|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
6.9.2007 17:30:04   
potepinka
CELJANKE IN OSTALE

DANES SEM DOBILA REKLAMO DA JE OTVORITEV C&A v torek 11.9 ob 9 uri v Poslovno-trgovskem centru EK v Celjuuser posted image user posted image user posted image

samo za info,če slučajno katera ne ve

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
6.9.2007 18:05:18   
ajtak
tintin hvala, bom mogla poizkusit mal pazit, ceprav mi nic ne disi user posted image .

potepinka se vidi, da nisi prav iz celja... Je namrec poln jumbo plakatov za C&Auser posted image  .
Odpre pa se cel center, ker je po radiu tud reklama za pikapolonico in Daichman-a, samo reklame za Muller se nisem zasledila, tako da iskreno upam, da odprejo istocasno!!!

A se vidimo na otvoritvi? Jaz grem gledat un ponco, k je na reklami...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
6.9.2007 18:46:10   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

sonchek-mene pa zanima, ko si omenila, da ti je spet delala uz, a si to mogla placat? Ker baje da zavarovalnica krije samo 3 uz al kako ze, pa ce je kaj narobe, ti tudi naredi zastonj uz, drugace moras pa za ostale uz preglede placat.  Meni je rekla G, da je fino, ce se naredi uz okoli 30 tedna, ampak samoplacnisko. Samo toliko me zanima, ce ste ostale placale?

lp

...Dajica...meni je do zdej naredila še vsakič UZ in še nobenega nisem plačala...je pa res da mi je do zdaj vpisala v MK samo dva..ostale pa samo v kartoteko...tko da je pomoje odvisno od ginekologa do ginekologa...
...tko da kar se tega tiče sem več kot zadovoljna s svojo G...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
6.9.2007 18:52:39   
potepinka
ajtak-Prišla bom samo ne vem ali dopolda ali popoldan

Ja res nisem zdaj nič hodla po Celju.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
6.9.2007 19:13:57   
Tanayya29
Živjo!
Kar se tiče UZ pripadata dva,tisti čist prvi(ko pogleda,če si noseča),in morfologija...
vse ostalo je odvisno od G.
Men je naredu še enega vmes(NS),od morfologije pa nič več...mi je reku,da naredi še v 36 tednu,pa seveda vmes,če so kakršne koli težave.
tako,da so kr škrti ja,kot da se jim ne vem kaj obrabi,če mal počekirajo na UZ..
kaj čmo,tko jeuser posted image
sicer pa mene na vsakem pregledu pregleda..maternični vrat in vnetja..
no,moja mami je bila danes pri bioenergetičarki ali jasnovidki(mah ne vem točno kaj,k skoz nekam laufa okrog tehuser posted image ),in je rekla da z user posted image kaže vse uredu...Jst sm pol kr huda, k to sprašuje,sicer odleže mi že....ampak bom že sama vprašala,če bom šla...Pa še neki od naju zuser posted image je spraševala..pa kr neki!
Res sm kr mau jezna..pol pa kr neki pametuje,kot da una tam vse ve...še vidla me ni nikol...
ah,te mame...user posted image

a glede kg..jst nimam nobenga recepta,ker jem kar mi paše,in se s tem ne obremenjujem..
mal že popazm,da pojem velik sadja in zelenjave,ampak če mi zapaše it v mcdonalds pa tut grem...no,mogoče zato, ker jst nikol nisem imela problemov z kg,pa tut zdj glih ne pazim..
mi pa moj G. nkol nič ne reče..mogoče zato,ker je moškiuser posted image
no,upam da bom tut po porodu spravla dol te kguser posted image user posted image

nč,zdj moram pa psičko vn peljat,nujno jo moram dat sterilizirat,ker zdj ma glih tistih 14 dni..k psi fulll težijo...en je vztrajen k norcuser posted image ..sm ga fulll sita..kr utabori se in čaka...jst ga pa odganjam z metlo,pa pol pride nazaj...user posted image držte pesti,da mi jo ne naskoči,ker pol bomo imel pa user posted image pa še mladičke..hehe...
jo bom kr z avtom mal stran odpeljalauser posted image upam,da ne bo zraven laufal...

nč,se slišimo...

pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
6.9.2007 19:25:41   
barika
ajtak, a boš šla že ob 9.00 na otvoritev, jaz bom tudi verjetno šla mal pogledatuser posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
6.9.2007 19:49:41   
Ilije
Pozdravljene!

Danes je tak zanič dan... Se mi ful toži po julijski vročini.
Sem bila pa danes po dolgem času spet v službi, ker so mi zgubil bolniški list za avgustuser posted image  in papirje za CSD sem dala izpolnat. Pa mi je računovodkinja tist papir glih eno uro spolnjevala. Mater, ko bi blo res tko zakompliciran vpisat 12 zadnjih plač.
Tko sedaj pa je naša mala zaspala in imam končno nekaj časa tudi za forum. Ste spet napisale skor cel romanuser posted image .
Hvala ajtak za prispevek o previjanju, ko sem ga začela brat, me je kr mal zaskrbel, če bom še znalauser posted image user posted image  Še dobro da ti v porodnišnici (vsaj v Trbovljah je tako) vse pokažejo in razložijo. Verejtno bom potrebovala kakšen dan vaje, da pridem spet v formouser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

sonchek-mene pa zanima, ko si omenila, da ti je spet delala uz, a si to mogla placat? Ker baje da zavarovalnica krije samo 3 uz al kako ze, pa ce je kaj narobe, ti tudi naredi zastonj uz, drugace moras pa za ostale uz preglede placat.  Meni je rekla G, da je fino, ce se naredi uz okoli 30 tedna, ampak samoplacnisko. Samo toliko me zanima, ce ste ostale placale?

lp

...Dajica...meni je do zdej naredila še vsakič UZ in še nobenega nisem plačala...je pa res da mi je do zdaj vpisala v MK samo dva..ostale pa samo v kartoteko...tko da je pomoje odvisno od ginekologa do ginekologa...
...tko da kar se tega tiče sem več kot zadovoljna s svojo G...

Tudi  meni dela vsakič UZ, vpisala je pa samo 3, ostale pa v kartoteko. Res je odvisno od G in tud od tega ali ima UZ sploh v ordinaciji al ne.

Glede medenice... mene tokrat še ne boli kaj dosti, se pa spomnem od prvič, da me je zadnji mesec ornk raztegoval in sem komaj hodila. Bolečine sem premagovala z user posted image  in mislijo na to, da čimbolj se bo medenica raztegnala, lažje bo moja user posted image  prišla na svet.

Glede Mullerja v Celju... jaz se bojim, da otvoritev še ne bo naslednji teden, ker sem prebrala članek v reviji Dobro jutro, v katerem piše katere trgovine vse bodo odprli in Mullerja na žalost ni bilo niti omenjenegauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

a glede kg..jst nimam nobenga recepta,ker jem kar mi paše,in se s tem ne obremenjujem..
mal že popazm,da pojem velik sadja in zelenjave,ampak če mi zapaše it v mcdonalds pa tut grem...no,mogoče zato, ker jst nikol nisem imela problemov z kg,pa tut zdj glih ne pazim..
mi pa moj G. nkol nič ne reče..mogoče zato,ker je moškiuser posted image
no,upam da bom tut po porodu spravla dol te kguser posted image user posted image

No tud men moja G nič kaj ne komplicira s kilami, sta pa baje v Celju po njenih besedah najhujš prav moška, in sicer Weber ter Pirc.

GRUŠKA VSE NAJBOLJŠE TUDI TEBI!user posted image

Tako pa je čas, da zaključim še moj prispevek, čeprav malo dolguser posted image user posted image .

Lepo se imejte!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
6.9.2007 19:59:05   
Tanayya29
ILIJE boš v Trbovljah rodila vidim?
Jaz sem bila zdj 2x dol ,ker moj G. dela tudi dol(dr. Jurca),in so bili res fulll prijazni vsi..
Jaz bi šla dol rodit,če ne bi bilo tok daleč(sem iz LJ),pa tut EA ne moreš dol dobit čez cel dan...
Tako,da bom šla kar v Kranj!
So pa res dol vsi super(vsaj po mojih izkušnjah),in tudi fullll hvalijo porodnišnico...

lp.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
6.9.2007 20:12:57   
Ilije
točno nayya28... jaz grem definitivno v Trbovlje. Je bilo prvič prelepo, da bi zamenjala za Celje. Glede EA si pa jst sploh ne delam skrbi, ker sem pristaš naravnega poroda, brez vseh dodatkov... in če je šlo prvič tako, bo po moje tud drugič šlo.
Najboljš od vsega mi je bilo to, da imaš mir v sobi (se pravi nobenih odvečnih obiskov, k tebi lahko pride samo mož oz. oče otroka in prvi otrok, no v mojem primeru so naredil še izjemo za babi in dedija). Pa celih pet dni imaš samo zase in za novorojenčka, se pravi dovolj časa za spoznavanje... tega ti doma ob vseh ostalih opravilih kar naenkrat zmanjka. Je samo ena črna pika na Trboveljski porodnišnici, in sicer sanitarije na porodniškem oddelku so obup, a tud to se da prenest.

Ma se vid, da danes sploh ne znam končat čvekat

Neposredna povezava do sporočila: 3734
6.9.2007 20:17:05   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika

ajtak, a boš šla že ob 9.00 na otvoritev, jaz bom tudi verjetno šla mal pogledatuser posted image user posted image

Ne vem ? Ma moj dopust pa bom mal pod kontrolo user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
6.9.2007 21:03:28   
neli99
čer novembrke!

jst sem bla danes na pregledu, vse ok (je bil ta brzinski, je sam srček poslušala in vprašala če sva ok). potem sem pa šla v btc... pa je v h&m taka gužva!! jst ne vem a vsi tam kupujejo coteuser posted image

mam pa vprašanje za tiste ki boste rodile v kranju: kako je tam z MŠ, a majo vsak mesec (se pravi tut oktobra), kako dolgo traja, a je kakšna ta hitra varianta ... no sej moram poklicat, pa ne vem kr neki odlašam....

pozdravček. neli

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
6.9.2007 21:12:25   
ajtak
Pri decemberkah si skoz trebuhe kazejo... kaj pa tu??

user posted image  user posted image

tkole izgledam v 28t2d user posted image . Do konca novembra me bo itak razneslo user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
6.9.2007 21:15:54   
scubadiver
Joj Ajtak kakšen lep trenušček.. No ja, trebuh user posted image Tvoj je pa še večji kot moj user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
6.9.2007 21:46:12   
zirafa76
pozdrav,
saj ni druga kot da sedim tukaj na RRuser posted image
Imam take obrate in pritiske mojih user posted image user posted image , da ne vem, ali naj grem v bolnico ali naj poklicem..ker ne vem kaj je normalnouser posted image user posted image user posted image
Imam grozne bolecine..no skoraj grozne,user posted image v medenici, pa sem sedaj prebrala, da se sirijo medenicne kosti..o.k.user posted image user posted image Imam tudi manjse krce, no kot napenjanje- materniceuser posted image verjetno...ampak ne vem, ker se te dve tako premikajo, da ne vem so to user posted image user posted image  oz.njihovi obrati ali kaj...

Potem so se tu redne "velike" potrebe, ter obcutek brcanja v notranjost spolovila..mojegauser posted image ....

no, verjetno bi v tem casu ze dobila odgovor od mojega g.user posted image ..ampak vceraj je bilo vse se kokerkol normalno...

A mi lahko katera pove, v kolikem casu se lahko zacne odpirat maternicni vrat???Recimo ce je vceraj se bil zaprt, bi lahko danes se kaj dogajal????

A se vidi da sem v paniki?????????????user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

pravkar smo dobili obisk...in so mi prinesli SKATLO IZBRANIH COKOLAD...........user posted image user posted image user posted image user posted image KAKO NAJ SE UPREM..??????????????ZE ZREM

POZDRAVCEK VSEM....................

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
6.9.2007 21:52:53   
Tanayya29
žIRAFA upam,da bo vse uredu...
jaz nč ne vem,kok hitr se lohk odpre maternični vrat,če ne bi ti pomagala....

ti kr žriuser posted image   čokoladke..jst bi tut..sm pa že vse pojedlauser posted image ...
sicer pa medenica tudi mene full boli,to je pa verjetn normalnouser posted image ..

jah tud jst tle gor visim,čakam na user posted image ,da pride iz službe..

nočko

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
6.9.2007 22:00:12   
Ilije
Vse kar si napisala zirafa76 bi lahko že bili popadki, posebej če bolečina sega tudi v predel križauser posted image  Mogoče je res najboljš, da pokličeš svojega ginekologa. Drugače pa se mi zdi, da se materični vrat ob popadkih odpira tako nekako 1 cm na uro.

ajtak super trebuh, jaz pa še vedno nisem dovolj pogumna, da pokažem mojega (preveč špeha zravenuser posted image user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 3741
6.9.2007 22:05:05   
gruška
Evo mene, hvala najprej za vse čestitke user posted image .......

potem pa takoj poročilo Mamuške, napisala je takole:
Naš mišek je slabokrven, a še vedno 5% nad kritično mejo, transfuzije danes ne bo. V torek imam kontrolo, dobiva tudi injekcijo za dozorevanje pljuč. Glede na pretoke v torek, bodo takrat odločili glede transfuzije. Hvala za moralno oporo user posted image

MAMUŠKA, DRŽIMO PESTI!!!!!!!!!

Jaz sem imela danes pregled pri moji G., voda je uredu, kri še kar (hemoglobin mi je padel...), potem mi je še ena G., ki je vodja raziskovalne študije naredila UZ, je rekla da imamo okrog 1700g, da je naša princeska obrnjena na glavo ( v 27.tednu še ni bila, danes smo 31 in 2/7), pretoki so uredu, skratka rekla je, da je vse kar vidi o.k. user posted image

Popoldne sem imela starše in taščo in tasta na obisku, so me prišli polubčkat....user posted image . Sem kar utrujena od celega dneva, grem spat pa se slišimo!!!

NOČKO!!!!

Aja, vam moram povedat, da ni lepšega kot to, ko ti tvoji otroci za dobro jutro zapojejo: vse najboljše draga mami, vse najboljše za te......... user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
6.9.2007 22:08:43   
zirafa76
Ja, bom se malo pocakala, da vidim kaj bo se naprej...bi ta bolecina oz.krci bili v spodnjem predelu trebuha ali????Saj vem, da sem neumna, user posted image user posted image ampak men je to cisto mim.....se najbolj bi bila srecna, ce bi imela tisti merilec doma.....user posted image

Ajtak, fajn zgledas.....mojuser posted image  pravi, da sem kot slon in da je velik, ceprav ne vem no....ce bom v akciji, ga tudi jaz pripnem.....moj trebuh....user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
6.9.2007 22:10:50   
zirafa76
ZA MAMUSKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TER user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
6.9.2007 22:27:44   
Dajica
ajtak-super izgledas! user posted image

Vsem user posted image lepo in mirno nocko, pa sanjajte najlepse sanje, kajti kmalu bodo postale resnicnost!

user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
6.9.2007 22:29:09   
Tanayya29
Tudi jaz držim pesti za Mamuško in njenegauser posted image ...

Mene pa zanima,kje dobim nahrbtnik NIVEA?
Sploh ne vem,a je uredu?

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
6.9.2007 22:29:46   
Tanayya29
ja ajatak se pridružujem...super trebušček!

Neposredna povezava do sporočila: 3747
6.9.2007 22:32:19   
scubadiver
Nayya v tistem postu za Nivea nahrbtnik je napisano, da so ti ki jih prodajajo pri nas stari že 6 let - mislim model in vsebina v njem..
V avstriji pa je nov "model" z novo vsebino..ne vem pa kateri je bolj primeren, če sploh kakšen je...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 3748
6.9.2007 22:35:04   
Tanayya29
aha,nism vedla za niveo,jst neki preberem,zgleda da napoluser posted image ..

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
6.9.2007 22:38:19   
mamuška
Sam na brzino: zaradi gužve so me dali domov, imam strogo ležanje nadaljnih 24 ur. Izvidi so tko-tko, otrok je slabokrven, vendar še nad kritično mejo. V torek imam kontrolo, ko bodo odločali kaj in kako naprej. Do Tantre nisem šla, sem št. dobila prepozno. VSem hvala za vso podporo - še jo rabimo! Detajle sporočim jutri, ko bom že lahko pokonci!

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

hrana ponoči
slovenka

Ali vašega 10-mesečnega malčka ponoči še hranite (oz. ste hranile)?

Da, enkrat na noč (31%)

Da, večkrat na noč (12%)

Ne (47%)

Drugo (10%)

Število vseh glasov: 305

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!