Sem pa prejle govorila s šefico in mi je rekla, da naj nič ne rečem do kdaj rabim bolniško, saj jo pol tak kr pri nas prekinejo v službi,če želim pokoristit dopust. Mi je pa rekla, da je ona v eni nosečnosti celo prenesla dopust za kasnej, ker ga zaradi rizične nosečnosti(skoz bla v bolniški) ni mogla skoristit. A je to še možno?? Ma kera kaj izkušenj??? V zakonu sem brala, da ga je treba pokoristit do 30.6. naslednje leto. A so še kake druge cake?? Hvala. Se beremo malo kasneje.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
6.9.2007 11:00:25   
manca

Še enkrat glede Tosame. Mi lahko pove, katere vložke je potrebno kupiti:

Higienski vložki Vir Nature Normal Plus

Higienski vložki s krilci  iz 100% bombaža (znotraj in zunaj) za zanesljivo in udobno zaščito ob srednje močni menstruaciji.
So hipoalergeni, zato so primerni tudi za najobčutljivejšo kožo, saj so najboljša preventiva za preprečevanje ginekoloških težav.
Izberite naravno – izberite bombaž!
bombažni higienski vložki

user posted image Dnevni higienski vložki Vir Nature Slip

Mehki in tanki dnevni vložki iz 100% bombaža (znotraj in zunaj) omogočajo dihanje kože in nudijo odlično zaščito perila ob uporabi higienskih tamponov, belem toku ter za dneve pred pričakovano oz. šibko menstruacijo. So hipoalergeni, zato so primerni tudi za najobčutljivejšo kožo, saj so najboljša preventiva za preprečevanje ginekoloških težav. 
Vir Nature. Vaša naravna izbira.
dnevni higienski vložki - slip

user posted image Higienski vložki Vir Nature Super

Higienski vložki iz 100% bombaža (znotraj in zunaj) za zaščito ponoči in ob močni menstruaciji.
So hipoalergeni, zato so primerni tudi za najobčutljivejšo kožo, saj so najboljša preventiva za preprečevanje ginekoloških težav. 
Izdelek priporočamo tudi porodnicam!
bombažni higienski vložki

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
6.9.2007 11:16:42   
tintin
Manca, jaz bi vzela nekaj prvih in tretjih, pa Vir 80. Sicer pa ti bo najbrž še tam kaj svetovala....user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
6.9.2007 11:21:43   
manca
super, hvala tintin.

aja, kakšno stran nazaj si napisala glede srečanja v Kranju...jaz sem za, samo moram pa vedeti kakšen dan prej da bom imela potem avto na razpolago. Si imela v mislih že kakšen datum?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
6.9.2007 11:54:55   
tintin
Manca, nisem imela še posebnega datuma v mislih...bi določile, ko se javi še kakšna interesentka za srečanje v Kranjuuser posted image Preden začnemo rojevat...
Sicer pa se priporočam za poročanje, kaj se splača kupit v Tosami (nameravam tja enkrat tekom meseca)..

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
6.9.2007 12:05:26   
manca
bom jutri tekom dneva napisala sem gor kakšne so kaj cene pa boste potem lahko razmislile kaj se vam splača in kaj ne.user posted image

interesentke za srečanje se pa le javiteuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
6.9.2007 12:41:22   
barika
joj punce, kaj jaz beremuser posted image
tantra, tebi želim vse najboljše ob rojstnem dnevuuser posted image , tudi mlemu Lukcu vse najboljšeuser posted image
zirafa, boš vidla, da bo šlo, kr pogumno naprej!!!user posted image

mamuška, drži se, vse bo ok!!!user posted image user posted image

sploh nisem brala vseh postov, ker me je tole malo šokiral, sem pa ful vesela, ker sem naredla izpit iz gospodarskega pravauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
6.9.2007 12:55:56   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Drage moje souser posted image
Vreme je za pop.....user posted image . Jaz pa počasi šibam na MŠ.
Sem pa prejle govorila s šefico in mi je rekla, da naj nič ne rečem do kdaj rabim bolniško, saj jo pol tak kr pri nas prekinejo v službi,če želim pokoristit dopust. Mi je pa rekla, da je ona v eni nosečnosti celo prenesla dopust za kasnej, ker ga zaradi rizične nosečnosti(skoz bla v bolniški) ni mogla skoristit. A je to še možno?? Ma kera kaj izkušenj??? V zakonu sem brala, da ga je treba pokoristit do 30.6. naslednje leto. A so še kake druge cake?? Hvala. Se beremo malo kasneje.

..NARAŠČAJ, KOKR JAZ VEM JE TREBA DOPUST IZKORISTITI DO KONCA JUNIJA..ups velike črke, se opravičujem...
...zato se tudi vse tako borimo, da bi nam ga le ratalo izkoristiti do začetka porodniške...
jaz ga mam 27 dni, tako da nastopim 13.09. dopust, 22.10 pa porodniško...
...sicer bom še med dopustom nekaj dni delala, ker sem ga nekaj že koristila ampak ga zaradi birokracije nisem pisala....

....no zdej pa letim pod tuš in na pregled....držite pesti, da bo vse ok...

papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
6.9.2007 13:15:36   
nicolina
Dan user posted image ,
se vam malo oglašam. Zdej sem še v službi, čez 15 minut pa grem v materinsko šolo, tako, da sem izkoristila ta čas, da vas preberem na hitro.user posted image  Doma sem še skos brez interneta. user posted image
Mamuška, žirafa, tantra, držite se, mislim na vas in upam na najboljše user posted image user posted image user posted image  za vas...
Gruška vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Jaz ima tudi jutri pregled in sicer dobim inekcijo, ker sem Rh negativna. user posted image  je kar živahen, mi ne da veliko miru. user posted image user posted image , saj je prav tako.

Lepo se imejte in se ob priliki oglasim... PA PA

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
6.9.2007 13:52:46   
ajtak
user posted image ,
Jaz sem ravno s pregleda. NIMAM SLADKORNE!!Urin je ok. In tudi user posted image  krasno raste, smo poslusal user posted image .
Sem bila pa kregana zarad kg user posted image . Pa mi ni čist jasno, ker sem jo pred 6t vprasala pa je rekla, da dokler enakomerno pridobivam ni panike... Takrat sem se redila cca 5kg  na 6t. Sedaj sem se v 6t zredila "samo" 3 kg, pa mi je rekla da tako pa ne gre vec naprej in da moram pazit. Pa sem ji povedala, da cist normalno jem, pa mi odgovori, da verjetno to kar se meni zdi normalno ni normalno user posted image .

Skratka, zdej pa res ne vem, ker dejansko ne pretiravam, se ne prenaziram s sladkim, ne jem fast fooda...
Varianta je edino, da crtam vse sladko, kruh in testenine. Sam a ne bo to mal drasticno? Ne vem... Dajte mi prosim svetovat tiste, ki morte tudi bolj pazit.

Drugace sem pa danes v Merkurju kupila konvekcijski radiator za dogrevanje sobe user posted image , sem ga ze malo zalaufala- je took mraz, da tasca ze studira, da bi kurt zacela... In je krasen, full hitro zagreje, ima termostat za uravnavanje temperature... Pa se v akciji je od danes za cca 44Eur. (je v reklami ki je bila vceri med posto).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
6.9.2007 14:05:38   
naraščaj
Evo MŠ je za mano. So nam kr nekaj skrajšali, ker psihologinja in še ena nista mogli prit. Ma nevem kaj novga nisem zvedla. Res pa je, da sem pred dobrimi 14 dnevi prebrala knjiggo nega otrika, ki smo jo mi imeli v sredn. zdrav. šoli v Celju. Se mi zdi dost vredu - koristna. Ta patronažna, ki nas je mela, je ful ok, ne komplicira. Ker nisem mela materinske seboj, me bo jutr, ko gre na teren poklicala in kr vpisala.

Kar se pa tiče bolniške in dopusta, pa bom vidla kak bo komisija nardila. Moj user posted image  je ravno zdaj šel do zdravnice, da ji da obvestilo G za komisijo. Pol bomo pa vidli kak bo.
Ma ne mislim nič gnjavt. Glavo, da sva jaz in user posted image  kokr tolk ok. Ma ne vem ful mi je čudno, ker je user posted image  tolk miren. Ma ne bom paničarla, saj sem včeraj vidla, da je ok. Sam je pa čudn, ker je sprva tok divjal. zgleda nima več tok manevrskega prostora.

Pri nas je mrzlo, ko hudič. Na rogli, je bla baje cesta že zasnežena. Svcakinja je v Šibeniku in pravi, da je sam 11 stopinj. Kriza!!!

IZVIRNO SPOROČILO: barika

sploh nisem brala vseh postov, ker me je tole malo šokiral, sem pa ful vesela, ker sem naredla izpit iz gospodarskega prava[image]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se beremo.

Aja, danes pa ne rabim kuhat kosila. user posted image  user posted image  naju je mami povabla.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
6.9.2007 14:06:13   
ajtak
prilepim tole ker bo gotovo kateri prav prislo!

Pričakujete naraščaj in vas je že vnaprej strah, kako boste previjali drobno bitjece? Brez skrbi, sploh ni tako težko!
Vsi starši, ki imajo pri hiši novorojenčka ali dojenčka, veliko časa prebijejo med plenicami. Okvirno velja, da otroka previjemo pred ali po vsakem hranjenju, preden gre zvečer spat in takoj, ko se zjutraj zbudi.
Ta ponavljajoči se opravek zna biti kar naporen, še posebno, ker so naši drobižki le na samem začetku pri miru; takoj, ko dobijo malce moči v mišice, pa postanejo prave male vrtavke.
V nadaljevanju vam predstavljamo, kako se lotiti dela, da bo potekalo čim hitreje.
Paket plenic je tudi odlično darilo za mlade starše.

• Preverite, ali imate pripravljene vse pripomočke
    Pripomočke smo našteli v posebnem okvirju. Zraven imejte že pripravljena tudi vsa oblačila. Ko je otrok na previjalni podlagi, ga namreč ne smete niti za trenutek pustiti samega. Če morate še po kakšno malenkost v omaro ali sosednjo sobo, boste morali dojenčka vzeti s sabo. Čeprav se ne zdi, se znajo premikati in lahko pride do nesreče, če niste pozorni.
  • Položite otroka na previjalno podlago
    Zaščitna prevleka previjalne podlage je lahko mrzla in lepljiva, zato jo prej prekrijte z mehko brisačo.
  • Snemite umazano plenico
    Z vogalom plenice podrgnite s kože morebitno blato, nato pa dvignite otrokove noge in ritko, prepognite plenico na pol in jo odvrzite. Obrišite otrokov trebušček in kožne gube ob genitalijah.
  • Dvignite ga za gležnje
    Tako boste rahlo privzdignili tudi ritko in jo lahko temeljito očistili. Otroka vedno umivajte od spredaj nazaj, da se genitalije ne bi okužile z blatom.
  • Obrišite ritko
    Najprimernejša je mehka majhna brisača. Ko je otrok suh, ga pustite par minut, naj prosto brca. Tako bo prevetril ritko in se razgibal. Nato ritko namažite s kremo.
  • Pripravite novo pleničko
    Trakci za zapenjanje morajo biti zgoraj. Dvignite noge in ritko in potisnite pleničko pod otroka tako daleč, da bo vrh pleničke prišel na otrokov pas.
  • Zapnite pleničko
    Dvignite sprednji del plenice na trebuh. Najprej pritrdite trak na eni strani, nato še na drugi. Preverite, da ni pretrdo ali preveč ohlapno pritrjena.
  • Ponoči
    Ponoči otroka previjamo le izjemoma, če je nujno potrebno. V tem primeru to storimo v polmraku in čim hitreje, v popolni tišini, da se otrok ne bi povsem razbudil.
    Potrebščine

• Previjalna podlaga: lahko je previjalna mizica, vendar otroka nikoli ne puščajte na njej brez nadzora, še posebno kasneje, ko se že premika.
    • Plenice: pazite, da bodo prave velikosti; prevelika plenica ne tesni dovolj, premajhno pa težko zapnemo in otrok je v njej utesnjen.
    • Vata ali čistilni robčki: nekateri prisegajo na kombinacijo kosmičev vate in navadno vodo, kar je zagotovo najcenejša izbira, drugi pa se ne bi odrekli čistilnim robčkom, ki so na voljo tudi za nežno in občutljivo otroško kožo.
    • Mehka velika brisača: z njo boste otroka obrisali, pazite pa, da prve mesece teh brisač ne perete z mehčalcem za perilo.
    • Krema za ritko: tako kot imamo odrasli različno kožo, jo imajo tudi otroci – nekaterim ustreza ena krema, drugim pa druga. Lahko se zgodi, da boste morali poskusiti dve ali tri, preden boste našli tisto, ki otroku najbolj prija.
    • Koš za odpadne plenice: lahko si omislite navaden košek, ki bo namenjen izključno umazanim plenicam (obvezno redno praznjenje!), ali pa pravi koš za plenice, v katerem se plenica tudi zavije in je zato veliko bolj higienski.

Naj bo zabavno
    Previjanje bo potekalo brez večjih protestov, če boste otročiča zamotili.

• Poljubljajte in žgečkajte ga po trebuščku.
    • Klepetajte z njim in mu pojte. Otroci imajo zelo radi visoke glasove, in ko bo večji, boste lahko opazili, da bo začel cviliti skupaj z vami.
    • Približajte se mu z obrazom in se spakujte. Kmalu vas bo začel posnemati.
    • Nad previjalno podlago namestite ogledalce, da se bo lahko opazoval.
    • Preden ga povijete, naredite nekaj vaj z njegovimi nogami. Tako se mu bo tudi prevetrila ritka.

Plenice za večkratno uporabo
    Bombažne plenice so spet v modi. Cenejše so od plenic za enkratno uporabo, bolj ekološke, po mnenju mnogih pa tudi bolj zdrave za naše najmlajše. Če ste se odločili zanje, opozarjamo, da je treba malce bolj pozorno spremljati, kdaj bo plenička mokra, saj se koža, umazana z urinom, hitro nadraži.

Kako pa starši vedo, da dojenčka zebe ali pa da mu je prevroče?
    V hladnem vremenu, posebno na hladnem vetru mora dojenček sam vzdrževati telesno temperaturo. To delo mu običajno ni po volji in bi se takoj bolje počutil, če bi ga tega dela rešila primerna zunanja temperatura. Zato postane nemiren, ohladijo se mu rokice in nogice. Če ga potipamo pod obleko na prsnem košu, bo še vedno normalno topel. Takrat je čas, da se sprehod konča in ga odnesete v toplejši prostor. Kmalu se bo pomiril in postal normalno živahen.
    Kadar pa je dojenčku prevroče, to zelo hitro pokaže z drugačnim obnašanjem.
    Tudi dojenčki se potijo. Če ga potipamo po glavici pod "trojno" kapico ali pa zadaj na vratku, se začuti sled znoja. Takrat je čas, da se dojenčka sleče

Vrstni red oblačenja
    1. Najprej ga previjemo v svežo pleničko.
    2. Bodi previdno oblečemo čez glavico, nato čez roke in ga zapnemo med nogami.
    3. Prve mesece čez pleničko za enkratno uporabo in bodi namestimo še tetra plenico in jo učvrstimo s previjalko.
    4. Majhne dojenčke, ki še niso zelo aktivni, v zimskem času hitreje zebe, zato jim za na sprehod obujemo še nogavičke.
    5. Pajac najprej nataknemo na eno nogo, nato na drugo in ga previdno potegnemo navzgor.
    6. Otroka položimo na smučarski pajac in oblečemo najprej nogice, nato pa še rokice.
    7. Za prve sprehode otroku nadenemo najprej tetra ali mako kapico, nekajmesečnemu dojenčku pa lahko že samo toplo zimsko kapico.
    8. Za zaključek mu nadenemo še šal, če je potrebno tudi primerne copatke (volnene) in rokavičke.

17.11.2007 Tjaš
    24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3716
    6.9.2007 14:38:57   
    Dajica
    gruska VSE najboljse user posted image user posted image user posted image

Danes smo imeli ze tretjic predavnaja MŠ in so mi zelo vsec. Poteka tako sprosceno, pa veliko se izve. Upam, da bo tudi v praksi tako, ne samo teoreticno, kar se tice pomoci s strani sester, da lahko vedno poklices in ti prijazno pomagajo, pa zelje glede tega, kako si zelis roditi...

Po MŠ sem sla pa se malo v baby center pogledat in imajo tolk velik stvari, da se bo res treba lotit z nakupovanjem. user posted image

Lep, ceprav dezeven in zaspan dan zelim!

(odgovor članu ajtak)
    Neposredna povezava do sporočila: 3717
    6.9.2007 14:47:18   
    zirafa76
    user posted image pozdrav vsem..

Ja, hvala za vse dobre zelje...user posted image user posted image

mi smo se doma, vse me boli v predponah,user posted image ter obe user posted image user posted image  pritiskajo dol....ufff
    Sem v sami "paniki"na hitro oprala se preostale stvari,pripravila skoraj vse za porodnisnico, no danes pa so me tudi obvestil, da sem dobila vozicek..user posted image
    Tako da smo nekako pripravljeni....
    Moram opazovat gibe, ter seveda ob vsakem krcenju poklicat zdravnika.....

Joj, kr glavo mi bo razneslo od vsega..jaz pa se hocem v Avstrijo, v Toysa....user posted image

MAMUSKI IN TANTRI ZELIM VSE DOBRO....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .joj, kr naenkrat hodimo druga za drugo pocas tja....user posted image

AJTAK  HVALA ZA TALE TVOJ ZADNJI POST...user posted image user posted image  Sem ga "pozrla"v trenutku in upam tudi zapomnila o previjanju in vsem tem....

GRUSKA VSE NAJBOLJSE....user posted image user posted image user posted image user posted image

NAYYA..jaz sem tista, ki obozuje astrologijo............user posted image user posted image cakam ravno na porocilo za drugo leto....za device..........user posted image , pa tarot karte se vedno obrnem tu pa tam.....user posted image imamo v zlahti.....user posted image

vsem ostalim user posted image user posted image pa zelim vse dobro in da prezivite karseda dober dan...itak je za user posted image user posted image , ampak bo ze................

papa..............

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ajtak)
    Neposredna povezava do sporočila: 3718
    6.9.2007 15:00:09   
    murencek
    Pozdravljene!
    Ja, res je kar napeto zadnje čase. Se pridružujem željam od kolegice (sem skopirala, k mi slikce ne primejo):
    Mamuška, žirafa, tantra, držite se, mislim na vas in upam na najboljše user posted image user posted image user posted image  za vas...
    Gruška vse najboljše user posted image user posted image user posted image !
    Ajtak, jst imam pa pregled v ponedeljek. Prejšnji teden sem user posted image , ker sem se v 1t zredila za 2kg. No, zdej po 1t (dons sem začela s 33t) imam še isto kg kot prejšnji teden. Jem pa isto kot prej: sem pa poslušala nasvet: piškote Cookies sem zreducirala s 6 na 3, pa banane sem ukinila (prej sem vsak dan 1 pojedla). Drugače pa še vedno jem štrudlje, pa potice - vsak dan nekaj namočim v mleko za večerjo. Ja, sladko mi kar paše...
    Tko da kokr bo, pa bo.

Ja, edino user posted image  je zvečer, ker me daje zgaga, pa na bruhanje mi gre, pa vse mi je odveč. Takrat bi najraje bruhala, pa ne morem. No, in takrat si zaželim, da bi čimprej minilo do poroda...

dopust - ja, koristit ga moraš do 30. junija naslednje leto. Meni je zapadel, ker sem v bolniški.

Drugače pa jst zdej vsako noč sanjam o porodu. Sploh ne vem, kako to, verjetno me že daje priičakovanje user posted image .

Fino bodte!

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 3719
    6.9.2007 15:40:50   
    barika
    punce, ne boste verjele, 14 dni nazaj sem bila na 3D UZ, pa ker je moj user posted image  zagnjavo, da se tak ne moremo it, ko je G. posnela, sma šla danes še 1x (v 31 tednu) in se je vse lepo vidlo. zadnjič je snemala samo obrazek, danes je pa posnela vse, od nog do glave, mali jerazkazoval premoženje, ko "velik"user posted image  (ne bom omenjala kera G. je bila to)

evo danes imam pa drug problem...medenične kosti me bolijo (sicer že ene 3 dni zmerno) ampak se mi zdi, da prav čutim ko gre narazenuser posted image , a že katero bolijo??

vse septemberke, želim vam vse najboljše user posted image user posted image user posted image (vas je toliko, da ne vem več katera ima kdaj R.d)

(odgovor članu murencek)
    Neposredna povezava do sporočila: 3720
    6.9.2007 15:44:34   
    ajtak
    Barika, kak fajn da se je tvoj razjezil, sedaj mas pa fajn slikce user posted image .

17.11.2007 Tjaš
    24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3721
    6.9.2007 16:14:53   
    sonchek
    ...hoj...
    Mi smo tudi že od pregleda....user posted image user posted image user posted image

...vse je v najlepšem redu....težki smo okoli 1300...naredila nam je zopet UZ- zmerila vse od glavice do stegnenice...vse je ok....
    ...aja pa zgleda ne bom ušla testu za sladkor user posted image ...dobila sem namreč napotnico, tako da se morem v bližnji prihodnosti pojavit na polikliniki....bljakkkkkkkkkkkkkkk....

...zdej pa letim v MŠ...upam, da bomo danes kej pametnega zvedli...imamo namreč skrb za zobe....no, bomo videli...
    Lep dan...
    papa

Kaj ti pove moj topli objem,
    ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
    --------------------------------
    str. U-84

(odgovor članu ajtak)
    Neposredna povezava do sporočila: 3722
    6.9.2007 16:16:05   
    tintin
    Ajtak: jaz sem ene 14 dni nazaj pisala o moji špartanski prehrani, s katero sem sedaj en mesec držala kile na vajetih oz celo malo shujšala.
    Zmanjšat ogljikove hidrate (kruh, testenine, krompir, riž), sladko sadje (banane, fige, slive), sladkarije (tud par keksov se pozna)....v bistvu je fajn jest tko kot jejo tiste nosečke, ki imajo dieto za sladkorno. Saj se navadiš...
    Jaz zdaj za zajtrk pojem jogurt+sadje (jogurt z manj mačobami ali navadni in kako vodeno sadje npr. breskev, jabolko, hruška) ali pa ovsene kosmiče na mleku (ne muslijev, ker imajo v večini ful cukra), pol pa dopoldan še kako sadje in kak grisin, nato kosilo in nato do večera če je sila še kako sadje ali kak polnozrnat piškot.
    Ukinila sem pa sladoled (pa magari je bilo pol kepice), sladkarije in v veliki meri kruh (jem ga ene dvakrat tedensko).
    Aja pa SOL...ta zna zadržvat vodo v tebi...kar rezultira v odvečnih kilah.

LPuser posted image

(odgovor članu ajtak)
    Neposredna povezava do sporočila: 3723
    6.9.2007 17:06:33   
    Mamathea
    Pozdravljene souser posted image
    Gruška vse najboljše tudi tebi. Zgleda, da nas je res veliko "devičk". Zelo zanimivo, da nas veliko oz. večina pričakuje dojenčke ravno v novembru (škorpijončke in nekatere že strelce. Jaz imam PDP 26.11 in upam na strelčka. Sicer mi je vseeno, ampak se mi zdi, da bi mi strelček nekako bolj pasal, kot škorpijon. Pa kar bo, bo, samo, da bo zdravo, veselo in junaško.
    Bolečine v medenici tudi jaz čutim, še posebej po tem, ko vstanem iz postelje... Ležanje na boku mi je še nakako najboljše, kljub temu pa se vseeno kdaj pa kda obrnem tudi na hrbet in ležim na hrbtu.
    Vidim, da ste res pridne z nakupovanji... Jaz imam samo nekaj malega oblekc, bodijev in plajškov, vso ostalo opremo (voziček, posteljico, previjalno...) pa šele izbiram in se odločam, kaj kupiti.
    Jah potrebno bo še kar pametno razmisliti in nabaviti res to, kar se nujno potrebuje.
    Kdaj boste pa začele s pranjem otroških cunjic? Jaz jih zanekrat samo zlagam na kupček, nameravam pa jih začeti prati nekje sredi oktobra.
    Kako pa je kaj z vašimi rebri? Tudi vas vaši malčki nekajkrta na dan "orng" brcnejo v te predele. Meni se kakšen dan zazdi, da bom ostala brez diha, tako me "zašutira2 pod rebercauser posted image .
    Joj danes je res nekam zelo zaspano vreme in še za sprehod ni. Kako ste kaj s telovadbo, mogoče katera ve, če je v lj že kakšna vadba za nosečnice? Avgsuta so nam v babiški šoli rekli, da se bodo septembra začele vaje za nosečnicie pri njih, pa sem včeraj tja klicala in še niso nič vedeli o tem. Če ima katera kakšne info o tem se toplo priporočam.
    Lep in zanimiv dan vam želim še naprej. Lepo se imejte, pobožajte bušije in pocartljajte svoje možeke.

(odgovor članu tintin)
    Neposredna povezava do sporočila: 3724
    6.9.2007 17:17:59   
    Dajica
    sonchek-mene pa zanima, ko si omenila, da ti je spet delala uz, a si to mogla placat? Ker baje da zavarovalnica krije samo 3 uz al kako ze, pa ce je kaj narobe, ti tudi naredi zastonj uz, drugace moras pa za ostale uz preglede placat.  Meni je rekla G, da je fino, ce se naredi uz okoli 30 tedna, ampak samoplacnisko. Samo toliko me zanima, ce ste ostale placale?

lp

(odgovor članu Mamathea)
    Neposredna povezava do sporočila: 3725
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
    Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

ime za fantka
    N5ra

Katero ime za fantka je najlepše?

Lian (16%)

Zak (7%)

Val (30%)

Zan (22%)

Tian (24%)

Število vseh glasov: 491

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!