|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
2.9.2007 21:51:48   
LuNa73
Sem čist po naključju vletela na vaš forum... me je zanimal kire so tolk "nore", da razpravlajo o limonadah....user posted image user posted image user posted image  me je mal zmedu naslov 299. del... user posted image
Punce, držte se! Pa vas še pridem kdaj mal pogledat....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
3.9.2007 7:39:55   
koala
lana, ja malo sva(smo) se šli namakat, je pasalo.

GoYa user posted image user posted image za blastociti, juj bo drugo leto pestro v porodnišnicah. Jaz vem da bo debel + čez 13 dni.

Pika, te čisto razumem, mene je kar pogrelo ko je kdo postavljal kakšna neumestna vprašanja. Reakcija pa je bila čisto odvisna od tega kdaj v ciklusu je vprašal.Če je bilo med ali takoj po tečki je kaj lahko dobul hladen tuš in to čisto brez slabe vesti. Enkrat se spomnim, da mi je žlahktnik to vprašanje postavil prvi dan tečke, pa sem požrla slino in ga mirno (koliko sem lahko) vprašala kdaj je on nazadnje seksal. Nikoli več me nihče iz njegove familije vpršala kdaj bo dojenček.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
3.9.2007 8:13:21   
biba77
jutro...

da ne boste mislile, da se konca z vprasanji po prvem porodu.

mi2 ze skoraj od rojstva bauca poslusava:
kdaj pa bo drugi?
ja, zdaj pa hitro se enega!
kaj se cakata?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljudje ne vedo, kaj bi s sabo, pa drugim po glavi plesejo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugace pa smo mi skoraj ze preboleli virozo, ki nam jo je tamali zrihtal prejsnji teden. je bilo bruhanja in slabosti in driske v mestu  pri babici in doma. no, en dedi se lezi, pa ati je se bogi, pa bauc ima se vedno drisko... no, bo ze.

anitka in koala, naj ozdravimo, pa se lahko menimo. sicer pa predlagajta datum. jaz se bom max. prilagodila.

punce, ve katera, kaj se dogaja z naso bambi? ona je pa na vrsti za tadrugega, ne? pa se prej bi naj rodila zaradi nizkolezece posteljice...user posted image

no, toliko od bibe77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
3.9.2007 9:39:16   
Špelka
Goya  -super za dve blastocisti in držim pesti, da zrasteta v dva lepa user posted image user posted image , ki bosta Lini delala družbo! Jaz mam res tak fantastičen filing, da je itak 100 %, da uspe! user posted image user posted image user posted image

Pika - jaz sem iz lastnih izkušenj ugotovila, da ljudi najbolj zatolče resnica. Res da jo je najtežje povedat, ampak je pa potem toliko lažje tebi, nadležnemu osebku pa še ako žal, da je stegoval jezik. user posted image

Sonček d. - a ti bi pa sam srečanje dvojčkov? user posted image  A mi enojčki pa ne bomo pršli v poštev? user posted image  Ma, se bomo pa prešvercal, sej nas itak ne bo noben opazil, k bo vas toliko! user posted image

lep dan še naprej!

Aja - mi mamo dan prvo šolsko uro šole za starše.... Uh - zdej gre pa zares. user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
3.9.2007 9:50:40   
neni
Zdravo!
A se vam tudi smilijo otroci, ki so morali danes spet v šolo. Jaz se ne smem spomnit, kako temači so mi bili konci avgusta. Sej potem 1.9. je že šlo, samo konec počitnic.....user posted image

Biba, Bambi je oktoberčica, ima rok mislim da celo 1.10. in ja, verjetno bo prej. Tako da lahko kar čakamo, ampak mogoče bo pa tale še nekaj časa na toplem.

Ful me je nasmejala una pripomba, da katere smo tukaj ki gledamo nadaljevanke. Sej je res malo čuden tale naš naslov.user posted image user posted image user posted image

Glede izcedkov sem tudi jaz ugotovila, da tako malo ne more biti izcedek. Mislim, da se v sredo sploh ne bom šla pokazat, ampak bom počakala na reden pregled. Po moje mora bit zadeva smrdeča in obilna. Ampak kaj pa strašijo. Oni se s tem zaščitijo. Tudi za štetje gibov je samo rekel, sej ste dobile liste za štet. No, jaz niti potrdila za na CSD ne bi dobila, če ne bi rekla. Njim je vse samoumevno. Potem se pa razburjajo, ker tukaj zbiramo informacije. Kaj naj pa drugega??
Jaz bi rada, da bi bilo čimprej konec, ker se bodo skrbi vedno bolj večale. Predvsem, da bi se mu kaj zgodilo me skrbi.

Zdej grem malo po opravkih, pa se še beremo. Moram malo na zrak, ker se očitno bliža konec poletja.

lp Neni

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
3.9.2007 11:00:24   
lana38
Moj sin je pa šel danes v šolo v naravi v Strunjan. Kar lep začetek šolskega leta. Moram pa priznati, da je bil včeraj pošteno vznemirjen. Sploh ni mogel zaspati. Jaz ga pa že pogrešam, pa so šele pred 4 urami odšli. Vrnejo se šele v petek zvečer. To bo zame precej dolg teden.user posted image  Saj vem, da jim ne bo nič manjkalo in se bodo fajn imeli, ampak meni je pa grozno dolg čas. Že tako bi mi bilo, tudi če bi bil samo v šoli. Zdaj sem se precej razvadila med počitnicami. Pouk bo pa kar skoraj celo dopoldne, saj gre že v 5. razred.

neni, jaz tudi mislim, da ni s tvojim izcedkom nič narobe, če nima vonja in te nič ne srbi in ne peče.

LuNa73, si pa faca. A ti si mislila, da imamo tukaj limonado oz. telenovelo?user posted image  Včasih bi jo skoraj lahko posneli, glede na to kaj vse doživimo, ja.
LP

lana38

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
3.9.2007 12:23:06   
soncek.djukelica
zdravo,

biba, vesela sem,da vam je bolje..vsem trem, ampak tudi na razne bolezni se človek mora navaditi!user posted image user posted image user posted image

Špelka, itak da mamice z eno user posted image  so dobrodošle! Tudi jaz sem danes začela z šolo za starše, če si v Lj, potem sva bile kar skupaj v učilnici! Kdaj pa ti misliš hodit v šolo, zjutraj ali popoldan? Morda se tam srečave!user posted image

Pa še ena glede paketov: baje se pripravljajo novi; tokrat le trije in sicer:
A: vsebuje stvari za majhnega dojenčka
B: vsebuje stvari za malo večjega dojenčka
C: prosta izbira po internetu
je pa še opcija,da vzameš denar!user posted image

Luna, sej imaš prav, je neke vrste telenovela... vendar z resničnimi junakinjami, ki to resnično so!user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
3.9.2007 13:02:36   
LuNa73
punce, sam naslov me je mal zmeduuser posted image ... ste pa fajn in le tak naprej...user posted image ! Mene tv limonade dolgočasijo in pravim da poneumlajo ljudi. Vaše 299. nadaljevanje pa je prav življenjsko.... Kaj čmo, tako je življenje - včasih nam gre dobro, včasih pa ne preveč.... Ampak, vedno pa se razrešijo stvari tako kot je prav - in tudi za vas se bodo (za nekatere se je že, za nekatere pa se še bo)! user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
3.9.2007 13:30:16   
tinkamiška
Hojla

Joj Biba, mene tudi kar naprej sprašujejo, zakaj pa še ni drugegauser posted image in kdaj pa bo, pa da Iza rabi družbo,...In tudi resnica pri nekaterih ne zaleže. Sem povedala sosedi, da pač ne gre kr takoj, da sva tudi na Izo čakala malo dlje in mi zdej vsakič namiguje in mežika, da bo ona vodoo izvajala okoli hiše, da bo ratalo, pa da ima nekega znanca, ki počne vse sorte in, ko sva šla za par dni sama in pustila izo doma, je, ko sva prišala nazaj vprašala, če sva naredila kakšnegauser posted image med tem, ko naju ni bilouser posted image
Po drugi strani pa, ko nama je ratalo(pa se je žal prehitro končalo) so pa nekateri govorili, da je pa to čisto prezgodaj in če misliva kr otroke delatuser posted image user posted image Sem bila  precej žalostna takrat...potem se je pa še nesrečno končalo.

Danes je šla Iza prvič v vrtec. Zame je sploh stresno, zanjo pa seveda novo in zaradi tega je tudi malo bolj plašna. Zjutraj sem jo morala zbudit in je bila sveda malo sitna, potem je pa po uri in pol v vtcu začela siliti domov, ker se je že naveličala bit tam. Pa ena punčka je tako neusmiljeno jokala, da se mi je srce paralo in kr ne morem si predstavljati, da bi moja Iza bila tako žalostnauser posted image Upam, da se bo čimprej navadila in rada hodila v vrtec.

Jst sem ven iz O dnevov, pa ne vem, ta ciklus nama nekako ni šlouser posted image se nikakor nisva mogla sprvit zraven, zato je bolj malo verjetnosti, da bo kej ratalo....

No, malo sem prišla poklepetat z vami...zdej pa grem še malo pošnofat, kaj je novega.

Držite se in lep dan vam želim

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
3.9.2007 13:47:13   
lana38
tinkamiška, ko najmanj pričakuješ, da je kaj ratalo od user posted image , potem ravno zagledaš user posted image . Vsaj pri meni je bilo tako.user posted image
A sta bile z Izo skupaj v vrtcu, ali so te poklicali, ko je hotela domov? Moj Blaž je šel prvič v vrtec, ko je bil star 5,5 let, pa še to samo za 4 ure vsak dan. Prej je bil kar naprej bolan in ga je babica pazila. Pa še takrat mi ni bilo čisto vseeno, pa je bil pravzaprav že velik, glede na to, da gredo eni že v jasli.
LP

lana38

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
3.9.2007 14:00:00   
tinkamiška
Ja lana, upam, da bo takouser posted image user posted image

Danes pa sem bila ves čas z Izo, me ni izpustila iz oči, čeprav se je igrala in ji je bilo lepo, je vsako stvar,ki jo je našla prišla pokazat k meni. Sem se poskusila nardit čimbolj nevidno, pa je takoj, ko me ni več videla začela klicat po meni...bova vidli kako nama bo šlo, upam, da ne bo hudo. Meni je težko ja, ker je moja miška še tako majhna, po drugi strani pa tako hitro odrašča in hudo mi je, ker sva bili 24/7 skupaj in sva zelo navezani druga na drugo. Eh, zdej sem polna čustev in me kr razganja, bi kr jokala ves čas...Sej bouser posted image

Tinka

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
3.9.2007 18:03:40   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Sam ful bi ga rada tko zatolkla, da bi mu dal mal mislt.... se morm še kej spomnt.

Ravno šetam po forumih in sem našla tole pa se spomnila nate. Če mogoče še nisi zasledila na tem naslovu teče ravno debata o tem! Mogoče dobiš kako idejo! user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1830659

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
3.9.2007 18:54:38   
koala
tinkamiška upam da se tvoja princeska čimprej privadi vrtca, pa saj sem prepričana da se bo, otročki so polni presenečenj.

Ja otroci in vprašanja kdaj bodo. Zadnjič sem srečala znanca in jaz ponosno razkazujem svoj (za moje pojme že opazen) trebušček in me on vpraša, kaj čakava. Jaz pa tisto malo začudeno "Januar?!" Pol pa on: "Aja, kdaj bo pa drugi?"
Halo!!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
3.9.2007 18:58:48   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Pol pa on: "Aja, kdaj bo pa drugi?"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , morda februarja!!!!!!BUDALA na kubik!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
3.9.2007 20:11:25   
koala
soncek.djukelica, a veš da sem imela ta odgovor na koncu jezika, samo se mi ni dalo ukvarjat z njim. Kaj češ nekaterim pač ni pomoči.
No samo tako za info, on je 10 let starejši od meni in še ni prispeval k naravnemu prirastku Slovencev.

Nisem vedela

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
3.9.2007 20:28:49   
GoYa
Ha, ha, sej ne ve človek al bi se ob butastih vprašanjih smeju al joku al koga po beticu udaru al kaj user posted image .
Ljudem itak nikoli ni nič prav. Tako kot je ena že enkrat napisala - Če si pa že za tretjega noseč, pa ti postavljajo butasto vprašanje: "Ja, a nista 2 dovolj?" user posted image

No, meni pa danes ena nona na ulici (ki je sploh ne poznam, ampak ona baje pozna moževo nono) reče: "Uf, maste pa veliko hišo (to, ki jo zidava). Kaj pa bosta? Lahko bar odpresta". Jst pa: "Ne, otroke bomo naštepali, da bo polna hiša." Ljudje se ubadajo z drugimi. Po nepotrebnem. Doma naj pogledajo in pošlihtajo, ostale pa naj pustijo pri miru.

No, gremo na lepše teme. Oz. kar bom napisala, zame spet ni lepa tema user posted image . Moja mišolina je šla danes prvič za prov v varstvo in je takoooo jokala. Mami pa tudi, sam da so se vrata zaprla, da me ni videla user posted image user posted image . Prejšnji teden smo jo počasi uvajali in je bilo vse ok, danes pa groza. Sploh nočem pomislit, kaj bo jutri. Sam da gremo mimo varuškinega bloka, je jok. Uff...lih še ta stres rabim zdej. Upam, da bo čimprej sprejela dejstvo, da pač mora k varuški. Oz. še bolj upam, da bo mami user posted image  postala in bo lahko spet kaj doma user posted image .

Pikica, a si pol kej zrihtala na GK? Mislim, si koga dobila vsaj na tel? Pa kdaj hudiča mislijo začet delat???? user posted image user posted image user posted image

Oki, pupike. Bodte pridne, radi se mejte, veliko se smejte.

Ampak v tejle naši telenoveli nam manjkajo moški. Kakšen Jose al Leonardo al kaj ti jaz vem kdo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
3.9.2007 21:40:14   
pika74
user posted image user posted image user posted image user posted image

se morm mal na vašo ramo zjokat

user posted image user posted image user posted image user posted image

Dons sm šla že tadrugič na GK v Lj... Prvič je blo 16.8. (tik po dopustu), ko bi praktično še lahko ujela stopko  in potem transfer zamrznjenčkov... pa mi je sestra Blanka hladno rekla, da še nič ne delajo... in da naj pokličem konec avgusta oz. začetek septembra, ko dobim 1. dan M.

In včeraj popoldne vidim prve kapljice M... in se odločim, da grem danes zgodaj zjutraj na GK potrkat na vrata, če lahko dobim svoje otroke... ki jih že pošteno zebe...

In parkiram avto v parkirni hiši, da me ja ne bo skrbel še za pajka... grem spotoma še po dvoje Manner piškote... da mal podmažem sestre na GK... češ, mogoče bo pa nucal... in potem se postavim v vrsto... in čakam... in pol mi pove ena sestra, da ne ve, če bo šlo z zamrznenčki, ker ima baje sestra Blanka neke omejitve glede tega... in čakam na Blanko... in medtem opazujem GK, ki je v razsulu... menjajo namreč okna... ampak tako stanje je kolikor je meni znano že od junija dalje... ok... si rečem... pač traja... in čakam naprej... ena je tam v vrsti za punkcijo... in čakam... ura je 8... potem 9... in potem pridem končno na vrsto...

Sestra Blanka z resnim pogledom vpraša:Kdo ste pa vi? Ste naročeni? In ji odvrnem - imam zamrznjenčke... in danes je 1. dan M.

Nič ne bo, mi odvrne. Za zamrznjenčke bo treba še malo počakati. Pokličite v začetku oktobra oz. 1. dan M. Ampak tudi za takrat vam NIČ NE OBLJUBIM.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako na hitro sem opravila...

Mogoče me vse to čakanje še bolj ubija ravno zato, ker bi ta transfer moral biti že 5. dan po punkciji (ki je bila konec maja)... pa so mi na mizi, ko sem imela noge že narazen... rekli, da mi jih zaradi hiperstimulacije ne morejo vstaviti... user posted image ... zdaj pa to prestavljanje iz meseca v mesec še toliko bolj ubija...

Sem kar brez besed user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
3.9.2007 21:50:11   
tinkamiška
Ojej Pika, tako mi je žaluser posted image , to je pa res hudo, to čakanje, ko si pa bila že tik pred zdajci in to nategovanje, pa kakšen odnos je to?!user posted image
En velikuser posted image zate inuser posted image , da boš oktobra končno prišla do svojih otročkovuser posted image

Tinka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
3.9.2007 21:54:12   
pika74
Moj je predlagal, da bi šla kar malo težit, da mi morjo najine otroke dat in pika, pa magari, če jih nesem v Postojno k Rešu, da mi jih na lastne stroške vstavi.

Sam... najbrž tega ne bom naredila...

Ampak prav čudno se sliši, ko ti takole onemogočajo pot do otrok...Mislim, pa saj z mano sploh ne bi imeli veliko dela. Samo noter vstavit.

Ne štekam jih... user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
3.9.2007 22:02:38   
pika74
Ma sej bom prebolela... sam dons pa res nisem za nobeno rabo. Najboljš bo, da grem kr v miškovo deželo in odspim to svojo tečnobo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
4.9.2007 8:46:32   
koala
GoYa a vi ste bili tudi žalostni, ja kriza no. Ubogi malčki ko že vejo da se nekaj dogaja, ne razumejo pa še kaj se dogaja. Hvala bogu da so prilagodljivi. Naj se tvoja mišolina čimprej privadi, da bo obema lažje.

Pika še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem brez besed.

Nisem vedela

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
4.9.2007 8:49:40   
nena m
Ja, mislim, da so tele sestre na GK vsem nam, ki smo jih žal morale malo bolje spoznati skrajšale življenje za kakšno leto. Pa jim velikokrat ne bi bilo treba.
Se spomnim enkrat, ko sem čakala za IVF postopek. In kličem sestro Blanko, kot je bilo dogovorjeno. Pa me je odslovila potobno kot Piko. Doma sem seveda jokala celo popoldne, potem pa je mož rekel, da bo on poklical naslednji dan, da vidi, če se da kaj naredit. Je poklical in je rekla, da ni nobenega problema in sva bila že tisti mesec na vrsti. Od takrat dalje je vedno on klical in ni nikoli komplicirala.user posted image   Se splača poskusit.
Pa bolje, da se ne spomnim, kako me na oddelku sestra nadrla. Mi gre še zdaj na jok. Imela sem namreč abrazijo (po IVF postopku, s tem, da so mi vsi govorili, da skoraj nimam možnosti, da kdaj zanosim). No, in ko sem se zbujala iz narkoze sem jokala, tako, da je ena gospa poklicala sestro (jaz sem še napol spala). Me je tako nadrla, da naj neham tulit, da še zdaj po 7 letih user posted image , ko se spomnim.

Sicer pa se potem, ko končno dočakamo svoje user posted image  na takšne dogodke malo pozabimo. Bi bilo pa za punce, ki so v postopku že tako psihično obremenjene, veliko lažje, če bi z njimi kontaktirala oseba, ki bi jih razumela.

Ampak bistvo je, da na koncu skoraj vsem uspe in so srečne user posted image . Jaz sem v vseh teh postopkih spoznala veliko deklet, ostale smo v stikih in moram napisat, da imamo vse, (razen ene, ki je začela delati na user posted image  pri 38 letih in je imela hude zdravstvene težave) zdaj že user posted image

Vsem vam, ki še čakate, želim srečo in veliko user posted image user posted image user posted image .

lp

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
4.9.2007 10:18:52   
neni
Tele teme so se nekam skisale, kot vreme....

Goya, bogica mala je bil šok prehud. Jaz upam, da bo Lina kmalu uživala v družbi prijateljev. Ne znam si predstavljat, kako mora bit staršu hudo tako pustit. Zna pa tole še nekaj dni trajat al se pa še poslabšat. Ajej, jaz ne vem kaj bi naredila.

Pika tale sestra je pa kot SS bataljon, al kaj? Meni ponavadi uspe s kakšno lažjo, da sem zmenjena z dohtarjem, da pridem ta mesec al pa kaj takega, pa tudi če potem tvojega G pokličeš in mu sam rečeš, da bi rada že ta mesec. Sej on itak ne ve, zakaj se gre. Pusti zdej ta mesec, pripravi se za naslednji in spelji tako, da te ne bo mogla zavrnit. Ker če ti tudi drugi mesec reče, da ne pridem jaz tja. Pa drugi mesec me bo pa res en kos.

Zdej sm se spomnila eno foro: me je zadnjič ena gospa na pločniku pred Kliničnim skoraj podrla s kolesom. Moj me je šinfal, da nič ne pazim, jaz pa njemu, pa kako me lahko spregleda!?!?! sej sem čez cel pločnik. Kot da bi se v hišo zaletela.

Čeprav nekaj slaba volja razsaja, vam želim lep dan.

lp Neniuser posted image

(odgovor članu nena m)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
4.9.2007 10:27:40   
koala
Jaz nisem imela slabe izkušnje z setrami na GK, vsaj do mene so bile vedno prijazne, verjamem pa da bi kakšni kdaj oči spraskal, ko se tako obnaša.

Punce ne vem če ste vidle ampak naša Neža81 JE SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!! So na morju pridelali mali zaklad.
Neža upam da ne zameriš ampak jaz sem tako vesela da sem enostavno morala še tukaj napisati!!!! Še enkrat ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
4.9.2007 10:47:04   
lana38
pika74 user posted image user posted image user posted image , to je pa res groza, da te tako iz meseca v mesec prestavljajo. Pa saj bo prej leto okrog, kot bodo ta okna naštimali.user posted image  Kako ti sploh lahko reče, da še za oktober ne ve, če bo kaj.... Morda bi pa bilo dobro, če bi res tvoj user posted image  poklical.

Goya, upam, da se Lina čim prej navadi na varuško. A ima kakšno družbo tam? Jaz bi tudi verjetno jokala, če bi videla, da moj otrok joče, ko ga nekje pustim. Mi je kar hudo že, ko o tem razmišljam. Ampak jaz imam še čas. Morda bo pa babi tudi pri ta drugem vskočila in ne bo problema. Smo doma v istem bloku in bi bila to še najboljša varianta. No, zaenkrat še nismo o tem niti govorili, saj šele čakamo user posted image .

neni, res čudno, da te tista na kolesu ni opazila.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?