|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
8.9.2007 19:53:28   
Ilije
samo na brzino vas pozdravim, potem pa verjetno grem kar v posteljo, ker me danes tamala namučila do konca. V takšnih dneh kot je današnji se samo sprašujem, kako bom krotila dve, če še ene ne moremuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
8.9.2007 20:13:46   
neli99
ojla user posted image  !

jst mam pa danes ful slab dan ... gre vse narobe, pa se mi zdi na moja doza hormonov še vse poslabša. sine je naredil prve korake (je lovil muco) in v evforiji takoj padel in staknil buško na čelu. pa lih to pravijo da je treba pazit, da se ne nardi, ker se ustrašijo pa pol še en čas nočejo hodit. sem bla ful slabe volje in jezna nase user posted image  ... no pa je zvečer naredil še en mali poskus, par korakov, pa sem že boljše volje.

Ilije jst sem tut krvavela v 10t, pa me je tut panika, sploh ker je bil en hematom viden pri posteljici na UZ (tako da ob vsaki krvavitvi mislim da je obvezen pregled pri G.) ... pa je rekla G. da počivat, pa nič dvigovat, pa nič seksat ... no mene je najbolj skrbelo tisto dvigovanje (je mel sine 9mes - 10 kil in tut pod razno ni šlo brez dvigovanja). pa me je potolažila naj pol vsaj pravilno dvigujem (iz počepa), no in se je res zacelilo. in kot je že rekla ena po 12t al tam nekje je blo dobr.

drugače sem pa na forumu vprašala še kako kaj kranjska porodnišnica, pa so mi dale tako različne odgovore glede obiskov, da zgleda da bo treba res poklicat..

čau neli.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
8.9.2007 20:20:55   
kanarka
Še od mene en pozdravček.

Scubadiver želim ti res en lep dopust in veliko sončka. user posted image user posted image

Za ostale Mamuško, Tantro in Žirafo pa držim pesti, da se bo vse dobro izteklo. user posted image user posted image user posted image

Jooly tudi jaz še nič nimam, pa sem prvorodka. Me pa že grabi, da bi počasi šla malo v nabavo. Sicer mam občutek, da naša pikica nič ne bo prehitevala, ker nimam še skoraj nobenih nosečniških težav, ampak bom vseeno za prvo silo vsaj posteljco pa nekaj cotk nabavla. Ostalo pa lahko počaka, če me že kaj prehiti.
No edino kar imam za razliko od prej, je 12 ur spanca na dan. Prav neverjetno koliko lahko spim. Sej sem tut prej bila povh, ampak tole še mene preseneča. Pa vsak dan 10 km prehodim, kar tudi ni slabo. Se tolažim, da bo porod zato lažji.

Uživajte v vikendu in držite se!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
8.9.2007 20:33:05   
naraščaj
Lep pozdravček še od mene.

Popoldne je minalo kot bi pihnil. Praznovanje rd od nečakinje tut.

Joj punce mene tok drži gnezditveni sindrom. Pa se prepričujem, da saj še mam čas, ampak jaz bi tak šla po trgovinah in zapravlala, moram še user posted image  spravt. Počas si moram pripravt vsaj stvari zame in za user posted image  za v P. Nikol se ne ve, kdaj bo čas. sem v 31t. Enim se že hoče nekaj dogajat. Jaz pa upam in mislim, da še ni prišel čas za nas novembrke. Mormo držat skupaj. A ne??

A si boste ve nabavljale sterilizatorje? Jaz razmišljam, da bi nabavla Avntovga za mikrovalovno, ker nimam pomivalca, pa mi ni za prekuhavat, ker je ful trda voda pri nas in bo vse od vodnga kamna.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
8.9.2007 22:02:05   
zirafa76
Pozdrav od nas in user posted image user posted image , ki obracatz in tiscita svoje male ritke in noge v moj trebuh..mi kar sapa pohaja...Se posebej sta aktivne, ce sedim, v pollezecem polozaju in lezecem....hmmmmm

Sem vse pozlozila v omaro danes, pa so user posted image user posted image  tako brcale, kot da bi vedle, da je za njih...jaz pa ful v debato z njima oz.trebuhom....saj veste..moje puncke, tole je za vas, pa tele majcke..pa tak naprej..je moj mislil, da se mi je zmesaluser posted image user posted image
moje stvari za p.so skoraj ready, tako da....Nisva pa uspela v A., pa se guzva je bila sigurno danes na Dunaju..Papez, pa konec dopustov....
Sva pa zadnjic kupla Maxi Cosi v akciji za 67 eur..v Baby!One..res da je modra, a kdo se sekira....user posted image user posted image men je kr odlegnal, ker nama je ena manjkala, eno sva pa dobila...pa sexy banjico z stojalom, pa podlogo za komodo..ki je se nisva sla iskat...user posted image user posted image
Zato srcno upam, da mi uspe it ta teden..se posebej v Toysa, ker imajo te lepe kompletke od Disneya...user posted image user posted image

Narascaj..jaz imam sterilizator za mikorvalovno..je bil skupaj v Aventovem paketu, pa sem vzela..zakaj pa ne..pri dveh user posted image user posted image mi bo sigurno prav prisel...pa se s sabo lahko nesem, ce grem domov v Slo, al pa kam drugam..je ful lahek...
razmisljama pa tudi o pomivalnem, sam se morama ugotovit, kam ga boma postavla...user posted image

Ja, nic ..drzite se..lep pozdravcek vsemuser posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
9.9.2007 8:21:54   
scubadiver
Takole punce, vam skuham eno fajn user posted image in se počasi odpravim proti morju.
Upam da boste še vse v enem kosu ko pridem nazaj, da ne bom zamudila prvih rojstev novembrk/novembrčkov...
Žirafa in Mamuška noge skupi tiščat en teden da me ne prehitita user posted image
Pa še en objem user posted image in eno pikopoko user posted image za vse. Bom mislila na vas in držala pestke predvsem za Žirafo, Tantro in Mamuško.
Pozdravček do naslednje sobote ali nedelje user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
9.9.2007 9:40:59   
ajtak
Dobro jutro, kaksen leeep soncek.
Danes sem prespala celo noc in sem sla prvic na wc sele ob 7h user posted image .

Drugace pa Zirafa, drzi se in stiskam pesti, da mali zdrzita se vsaj kaka 2 tedna.

Vsem ostalim pa veliko prijetnih brcik in eno lepo nedeljo!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
9.9.2007 9:47:52   
Dajica
Dobro jutro, drage user posted image !

Pa je res prav lepo soncno jutro danes in upajmo, da bo tako cel dan.

Danasnja noc pa je bila prav muka zame. Celo noc sem hodila na wc, pa skoz me je nekaj tiscalo v trebuhu, tak napet obcutek sem imela in komaj sem cakala, da bo jutro. Zdej se pocutim bolje.

Imamo enega delavca pri nas, nama rihta prostor, kjer bo dnevna soba. Juhu, se ze dogaja. user posted image Potem pa pocasi se urejanje prostora, pa se nabava stvari za malo user posted image . Pridno me brca, ceprav vcasih manj vcasih bolj, se najbolj jo cutim zvecer, ko se ulezem v posteljo. Pa jo malo pobozam in se pogovarjam z njo. user posted image

Zdej grem pa nekaj spect, sem ze vceraj mislila, pa je bila ze pozna ura.

Lep sobotni dan zelim prav vsem! user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
9.9.2007 10:07:22   
ajtak
Sem ravnokar opazila, da imam samo se 80 dni user posted image . Ce gledam dni ali tedne se slisi full blizu, ko pomislim, da je to se 2 meseca in pol se pa malo potolazim user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
9.9.2007 11:03:08   
naraščaj
Lep sončen pozdravček tut od mene.

scubadiver , uživaj na morju še za vse nas.

Jaz sem tut ene 3x šla ponoč na wc, me je tut skoz nekaj tiščal v trebuhu in kar otrdeval je. Zdaj počas razmišljam kaj bi kuhala, popoldne dobim pa še obiske. Men se pa čist nič ne ljubi.  Se bom šla kr za pol urce malulešt, pol pa se bom že nekak sestavla. Kr naživce si grem, ker sem tok lena. Še user posted image  postane len.

Se beremo.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
9.9.2007 11:03:54   
Tanayya29
jutro..
hvala za kavice...
jaz sem danes fulll dolg spala,mi je prav pasal...
jst sm pogledala in mam samo še 62 dni do konca...no,upam,da čimprej minejo;
jutri moram prav po kakšno jopco zame,vse mi je neki fulll ozko...

nč,šibam ne vem kamuser posted image

lepo nedeljo vsem!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
9.9.2007 11:20:05   
manca
Dobro jutro vsem user posted image

Sem vstala danes šele ob 10:30, saj sem po drugi uri ponoči prišla domov s bratrančeve poroke. Bilo je lepo, samo kaj ko sem morala pa spet bruhati...še dobro da sem pravočasno prišla do wc-ja.
Včeraj v Avstriji sva kupila le tri nahrbtnike: enega zame, enega za nayyo28 in enega za scubadiver...zdej mi je pa žal da nisem vzela kakšnega več in bi ga lahko dala še Debeluški30user posted image . Kupila sva tudi babyphone za 64 EUR, saj imajo akcijo v toysu do 15.9. ko so vsi znižani za 20%.

Zdej pa čakam da se mož zbudi in si narediva kakšen plan za danes...najraje bi nekam šla. Bo pa treba spet goro cunj zlikat, pa stanovanje včeraj nisva uspela zaradi obveznosti posesat.
Sem pa zelo vesela, saj mi je v petek moja prijateljica posodila oblačila za punčko v različnih velikostih in ker je tega kar precej se bom morala lotiti tudi pregleda kaj bomo zdaj na začetku rabili.

lep sončen dan vsem skupaj
lp, manca

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
9.9.2007 11:28:07   
Tanayya29
Živjo manca!!!
Res hvala....
ful sem vesela!
Se slišimo...papa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
9.9.2007 11:50:12   
murencek
Živjo!
Lepo nedeljo tudi vam!
Jst tudi že odštevam. Samo imam v mislih, da je 1t pred porodom polna luna. Tko da kr računam, da bom šla proti koncu oktobra že rodituser posted image !
Sej ne vem, a ima kakšno zvezo, kdaj so rodile nas naše mame user posted image ? Pri meni je šlo večina kolegic 14 - 10 dni prej. Tudi mami je šla 10 dni prej. No, mene pa prav zanima, kdaj bo napeto user posted image .
LP

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
9.9.2007 11:57:20   
hruškica84
čao........samo sem vas hotla pozdravit...vidim da ste kar pridne s pisanjem.....

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
9.9.2007 12:41:57   
TANTRA
Punce,

prišla sem domov le za nekaj uric....Na brzino sem preletela, da ste stiskale pesti zame...hvala in tudi za čestitke....

No, zdaj imam dva dni le rjav izcedek in pregovorila sem zdravnico, da me spusti malo domov.... In uspelo mi jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
9.9.2007 12:54:27   
zirafa76
Pozdrav se od nas....
Se pridruzujem vsem lenilcem danes..kaksen dan..midva ravno nameravama it nekam...vsaj soncek se je pokazaluser posted image user posted image

TANTRA..ja, hvalabogu, da se boljse pocutis..ampak se vedno drzimo pesti user posted image user posted image zate in Lukca....pazi ter pocivaj....user posted image user posted image user posted image

Scubadiver..uzivaj na morju.........

vsem ostalim user posted image pa lep dan...saj se se beremo kaj....

Manca..daj napisi, kako izgleda nahrbtnik..(sej vizualno vem) in ce si zadovoljna z nakupom in kaj ima notri..jaz ga nameravam it iskat, pa da vem....ali je prostoren, jaz rabim za dveuser posted image user posted image     user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
9.9.2007 12:58:15   
TANTRA
No, moj dragi mi bo danes pripravil eno dobro domače kosilo... Govejo juhico, ki je nisem v bolnišnici niti od blizu videla....saj je hrana en sam obup...Shujšala sem  več kot 3 kg, čeprav pridno vse pojem zaradi malčka...

No, naj poročam o vsem skupaj...V sredo se mi je v ležje ulilo...sprejem, negotovost...takoj injekcije za zorenje pljučk...Situacija se je za dan umirila, nato nova krvavitev...Kri se mi slabša, porast levkocitev, železo pa so malo popravili z tbl. Jemljem buscopan, magnezol, folacin, železo... Placenta je na enem delu čez ustje, na enem ne...Mali leži čisto počez....
Zadnje novice, da se bo cr, imela sem že razgovor z internistom, vse je v pripravljenosti če se kaj nenadoma ulije...Mogoče mi bodo vzeli nekaj krvi jo shranili in mi jo dali po cr, saj predvidevajo, da lahko močneje krvavim...
Čakali naj bi do 33 tedna, tj. petek, ...več pa izvem jutri na uz...

Torej po vsem tem bom kmalu imela Lukca..Zdaj ima blizu 2 kg...

mamuška ti me kar pokliči, saj boš videla da bomo vse na enem kupu.....

Danes bom pripravila cunjce za malčka, ki mi jih bo prinesel v porodnišnico, pa par malenkosti zase...
Ni pa lepšega biti doma ...

Opažam pa, da se mi mali zelo veliko preteguje v trebuhu, da včasih prav čutim glavo, ritko...Pridno mi merijo ctg, popadkov nimam. 
Opažam pa, da kar veliko hodijo z bolečinami, lažnimi popadki, krči v porodnišnico...
Upam, da se bo vse dobro izteklo. Srečna sem, da sem uspela priti le malo domov.... zvečer pa nazaj..

Vsem želim, da čim dlj zdržite in veselo do konca. Hvala ker ste mislile name in držite pesti, da bo vse ok, da ne bo prehudo...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
9.9.2007 13:34:10   
murencek
TANTRA, user posted image  res super, da si doma. Kar uživaj ob juhici. Jst pa že držim pesti za naprej. Ravno tako tudi za ZIRAFO76 in MAMUŠKO user posted image !!!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
9.9.2007 14:10:44   
naraščaj
Držim pesti zate Tantra. Pa dobr tek. Upam, da te še kaj spustijo domov, in da še bo Luka mal počakal. Je pa že pravi korenjak. Lepo težek tako da tut če kaj pohiti ima kr lepo težo in nebo panike. Držita se. user posted image

Za vse ostale pa tut ne mislit o prehitevanju, saj se nam nikamor ne mudi. (Čeprav, bi jaz že tak cartala mojga user posted image ).

Moj user posted image  in moj ati pa sta v delovni akciji. Štrihata radiatorje, šmirglata in barvata postlco. Skratka sta zelo pridna. Aja, strehe še vedno niso prišli prekrivat, baje še ta teden ne, torej še tut znotraj ne mormo nič delat. Lahk sam čakamo. Kam se bo to zavleklo. Zaj me pa kar panika že grabi, če bi user posted image  kaj prehiteval, ker je stanovanje v razsulu. PA saj bo.

Šibam pomit posodo, ker dobim čez urco obiske.
Lep sončen popoldan še naprej.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
9.9.2007 14:27:04   
Dajica
tantra-super, da si prisla malo domov pokukat in da se je krvavitev umirila. Drzim pesti za vaju z Lukcem! user posted image user posted image user posted image

Pri nas je delovec ze zakljucil, moj user posted image zdej striha steno, se radiator pride ustimat v sredo, potem pa samo se filanje sobe s pohistvom. Tole bo dnevna soba, potem pa kupiva se posteljico za v spalnico. user posted image

Pecivo, ki sem ga spekla, je ratalo odlicno, pa prvic sem ga delala. Kosilo pa tudi njami!user posted image

Lep dan se naprej!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
9.9.2007 14:29:41   
Dajica
ajtak, midve imava na isti dan PDP, pa meni pise, da imam samo se 79 dni, torej ne 80, ampak 79. To pomeni se en dan manj, kot si mislila user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
9.9.2007 15:49:47   
tintin
Tantra, srečno in zdržita čimdlje v enem kosu. če pa ne bo šlo - potem pa srečen porod!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
9.9.2007 16:41:24   
neli99
dajica in ajtak, mi mamo tut pdp 27.11. user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
9.9.2007 18:09:55   
potepinka
TANTRA -SREČNO IN ZDRŽI ŠE MALO

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?