Ilije
|
Pozdravljene! Danes je tak zanič dan... Se mi ful toži po julijski vročini. Sem bila pa danes po dolgem času spet v službi, ker so mi zgubil bolniški list za avgust in papirje za CSD sem dala izpolnat. Pa mi je računovodkinja tist papir glih eno uro spolnjevala. Mater, ko bi blo res tko zakompliciran vpisat 12 zadnjih plač. Tko sedaj pa je naša mala zaspala in imam končno nekaj časa tudi za forum. Ste spet napisale skor cel roman . Hvala ajtak za prispevek o previjanju, ko sem ga začela brat, me je kr mal zaskrbel, če bom še znala Še dobro da ti v porodnišnici (vsaj v Trbovljah je tako) vse pokažejo in razložijo. Verejtno bom potrebovala kakšen dan vaje, da pridem spet v formo . IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: Dajica sonchek-mene pa zanima, ko si omenila, da ti je spet delala uz, a si to mogla placat? Ker baje da zavarovalnica krije samo 3 uz al kako ze, pa ce je kaj narobe, ti tudi naredi zastonj uz, drugace moras pa za ostale uz preglede placat. Meni je rekla G, da je fino, ce se naredi uz okoli 30 tedna, ampak samoplacnisko. Samo toliko me zanima, ce ste ostale placale? lp ...Dajica...meni je do zdej naredila še vsakič UZ in še nobenega nisem plačala...je pa res da mi je do zdaj vpisala v MK samo dva..ostale pa samo v kartoteko...tko da je pomoje odvisno od ginekologa do ginekologa... ...tko da kar se tega tiče sem več kot zadovoljna s svojo G... Tudi meni dela vsakič UZ, vpisala je pa samo 3, ostale pa v kartoteko. Res je odvisno od G in tud od tega ali ima UZ sploh v ordinaciji al ne. Glede medenice... mene tokrat še ne boli kaj dosti, se pa spomnem od prvič, da me je zadnji mesec ornk raztegoval in sem komaj hodila. Bolečine sem premagovala z in mislijo na to, da čimbolj se bo medenica raztegnala, lažje bo moja prišla na svet. Glede Mullerja v Celju... jaz se bojim, da otvoritev še ne bo naslednji teden, ker sem prebrala članek v reviji Dobro jutro, v katerem piše katere trgovine vse bodo odprli in Mullerja na žalost ni bilo niti omenjenega IZVIRNO SPOROČILO: nayya28 a glede kg..jst nimam nobenga recepta,ker jem kar mi paše,in se s tem ne obremenjujem.. mal že popazm,da pojem velik sadja in zelenjave,ampak če mi zapaše it v mcdonalds pa tut grem...no,mogoče zato, ker jst nikol nisem imela problemov z kg,pa tut zdj glih ne pazim.. mi pa moj G. nkol nič ne reče..mogoče zato,ker je moški no,upam da bom tut po porodu spravla dol te kg No tud men moja G nič kaj ne komplicira s kilami, sta pa baje v Celju po njenih besedah najhujš prav moška, in sicer Weber ter Pirc. GRUŠKA VSE NAJBOLJŠE TUDI TEBI! Tako pa je čas, da zaključim še moj prispevek, čeprav malo dolg . Lepo se imejte!
|