TANTRA
|
No, moj dragi mi bo danes pripravil eno dobro domače kosilo... Govejo juhico, ki je nisem v bolnišnici niti od blizu videla....saj je hrana en sam obup...Shujšala sem več kot 3 kg, čeprav pridno vse pojem zaradi malčka... No, naj poročam o vsem skupaj...V sredo se mi je v ležje ulilo...sprejem, negotovost...takoj injekcije za zorenje pljučk...Situacija se je za dan umirila, nato nova krvavitev...Kri se mi slabša, porast levkocitev, železo pa so malo popravili z tbl. Jemljem buscopan, magnezol, folacin, železo... Placenta je na enem delu čez ustje, na enem ne...Mali leži čisto počez.... Zadnje novice, da se bo cr, imela sem že razgovor z internistom, vse je v pripravljenosti če se kaj nenadoma ulije...Mogoče mi bodo vzeli nekaj krvi jo shranili in mi jo dali po cr, saj predvidevajo, da lahko močneje krvavim... Čakali naj bi do 33 tedna, tj. petek, ...več pa izvem jutri na uz... Torej po vsem tem bom kmalu imela Lukca..Zdaj ima blizu 2 kg... mamuška ti me kar pokliči, saj boš videla da bomo vse na enem kupu..... Danes bom pripravila cunjce za malčka, ki mi jih bo prinesel v porodnišnico, pa par malenkosti zase... Ni pa lepšega biti doma ... Opažam pa, da se mi mali zelo veliko preteguje v trebuhu, da včasih prav čutim glavo, ritko...Pridno mi merijo ctg, popadkov nimam. Opažam pa, da kar veliko hodijo z bolečinami, lažnimi popadki, krči v porodnišnico... Upam, da se bo vse dobro izteklo. Srečna sem, da sem uspela priti le malo domov.... zvečer pa nazaj.. Vsem želim, da čim dlj zdržite in veselo do konca. Hvala ker ste mislile name in držite pesti, da bo vse ok, da ne bo prehudo...
|